Canım hayvan hastamıydı acaba, hemen o derece bozulması çok ilginçÖğrenci yurduna götürdük poşette... bi açtılar yemyeşil etlerilk defa böyle bişi gördüm hayatımda.. 10 yıldır keseriz şükür geçen sene böle bi olay başımıza geldi
Soğumaya bıraktık camları açıp yayla da serindi yani.. ilk sıcağı gidince tepsilere dizip 24 saat bekletirim genelde.. sonra doğrayıp buzluğa atarım.. hep öyle yapardım ama geçen sene koktu resmen...Canım hayvan hastamıydı acaba, hemen o derece bozulması çok ilginç
Olabilir canım. Kötü olmuş tabi.Soğumaya bıraktık camları açıp yayla da serindi yani.. ilk sıcağı gidince tepsilere dizip 24 saat bekletirim genelde.. sonra doğrayıp buzluğa atarım.. hep öyle yapardım ama geçen sene koktu resmen...
Bi çok kişi dedi etim bozuldu diye.. demek ki hayvanlarda bişi vardı
Bende payları verdikten sonra kuşbaşı yapıp yarısını çığ yarısını pişkin kıymayı da fazla yaparım biraz çiğ kavrulmuş köfte yapar koyarımHemen hallettim payları, yemeği, azcık dolaba koydum, ben zaten buzluğa atmam kurban eti, bir kemik atarım
Canım hayvan hastamıydı acaba, hemen o derece bozulması çok ilginç
Doğru hayvanlarda vardır bişey belki bu şekilde olmasa Allah korusun sizide zehirlerdiSoğumaya bıraktık camları açıp yayla da serindi yani.. ilk sıcağı gidince tepsilere dizip 24 saat bekletirim genelde.. sonra doğrayıp buzluğa atarım.. hep öyle yapardım ama geçen sene koktu resmen...
Bi çok kişi dedi etim bozuldu diye.. demek ki hayvanlarda bişi vardı
Benim yerimede uyu ne olur@MiuLego ma öpücük koyup uyuyayım ben
Evde yatarak geçiyor :))
dimi yanii ben hiç gezip tozdugumu söylüyor muyumböyle söylenir mi?
Yatan var yatamayan var
maşallah canım rabbim makbul eylesin tadıyla yemeyi nasip etsinEt bitti ben de bittim (114 kilo et), 40 kilosu dağıtıldı. Ağız tadı ile yemek nasip olsun :)
Spor mu o neydı kı.sabahın nurunda kalktıydm yenı oturdum bacaklarm feryad edıyo.iş bitmiyo bıtmez cunku evın tek kızıym ve annemın tek yardımcısı oluyormsahur az
iftar da az.oruç tutuyosun düzgün beslenmen lazım bitkin düşersin.sadece çorba salatayla olmaz
spor yap fatma spor yap spor spor spor
puan 7
Keyifli ve kosturmacali canim. Senin nasil geciyor, kuzular nasil?Kızlar bayram nasıl geçiyor
Sen neden memlekete gitmedin bayramda guzellik?Evde yatarak geçiyor :))
benimde bugün arkadaşla gezmeli tozmali geçti asıl yarın başlıyor eti halledip kp gidecez sonrada bı iki yere gideriz rabbim tekrarını yaşatsın cümlemizeİyi geceler canlar, nasil gidiyor?
Keyifli ve kosturmacali canim. Senin nasil geciyor, kuzular nasil?
Sen neden memlekete gitmedin bayramda guzellik?
Benim bitmedi ama bende bitik durumdayımEt bitti ben de bittim (114 kilo et), 40 kilosu dağıtıldı. Ağız tadı ile yemek nasip olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?