Ben dün verdim, bugün de sporum yeni bitti ancak eve gel, duş al falan, geç verdim çünkü ne yiyeceğimi hiç planlayamadım..Neden menü verilmiyor acaba??
Takımda kaç kişiyiz menü veren 7-8 kişiyi geçmiyo
Özellikle liste tayfası ve kilosu yüksek olanlar..
Neden bu rahatlık?
Etaplar birleşti diye mi yoksa bayram diye mi?
5 dknızı ayırıp menü yazmak çok mu zor gerçekten?
Temizim stopOooo temizim yazanlar çoğalmışşlş
Dahası nerdeeeee
Bn hala TEMİZİM
Flavır hariç deyinEvet kajum
Çok doğru ve mantıklı
Aynen öyle
Bayram haftaso bitsin yapalım bunu
Vermeye çalışayım kuzu ama hep giremiyorum. Dünkü menümmenü vermezsen kaçırırsın
menü ver özge
Çerçeveyi kurdun mi dışını sonra benzer renkleri ayirdin mi sonra fotoyadikkatli bak görsel kaydet. Tıkır tıkır yerine oturur ne aradığını bilirsen iş sadece görselde ve sistemdePuzzle yapmak kesin zeka gerektiren bir iş
Çünkü ben yapamıyorum
Benim de var Ben de severim yaparken bi de kahve alırım yanına mis gibiBenim duvarımda var 2 tane bin parçalık.. çok severim yapmayı ... oğlum büyüsün yine yaparım inş.. seninki kaç parça??
Ben bu cuma bildirip haftaya mi liste dışı mi olacağım me zaman izin bitişi nasıl olacak spor için 2 haftaydı kilo için yine 2 hafta mi sincikKILO BILDIRMEYENLER
Nasıl yani benim tanıdıklarım hazırlar orda bi pide gibi acılı ekmek yaptırır bi de tahinli bir çöreği olur. Gerçi biz şehirler arası gidiliyor belki ondan. Cayın yani dolu oluyordurHatayda bayram ziyaretlerinde doğru düzgün bişi ikram edilmez.. sarmaymış tatlıymış :)) sadece şeker. Bide bazen çay kahve o kadar..
ramazan bayramında kömbe yaparlar bir tek.. o da siz şimdi herkeste çok yemişsinizdir diye ikram etmezler bile.. geçen bayram bi akrabaya gittik oturduk baya falan.. dedim siz bu bayram kömbe yapmadınız galiba. Dedi yoo yaptım .. hımm dedim.. dedi koyim mi yer misiniz?? Yok dedim zahmet etmetin yok cnm ne zahmeti diye koydu sonra :)) zati bi tane yiyim demiştim o da kimse koymadu
Manas destanı yazmışım
Dünden beri wc de yok. Çok şiş hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?