YaniGünaydın
Kızlara kalktım geri yatınca anamm uyumuşummalipina
Sen tatildeydin ne bilim şeyettir miyim dedimNeden spor listesi tutuyoruz ya her hafta
Fırsattan istifade takıldın yani ben pazartesi en geç geleceğim yazın dedim o iş bizde dedinSen tatildeydin ne bilim şeyettir miyim dedim
Bu olmadı işte benim kv de de ben daha gelmeden kv umreyi gitmiş getirdiği hurmaları artık kalanını mi yoksa nasıl yaptıysa hurma reçeli yapmış bı defa çatal ucuyla aldım şeker felan ne olur yanindaKız kaç kasa geliyor 1 kilo anca veriyo..
sende Perşembe bana takılırdı kızlar o gün yapmazsaanca çarşamba pazarında bulurum hurmayı o da yarın akşam üzeri gideriz bugün yarın zor
Günaydın akrep kaptanım teşekkür ederim
Valla doğru diyor kocalar kıskanıyor nerden biliyorsun karşındaki kadın mı kıllı bir herife diyorkız adamla boşanıyordum az kala gittiğimiz yerde internet çekmiyor sürekli tepeye çıkmak zorunda kaldım 1. 2 gün ses etmedi ama sonra napıyosun sürekli orda demeye başladı ,evet söz verdim ama internet çekmeyince napıyım ,yediklerimde tatlı ve pide eşimin ailesinde geleneksel yani mezar kaldırma türbede kurban kesme vs vs hergün biri var hemen hemen, bizde el üzerine gidince ortama ayak uydurup yemek zorunda kalıyorsun ,kendime özel bişey yapamadım öyle bir ortam yok yani napıyım anacımm affedildimmi?
Ahahha az hesaplamışsın ama 50 yazmışsın 80 olacaktı
Okee bana uyar sen başla ben arkandan gelirimBu olmadı işte benim kv de de ben daha gelmeden kv umreyi gitmiş getirdiği hurmaları artık kalanını mi yoksa nasıl yaptıysa hurma reçeli yapmış bı defa çatal ucuyla aldım şeker felan ne olur yaninda
sende Perşembe bana takılırdı kızlar o gün yapmazsa
Ne zaman dedimFırsattan istifade takıldın yani ben pazartesi en geç geleceğim yazın dedim o iş bizde dedin
Kız kaç kasa geliyor 1 kilo anca veriyo..
Başladık bugün kaptanOkee bana uyar sen başla ben arkandan gelirim
Hangimiz akıllı kiDeli miyim ben kendi kendime konuşturuyonuz beni
hep oyleler zaten merak etme yalnız degilsinBENİM KV DEDE ÇOK CİMRİDİR
BİZE KARŞI AMA KIZINA YAGDIRIR
O zaman fazla yazmışsınValla doğru diyor kocalar kıskanıyor nerden biliyorsun karşındaki kadın mı kıllı bir herife diyor
ay o 150 olacaktı
Cumadan itibaren bekliyom vallahi listemizi tehlikeye attın bir de bizde diye söz verdin mesajını buldurma banaNe zaman dedim
Evet dedim
Ama spor yaptım ki ben
Çok yaptım hatta dur hafızamı zorliyim, hangi gün ne yaptım onu bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?