Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız regl şişliğidir o, iki dilim ekmek artı 1 getirmez. Suyu artır ki ödem atsın vücut
Öyle mi diyosun eflalim listeye girdiğim hafta çok kötü oldu. Doymak için yemedim zaten yaa ben aylarca yemesem ekmek aklıma gelmez. Ama böyle balık, yağlı et yerken midem alt üst oluyor sonra. Bazen istifraya kadar gidiyor. Mecburen yedim ama çok üzülerek

Güzel menü pembikim
Kahvaltıdaki üçgen peynir sırf yağ, keşke normal peynir yeseydin
Akşam da güzel
Spor olsa çok güzel olucaktı
Puanın 6
üçgen peynir öyle olduğunu bilmiyordum canım yoksa yemezdim aklımda bulunsun bundan sonra yemem spor yapamıyorum maliiim yaa kosturmayla geçiyor hele adamlar evde oldumu hiç iş bitiremiyorum bugün 2 ye kadar etle uğraştım hatta daha bitmedi kuşbaşı dogranilacak köfte yapılacak kemikler kaynayacak dolaba koydum doğru kp gittik yenicik geldik daha yani bu hafta spor bende hayal oldu

Menüyü vereyim gelmişken
8.30
Patates li omletin yumurtasından yedim peynir salatalık domates yeşillik 7 zeytin
12.30
1dilim elma 1recellik incir
17.15
Kp deydik bişey yiyemedim
Az kıyma ile birazcikta domates salatası yarım bardak ayran
20.00
1bardak ayran
Su 2.5+1maden suyu
Sporbol koşturmaca
@MiuLego malipina

Sabah 10.30
2 yağda yumurta
1 dilim tbe
Peynir zeytin
Domates salatalık
Ardına Türk kahvesi 1 hurma

Öğlen 14.30
1 kase tarçınlı yoğurt
3 kayısı

Akşam 19.30
100 gr et
1 kepçe mercimek çorbası
Biraz salata

Su 3 lt
Spor 3 mil Leslie

@MiuLego malipina

Dehşet şiş her yerim niye bilmiyorum ayakkabı çıkardım ama heryerden oturmuş ayağıma
Kilodan nefret ediyorum.
Hiç birşey almak istemiyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…