- 3 Haziran 2018
- 957
- 3.883
- 28
- 32
Ekmek çok tutar kuzum 2 yuvarlak sucuk 300 400 gr attiEkmek bana da +1 yaptı ya
Sakalım yok kiEkmek bana da +1 yaptı ya
Ahahha o yuvallaklar usçuk muyduEkmek çok tutar kuzum 2 yuvarlak sucuk 300 400 gr atti
Var var sakalınSakalım yok ki
Mali kuzum. 6 ayı doldursun bende hiç ekmek yemeyeceğimSakalım yok ki
Amaaannn ben gezdimde nolduO ne kııız
aferim kabak candır
Ben anca arkadaş ziyaretine çıkabildim malum burda kimsem yok
Oğlan uyuttu mu kiBenim yerimede uyu ne olur
Kız regl şişliğidir o, iki dilim ekmek artı 1 getirmez. Suyu artır ki ödem atsın vücutVar var sakalıntakıma geldiğim günden beri ilk kez yedim ve şok oldum
Ben ben bennnnBayram bir an önce geçsin diye bekleyenlerben sabah sporumu diyetimi özledim. Adam evde sabah erkenden işe başlıyorum sporun nerde benim
Öyle mi diyosun eflalimKız regl şişliğidir o, iki dilim ekmek artı 1 getirmez. Suyu artır ki ödem atsın vücut
iyi de laf mı
ben yapıyomBayram bir an önce geçsin diye bekleyenlerben sabah sporumu diyetimi özledim. Adam evde sabah erkenden işe başlıyorum sporun nerde benim
üçgen peynir öyle olduğunu bilmiyordum canım yoksa yemezdim aklımda bulunsun bundan sonra yemem spor yapamıyorum maliiim yaa kosturmayla geçiyor hele adamlar evde oldumu hiç iş bitiremiyorum bugün 2 ye kadar etle uğraştım hatta daha bitmedi kuşbaşı dogranilacak köfte yapılacak kemikler kaynayacak dolaba koydum doğru kp gittik yenicik geldik daha yani bu hafta spor bende hayal olduGüzel menü pembikim
Kahvaltıdaki üçgen peynir sırf yağ, keşke normal peynir yeseydin
Akşam da güzel
Spor olsa çok güzel olucaktı
Puanın 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?