Güzel menü pembikimMenüyü vereyim canlar
Kalkınca 1parca peynir
11.30( arkadaşa gidince geç oldu)
1yumurta 1kk peynir 1kup kaşar 1tane üçgen peynir domates salatalık 7 zeytin 1dilim şeftali (ekstra da çok şeyler vardı yemedim şükür)
16.30
Biraz kıymalı yumurta yine aynı peynir zeytin domates yedim
Su 2+daha içerim
Spor yok ama baya yer gezdik
@MiuLegomalipina
Hafta içi sucuklu yumurtaGelmişken menümü vereyim
8.30:
2 parca sucukla yumurta
Peynir zeytin yeşillik (sucuk guvenilir bi yerden alınmış)
14:8 sarma bulgurlu
1 iincedilim kavun
17.30:
Kendi yağıyla kavurma
Soğan salatası
Domates
Su : 3 gidiyo :)
Spor malesef yok et doğrama yeni bitti bende bittim oğlanı uçururken yazayım dedimmmm .
@MiuLegomalipina
Çok güzel menü minnakımMenümü yazayım, temizim efenim
malipina @MiuLego
Sabah: 12.00
2 yumurta ile omlet
Peynir, domates, salatalık
1 bardak süt
Ara:
Sade Türk kahvesi
1 hurma
1 incir
Akşam: 19.00
Ciğer
1 dilim tb ekmeği
Ayran
Salata
Su: 3litre
Spor: 1 saat zumba
@nehirnil111
Ulen gene ekmeğe başlamışın sen hemi de iki öğünde
Güzel menü canım
8 tane kuzum yazdimdi sarmanin adediniHafta içi sucuklu yumurta
Kavunbulgurlu sarma,adeti de yazmamışsın
Çok fazla karbon almışsın hafta içi dikkat ediyoduk hani ya
Spor da yok
Olmadı
Puan 4
Mali birşey diyeyim mi Diywtisyenin ile mesajlaştım ne dedi biliyor musun benO dondurma ne gülbe
Üstüne bi de kavun yemişsin
Oldu mu şimdi hani bizim irademiz
Olmadı, güzelim menüyü mahvetmişin
Puan 3
Ekmeklere doyamayan elalisİlk defa dün menü veremedim.yemekten sonra yorgunluktan 5 dk uzanayım dedim sızmışımof hiç sevmedim ben bu sefer bayramı. Listeye girdim bayram geldi, regl geliyor ((( elimden geldiğince temiz kalmak için uğraştım ama memnub değilim. Spor yok, su içmeye fırsat bile bulamadım. Etk kes, ayır, yıka, dağıt, misafir ağırla, sofra kur, bulaşık yıka, çay demle, kahve yap ellerim buruştu yemin ediyorum. Domestostan derileri attı
Annem kendini parçaladı gelip geçerken şunu ye, bunu da ye, bundan tattın mı. Ooyy anne dedim yılmadın sormaktan, leptinimi bozamam. O neydi gıızz dedi durdu garibimçocuklar açıklıyor anane, annem diyet yapıyor ya diye ama diyet kelimesini duydukça tüyleri diken diken oldu kadının, en sonunda küfürü yedim eşeğin ayağını ye diye
09:00 peynirli menemen, bol yeşillik, 3 zeytin, salatalık, süt
13:00 ciğer, soğan, 1 dilim ekmek
19:00 kavurma, 1 dilim ekmek, salata
Su 1 lt ancak olmuştur
Spor yok tabiki
malipina @MiuLego
Ekmek hiç yemedim yememde ama bu kavurma, balık gibi şeylerin yanında yemezsem miden bulanıyor. Zamanlama iğrenç oldu yaaa
Hee ben onu yemek saati olarak görmüşüm pardon8 tane kuzum yazdimdi sarmanin adedini
14.8Hee ben onu yemek saati olarak görmüşüm pardon
Hee sen diyetisyene gidiyodun. Ben karataycıyım ya ekmekler bana hep çok geliyo naapiimMali birşey diyeyim mi Diywtisyenin ile mesajlaştım ne dedi biliyor musun ben
Sabah 2 dilim tbe dedim sen 1 dilim yemişsin bu hafta zaten 1 dilim tbe yanına 2 tam ceviz ekleyecektim
Dondurmaya kızmadı hatta dedi ki bir dahaki kontrolde 1 ay içinde 3 kaçamak hakkın olacakbakalım tartınca ne diyecek bayramdan sonra
Artı büyük çoğunluk sucuktandır bulgurla kavun da tuz biber olmuştur. Bol su iç kuzum14.8menumun cirkinliginden onu görmemen normal olmuş kuzum ay hemen artı yaptı kavun sabah gardimi aldım hemen
Evet kuzu bende daha önce Karatay ile verdim aslındaHee sen diyetisyene gidiyodun. Ben karataycıyım ya ekmekler bana hep çok geliyo naapiim
Tamamdır malicimmmm 2 yuvarlakcikti ama su tutuyo galibaArtı büyük çoğunluk sucuktandır bulgurla kavun da tuz biber olmuştur. Bol su iç kuzum
Asfalta yapışmış sakızdan halliceNabıyonuz karılar
Ekmek bana da +1 yaptı yaTamamdır malicimmmm 2 yuvarlakcikti ama su tutuyo galiba
O ne kııızAsfalta yapışmış sakızdan hallice
Valla adamı tuttum kolundan akşam yemeği için eve getirdim. Benim sebze yemem lazım dedim. Fırına kabak attım bekliyorum.
Senin nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?