Ben yedim şimdi, bunun da böyle pratik yenmesini seviyorum hoop ye bitti gittiHazırız canım hazırladım 9.30 da yiyecektim kızlara kahvaltı yaptırıyorum şimdi ama sütle yapacaktım azıcık bişey var bende yine yogurt olsun dedim
Ay ben bolkepçeyimmEkledim kuzum da pazar sporun yok muydu
Canım puanlaman yanlış bölgesel 100 tanesi 10 geri kalanı 80 yapar
Hadi bee yap işte bizle hurma varsaAy kararsız kaldım
2 kilo gider pempik 3 gündeNego canım benim artiyi temizlese yine şükür diyecem
Kızın karnı doysun diye bekliyom yoksa saklı yerim mutfakta oda çok sevdi benle beraber kasikliyor özellikle hurmalariniBen yedim şimdi, bunun da böyle pratik yenmesini seviyorum hoop ye bitti gitti
Bence sen yapma zaten ne gerek var ki sanaAy kararsız kaldım
Benim oğlanlar da öyle alıştılar kuru meyvelereKızın karnı doysun diye bekliyom yoksa saklı yerim mutfakta oda çok sevdi benle beraber kasikliyor özellikle hurmalarini
İnşallah canım yaa 1kiloda hayrına gitse etti 3 artı giderde eksi gelir bile2 kilo gider pempik 3 günde
Yogurd kayısı yap hurma yap anne der durur bazen keyif için ister bende bakayım 101 e varsa alayım hurma yine lazım olurBenim oğlanlar da öyle alıştılar kuru meyvelere
Çay soda felan iciliyormu canimÇay içeyim ben şimdi. Oyy kafam çok dolu ya. Ağırlamam gereken misafirleri ayarlıyım ben bugün, kim hangi gün gelecek belli olsun.
Sporunu da yap gider giderİnşallah canım yaa 1kiloda hayrına gitse etti 3 artı giderde eksi gelir bile
Yapıyorum canım kalkınca Leslie yaptım işleri bitirince tekrar Leslie ip yapacamSporunu da yap gider gider
Ben hep içerim çaydan vazgeçmem :)Çay soda felan iciliyormu canim
Benimde almam lazım aynen bir kutu aldım dün yetmez oYogurd kayısı yap hurma yap anne der durur bazen keyif için ister bende bakayım 101 e varsa alayım hurma yine lazım olur
Ben pek aramam haftaici felan ama haftasonu eşime yapınca içerim kahvaltıdaBen hep içerim çaydan vazgeçmem :)
Yok ben bir demligi kendim içerim sadece :) gün içinde de demlerim bazenBen pek aramam haftaici felan ama haftasonu eşime yapınca içerim kahvaltıda
alim mi
İki hafta bi gözlemliyelim seni gidişat iyiyse alırız olar mı
Kız banu o kadar karbon gömdük tatlı gömdük, hurmanın şekerinden nolacako çok masum kalır
En son 3 kutu kalmış onuda ben almıştım geçen gün tekrar görmedim bı bakayım bugün yoksa bim de de var ama nasıl bilmiyorumBenimde almam lazım aynen bir kutu aldım dün yetmez o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?