- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Kilosu 40 ise iyi ben 65 alıyordum adama 10 tl lik diyorum da suratıma bon bon bakıyordu neyse alacaz artık be yplm hani 1 er 2 ser yerken sıkıntı yokda şimdi al Az yapacaksam mecbur
Eve hurma alıcaktım bugün bende bakim.
1 kere bimden aldım aşırı tatlı ve sertti zor bitirdim onu suda bekleterek.
Tazesi çok güzelde her yerde bulunmaz.
Malatya pazarında gördüm haftasonu avm de dallı hurma donuktu 40 liraydı kilosu.
Dönerken bakim derken kaldı.
Benimde dinleniyor canım ayrandan iyi sevdimCanım çok değil sayı normal ama insülin direnci için nasıl olur bilemedim. Yani ben yaptığım zaman vücudum resmen dinleniyor
Anladım cnm ben onu bir araştırayım bakalım cnm sagolasinCanım çok değil sayı normal ama insülin direnci için nasıl olur bilemedim. Yani ben yaptığım zaman vücudum resmen dinleniyor
2 kilo gider pempik 3 günde
Canım bu cerezya güzel beğendim ama hurma genel olarak tatlı geliyor bana zaten ama bim de ki glikoza batırılıyor, alırken içindekilere bakıyorum artık ben. Onun dışında eşim kilo işi aldığı zaman hiç fiyatını sormadım ne kadara alıyor bilmiyorum.
Eve hurma alıcaktım bugün bende bakim.
1 kere bimden aldım aşırı tatlı ve sertti zor bitirdim onu suda bekleterek.
Tazesi çok güzelde her yerde bulunmaz.
Malatya pazarında gördüm haftasonu avm de dallı hurma donuktu 40 liraydı kilosu.
Dönerken bakim derken kaldı.
ay sorma yaa sabahın köründe döküldüm yollara.çocukların taksitlerini yatırdım.market market hurma aradım.kargoya uğradımElalis hu hu nerdesin
Ay cırcır yapmaz mı oooooÜç öğün 7 hurma 1 kase yoğurt canım
Canım içindekiler kısmına bak hemen. Glikoz var simbad da tabi hala yazıyorlarsa. Varsa eğer suda bekletip ye bariGünaydınlaaaaa
5 market gezdim hurma bulmak için. Anam ne pahalı. Migrosta peyman buldum büyük, yumuşak ve daha şekerli. 140 gr 10 ₺ ve içinden 10 tane çıktı.
Bimde simbat buldum 8 ₺ 250 gr. içinde 25 tane var ama daha kuru ve şekersiz. Eki Görüntüle 2183011
Yiyom gari
Aslında kb dün geldi ama biz şehir dışındaydık daha göremedik.. gidersek hurmaları da alıcam ama bakalım nasıl :))Allah kavuştursun canım kaç gün var daha
Hurma diyeti ileasıl oluyor oooo 3 günde 2 kilo nasıl hııııı nasııııllll
Keşke yapsa yapmıyor beniAy cırcır yapmaz mı ooooo
Bende bimdeki olanı bunu demiştim bunda da varmı ki şekerGünaydınlaaaaa
5 market gezdim hurma bulmak için. Anam ne pahalı. Migrosta peyman buldum büyük, yumuşak ve daha şekerli. 140 gr 10 ₺ ve içinden 10 tane çıktı.
Bimde simbat buldum 8 ₺ 250 gr. içinde 25 tane var ama daha kuru ve şekersiz. Eki Görüntüle 2183011
Yiyom gari
Afiyet olsun canım evet başladım yarım saat oldu yiyeliay sorma yaa sabahın köründe döküldüm yollara.çocukların taksitlerini yatırdım.market market hurma aradım.kargoya uğradımşimdi yiyorum hurmalarımı bismillah.
sen naptın başladın mı
Sütyen sallayarak affedilmeyi mi bekliyorsun :)) mali olsa neysekız adamla boşanıyordum az kala gittiğimiz yerde internet çekmiyor sürekli tepeye çıkmak zorunda kaldım 1. 2 gün ses etmedi ama sonra napıyosun sürekli orda demeye başladı ,evet söz verdim ama internet çekmeyince napıyım ,yediklerimde tatlı ve pide eşimin ailesinde geleneksel yani mezar kaldırma türbede kurban kesme vs vs hergün biri var hemen hemen, bizde el üzerine gidince ortama ayak uydurup yemek zorunda kalıyorsun ,kendime özel bişey yapamadım öyle bir ortam yok yani napıyım anacımm affedildimmi?
kacirabilirsen ne güzel olur tam yerinden geldi cunkuAslında kb dün geldi ama biz şehir dışındaydık daha göremedik.. gidersek hurmaları da alıcam ama bakalım nasıl :))
Geçmiş olsunHerkese gunaydinnn.
Dün geberiyordum resmen.Sabah kahvalti yapmadim sayilir oglen de temizlik arasi disardan soyledik ben o aclikla fazla kacirdim.ustune ev temizligi camlar acik cereyan camasir suyu regl derken saat 7 gibi yolda bi mide bulantisi karin agrisi bas agrisi..oglumla bile ilgilenemedim gelince.3 kere istifra ettim hala kafam bi milyon bu saatte niye uyandim bilmiyorum oglumun da uyuyasi tuttu mal mal yatiyom.
sayın hurma bilirkişisimHayırlı sabahlar
Ay cırcır yapmaz mı ooooo
bende de yapmıyor çırçır yapsa çok güzel olacakKeşke yapsa yapmıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?