Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Okiy kaptan
Allah'ım yaa catlaksin kız sen uy uyyyy birimiz bari sağlam olsa
Ama haklısın biz kirada büyük abisi evi yıkıldı yikalacak kp de diyorki varsa biraz verinde abine ev alalım diyor küçük abisinden için oda fabrikanın lojmaninda baya bedava oturdu biraz değişiklik olunca kira istediler ama kirada normal kiranın 3te 1 i düşün artık ne yüzle istiyorlarsa yeme içme zaten kp e gider gelir güya borcum var diye kurban kesmedi küçük abisi kp etini öylece onlar yer vardikca mangalsiz gecirmezler güya kurban kesmedi kp etinin yarısını getirdi

Anaaa gordun mü beni cok tatlisiniz,sizin ozellikle senin yazdiklarini okuyup guluyorum. Ve de cok hizlisiniz yetisemiyorum
Sarjim bitiyor, telefon şarj olunca tanışalım mi sanki bi kurabiye gördüydüm hayal meyal yanlış görmüşümdür ama demi

Kilo aldın mı demişim????

Kilo verme dönemindesin dedim

Senin bu dediğin sadece koruma diyeti yapanlarda kabul

Anlatamadim sanırım?
bu kaddar sert çıkış neden ?durumu daha ne kadar açıklama yapayım ,ben her gittiğim yere yatılı gittim mecburen ortama ayak uydurmak zorunda kalıyosun milletin mutfağına girip kendime özel bişeylermi hazırlayım ,önüme ne geldiyse dikkat ederek yedim zaten.ben genelleme yaparak yazmadım elbetteki herkesin evinde baklavası böreği var bireysel ne yaptıysam onu yazdım çok üzdün beni şuan

O kadar kopuksun ki; benim senin yazdığın mesajı yazan herhangi bir takım üyesine bu tepkiyi vereceğimin farkında değilsin.
Gidilen evlerde yemek yerine baklava mi yeniyor?
Pideyi bile kabul edebilirim bir parça yiyip uzaklaştım desen
Ama baklavayı hiç bir yere oturamıyorum!
Midem rahatsız diyip yemeyebilirdin.
Hayır baklava bir yemek değil ve bahanesi yok, zaten yediğin için pişman da değilsin. Herşeyden kararınca yedim diye keyiflisin! Korumada olsan gikim çıkmaz, istediğin kiloya düş git istediğini ye. Burda millet detoks yapıyor, biraz olsun suçluluk hisset en azından
Buarada kırıldığını söylemişsin, ben herhangi biriniz kaçamak yaptığında ne kadar kiriliyorum bi fikrin yok demekki

Bak geçmişi okumalısın, ben korumadakiler bile belli bi kilonun üstüne çıkınca konuşmuyorum onlarla

Sarjim bitiyor, telefon şarj olunca tanışalım mi sanki bi kurabiye gördüydüm hayal meyal yanlış görmüşümdür ama demi
Masallah hafiza da super ama o çooooook eskilerde kaldi,şimdi oyle kotu aliskanliklarim yokartik kimi doversin bilmem
Senden de bir tirsar gibi oldum eli sopali birine benziyorsun
Tanistigimiza memnun oldum

Bende istiyom o seylerden yapmakya detoks metoks ama ben simdi yine il disina cikiyom bugun gun boyu yol geciyo zaten spor yapamam cocuklarla bogusmaktan hal kalmadi kizmayin bana bu haftada gecsin esimin izni bi bitsin eve donim toparlancam insaallah he salmiyom dikkat.edicem yine donuncede o hurma detoksundan bende yapabilimmi

Kız sen hurmanın icindesin ne güzel gerçek seninki tekrar ne zaman gidecek sipariş vereyim gerçek diyom haa

Eki Görüntüle 2183036
Büyük olan 8.90 küçük de 4.50 sanırım. Kaynıma aldırdım biter falan :)
bende büyük olandan aldım hatta yanımdaki 101 de yoksa diğerine bakacak öğle sonu hem yürüyüş olur oda baya uzak 45 dj hadi bilemedin 1saatte varirim normal yürüyüşle ama gidecek hem vakit gecsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…