Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nasıl yani benim tanıdıklarım hazırlar orda bi pide gibi acılı ekmek yaptırır bi de tahinli bir çöreği olur. Gerçi biz şehirler arası gidiliyor belki ondan. Cayın yani dolu oluyordur
Cnm bizim taraf hazırlar biz buralı değiliz ama buralılar yapmaz pek..

Günaydın kızlar

Pertim pertiz perttler ne bayrammış beee herkes yoğun yorgun koşturmaca içinde...

Ben de gece 5 de yattım ahanda şimdi mecbur kalkıyorum misafirlerimiz gelecek yatılıya kuzenler kahvaltıya yetişecek kalk nesli kalk

Herkes yoğunuz yorgunuz menü zor veriyoruz ama temiziz diyor ama menü yok bence temiziz diyene kadar bir menü verilebilir listedekiler özellikle mecbur ben de bir hafta bi kaç gün şehir dışındayım diye aksatmıştım vermemiştim menü vermeyince yemesende temiz dahi olunsa bisiler ters gidiyor wc olsun regl olsun o yüzden menü verin verelim ki önlem alınsın...

Kızlar biz her bayram kurbanı kestirip kasaba veriyoruz herşeyi hazırlanıyor kuşbaşı pirzola kemik kıyma ben eve gelince tık tık koyuyorum sıkıntı olmuyor sadece ilk gün et yiyemiyoruz
Benim eşim kasaba gidiyor kurbanları kendi kesiyor sonra kasap parçalıyor eve geliyor bereber vereceklerimizi verip istediğimiz şekilde ayarlıyoruz kıymaları çektirmeye götürüyor kuşbaşıları o doğruyor seviyor etle uğraşmayı..

Suyu arttır acilen..

Dayımlarda öyle aynı ben hazır paket veriyorum vereceğim yerlere de ama uğraşmıyorum sadece dolabı hazırlıyorum

O dondurma ne gülbe
Üstüne bi de kavun yemişsin
Oldu mu şimdi hani bizim irademiz
Olmadı, güzelim menüyü mahvetmişin
Puan 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…