hep oyleler zaten merak etme yalnız degilsin
Bizden biliyorlarsonrada erkekler evlenince
uzaklaşıyor diyorlar
Cumadan itibaren bekliyom vallahi listemizi tehlikeye attın bir de bizde diye söz verdin mesajını buldurma bana
Aman iyi beCumadan itibaren bekliyom vallahi listemizi tehlikeye attın bir de bizde diye söz verdin mesajını buldurma bana
Girmemen sana bagli degilmis o kabulkız adamla boşanıyordum az kala gittiğimiz yerde internet çekmiyor sürekli tepeye çıkmak zorunda kaldım 1. 2 gün ses etmedi ama sonra napıyosun sürekli orda demeye başladı ,evet söz verdim ama internet çekmeyince napıyım ,yediklerimde tatlı ve pide eşimin ailesinde geleneksel yani mezar kaldırma türbede kurban kesme vs vs hergün biri var hemen hemen, bizde el üzerine gidince ortama ayak uydurup yemek zorunda kalıyorsun ,kendime özel bişey yapamadım öyle bir ortam yok yani napıyım anacımm affedildimmi?
Çok yüklenmeAnam bu diyet beni wc ye taşıyor sabah beri kaç oldu saymadım bile iyi mi sizce kızlar bide tarçın elma suyu iciyom ondanda kaynaklanıyor galiba
Ay ben mafolur um zaten sabahları fix wc de bayılıyorum hiç çıkamam zaaaarrrKeşke yapsa yapmıyor beni
Girmemen sana bagli degilmis o kabul
Amaaaa biliyor musun herkesin evinde bayramda baklava var
Herkes misafirliğe gitti
Kaç kişi baklava yedi
Hayır affetmiyorum seni
Ben burda insanlara meyve yemesin diye kızarken sen misafirliğe gittim orda yedim diyemezsin
Misafirlikte sunulan seçenekler uygun olmadığı için insanlar iki arada bi derede sütle geçiştirdi açlığını
Asla ve asla herkese söylüyorum
MISAFIRLIK, YOLA GITME, BAYRAM hep hayatımızda olacak; kilo verme aşamasında kimse bana bunlarla gelmesin
Ideal kilosuna düşünce gelsin, beraber gomeriz
AynenGirmemen sana bagli degilmis o kabul
Herkes misafirliğe gitti
Kaç kişi baklava yedi
Hayır affetmiyorum seni
Ben burda insanlara meyve yemesin diye kızarken sen misafirliğe gittim orda yedim diyemezsin
Misafirlikte sunulan seçenekler uygun olmadığı için insanlar iki arada bi derede sütle geçiştirdi açlığını
MISAFIRLIK, YOLA GITME, BAYRAM hep hayatımızda olacak; kilo verme aşamasında kimse bana bunlarla gelmesin
kilo aldığımı kim söyledi?Girmemen sana bagli degilmis o kabul
Herkes misafirliğe gitti
Kaç kişi baklava yedi
Hayır affetmiyorum seni
Içimi bilen hippoSütyen sallayarak affedilmeyi mi bekliyorsun :)) mali olsa neyse
Kilo aldın mı demişim????kilo aldığımı kim söyledi?
Ay bizdede öyle görümce ler parite kapısında son model 3 araba 2 evleri var vs vsBENİM KV DEDE ÇOK CİMRİDİR
BİZE KARŞI AMA KIZINA YAGDIRIR
Ödem gidiyorAnam bu diyet beni wc ye taşıyor sabah beri kaç oldu saymadım bile iyi mi sizce kızlar bide tarçın elma suyu iciyom ondanda kaynaklanıyor galiba
Anaaa gordun mü beni
Çok güldün
Ay bizdede öyle görümce ler parite kapısında son model 3 araba 2 evleri var vs vs
Kaynım eltimle karı koca Dr ve depoları eltime bissürü miras kaldı Bi evleri yazık Bi de Gölbaşı da küçücük 4 katlı villaları var kaynanam bizden alır onlara yağdırır yazık onların durumu yok der Bi de
Bizim de sadece 2+1 evimiz var hala kredisini ödediğimiz hem kaynanama bakarız hem herşeyi biz yaparız
Yaşasıııııınnnnnn biz ZENGİNİİİİZZZZ
Düşüncesi bile güzel ya laaaaa
Ayyy ozge inanmiyorum yaaAy bizdede öyle görümce ler parite kapısında son model 3 araba 2 evleri var vs vs
Kaynım eltimle karı koca Dr ve depoları eltime bissürü miras kaldı Bi evleri yazık Bi de Gölbaşı da küçücük 4 katlı villaları var kaynanam bizden alır onlara yağdırır yazık onların durumu yok der Bi de
Bizim de sadece 2+1 evimiz var hala kredisini ödediğimiz hem kaynanama bakarız hem herşeyi biz yaparız
Küçücük villa nasil oluyor özge bi de heleAy bizdede öyle görümce ler parite kapısında son model 3 araba 2 evleri var vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?