kuzumm saat 05,30 du çıktım evden dediğn gibi köpekleri kovalaya kovalaya otobus durağına gittim okula vardığımda saat 06,50 idi...canım çıktı valla bilmiyorum okulun yerini internetten bi bakmıştım allahtan..işin kötü tarafı sokakta soracak insan da yok...buldum okula girdim arama falan derken çabuk bitti allahtan 40 dakıka butunleme sınavıymış...merak etme canım sizden sonra da sınavda görevli hocalar olur sokaklarda, 9'da başlayacak sınav için 8'de görev yerinizde olun deniyor yani siz köpekleri kovalayın biz geliyoruz peşinizden
takım olarak etap 7. si olduk.haftaya ilk 3 e girmeye var mısınız????
valla ne bileyim canım.hiç annemin yaptığını hatırlamıyorum öyle bir şey,o yüzden dışarıdan alıp yemek de aklıma gelmiyor.bir de marketlerde de çok sık bulunmuyor mu acaba,hiç gözüme ilişmedi çünkü :26:
diyet döneminde değil ayol,regl dönemimde şişiyorum ama sanki öncesinde ödemsizliğimin doruğunda oluyorum,enteresan bir durum.bana göre ay ortasında olmalı ödemsizlik :26: ya da belki öyle denk gelgi bana bilmiyorum
canım bizim takımımızın paylaşım sorunu yok kibırakalım da onu paylaşım sorunu olanlar düşünsün ne dersin Tabi fikir her zaman oylamaya açık canım.İstersen paylaşıma fikrini yaz,belki isteyen başkaları da olur
kuzumm saat 05,30 du çıktım evden dediğn gibi köpekleri kovalaya kovalaya otobus durağına gittim okula vardığımda saat 06,50 idi...canım çıktı valla bilmiyorum okulun yerini internetten bi bakmıştım allahtan..işin kötü tarafı sokakta soracak insan da yok...buldum okula girdim arama falan derken çabuk bitti allahtan 40 dakıka butunleme sınavıymış...
dukan atak evresine bende başlıyorum kızlar yarın...bizim takımın adını dukanın melekleri mi koysak napsakk...1. lik şarttt...hadi bakalımm..inşallah...
ananeeemm hoşgeldin nasılsın canım...nasıl geçti cumartesin...
başla canım başla,hadi bakalım cumaya süper sonuçlar alalım
Meraba canimm:) rutinlerden biriydi iste sen yorulmussun baya benim abimde aof deydi sozde hic haber yok sinavlarindan gicik oldum bak
Dukanin hayirli olsun:) sanki dogru yol gibi rejim acisindan ama kisisel dusuncem tabi:) insallah hedefine en yakin zamanda ulasirsin:)
başlıyalım da hızlanalım yaa...kitabı tekrar okumaya da başlıycam yarın daha sğlıklı olur diye düşünüyorumm...
Ilk kez degil o zaman dimi canim kacinci yapisin?
canım 2. olcak gecen sene hüsranla sonuçlanmıştı ne yazıkkı iş temposuna uyduramadım harcandı gitti emeklerim inşallah bu sefer düzenli uyabilirim...
heyoo pizza yedim mutluyum huzurluyum diyetisyenim ödül verdi
Afiyet olsuunn:) bugun sonucun neydi ve nerelerdesin ya :)
sonucum hiç iç açıcı değildi 3 gündür wc ile görüşemiyoruz yine şişmeye başladım regl olcam bikaç güne doktorun tartısında 80.6 çıktım ama yağdan gitmiş yine 1 kg kadarı yağlarım erimişdoktor da iyi gidiyosun madem çok bunaldın haftaya 7'li kilolarda görcem git bugün pizza ye dedi pizza derken bilirsiniz tek olmaz dedim tamam pizza menü ye patates kola istiyosun madem dedi ben de yedim haaa tartıda 2 kg fazla çıktım yedikten sonra ama olsun güzeldi hallederim ben onları bu hafta
çay işe yarıyor ama wc konusunda değil terletiyo bol bol bide bol idrara çıkarıyor ama çok afedersiniz büyükte sıkıntı deli ediyo beniiii gerçi bu hafta çok sıkı rejim yapmıştım ondan. valla ayda birde olsa ödül yapmak motive ediyo insanı arada bir retox'a da ihtiyacı var vücudun (retox =detoksun tam tersi bol yiyerek vücudu şoklayıp toksinlerin atılması)Afiyet olsun canim ben sormustum zaten kacamak hakkin yokmu diye ogrendim:) o degilde cay ise yaramiyomu neden wc sorunun varki acaba bide yediklerin iki kilodur onda halledilcek bisey olmaz zaten:)
sonucum hiç iç açıcı değildi 3 gündür wc ile görüşemiyoruz yine şişmeye başladım regl olcam bikaç güne doktorun tartısında 80.6 çıktım ama yağdan gitmiş yine 1 kg kadarı yağlarım erimişdoktor da iyi gidiyosun madem çok bunaldın haftaya 7'li kilolarda görcem git bugün pizza ye dedi pizza derken bilirsiniz tek olmaz dedim tamam pizza menü ye patates kola istiyosun madem dedi ben de yedim haaa tartıda 2 kg fazla çıktım yedikten sonra ama olsun güzeldi hallederim ben onları bu hafta
tüm gün dışarda gezdim 15 dkda trambolinde zıp zıp zıpladım haa bu arada zıplamaları saydım 15 dakikada 927 kez zıpladımhızlı zıpladım baya sanırım
ağzımla saydım zıplıyorum 1-2-3-4-5......................... 927Neyle saydin 927yi :d 15dk gayet iyi canim supersin
ağzımla saydım zıplıyorum 1-2-3-4-5......................... 927yalnız 500den sonra nefes nefeseee ölüyodummm halimi görseydiniz su gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?