Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Öğrenci yurduna götürdük poşette... bi açtılar yemyeşil etler ilk defa böyle bişi gördüm hayatımda.. 10 yıldır keseriz şükür geçen sene böle bi olay başımıza geldi
Canım hayvan hastamıydı acaba, hemen o derece bozulması çok ilginç

Soğumaya bıraktık camları açıp yayla da serindi yani.. ilk sıcağı gidince tepsilere dizip 24 saat bekletirim genelde.. sonra doğrayıp buzluğa atarım.. hep öyle yapardım ama geçen sene koktu resmen...

Bi çok kişi dedi etim bozuldu diye.. demek ki hayvanlarda bişi vardı

Olabilir canım. Kötü olmuş tabi.

Doğru hayvanlarda vardır bişey belki bu şekilde olmasa Allah korusun sizide zehirlerdi

Iyi geceler canlarr.bayram asiri yogun geciyo bayram 4.gun hemen yola cikacagiz nasipse o yuzden hizlandirilmis tur atiyoruz resmen.topuklu giymistim ayaklarim pert oldu.Benim etleri de esimle annem halletti sagolsunlar bana bisey kalmadi.Zaten kokusu tutar beni.

Evimi ozledim ha.Tatilde okul zamaninda daha cok kosturuyorum ben. Hic dinlenmeden gitmis olacagim.
Neyse canlar herkeslere iyi geceler

sahur az
iftar da az.oruç tutuyosun düzgün beslenmen lazım bitkin düşersin.sadece çorba salatayla olmaz
spor yap fatma spor yap spor spor spor
puan 7
Spor mu o neydı kı.sabahın nurunda kalktıydm yenı oturdum bacaklarm feryad edıyo.iş bitmiyo bıtmez cunku evın tek kızıym ve annemın tek yardımcısı oluyorm

İyi geceler canlar, nasil gidiyor?

Keyifli ve kosturmacali canim. Senin nasil geciyor, kuzular nasil?

Sen neden memlekete gitmedin bayramda guzellik?
benimde bugün arkadaşla gezmeli tozmali geçti asıl yarın başlıyor eti halledip kp gidecez sonrada bı iki yere gideriz rabbim tekrarını yaşatsın cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…