Paşam gelmiş, naber paşacım nasılsın, beni bir okuüfle de şu işlerimi çabucak bitirriyim canım ya
Afiyet olsun canım, çok sevindim çıkıyorsun tatile demek
teşekkeür ederim canım birden mutlu oldum gözlerim doldu inan birinciligi görünce1.) 1. Takım
2.) 4. Takım
3.) 2. Takım
bireysel dereceler
1.) 7. Takımdan " pasam3405 '' % 3.61
2.) 1. Takımdan '' mumu85 '' % 2.86
3.) 2. Takımdan '' karabiber01 '' % 2.36
paşacım sonuç beklediğim gibi oldu.çok azmettin ve başardın canım tebrik ederim :124::124:
canım geçmiş olsun bu arada senle canlı konuştum çok sevindirik oldumgunaydin kizlar:) ben dunku gbi hastalgi hic yasamamistim ya nane limon iyi geldi zaten ansacim:) usuttum sanirim bilmiyorum simdi iyiyim:) tembel yesilerikkkk daha bitirmedinmi islerini ya:d cavdar yanimdan ayrilmadiya nasil bi canlidir o askim benim ya :) haftaya birinci olalim kaptanim ilk üc degil 1olalimmmm:)
canım hayıdır ne oldu gene rabbim işlerini kolaylaştırsın işşallahpaşam gelmiş, naber paşacım nasılsın, beni bir okuüfle de şu işlerimi çabucak bitirriyim canım ya
su anda puding yemekteyim kizlar:d vee cuma gunu kemerdeyimmm sukurler olsun:)
teşekkeür ederim canım birden mutlu oldum gözlerim doldu inan birinciligi görünceeşime dedim bak ne yazıyo aferin hatun sana dedi maşşallah devam böle dedi birde wc görüşseydim keşke yemin olsun görümya birinciligi dedimki sesli evet bu paşa emkelrinin karşılıgını alıyosun en gözlerim doldu rabbime çok şükür sizler sayesinde ben buaralara geldim önce rabbimin eşimin kendi azmin ve sizler ay en sona en sona attım zannetmeyin sizleri desteginiz her düştügümde her biriniz elimden tuttunuz inanın hepinizle devamlı görüşmek isteyiyorum hani kilomu verdim hadi baş baş yapmak istemiyorum ben siz benim kardeşlerim gibi oldunuz sagolun işşallah gebede kalınca beni yanlız bırakmazsınız işte ozaman motiveye ihtiyacı oluyo insanın bir el bir güzel kalp bir söz arıyo insan beni yanlı zbırakmayın olurmu bu yolun devamında
Evet ya nasi sevindim bilemezsin:) 6lara duscem dondugumde cok iddaliyim:)
Ben başaracağına inanıyorum, çok azimlisin
KAHVALTI RAPORUM ŞU
SAHANDA YUMURTA 5 ÇATAL
BADEM DOMATES
PEYNİR
BİR BARDAK AÇIK ÇAY
3 YEŞİL 1 SİYAH ZEYTİN
1 ÇAVDAR EKMEGİ
ÖYLEN YEMEDİM AMA BİR ADET ERİMİŞ BİTMİŞ MUZLA 1 ADET İNCİR YEDİM NE YAPAYIM İŞİM ÇOK BİRAZ ENERJİ LAZIM
SİZLER NE YAPTINIZ KIZLAR MUTFAK ODA GELİP GİDİYOM HEAKŞAM YATTIGIM YERİ BİLMEM YEMİNLE
:101::101:bende seni seviyorum erikim benim ver bakalım bir nanakseviyorum kız seni
canımkolay gele bir tepis pişti sebzekler sogusun poşete koyucemaslan pasam eline koluna saglik bende sesini duydugma sevindim:) puding vanilyaliydi light ama cok guzeldi ne cok seyle ugrasmissin oyle ya helal olsun canimmm:) bende iki üç dikis isim var onlari yapcam pareolarimi kendim dikmistim duzeltmelerini yapcam sonra camasir yikicam yemekle ugrascak halim yok bugun anneme biraktim artik gene yazarim kizlar odada internet cekmiyoda
sabah aöf vardı ben görevliydim o yüzden kahvaltımı dönüncü saat 11 gibi yapabildim misafir arkadaşlar da vardı yani öğle yemeği de oldu
1 haşlamış yumurta
salatalık domates
1 dilim çavdar
1 kk peynir
5 siyah zeytin
2 kupa bitki çayı
3-4 ince halka sucuk
2-3 ceviz, 2 kuru incir
şimdi de yaseminli yeşil çay içiyorum
yalnız o kadar tokum ki akşama da birşey yemeyi düşünmüyorum
:99::99::99:toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
yesil_erik,
ananee
ananecim misafirlerimiz geldi, şöyle bir çekidüzen verelim ortalığa kahve mi ikram etsek ne yapsak
canım işte ben eskiden de böyleydim ama bir zaman geldi ki,bu durum bozuldu.şimdilerde yeniden düzeldiğini ümit ediyorum.Bir de kendi vücudumu keşfetmeye başladım.kilo verdikçe bünyemde bir şeyler değişiyor.Mesela regl döneminde çok şiş oluyorum ama öncesindeki hafta en ödemsiz olduğum dönem oluyr 1 ay içerisinde,onu farkettim.şimdi reglme 10 veya daha az kaldı.cumaya kadar hastalanmamış olursam,önümüzdeki cuma daha da iyi sonuç alacağımı ümit ediyorumSaphira demekki ekside cikiyosan vucudun bu sisteme alismis olabilir ki cok guzel bu:) bende dun sadece bi kase yogurtlu domates yiyebildim bu sabah 73tum o zaman sen yine haftada bir serbest gun seklinde rahatca devam ettireblirisin canim:)
kızılcık hiç yemedim sanırım o yüzden youm yapamıcam,gerçi gojiyi de yemedim ki benKaptanim bende bu dediginden gaza geldim kizilcik marmelati yapcam onu yicem gojibery hem pahali hemde suanda uzak bi yerden bulabiliyorum bari tatli olarak kizilcigim olsun cok severim ben marmelatni:)
inşallah canımananenin dediği gibi 1. olalım canım
afşyet olsun canım..aa demek tatile gidiyorsun harikaa,Antalya çok sıcakmış,haberleri geldi dün,annem orda tatilde deSu anda puding yemekteyim kizlar:d vee cuma gunu kemerdeyimmm sukurler olsun:)
paşacım paylaşım alanına nasıl 1. olduğunla ilgili yazı yazman gerekiyor canım.en geç bu pazartesi yazmalısınteşekkeür ederim canım birden mutlu oldum gözlerim doldu inan birinciligi görünceeşime dedim bak ne yazıyo aferin hatun sana dedi maşşallah devam böle dedi birde wc görüşseydim keşke yemin olsun görümya birinciligi dedimki sesli evet bu paşa emkelrinin karşılıgını alıyosun en gözlerim doldu rabbime çok şükür sizler sayesinde ben buaralara geldim önce rabbimin eşimin kendi azmin ve sizler ay en sona en sona attım zannetmeyin sizleri desteginiz her düştügümde her biriniz elimden tuttunuz inanın hepinizle devamlı görüşmek isteyiyorum hani kilomu verdim hadi baş baş yapmak istemiyorum ben siz benim kardeşlerim gibi oldunuz sagolun işşallah gebede kalınca beni yanlız bırakmazsınız işte ozaman motiveye ihtiyacı oluyo insanın bir el bir güzel kalp bir söz arıyo insan beni yanlı zbırakmayın olurmu bu yolun devamında
canım geçmiş olsun bu arada senle canlı konuştum çok sevindirik oldumhaberin olsun tekrardan rabbim şifa versin
canım hayıdır ne oldu gene rabbim işlerini kolaylaştırsın işşallah
pudinkmi ay çok severim neli
eline sağlık canım.afiyetle yiyin3.5 kilo taze fasülte 4 agız yıkandı dilindi 2 düüdklü haşlandı
2 kilo bamya 2 kilo domatesle harmallanıyo düüdklüde
15 kilo biberin bir tepsisi davul fırındadevamı gelicek
kavonozları bulaşık makinasında yıkanıyo kapaklarıyla birlikte
manava sinir oldun 30 kilo vericegine 20 kilo veririm halde çok pahalı domates dedi
içinede 2 kilo biber koyuyummu koymuyummu ne kadar gider4 kilo ceviz kırılıcak temilzenicek dolaba koyulucak arta kalan domates kabuklarından salça yapılıcakta nasıl olucek bilgisi olan el atsın
kaynanam anasındaymış domatesler gelsin demiş kocişe gelirim demiş
bu arada sabah kahvaltı yaptıktan sonra birde başınma ne gelse sular gittiyeni geldi evi topladım kışlık kavonozları baddaniyeleri hazırladım kaynanam gelsin el atsın YAPARIZ BİTER ÇIKARSAM BİLİNKİ KAYNANAM GELMİŞTİRBUGÜM MARATONLU GEÇİCEK GÜNÜM AMAN BİRİ GELSİN EL ATSIN BANA OLAN KİLOLARIMA OLUCEK VERİCEM GRAM GRAN BİR İİŞ YAPARKEN ÇOK HAREKETLİYİM BEN ANANECİM PAZARTESİ SPORA BAŞLIYOM YÜRÜYÜŞE
canım işte ben eskiden de böyleydim ama bir zaman geldi ki,bu durum bozuldu.şimdilerde yeniden düzeldiğini ümit ediyorum.bir de kendi vücudumu keşfetmeye başladım.kilo verdikçe bünyemde bir şeyler değişiyor.mesela regl döneminde çok şiş oluyorum ama öncesindeki hafta en ödemsiz olduğum dönem oluyr 1 ay içerisinde,onu farkettim.şimdi reglme 10 veya daha az kaldı.cumaya kadar hastalanmamış olursam,önümüzdeki cuma daha da iyi sonuç alacağımı ümit ediyorum
Kızılcık hiç yemedim sanırım o yüzden youm yapamıcam,gerçi gojiyi de yemedim ki ben
Inşallah canımöncelikle hiç kimse artıda olmamalı canım ancak o şekilde dereceye girebiliriz
afşyet olsun canım..aa demek tatile gidiyorsun harikaa,antalya çok sıcakmış,haberleri geldi dün,annem orda tatilde de
Paşacım paylaşım alanına nasıl 1. Olduğunla ilgili yazı yazman gerekiyor canım.en geç bu pazartesi yazmalısınGeçen haftanın 1. Si de gerberaydı ama o izinli olduğundan yazamadı hatta 1. Olduğunu bile bilmiyor olabilir
Eline sağlık canım.afiyetle yiyin
bana linkini at canım olurmu hem işim olmasa yazıcem ellerimde eldivenler kışilık hazırlıyourm sakin kafayla yazsan olumu
yarın ya da pazartesi yazsan da olur canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-599.html#post26350085
Canim karniyarigi ben nasi yaptgmi soliyim baya light yapiyorumda simdi kizartma yerine patlicanlari firinda yagsiz közluyorum kiymamida yagsiz kavuruyorum ustlerini domatesle kapatip birkacinada biber koyup domatesli az tuzlu bi sosla tekrar firina atiyorum cok guzel oluyo hatta halim olursa yarin yaparim bundan:):101::101:bende seni seviyorum erikim benim ver bakalım bir nanak
canımkolay gele bir tepis pişti sebzekler sogusun poşete koyucembiberler pişşin domatesler var kafayı yicemben bugün hepis bitsin işşallah bir kebapliık patlıcanımla közlemmiş patlıcanım var onada 10 kilo alsam yeret patlıcen anca eşim seviyor kızlar benkarnıyarık yemeyi özledim ne etsekte hevesinmi alsam hafif karnı bahar tarifi lüftfen
sucuk olmamış canım kolestrolün çıkarincirde yeme çok kilo alırsın sinire strese iyi incir ben bile canlı inciri yedim gel sen bana sor:18::18:gerisi eyi devam
:99::99::99:
Ordan öle okumakla olmuyo üyelik alın gelin ulenokadar yazıyoz bıurda varmı 3 kuruşa 5 köfte
canım işte ben eskiden de böyleydim ama bir zaman geldi ki,bu durum bozuldu.şimdilerde yeniden düzeldiğini ümit ediyorum.Bir de kendi vücudumu keşfetmeye başladım.kilo verdikçe bünyemde bir şeyler değişiyor.Mesela regl döneminde çok şiş oluyorum ama öncesindeki hafta en ödemsiz olduğum dönem oluyr 1 ay içerisinde,onu farkettim.şimdi reglme 10 veya daha az kaldı.cumaya kadar hastalanmamış olursam,önümüzdeki cuma daha da iyi sonuç alacağımı ümit ediyorum
kızılcık hiç yemedim sanırım o yüzden youm yapamıcam,gerçi gojiyi de yemedim ki ben
inşallah canımÖncelikle hiç kimse artıda olmamalı canım ancak o şekilde dereceye girebiliriz
afşyet olsun canım..aa demek tatile gidiyorsun harikaa,Antalya çok sıcakmış,haberleri geldi dün,annem orda tatilde de
paşacım paylaşım alanına nasıl 1. olduğunla ilgili yazı yazman gerekiyor canım.en geç bu pazartesi yazmalısıngeçen haftanın 1. si de gerberaydı ama o izinli olduğundan yazamadı hatta 1. olduğunu bile bilmiyor olabilir
eline sağlık canım.afiyetle yiyin
Ya saphiram ne seviyosam yememissin cok ilginc:) gullac tamamda kizilcigi helede marmelatini yemen lazim yani cok guzel cidden :) diyet donemindemi siskinligin artiyo canim neden acaba merak ettim simdi
Kaptanim bi fikrim var benim ama ben hep telefon basindayim diye heralde :) neyse fikrim suki yarismaci sayilarini tum takim artirsa 15mesela boylece daha fazla paylasim olsa? Olurmuki
kahvaltım:
1 yumurta
peynir
2 zeytin
2 ince dilim sucuk
3 ince dukan krep ( 1 y.k. yulaf kepeği)
3-4 parça domates
çay
ara:1 ince dilim şeftali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?