Amaaannn Pempikim valla arada sinir oluyorum ama alıştım inan artık umrumda değil ama ben çabuk soğurum insanlardan tek korkum o bitince valla babamı bile tanımam çok kindarım çookkk ondan takmamaya çalışıyorum işte de mümkün olduğunca işte ne kadar yapabilirsemAyyy ozge inanmiyorum yaa
Rabbim herkesin gonlune gore versin
iyi maşallah canım evet yaa normal yemesen o kadar olmuyorda hasta olupta yememek fena ediyorarden32 cok sukur dune gore ıyıym en azından az kahvaltı yaptm bugun.aclıkta ınsanı halsız bırakıyo.aman hasta olmayın dıkkatlı olun.
Küçücük villa nasil oluyor özge bi de hele
Ben 1+1 de yaşıyorum da bilmiyorum ben
Ene pempik ne beee ur kafama Begüşüm sinirlendim hatlar karıştı çoklu alıntı yap im dedimdi emmeee beceremedimAmaaannn Pempikim valla arada sinir oluyorum ama alıştım inan artık umrumda değil ama ben çabuk soğurum insanlardan tek korkum o bitince valla babamı bile tanımam çok kindarım çookkk ondan takmamaya çalışıyorum işte de mümkün olduğunca işte ne kadar yapabilirsem
Yoğurtta sıkıntı var bende eflal peynir yoğurt sevmem zeytin sevmemYoğurt daha çok yağ yakıyor süte göre
Ben begusAmaaannn Pempikim valla arada sinir oluyorum ama alıştım inan artık umrumda değil ama ben çabuk soğurum insanlardan tek korkum o bitince valla babamı bile tanımam çok kindarım çookkk ondan takmamaya çalışıyorum işte de mümkün olduğunca işte ne kadar yapabilirsem
Eheee hee olsunEne pempik ne beee ur kafama Begüşüm sinirlendim hatlar karıştı çoklu alıntı yap im dedimdi emmeee beceremedimbegum75
ne deyim sen bilirsin o halde ,ben yalansız ne yediysem yazdım daha fazla şeffaf olamıycamO kadar kopuksun ki; benim senin yazdığın mesajı yazan herhangi bir takım üyesine bu tepkiyi vereceğimin farkında değilsin.
Gidilen evlerde yemek yerine baklava mi yeniyor?
Pideyi bile kabul edebilirim bir parça yiyip uzaklaştım desen
Ama baklavayı hiç bir yere oturamıyorum!
Midem rahatsız diyip yemeyebilirdin.
Hayır baklava bir yemek değil ve bahanesi yok, zaten yediğin için pişman da değilsin. Herşeyden kararınca yedim diye keyiflisin! Korumada olsan gikim çıkmaz, istediğin kiloya düş git istediğini ye. Burda millet detoks yapıyor, biraz olsun suçluluk hisset en azından
Buarada kırıldığını söylemişsin, ben herhangi biriniz kaçamak yaptığında ne kadar kiriliyorum bi fikrin yok demekki
Bak geçmişi okumalısın, ben korumadakiler bile belli bi kilonun üstüne çıkınca konuşmuyorum onlarla
Peynir yoğurt zeytin ben bayilirimYoğurtta sıkıntı var bende eflal peynir yoğurt sevmem zeytin sevmem
Okiy kaptan
Allah'ım yaa catlaksin kız sen uy uyyyy birimiz bari sağlam olsa
Ama haklısın biz kirada büyük abisi evi yıkıldı yikalacak kp de diyorki varsa biraz verinde abine ev alalım diyor küçük abisinden için oda fabrikanın lojmaninda baya bedava oturdu biraz değişiklik olunca kira istediler ama kirada normal kiranın 3te 1 i düşün artık ne yüzle istiyorlarsa yeme içme zaten kp e gider gelir güya borcum var diye kurban kesmedi küçük abisi kp etini öylece onlar yer vardikca mangalsiz gecirmezler güya kurban kesmedi kp etinin yarısını getirdi
Yoğurtta sıkıntı var bende eflal peynir yoğurt sevmem zeytin sevmem
Ballı çörekim nasılsın
Bi kendime yapılan değil kuzu seni tanıyorum ya sana biri bişey yapsın direk gıcık alırım Bi de sevmediğim insanı sever gibi yapamam hemen belli ederim gavııırrr gibiyimBen begusmemnun oldum
Kindarsan takmamak mantikli yoksa sıkıntı olur gercekten
ay valla sinirden gülüyorum artık kuzu baksana takıma tencere dibin kara seninki benden kara muhabbeti insanlar hem bencil hem de düşüncesiz bak biz araba alıcam herkesin arabası var biz de şirket arabası ben sevmem emanet araba araba alıcam diyorum kv ne gereği var siz de lüküssss lüküüüsss yaşıyorsunuz diyor halbuki biz 2 yıldır tatil bile yapmadık ilk tatilimiz ama göze görünüyor ne yapsak varsın olsun
Zenginiiiizzzz biz Zenginiiiizzzz geri kalan herkes fakiiirrr yaşasın zenginliikkkk
En sonunda kız kafayı yedi dersiniz
Evden çıkmayınca bilmiyorum o kadar sicakmi bende çıkacaktır biraz sonra canım yaa gerçi burası esiyor gibi ama bilemedim9 da evden çıkmış aha şimdi eve girmiş bı vayt bırakayım şurayayaniyor İstanbul yaniyor
iyi kahkaha attım kızım diyor anne niye guluyon uyy uyyy aynen öyle ozgecim boşver mal zenginliğini gönlümüz zengin yaa ona bakay valla sinirden gülüyorum artık kuzu baksana takıma tencere dibin kara seninki benden kara muhabbeti insanlar hem bencil hem de düşüncesiz bak biz araba alıcam herkesin arabası var biz de şirket arabası ben sevmem emanet araba araba alıcam diyorum kv ne gereği var siz de lüküssss lüküüüsss yaşıyorsunuz diyor halbuki biz 2 yıldır tatil bile yapmadık ilk tatilimiz ama göze görünüyor ne yapsak varsın olsun
Zenginiiiizzzz biz Zenginiiiizzzz geri kalan herkes fakiiirrr yaşasın zenginliikkkk
En sonunda kız kafayı yedi dersiniz
Ayyy ozge inanmiyorum yaa
Rabbim herkesin gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?