Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

teşekkeür ederim canım birden mutlu oldum gözlerim doldu inan birinciligi görünce eşime dedim bak ne yazıyo aferin hatun sana dedi maşşallah devam böle dedi birde wc görüşseydim keşke yemin olsun görümya birinciligi dedimki sesli evet bu paşa emkelrinin karşılıgını alıyosun en gözlerim doldu rabbime çok şükür sizler sayesinde ben buaralara geldim önce rabbimin eşimin kendi azmin ve sizler ay en sona en sona attım zannetmeyin sizleri desteginiz her düştügümde her biriniz elimden tuttunuzinanın hepinizle devamlı görüşmek isteyiyorum hani kilomu verdim hadi baş baş yapmak istemiyorum ben siz benim kardeşlerim gibi oldunuzsagolun işşallah gebede kalınca beni yanlız bırakmazsınız işte ozaman motiveye ihtiyacı oluyo insanın bir el bir güzel kalp bir söz arıyo insan beni yanlı zbırakmayın olurmu bu yolun devamında
canım geçmiş olsun bu arada senle canlı konuştum çok sevindirik oldum haberin olsun tekrardan rabbim şifa versin
paşam gelmiş, naber paşacım nasılsın, beni bir okuüfle de şu işlerimi çabucak bitirriyim canım ya
canım hayıdır ne oldu gene rabbim işlerini kolaylaştırsın işşallah
su anda puding yemekteyim kizlar:d vee cuma gunu kemerdeyimmm sukurler olsun:)

pudinkmi ay çok severim neli

3.5 kilo taze fasülte 4 agız yıkandı dilindi 2 düüdklü haşlandı
2 kilo bamya 2 kilo domatesle harmallanıyo düüdklüde
15 kilo biberin bir tepsisi davul fırındadevamı gelicek
kavonozları bulaşık makinasında yıkanıyo kapaklarıyla birlikte
manava sinir oldun 30 kilo vericegine 20 kilo veririm halde çok pahalı domates dedi
içinede 2 kilo biber koyuyummu koymuyummu ne kadar gider4 kilo ceviz kırılıcak temilzenicek dolaba koyulucak arta kalan domates kabuklarından salça yapılıcakta nasıl olucek bilgisi olan el atsın
kaynanam anasındaymış domatesler gelsin demiş kocişe gelirim demiş
bu arada sabah kahvaltı yaptıktan sonra birde başınma ne gelse sular gittiyeni geldi evi topladım kışlık kavonozları baddaniyeleri hazırladım kaynanam gelsin el atsın YAPARIZ BİTER ÇIKARSAM BİLİNKİ KAYNANAM GELMİŞTİR BUGÜM MARATONLU GEÇİCEK GÜNÜM AMAN BİRİ GELSİN EL ATSIN BANAOLAN KİLOLARIMA OLUCEK VERİCEM GRAM GRAN BİR İİŞ YAPARKEN ÇOK HAREKETLİYİM BEN ANANECİM PAZARTESİ SPORA BAŞLIYOM YÜRÜYÜŞE

Seviyorum kız seni

KAHVALTI RAPORUM ŞU
SAHANDA YUMURTA 5 ÇATAL
BADEM DOMATES
PEYNİR
BİR BARDAK AÇIK ÇAY
3 YEŞİL 1 SİYAH ZEYTİN
1 ÇAVDAR EKMEGİ

ÖYLEN YEMEDİM AMA BİR ADET ERİMİŞ BİTMİŞ MUZLA 1 ADET İNCİR YEDİM NE YAPAYIM İŞİM ÇOK BİRAZ ENERJİ LAZIM
SİZLER NE YAPTINIZ KIZLAR MUTFAK ODA GELİP GİDİYOM HEAKŞAM YATTIGIM YERİ BİLMEM YEMİNLE

Aslan pasam eline koluna saglik bende sesini duydugma sevindim:) puding vanilyaliydi light ama cok guzeldi ne cok seyle ugrasmissin oyle ya helal olsun canimmm:) bende iki üç dikis isim var onlari yapcam pareolarimi kendim dikmistim duzeltmelerini yapcam sonra camasir yikicam yemekle ugrascak halim yok bugun anneme biraktim artik gene yazarim kizlar odada internet cekmiyoda

Sabah aöf vardı ben görevliydim o yüzden kahvaltımı dönüncü saat 11 gibi yapabildim misafir arkadaşlar da vardı yani öğle yemeği de oldu

1 haşlamış yumurta
Salatalık domates
1 dilim çavdar
1 kk peynir
5 siyah zeytin
2 kupa bitki çayı
3-4 ince halka sucuk
2-3 ceviz, 2 kuru incir

şimdi de yaseminli yeşil çay içiyorum

Yalnız o kadar tokum ki akşama da birşey yemeyi düşünmüyorum

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
yesil_erik,
ananee

Ananecim misafirlerimiz geldi, şöyle bir çekidüzen verelim ortalığa kahve mi ikram etsek ne yapsak

seviyorum kız seni
:101::101:bende seni seviyorum erikim benim ver bakalım bir nanak
canımkolay gele bir tepis pişti sebzekler sogusun poşete koyucembiberler pişşin domatesler var kafayı yicemben bugün hepis bitsin işşallahbir kebapliık patlıcanımla közlemmiş patlıcanım var onada 10 kilo alsam yeret patlıcenancaeşim seviyor kızlar benkarnıyarık yemeyi özledim ne etsekte hevesinmi alsam hafif karnı bahar tarifi lüftfen
sucuk olmamış canım kolestrolün çıkarincirde yeme çok kilo alırsın sinire strese iyi incir ben bile canlı inciri yedim gel sen bana sor:18::18:gerisi eyi devam
toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 3 ziyaretçi)
yesil_erik,
ananee

ananecim misafirlerimiz geldi, şöyle bir çekidüzen verelim ortalığa kahve mi ikram etsek ne yapsak
:99::99::99:
Ordan öle okumakla olmuyo üyelik alın gelin ulen okadar yazıyoz bıurda varmı 3 kuruşa 5 köfte

Saphira demekki ekside cikiyosan vucudun bu sisteme alismis olabilir ki cok guzel bu:) bende dun sadece bi kase yogurtlu domates yiyebildim bu sabah 73tum o zaman sen yine haftada bir serbest gun seklinde rahatca devam ettireblirisin canim:)
canım işte ben eskiden de böyleydim ama bir zaman geldi ki,bu durum bozuldu.şimdilerde yeniden düzeldiğini ümit ediyorum.Bir de kendi vücudumu keşfetmeye başladım.kilo verdikçe bünyemde bir şeyler değişiyor.Mesela regl döneminde çok şiş oluyorum ama öncesindeki hafta en ödemsiz olduğum dönem oluyr 1 ay içerisinde,onu farkettim.şimdi reglme 10 veya daha az kaldı.cumaya kadar hastalanmamış olursam,önümüzdeki cuma daha da iyi sonuç alacağımı ümit ediyorum
Kaptanim bende bu dediginden gaza geldim kizilcik marmelati yapcam onu yicem gojibery hem pahali hemde suanda uzak bi yerden bulabiliyorum bari tatli olarak kizilcigim olsun cok severim ben marmelatni:)
kızılcık hiç yemedim sanırım o yüzden youm yapamıcam,gerçi gojiyi de yemedim ki ben
ananenin dediği gibi 1. olalım canım
inşallah canım Öncelikle hiç kimse artıda olmamalı canım ancak o şekilde dereceye girebiliriz
Su anda puding yemekteyim kizlar:d vee cuma gunu kemerdeyimmm sukurler olsun:)
afşyet olsun canım..aa demek tatile gidiyorsun harikaa,Antalya çok sıcakmış,haberleri geldi dün,annem orda tatilde de
paşacım paylaşım alanına nasıl 1. olduğunla ilgili yazı yazman gerekiyor canım.en geç bu pazartesi yazmalısın geçen haftanın 1. si de gerberaydı ama o izinli olduğundan yazamadı hatta 1. olduğunu bile bilmiyor olabilir
eline sağlık canım.afiyetle yiyin

kahvaltım:

1 yumurta
peynir
2 zeytin
2 ince dilim sucuk
3 ince dukan krep ( 1 y.k. yulaf kepeği)
3-4 parça domates
çay

ara:1 ince dilim şeftali

bana linkini at canım olurmu hem işim olmasa yazıcem ellerimde eldivenler kışilık hazırlıyourm sakin kafayla yazsan olumu

Canim karniyarigi ben nasi yaptgmi soliyim baya light yapiyorumda simdi kizartma yerine patlicanlari firinda yagsiz közluyorum kiymamida yagsiz kavuruyorum ustlerini domatesle kapatip birkacinada biber koyup domatesli az tuzlu bi sosla tekrar firina atiyorum cok guzel oluyo hatta halim olursa yarin yaparim bundan:)

Ya saphiram ne seviyosam yememissin cok ilginc:) gullac tamamda kizilcigi helede marmelatini yemen lazim yani cok guzel cidden :) diyet donemindemi siskinligin artiyo canim neden acaba merak ettim simdi

Kaptanim bi fikrim var benim ama ben hep telefon basindayim diye heralde :) neyse fikrim suki yarismaci sayilarini tum takim artirsa 15mesela boylece daha fazla paylasim olsa? Olurmuki

valla ne bileyim canım.hiç annemin yaptığını hatırlamıyorum öyle bir şey,o yüzden dışarıdan alıp yemek de aklıma gelmiyor.bir de marketlerde de çok sık bulunmuyor mu acaba,hiç gözüme ilişmedi çünkü :26:
diyet döneminde değil ayol,regl dönemimde şişiyorum ama sanki öncesinde ödemsizliğimin doruğunda oluyorum,enteresan bir durum.bana göre ay ortasında olmalı ödemsizlik :26: ya da belki öyle denk gelgi bana bilmiyorum

canım bizim takımımızın paylaşım sorunu yok ki bırakalım da onu paylaşım sorunu olanlar düşünsün ne dersin Tabi fikir her zaman oylamaya açık canım.İstersen paylaşıma fikrini yaz,belki isteyen başkaları da olur

kahvaltım:

1 yumurta
peynir
2 zeytin
2 ince dilim sucuk
3 ince dukan krep ( 1 y.k. yulaf kepeği)
3-4 parça domates
çay

ara:1 ince dilim şeftali

akşam:

½ tavuk göğsü ( jülyen kesip,yağsız tavada pişirdim,baharat ekledim)
patlıcan (yağlı kağıt üzerinde,fırında,yağsız olarak,dilim dilim keserek pişirdim.pek beğenmedim,yağsız olunca kuru kaldı.Közleseydim keşke dedim)
1 kase sarmısaklı yoğurt (2 diş sarmısak+light yoğurt)
1 tatlı kaşığı yağda acı pul biber kızdırdım (yoğurdun üstüne dökmek için)
zero
sonra kavun yedim yalnız,o olmadı ya yaz meyvelerini seviyorum,özlemişim,bir de bal gibiydi,1 dilim kadar yedim maalesef,yanında biraz beyaz peynirle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…