iyiymiş açık şekersiz içtikten sonra sıkıntı olmaz zatiYok ben bir demligi kendim içerim sadece :) gün içinde de demlerim bazen
Açık mı yarısı demiyiymiş açık şekersiz içtikten sonra sıkıntı olmaz zati
Bimde ki glikozlu o olmazEn son 3 kutu kalmış onuda ben almıştım geçen gün tekrar görmedim bı bakayım bugün yoksa bim de de var ama nasıl bilmiyorum
O zaman normal düzen git sen aynen hemen öyle de verirsin zatentamama cnm olur bend ekendimi tıoparlarım bu sürede
7 eylül oluyor o halde
kafamdada eylllde girmek vardı listeye uyar bana
oda dogru ama normal yemek bile detoks bana şimdi
o derece yedim yani düşün
Ay ben de yapcaktim bugun guya 10 gundur gidisat kotu.ama su halde yapamicam kendimi toplamam lazim hala basim agriyo.
Sen dur berna haşatın çıktı resmen, bir toparlanAy ben de yapcaktim bugun guya 10 gundur gidisat kotu.ama su halde yapamicam kendimi toplamam lazim hala basim agriyo.
AboooovvAçık mı yarısı dem
Bilmiyorum o zaman canım almadım oradan hiç ama eşim ramazanda gelenlerden doldurur eve bende pek yemem onları yersem suya koyup öyle yerimBimde ki glikozlu o olmaz
Sen dur berna haşatın çıktı resmen, bir toparlan
Allah kavuştursun canım kaç gün var dahaHenüz hurmalarıma kavuşamadım
Üç öğün 7 hurma 1 kase yoğurt canımO hurma şeysini nasıl yapıyorsunuz yapacaksınız canım de bakım hele
Üç öğün 7 hurma 1 kase yoğurt canım
Ahahha az hesaplamışsın ama 50 yazmışsın 80 olacaktıAy ben bolkepçeyimmbana mukayyet olasın ben okeyde de taş çalarım tavlada da zıplar giderim vallaaa hiç acımam
Hurma bana olur mu hani 7 adet cnmÜç öğün 7 hurma 1 kase yoğurt canım
Neden spor listesi tutuyoruz ya her haftaHepsini kapının dışında bırakıyosun artık di mi kuzu.dikkat edicez artık yediklerimize. Kaptanlığı ben devraldım kuzu ondan değişti
Var da ne yaptım kaç dakka yaptım yazmadım hatırlamıyorum
kız adamla boşanıyordum az kala gittiğimiz yerde internet çekmiyor sürekli tepeye çıkmak zorunda kaldım 1. 2 gün ses etmedi ama sonra napıyosun sürekli orda demeye başladı ,evet söz verdim ama internet çekmeyince napıyım ,yediklerimde tatlı ve pide eşimin ailesinde geleneksel yani mezar kaldırma türbede kurban kesme vs vs hergün biri var hemen hemen, bizde el üzerine gidince ortama ayak uydurup yemek zorunda kalıyorsun ,kendime özel bişey yapamadım öyle bir ortam yok yani napıyım anacımm affedildimmi?Sen arada girip menü verecek bir iki muhabbet edecektin demisöz vermiştin bana
Yazdiklarini da beğenmedim, bizde de yeri geldi ama yemedik
Sana da küstüm
Canım çok değil sayı normal ama insülin direnci için nasıl olur bilemedim. Yani ben yaptığım zaman vücudum resmen dinleniyorHurma bana olur mu hani 7 adet cnm
Isılık direnci için yani hani 1 veya 3 fazla değil de 7 çok gelmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?