Yaw bu çocuklar hasta olmadan gül gibi yaşasa olmuyor muGünaydın kızlar.. geçmiş anca bitti.. 6.30da kalktı oğluş başımızın derdi neyse.. o da hasta bi iyileşemedi.. şimdi ilaçlarını içirip buhar vericem sonra tekrar uyutmayu ı başarırsam bende uyurum..
Sen geçmişte göremezsin şimdi, 101 de çerezyanın 250 gr Medine hurması 8 lira, glikoz yok haberiniz olsun,30 tane vardır içinde saymadım tamGünaydın
Içimden geçen cevapay hiç yemeyim ozman ya
zaten yeterince şeker ve karbon aldım ben tatilde
Artik tam gaz devam kuzu herkes tatilden döndü zaten.kızlar herkese günaydın .tatil bitti artık seneye yaza kadar full yeri geldi baklava yedim yeri geldi pide yedim ama bunları yediğim gün başka bişey yemedim tartıya henüz bugün çıkabildim tekrar kaldığım yerden devam ,iş yerindekiler kilo vermişsin deyip duruyor gerçekten 2 beden daha gitmiş şuan pantolonum bol gliyor sizler naptınız görüşmeyeli valla yazışmalarınızıda okuymadımmatematik61 , hepfit malipina konu sahibi neden değişti?
Kokar o be ööğkkİnş yan odaya atar
Ben korkarım uyuyamam dedim, kabusu sen gördünGül gül
He lanBen korkarım uyuyamam dedim, kabusu sen gördün
Bakınız benim gibi vicdansız bir kadın
Hayırlı yolculuklar canımYoldayim canim gidiyoruz
işimi garantiye alayım dedim canım evde pek kendi duramadi ee tatlı bana bakar ben tatlıya bakardım iyikide yapmamisimKız niye yapmadın ben ne cıslar yaptım da ağzıma sürmedim oooo listedeyken. Ama listede yoksam fena
Hazırız canım hazırladım 9.30 da yiyecektim kızlara kahvaltı yaptırıyorum şimdi ama sütle yapacaktım azıcık bişey var bende yine yogurt olsun dedim
Geçmiş olsun canım, ben alıştım 5 de uyanıyor, yanıma alıyorum az sarılıyorum falan bu ara beni tepe tepe az daha uyuyor bir saat ysni :))Günaydın kızlar.. geçmiş anca bitti.. 6.30da kalktı oğluş başımızın derdi neyse.. o da hasta bi iyileşemedi.. şimdi ilaçlarını içirip buhar vericem sonra tekrar uyutmayu ı başarırsam bende uyurum..
alim mi
Kız banu o kadar karbon gömdük tatlı gömdük, hurmanın şekerinden nolacakhurmamı yapıyonuz
ay bende bi yapayımd iye düşündüm ama hurma şekerinden korkuyorum ben
Ay kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?