Gitti çok şükür canim:) cuma zaten tuhaf bi sislik vardı indi onlar :)Ayyy son artılar gitmiş
Sana bişey diyeyim mi bunlar bahane. Neden dersen aynısını defalarca yaşadım ve hep aynı bahaneye sığındım. Şimdi baram diye yiyeceksin geçen 1 haftana yazık olacak. Sonra doğumgünü, düğün, mezuniyet, evlilik yıldönümü ıvır zıvır sonu yok ki.o insanlar hayatımızda olduğu sürece ye ye ye diye baskı yapcaklar. Mesela az önce annemle konuştum ohooo yaptıkları 1 sülaleyi 1 hafta doyurur. Sana sevdiğin şunu yaptım, torunlara bu, damada bu diye birsürü çeşit saydı. Bide erken gelin kahvaltıya dedi.Bizim ailede ve cevrede misafir ağırlamak yedirmek üzerine bi de allah aşkına ye ölümü gör ye habire bunun üzerine yiyecek kurtulacan. Bayram da kaçamıyorsun da bu nasıl bir adettir
Hah iyi o zaman iyi eğlencelerMemleketteyim:) pazar döneceğiz o yüzden dedim:)
Benim esimin teyzesi yaptiklarini yemedim diye aglamistiBizim ailede ve cevrede misafir ağırlamak yedirmek üzerine bi de allah aşkına ye ölümü gör ye habire bunun üzerine yiyecek kurtulacan. Bayram da kaçamıyorsun da bu nasıl bir adettir
KUZULAR SIMDIDEN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN, BAYRAM YOĞUN VE GÜZEL GEÇİYOR. HERKESE MUTLU BAYRAMLAR...
Şuraya pamuğumu koyayım bari. Çok özledim onu
Eki Görüntüle 2181316 Eki Görüntüle 2181317
Bu el benim. Keşke gene olsak böyle : ((((((
Humus sağlıklıdır çakıl ama ekmekle yeme, gerçi ekmeksiz de nasıl yenir bilemedim..Anneannem teyzelerim arkadaşlar yaptıkları yemeklerin fotosunu gönderdi fotodan bile ağzım sulandı allahın inşallah dayanma gücü verir humusun üstüne adım yazılmış pul biberle
Geçmiş yapamıyorum annemin ağına düştüm yine, sarma sarıyorum
1-2 saate gelirim
Acıkmam kiGece acıkırsan salata yersin
Gelme böyle oyunlara çakıllllAnneannem teyzelerim arkadaşlar yaptıkları yemeklerin fotosunu gönderdi fotodan bile ağzım sulandı allahın inşallah dayanma gücü verir humusun üstüne adım yazılmış pul biberle
Minikleri alamadım fılavır.. ablam sabah uyandığında bunu şuan için kaldıramayacağıbı söyledi.. arweni ve yaşadıklarımızı biliyorsun. Psikolojik olarak hazır olmadığını söyledi. Evlensin ben de kendi evime çıkınca sahipleneceğim
Miniklere ne oldu?
Bir an kendi halim geldi aklıma
Anneciğinin kıymetini bil, gurbete gidince çok özleniyor
Ahahahahahhaj ya çok orijinalsinBaş harfini ye bırak gerisini
Ya çakıl sağlığım söz konusu doktor kesinlikle yasakladı diyeceksin! Bitti gitti. Sağlık diyince hala ısrar edene de atarlan bir zahmet yani.Bizim ailede ve cevrede misafir ağırlamak yedirmek üzerine bi de allah aşkına ye ölümü gör ye habire bunun üzerine yiyecek kurtulacan. Bayram da kaçamıyorsun da bu nasıl bir adettir
Sana bişey diyeyim mi bunlar bahane. Neden dersen aynısını defalarca yaşadım ve hep aynı bahaneye sığındım. Şimdi baram diye yiyeceksin geçen 1 haftana yazık olacak. Sonra doğumgünü, düğün, mezuniyet, evlilik yıldönümü ıvır zıvır sonu yok ki.o insanlar hayatımızda olduğu sürece ye ye ye diye baskı yapcaklar. Mesela az önce annemle konuştum ohooo yaptıkları 1 sülaleyi 1 hafta doyurur. Sana sevdiğin şunu yaptım, torunlara bu, damada bu diye birsürü çeşit saydı. Bide erken gelin kahvaltıya dedi.
Napıcam, herbirinden tabağıma tepeleme doldurucam önce annem, ananem mutlu olacak. Sonra da aayyy ne güzeller offfbittim aman şiştim deyip bırakıcam. Kalabalıkta kamuflaj daha kolay. Çay doldurmaya giderken bırak böreği tepsiye dön. Seni bilmem de ben böyle yapıcam
Kız baykuşlar gelmişGece acıkırsan salata yersin
Ben de ben deAcıkmam ki
Bu tavsiye tanıdık geldi ahahahah
Senin eksiyi gördüm çılgın atıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?