Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Etler konuşlmş ben hiç zorlanmam et konusunda. Ayıklarım kıymalığı ayırırm geri kalan olduğu gibi dolaba. Doğramakla uğraşmıyorm. Az az paketliyorm. Zaten lazım olunca çıkarıp doğruyorm biraz buzlu olunca doğramak da kolay.
Önceden kuşbaşı doğrardm filan baya zor olurdu. Dedim bu böyle olmaz. Gelen buzluğa gidiyor şimdi. 1 saate hallettm hepsni kafam rahat.

Menü
Sabah 11.00
3 hurma
1/2 bardak süt

Öğlen(13.00)
1 dilim somonlu krem peynirli ekmek

Öğlen (16.00)
1 tavuk but

Akşam(19.30)
1 dilim ekmek
1 yumurta
1 k.k Beyaz peynir
Su bol

Gece(spor sonrası) (00.30)
1 kase pul biberli yoğurt
Spor 2.5 saat tırmanma
malipina @MiuLego

Son düzenleme:
Ben dün verdim, bugün de sporum yeni bitti ancak eve gel, duş al falan, geç verdim çünkü ne yiyeceğimi hiç planlayamadım..

Bugunki menüm salı

Sabah 8.40
t.b ekmekle peynirli tost

Öğlen
15.00
Et sote salata ve ayran bi yudum ekmek
Kvalide de yedim geç oldu

18.00
2 parça et yedim
Istah yok kısımdan uzak moralim bozuk idi

Şimdi yoldayım gidiyorum tekrar

Su 2.5 olmuştur

95 dakika normal yürüyüş

malipina @MiuLego

İlk defa dün menü veremedim.yemekten sonra yorgunluktan 5 dk uzanayım dedim sızmışım of hiç sevmedim ben bu sefer bayramı. Listeye girdim bayram geldi, regl geliyor ((( elimden geldiğince temiz kalmak için uğraştım ama memnub değilim. Spor yok, su içmeye fırsat bile bulamadım. Etk kes, ayır, yıka, dağıt, misafir ağırla, sofra kur, bulaşık yıka, çay demle, kahve yap ellerim buruştu yemin ediyorum. Domestostan derileri attı

Annem kendini parçaladı gelip geçerken şunu ye, bunu da ye, bundan tattın mı. Ooyy anne dedim yılmadın sormaktan, leptinimi bozamam. O neydi gıızz dedi durdu garibim çocuklar açıklıyor anane, annem diyet yapıyor ya diye ama diyet kelimesini duydukça tüyleri diken diken oldu kadının, en sonunda küfürü yedim eşeğin ayağını ye diye

09:00 peynirli menemen, bol yeşillik, 3 zeytin, salatalık, süt

13:00 ciğer, soğan, 1 dilim ekmek

19:00 kavurma, 1 dilim ekmek, salata

Su 1 lt ancak olmuştur
Spor yok tabiki
malipina @MiuLego

Ekmek hiç yemedim yememde ama bu kavurma, balık gibi şeylerin yanında yemezsem miden bulanıyor. Zamanlama iğrenç oldu yaaa

Son düzenleme:
@MiuLego tartı cuma gününe göre +300 diyo napim ben, bugün hurma süt yapayım mı
Asıl bayram gezmeleri bugün başlıyor bizim. Şimdi kahvaltımı yaparım bi daha da hiç bişey yemem biyerde sarmaymış börekmiş baklavaymış.
Yarın 3 gün denize gidiyorum, kendimi boğasım var. Yemek sorum değil tutarım kendimi ama dışarıda olunca spor, su düzeni bozuluyo ve buda tartıya yansıyo hemen
Kuzum nolur delirme, bu cuma bunlardan dolayı + gelirse haftaya ben canımı çıkarır veririm onları.

Nasıl yani benim tanıdıklarım hazırlar orda bi pide gibi acılı ekmek yaptırır bi de tahinli bir çöreği olur. Gerçi biz şehirler arası gidiliyor belki ondan. Cayın yani dolu oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…