Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merak etme canım sizden sonra da sınavda görevli hocalar olur sokaklarda, 9'da başlayacak sınav için 8'de görev yerinizde olun deniyor yani siz köpekleri kovalayın biz geliyoruz peşinizden
kuzumm saat 05,30 du çıktım evden dediğn gibi köpekleri kovalaya kovalaya otobus durağına gittim okula vardığımda saat 06,50 idi...canım çıktı valla bilmiyorum okulun yerini internetten bi bakmıştım allahtan..işin kötü tarafı sokakta soracak insan da yok...buldum okula girdim arama falan derken çabuk bitti allahtan 40 dakıka butunleme sınavıymış...
takım olarak etap 7. si olduk.haftaya ilk 3 e girmeye var mısınız????

dukan atak evresine bende başlıyorum kızlar yarın...bizim takımın adını dukanın melekleri mi koysak napsakk...1. lik şarttt...hadi bakalımm..inşallah...

kızlar ıyı akşamlar nasıl keyifler..geçmişi okudum döktürmüşsünüz maşalah....
eve daha yeni geldim alışveriş yapmıştım onları yerleştir yemek falan derken anca gelebildimm...

Dene derim saphiram satiliyo ben hazir aliyodumda tatlandiricyla yaptim bu sefer kotu olmadi aslinda:) bende ozel donemini dedim rejim yaparkenmi odemin artti diye yani:)

bende krep yapiyorum simdi yarin sabah icin yapym dedim tum haftalik krebimi cikariyorum yine ama halsizim sankii

ben listelerin yazildigi yere soriyim o zaman fikrimi bi

başla canım başla,hadi bakalım cumaya süper sonuçlar alalım

ananeeemm hoşgeldin nasılsın canım...nasıl geçti cumartesin...

Meraba canimm:) rutinlerden biriydi iste sen yorulmussun baya benim abimde aof deydi sozde hic haber yok sinavlarindan gicik oldum bak

Dukanin hayirli olsun:) sanki dogru yol gibi rejim acisindan ama kisisel dusuncem tabi:) insallah hedefine en yakin zamanda ulasirsin:)

başla canım başla,hadi bakalım cumaya süper sonuçlar alalım

başlıyalım da hızlanalım yaa...kitabı tekrar okumaya da başlıycam yarın daha sğlıklı olur diye düşünüyorumm...

annemm babam geliooo oleyyyy...yakın olmanın faydaları diye ben buna derim...sabah çıkıcaklarmış pazartesi benim fıstığın doğum günü süpriz yapcaklarmış kuzumaa..duysa çıldırır sevinçten...kalkıyım hazırlık yapıyım yarın da calışıyorum börek falan yapıyım gelince yesinler.....aksama ne yapsam kı...:26anık oldum bak şimdii yaaa...kızlar ben mutfağa gidiyorum dönerim birazdannn

canım 2. olcak gecen sene hüsranla sonuçlanmıştı ne yazıkkı iş temposuna uyduramadım harcandı gitti emeklerim inşallah bu sefer düzenli uyabilirim...

Insallah canim bende tatli krizime yenik dusmustum tarifte bilmiyodum pisi psine gitti ilki sen is dolayisiylami takimda degildin yoksa kilondan memnunmuydun canim

Afiyet olsuunn:) bugun sonucun neydi ve nerelerdesin ya :)

sonucum hiç iç açıcı değildi 3 gündür wc ile görüşemiyoruz yine şişmeye başladım regl olcam bikaç güne doktorun tartısında 80.6 çıktım ama yağdan gitmiş yine 1 kg kadarı yağlarım erimiş doktor da iyi gidiyosun madem çok bunaldın haftaya 7'li kilolarda görcem git bugün pizza ye dedi pizza derken bilirsiniz tek olmaz dedim tamam pizza menü ye patates kola istiyosun madem dedi ben de yedim haaa tartıda 2 kg fazla çıktım yedikten sonra ama olsun güzeldi hallederim ben onları bu hafta

tüm gün dışarda gezdim 15 dkda trambolinde zıp zıp zıpladım haa bu arada zıplamaları saydım 15 dakikada 927 kez zıpladım hızlı zıpladım baya sanırım

Son düzenleme:

Afiyet olsun canim ben sormustum zaten kacamak hakkin yokmu diye ogrendim:) o degilde cay ise yaramiyomu neden wc sorunun varki acaba bide yediklerin iki kilodur onda halledilcek bisey olmaz zaten:)

Afiyet olsun canim ben sormustum zaten kacamak hakkin yokmu diye ogrendim:) o degilde cay ise yaramiyomu neden wc sorunun varki acaba bide yediklerin iki kilodur onda halledilcek bisey olmaz zaten:)
çay işe yarıyor ama wc konusunda değil terletiyo bol bol bide bol idrara çıkarıyor ama çok afedersiniz büyükte sıkıntı deli ediyo beniiii gerçi bu hafta çok sıkı rejim yapmıştım ondan. valla ayda birde olsa ödül yapmak motive ediyo insanı arada bir retox'a da ihtiyacı var vücudun (retox =detoksun tam tersi bol yiyerek vücudu şoklayıp toksinlerin atılması)

Neyle saydin 927yi :d 15dk gayet iyi canim supersin

ağzımla saydım zıplıyorum 1-2-3-4-5......................... 927 yalnız 500den sonra nefes nefeseee ölüyodummm halimi görseydiniz su gibiydim

:d oda iyiymis ziplamak bi dert saymak apayri ben sakiz cignerken spor yapip 20ye kadar sayamiyorum:d sen çayi gunde 3 4kez icsene ise yaramasi lazimdi tuvalet konusundada ya ben ictigimden beri sıknti yasamiyorum hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…