Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla senin yerine ben burda stres oluyorum.. ben senin kadar doğum yapmıştım o kadar yedim yine dw senin kadar kilo almamıltım.. o kdr dikkat ediyorsun inş şu zehir midir ne zıkkımsa kurtulursun biran önce..
Beni düşün Hippo sinirler tavan ilk Doğumda böyle olmamıştı işte vücut alt üst oldu

Hayırdır cnm neler olıyo??
Ya canım o kadar saçma sapan şeyler ki anlatamam yaaaa abşmker geldi ankarada çarşamba biz tatile gidicez diye bize davet ettim gelin denize girersiniz die babalara geldi annesi bizde neden kalıyorlar demiş benle onun kavgasını yapıyor annesi istedi illaki olacak onun dediği bana lan kadın kalsın diyor işte diye lanlı lunlu konuşuyor nefret ettirecek en sonunda o olacak ben anlamıyorum neden hep hayatımızın göbeğinde cidden anlamıyorum tabiki annen bırak demiyorum ama bu kadar da olmaz ki ama

Nerde kalıcak ki abin sizde kalmazsa?? Yani kaynanan abinizin sizde kalmasına karışıp eşini mi dolduruyo??

Diyete hangi gün başladığımı bilmiyordum
. Eski mesajlara baktım buldum takıma geldiğim günü 28 haziran ilk menü verişim. Tam 23 gün olmuş ben şok

23 günde 5 kilo vermişim ya ben hem de hiç aç kalmadan, sağı solu tırmalamadan

Hepinize şu mübarek günde çoookkk dualar ediyorum. Rabbim gönlünüzden geçenleri misli misli versin size inşallah

Çok seviyorum sizi çooookkkk

Her şey her şey bana bakıyor bonus
Kimse yani eşim bir şeyi şuradan alıp buraya koymuyor salınca evi b..k götürüyor. Salmasam olan bana oluyor

Kamili kamili mi demistin

Her zaman soyluyorum cekirge cabuk ogreniyosun

Valla değişiyoruz.
Annem eskiden bulgur yiyince şişiyorum dedi mi dalga geçerdim, geçmemek lazimmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…