Canım inşallah iş yoğunluğun biraz azalınca başlarsın ama biliyor musun en iyisi eve koşu bandı almak.En azından en küçük müsait zamanlarında bile insan üzerine çıkabiliyor gece-gündüz-yağmur-çamur demeden;gerçekten evde küçük de olsa bir spor aleti çok avantajlı oluyor;ben bu aralar eliptik bisiklet de düşünüyorum.Gel benim evde yapalım spor kız kıza :124:Tebrik ederim canım ya, benim de hemen evin yanında büyük bir park ve etrafında yürüyüş yolu var 400 mlik sanırım, şimdi balkonda bir kahve keyfisi yaparken baktım anammm herkesler yürüyor spor yapıyor, ne kadar imremdim, lakin haftasonu aöf görevleri var, panel var, daha konuşmamı hazırlamadım yaaaa, ama keşke ben de şuan yürüyor olsaydım, çok iyi geliyor bana yürümek üzerimden yük kalkıyor sanki
yarın aö sınavı var malum 7 de görev alıcam...yatmam lazım canlar 5 de kalkıcam hazırlanıcam kızmı babanneye bırakıcam 6 da otobuse binmemlazım okulun yerini bile bilmiyorum salla pati bulurum heralde...sınav zamanları sabahın 6 sında sokakta bi sokak köpekleri bide okullarda görevli polisler olur ne yazıkkiiineyse güzeller öpüldünüz yarın sınav görevi çıkışı alışveriş falan akşama ancak gelirim muhtemelen allaha emanet olunn...
Kizlar ben cok kotuyum 2den beri kusuyorum bayildim ishalim bide ben sayimi sabah yaparim canlarim duramiyorum yerimde
Kizlar ben cok kotuyum 2den beri kusuyorum bayildim ishalim bide ben sayimi sabah yaparim canlarim duramiyorum yerimde
Eline sağlık canımAnane 11
saphira 19
yesilerik 9
pasam 9
ansa 10
senarist 8
maviyesil 7
nev 8
Saphira demekki ekside cikiyosan vucudun bu sisteme alismis olabilir ki cok guzel bu:) bende dun sadece bi kase yogurtlu domates yiyebildim bu sabah 73tum o zaman sen yine haftada bir serbest gun seklinde rahatca devam ettireblirisin canim:)Dünkü menüm:
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
2 k peynir
2-3 küçük parça domates (toplasan anca çeyrek domatesdir herhalde)
1 zeytin
1 ad. dukan krep (1 y.k. yulaf kepeğinden 2 ad. krep yaptım,1 tanesini kızıma kaptırdım.½ y.k. yulaf kepeği yemiş oldum)
çay
ara: 1 bardak ayran
akşam:
1 ad. dukan dürüm + 1 kase light yoğurt
( yine sabahki gibi 1 y.k. kepekle 2 ad. krep yaptım.1 dolu y.k. yağsız kıymayı hafif kavurdum,½ domatesle pişirdim.baharat koydum.kreplerin arasına koyup dürüm yaptım ancak 1 tanesini yiyebildim.Hem ben doydum hem de bu kez diğer dürümü eşime kaptırdım)
sonra 1 küp sütaş tatlım yedim,az çiğdem yedim,zero içtim.bunlar olmadı tabi de,robot gibi yapamıyorum ben napiim.çok şükür yine de bu sabah 200 gr eksik çıktım:124:
takım olarak etap 7. si olduk.haftaya ilk 3 e girmeye var mısınız????
Gunaydin kizlar:) ben dunku gbi hastalgi hic yasamamistim ya nane limon iyi geldi zaten ansacim:) usuttum sanirim bilmiyorum simdi iyiyim:) tembel yesilerikkkk daha bitirmedinmi islerini ya:d cavdar yanimdan ayrilmadiya nasil bi canlidir o askim benim ya :) haftaya birinci olalim kaptanim ilk üc degil 1olalimmmm:)
Su anda puding yemekteyim kizlar:d vee cuma gunu kemerdeyimmm sukurler olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?