Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım yuvarlıyoruz biliyorsun; % 0.645 ten, % 0.65 oluyor ortalamanız.yalnız All_ız_well de bildirim de yok,her hangi bir açıklamada yok :26:

eve geldim yimeğimi yedim kızımla paten kaymaya gidiyorum şimdii....çok yorgundum ama kıyamıyorum napıyım yaa....

canım yuvarlıyoruz biliyorsun; % 0.645 ten, % 0.65 oluyor ortalamanız.yalnız All_ız_well de bildirim de yok,her hangi bir açıklamada yok :26:

tfneyll (59,8 / 59,8 / 0 / % 0 )
kuzusununzuzusu ( 66,2/ 66 / 0,2 / % 0,30 )
tubiş87 ( 81,6/ 80,2 /1,4 / % 1,71 )
ebrugül (86,500/ 85,9/ 0,6 / % 0,69 )
All_ız_well (92,8/92,8 / 0 / % 0 )
antienne (76,6 / 75,2 / 1,4 / % 1,82 ) YENİ ÜYE HEDEF :55
Şuleoz (67,5) KENDİ İSTEĞİYLE AYRILDI

4.TAKIM ORTALAMASI:0,64

şu şekilde paylaşmış All_ız_well (92,8/92,8 / 0 / % 0 ) yani kilo verememiş gibi.

canım 65 bile olsa ikinciyiz fark yok 3 tane sıfırımız var

haftaya bende regl olcam demekki 2 hafta sonra bireyselde 1. benim bu arada sence yarın sabah diyetisyende 7'li kiloları görür müyüm? 80.2 geldim akşam yemek yemesem mi acep
hadi inşallah canım akşam sadece yoğurt ye bir de çayını içmeyi ihmal etme.Kesin görürsün 7 leri :)
eve geldim yimeğimi yedim kızımla paten kaymaya gidiyorum şimdii....çok yorgundum ama kıyamıyorum napıyım yaa....

iyi eğlenceler kızlar

Gunaydin kizlar listeyi nettiniz ya basima is actiniz:d yesil erik o listeyi alinti yaptiginda parantez icinde quote yaziyo ya o parantezleri silip listeyi yayinlaman lazim canim ben telfndan kopayala yapistirda yapamiyorum of:d

Kusura bakma şekerim ben o kadar dikkat edemedim, alıntı olarak yapmam gerekiyor diye düşündüm so sorry :26::26::26:

Yesilerik lesli 3+ 2*lesli 4

nev 4* 60dk yuruyus 30dk fitnes

anane 4*20dk eliptik 40dk fitnes

senarist 30dk yuruyus

pasam 60dk yuruyus

maviyesil 60dk yuruyus

ansa 50mekik 60dk bisiklet

ellerine sağlık canım, bol yürüyüşlü sporlu haftalar dilerim hepimize

Bide canlarim pasam 79oldum demedimi

bu sabah yazdığı mesajında 80'im demiş ben de o yüzden öyle yazmıştım, bilmiyorum hata olmamıştır umarım :44::44::44:

Son düzenleme:
kızlar geldımm
bugun doktora gıttım, smear sonucumu almaya.ordanda çocuklarımı bıraz gezdırdım eve yenı gırdım.o kdr yoruldum kı anlatamammm
onların hoşuna gıttı ama ben bıttımm
cunku ananenıın mustakbel kocası benım kucaımdan hıç ınmedı..yemek yıyıp doncemmm

afiyet olsun canımmm...

akşam akşam 1 saat kızım paten sürmeye calıştı bende onu duşmesin diye tutmaaya...yarın gidip kendime bi paten alıyorum beraber suruyoruz kararım kesin...millet gülücek muhtemelen ama olsun....30 unda patenle geziyo diycekler ama yeterkı biz eğlenelim gerisi boşş...

Kizlar ben cok kotuyum 2den beri kusuyorum bayildim ishalim bide ben sayimi sabah yaparim canlarim duramiyorum yerimde

afiyet olsun canımmm...
tsk ederimmmm

aman milletin her dedigine bakarsan isin var cnm bosver hayatin tadini cikarmaya bak

Kizlar ben cok kotuyum 2den beri kusuyorum bayildim ishalim bide ben sayimi sabah yaparim canlarim duramiyorum yerimde
yavrum noldu sana ya.cok gecmis olsun yapabilcegimiz bisi varmi..acaba cok diyret yapup metabolizmaanmi zayif dustu dikkat et kendine

kizlar berbatmsiz basta ben olmak uzere

senarist 30dk yuruyus

pasam 60dk yuruyus

maviyesil 60dk yuruyus

bunlarda cok az aslinda

Anane 24

yesilerik 14

ansa 11

maviyesil 10

pasam 24

senarist 4

nev 9

saphira 9
Ellerine saglik cnminici

O kedi var ya,tam bir mucize Bizim kedimiz beni depresyondan çıkardı resmen,kimsenin bana yapamadığı iyiliği o ağızsız dilsiz melek yaptı,Rabbim ne güzel yaratmış bütün kainatı

Anane 24

yesilerik 14

ansa 11

maviyesil 10

pasam 24

senarist 4

nev 9

saphira 9
Ellerine sağlık canım

senarist 30dk yuruyus

pasam 60dk yuruyus

maviyesil 60dk yuruyus

Eline sağlık canım,harikayızzzzzzzzzzz :124:

Bitanem ya,sen harika bir annesin Bu arada sana bi müjde veriyim,paten müthiş incelme yapar kalça ve bacakta

2 gündür internet bağlantım o kadar problemli ki,daha cevapla demeden düşüp duruyorum;şükür yazabildim az önce.Canlarım haftaya ilk 3 alalım olur muuuuuuuuuu
Bu arada 1 saat sporumu yaptım,duşumu aldım,oturdum şimdi;iyi geldi

Tebrik ederim canım ya, benim de hemen evin yanında büyük bir park ve etrafında yürüyüş yolu var 400 mlik sanırım, şimdi balkonda bir kahve keyfisi yaparken baktım anammm herkesler yürüyor spor yapıyor, ne kadar imremdim, lakin haftasonu aöf görevleri var, panel var, daha konuşmamı hazırlamadım yaaaa, ama keşke ben de şuan yürüyor olsaydım, çok iyi geliyor bana yürümek üzerimden yük kalkıyor sanki

canım sorma çok zor benim bebekelrim vefat etti 3 tane 5 aylıkken içim yandı ben o anaları düşünemiyorum
Bu arada tebrikler paşamm

Kesin şampiyon sensin bu haftaaa

senarist 30dk yuruyus

pasam 60dk yuruyus

maviyesil 60dk yuruyus

canım bugün 2 saat yürüdüm
Bide canlarim pasam 79oldum demedimi
canım wc çıkamamıştım ondan oldu galiba
Saphiracım listeniz doğru

Paşam,maşallah nasıl güzel vermişsin,tebrik ederim
canım sagol allah yardım etti elhamdurillah
regl dönemindeki suyu atarsan ve çoğu zaman aç yaşarsan böyle oluyor canım
canım adet şişligini ve suyu attım ve wc çıktım olay oldu
biri bana pasam3405'in nasıl bi haftada 3 kg zayıfladığını söylesin ben de uygulayacam da
canım oruç tutuyodum iftar yapıyodum sahur yemedim meyva yedim saat 10 da okadar suyu çok içtim reglimde geçmişti zaten vermiştim kiloyu olan suya adete oldu işşallahta böle gider oruç tuttugumda işe yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…