- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yok verirler de azcık karıştı durum.. kv yok kızı doğum yaptı oraya gitti.. o olsa poşetle verirdi ama isteyebilir miyim ki şimdi..kacirabilirsen ne güzel olur tam yerinden geldi cunku
Ooo kv bak yaa ne cömert çıktıYok verirler de azcık karıştı durum.. kv yok kızı doğum yaptı oraya gitti.. o olsa poşetle verirdi ama isteyebilir miyim ki şimdi..
peymana 10 tl verdim içinde 10 tane varSen geçmişte göremezsin şimdi, 101 de çerezyanın 250 gr Medine hurması 8 lira, glikoz yok haberiniz olsun,30 tane vardır içinde saymadım tam
yehuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Canım içindekiler kısmına bak paketin yazıyor glikoz. Varsa suda beklet diğer öğünlerinkini öyle ye. Şimdi koy suyasayın hurma bilirkişisimçerezya bulamadım,aldıklarıma baksana bi glikozdan gitmeyeyim
Pazar 1000 ip var kuzumEkledim kuzum da pazar sporun yok muydu
Canım puanlaman yanlış bölgesel 100 tanesi 10 geri kalanı 80 yapar
Kız kaç kasa geliyor 1 kilo anca veriyo..Ooo kv bak yaa ne cömert çıktı
allahııımmmm gider mi o kadar2 kilo gider pempik 3 günde
Eki Görüntüle 2183000
Kayısılarım & Çağlalarım sporlar nerede çok gerideyiz nerede bu devlet nerede bu millet
koza16
@Esra_4378
@ozgemsiii
malipina
@mimu88
Bimde ki glikozlu o olmaz
ben onu beyaz bayrak sanıyordumSütyen sallayarak affedilmeyi mi bekliyorsun :)) mali olsa neyse
anca çarşamba pazarında bulurum hurmayı o da yarın akşam üzeri gideriz bugün yarın zorHadi bee yap işte bizle hurma varsa
Eflal bana gereksiz didiBence sen yapma zaten ne gerek var ki sana
içindekiler:kuru hurmaCanım içindekiler kısmına bak hemen. Glikoz var simbad da tabi hala yazıyorlarsa. Varsa eğer suda bekletip ye bari
Anlaştıktamama cnm olur bend ekendimi tıoparlarım bu sürede
7 eylül oluyor o halde
kafamdada eylllde girmek vardı listeye uyar bana
oda dogru ama normal yemek bile detoks bana şimdi
o derece yedim yani düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?