Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cumadan itibaren bekliyom vallahi listemizi tehlikeye attın bir de bizde diye söz verdin mesajını buldurma bana
Cumadan itibaren bekliyom vallahi listemizi tehlikeye attın bir de bizde diye söz verdin mesajını buldurma bana
Aman iyi be
Cumayı hatırlamıyom
Cumartesi 30 dk yoga 35 dk tempolu yürüyüş+600 ip
Pazar 45dk oryantal+500 ip
Pazartesi yok
Tamam mı

Girmemen sana bagli degilmis o kabul
Amaaaa biliyor musun herkesin evinde bayramda baklava var
Herkes misafirliğe gitti
Kaç kişi baklava yedi
Hayır affetmiyorum seni
Ben burda insanlara meyve yemesin diye kızarken sen misafirliğe gittim orda yedim diyemezsin
Misafirlikte sunulan seçenekler uygun olmadığı için insanlar iki arada bi derede sütle geçiştirdi açlığını
Asla ve asla herkese söylüyorum

MISAFIRLIK, YOLA GITME, BAYRAM hep hayatımızda olacak; kilo verme aşamasında kimse bana bunlarla gelmesin

Ideal kilosuna düşünce gelsin, beraber gomeriz

Aynen

Çok pis gaza geldim

kilo aldığımı kim söyledi?

BENİM KV DEDE ÇOK CİMRİDİR
BİZE KARŞI AMA KIZINA YAGDIRIR
Ay bizdede öyle görümce ler parite kapısında son model 3 araba 2 evleri var vs vs
Kaynım eltimle karı koca Dr ve depoları eltime bissürü miras kaldı Bi evleri yazık Bi de Gölbaşı da küçücük 4 katlı villaları var kaynanam bizden alır onlara yağdırır yazık onların durumu yok der Bi de
Bizim de sadece 2+1 evimiz var hala kredisini ödediğimiz hem kaynanama bakarız hem herşeyi biz yaparız

Yaşasıııııınnnnnn biz ZENGİNİİİİZZZZ

Düşüncesi bile güzel ya laaaaa

SEN ANKARADAMISIN ÖZGE ?

para parayı çekiyor cnm benim görümcemnde durumu gayet iyi ama yagdırır
çocuklara o bakacak okul açılana kadar bri kaırş surat var görsen

Ayyy ozge inanmiyorum yaa
Rabbim herkesin gonlune gore versin

Küçücük villa nasil oluyor özge bi de hele
Ben 1+1 de yaşıyorum da bilmiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…