Okiy kaptanÇok yüklenme
Allah'ım yaa catlaksin kız sen uy uyyyy birimiz bari sağlam olsaAy bizdede öyle görümce ler parite kapısında son model 3 araba 2 evleri var vs vs
Kaynım eltimle karı koca Dr ve depoları eltime bissürü miras kaldı Bi evleri yazık Bi de Gölbaşı da küçücük 4 katlı villaları var kaynanam bizden alır onlara yağdırır yazık onların durumu yok der Bi de
Bizim de sadece 2+1 evimiz var hala kredisini ödediğimiz hem kaynanama bakarız hem herşeyi biz yaparız
Yaşasıııııınnnnnn biz ZENGİNİİİİZZZZ
Düşüncesi bile güzel ya laaaaa
Sarjim bitiyor, telefon şarj olunca tanışalım miAnaaa gordun mü benicok tatlisiniz,sizin ozellikle senin yazdiklarini okuyup guluyorum. Ve de cok hizlisiniz yetisemiyorum
Onlar bize bikac level buyuk gelir anlamayiz bizKüçücük villa nasil oluyor özge bi de hele
Ben 1+1 de yaşıyorum da bilmiyorum ben
bu kaddar sert çıkış neden ?durumu daha ne kadar açıklama yapayım ,ben her gittiğim yere yatılı gittim mecburen ortama ayak uydurmak zorunda kalıyosun milletin mutfağına girip kendime özel bişeylermi hazırlayım ,önüme ne geldiyse dikkat ederek yedim zaten.ben genelleme yaparak yazmadım elbetteki herkesin evinde baklavası böreği var bireysel ne yaptıysam onu yazdım çok üzdün beni şuanKilo aldın mı demişim????
Kilo verme dönemindesin dedim
Senin bu dediğin sadece koruma diyeti yapanlarda kabul
Anlatamadim sanırım?
ayy inşallah canım yaaÖdem gidiyor
Bence de ya küçücük kelimesi ile villayı yanyana kullanıyorlar, nasıl oluyorsaOnlar bize bikac level buyuk gelir anlamayiz biz
TamamAman iyi be
Cumayı hatırlamıyom
Cumartesi 30 dk yoga 35 dk tempolu yürüyüş+600 ip
Pazar 45dk oryantal+500 ip
Pazartesi yok
Tamam mı
bu kaddar sert çıkış neden ?durumu daha ne kadar açıklama yapayım ,ben her gittiğim yere yatılı gittim mecburen ortama ayak uydurmak zorunda kalıyosun milletin mutfağına girip kendime özel bişeylermi hazırlayım ,önüme ne geldiyse dikkat ederek yedim zaten.ben genelleme yaparak yazmadım elbetteki herkesin evinde baklavası böreği var bireysel ne yaptıysam onu yazdım çok üzdün beni şuan
Masallah hafiza da super ama o çooooook eskilerde kaldi,şimdi oyle kotu aliskanliklarim yokSarjim bitiyor, telefon şarj olunca tanışalım misanki bi kurabiye gördüydüm hayal meyal yanlış görmüşümdür ama demi
Beni öpmeden görmeden nereyeBen gidiyorum, zaten telefonun sarji can çekişiyor. Aksama görüşürüz
Kız sen hurmanın icindesin ne güzel gerçek seninki tekrar ne zaman gidecek sipariş vereyim gerçek diyom haaBende istiyom o seylerden yapmakya detoks metoks ama ben simdi yine il disina cikiyom bugun gun boyu yol geciyo zaten spor yapamam cocuklarla bogusmaktan hal kalmadi kizmayan bana bu haftada gecsin esimin izni bi bitsin eve donim topatlancam insaallah he salmiyom dikkat.edicem yine donuncede o hurma detoksundan bende yapabilimmi
bende büyük olandan aldım hatta yanımdaki 101 de yoksa diğerine bakacak öğle sonu hem yürüyüş olur oda baya uzak 45 dj hadi bilemedin 1saatte varirim normal yürüyüşle ama gidecek hem vakit gecsinEki Görüntüle 2183036
Büyük olan 8.90 küçük de 4.50 sanırım. Kaynıma aldırdım biter falan :)
Çok güldün
Sana özel ilgi vereyim mi özge
Kalk su iç, yürü odada
Yok kuzum mersindeyim kaynımlar ve abiler ankaradaSEN ANKARADAMISIN ÖZGE ?
para parayı çekiyor cnm benim görümcemnde durumu gayet iyi ama yagdırır
çocuklara o bakacak okul açılana kadar bri kaırş surat var görsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?