Cnm bizim taraf hazırlar biz buralı değiliz ama buralılar yapmaz pek..Nasıl yani benim tanıdıklarım hazırlar orda bi pide gibi acılı ekmek yaptırır bi de tahinli bir çöreği olur. Gerçi biz şehirler arası gidiliyor belki ondan. Cayın yani dolu oluyordur
Miu yazıcak onu birazdan banaGılgamış var bi de
Ben de dün yemekten sonra sızmışım. Hava kararmadan uyudum, aydınlanmadan uyandımDün saat 22 gibi uyudum resmen.. öldük yorgunluktan daha da bitmedi :))
Benim eşim kasaba gidiyor kurbanları kendi kesiyor sonra kasap parçalıyor eve geliyor bereber vereceklerimizi verip istediğimiz şekilde ayarlıyoruz kıymaları çektirmeye götürüyor kuşbaşıları o doğruyor seviyor etle uğraşmayı..Kızlar biz her bayram kurbanı kestirip kasaba veriyoruz herşeyi hazırlanıyor kuşbaşı pirzola kemik kıyma ben eve gelince tık tık koyuyorum sıkıntı olmuyor sadece ilk gün et yiyemiyoruz
Ne yaptın kız bu kadar ilk liste haftasındaUçaktan atlarım, dişimle kamyon çekerim yine de o %1 i getiririm
Suyu arttır acilen..İlk defa dün menü veremedim.yemekten sonra yorgunluktan 5 dk uzanayım dedim sızmışımof hiç sevmedim ben bu sefer bayramı. Listeye girdim bayram geldi, regl geliyor ((( elimden geldiğince temiz kalmak için uğraştım ama memnub değilim. Spor yok, su içmeye fırsat bile bulamadım. Etk kes, ayır, yıka, dağıt, misafir ağırla, sofra kur, bulaşık yıka, çay demle, kahve yap ellerim buruştu yemin ediyorum. Domestostan derileri attı
Annem kendini parçaladı gelip geçerken şunu ye, bunu da ye, bundan tattın mı. Ooyy anne dedim yılmadın sormaktan, leptinimi bozamam. O neydi gıızz dedi durdu garibimçocuklar açıklıyor anane, annem diyet yapıyor ya diye ama diyet kelimesini duydukça tüyleri diken diken oldu kadının, en sonunda küfürü yedim eşeğin ayağını ye diye
09:00 peynirli menemen, bol yeşillik, 3 zeytin, salatalık, süt
13:00 ciğer, soğan, 1 dilim ekmek
19:00 kavurma, 1 dilim ekmek, salata
Su 1 lt ancak olmuştur
Spor yok tabiki
malipina @MiuLego
Ekmek hiç yemedim yememde ama bu kavurma, balık gibi şeylerin yanında yemezsem miden bulanıyor. Zamanlama iğrenç oldu yaaa
Şimdiden 1 lt oldu. Evden gitmeden içeyim dedimSuyu arttır acilen..
Dayımlarda öyle aynı ben hazır paket veriyorum vereceğim yerlere de ama uğraşmıyorum sadece dolabı hazırlıyorumBenim eşim kasaba gidiyor kurbanları kendi kesiyor sonra kasap parçalıyor eve geliyor bereber vereceklerimizi verip istediğimiz şekilde ayarlıyoruz kıymaları çektirmeye götürüyor kuşbaşıları o doğruyor seviyor etle uğraşmayı..
Evet tabi ki vardır spor yap canım yapaldipindeŞimdiden 1 lt oldu. Evden gitmeden içeyim dedimreglin de etkisi vardır di mi bu artıda
O dondurma ne gülbeSabah 11.00
Menemen
1 haşlama yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
Domates salatalık
Ardına Türk kahvesi
Öğlen 16.00
1 büyük dilim kesmeMaraş’tan gelme dondurma
1 ay dilim kavun (5-6) tane maksimum çıkar
Akşam 20.00( kaçamak yapmamak için bu saate kaldı)
1 tabak taze fasülye
Salata
Su 3 lt
Spor 50 dk yürüyüş
@MiuLegomalipina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?