Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ozge inanmiyorum yaa
Rabbim herkesin gonlune gore versin
Amaaannn Pempikim valla arada sinir oluyorum ama alıştım inan artık umrumda değil ama ben çabuk soğurum insanlardan tek korkum o bitince valla babamı bile tanımam çok kindarım çookkk ondan takmamaya çalışıyorum işte de mümkün olduğunca işte ne kadar yapabilirsem

Ene pempik ne beee ur kafama Begüşüm sinirlendim hatlar karıştı çoklu alıntı yap im dedimdi emmeee beceremedim begum75

Ben begus memnun oldum
Kindarsan takmamak mantikli yoksa sıkıntı olur gercekten

ne deyim sen bilirsin o halde ,ben yalansız ne yediysem yazdım daha fazla şeffaf olamıycam

ay valla sinirden gülüyorum artık kuzu baksana takıma tencere dibin kara seninki benden kara muhabbeti insanlar hem bencil hem de düşüncesiz bak biz araba alıcam herkesin arabası var biz de şirket arabası ben sevmem emanet araba araba alıcam diyorum kv ne gereği var siz de lüküssss lüküüüsss yaşıyorsunuz diyor halbuki biz 2 yıldır tatil bile yapmadık ilk tatilimiz ama göze görünüyor ne yapsak varsın olsun

Zenginiiiizzzz biz Zenginiiiizzzz geri kalan herkes fakiiirrr yaşasın zenginliikkkk

En sonunda kız kafayı yedi dersiniz

Ben begus memnun oldum
Kindarsan takmamak mantikli yoksa sıkıntı olur gercekten
Bi kendime yapılan değil kuzu seni tanıyorum ya sana biri bişey yapsın direk gıcık alırım Bi de sevmediğim insanı sever gibi yapamam hemen belli ederim gavııırrr gibiyim
Düşün b12 eksikliğim var unutuyorum herşeyi ama onu unutmuyorum

ay hepsi aynı yaaa
kızı ögretmen ay naısl yoruluyor iki çocukal diye üzülüyor
ben özeldeyim bendede var iki çocuk ama bizim canımız yok

ama nasıl hak ediyorsa öyle davranıyorum bende
herkese

9 da evden çıkmış aha şimdi eve girmiş bı vayt bırakayım şuraya yaniyor İstanbul yaniyor
Evden çıkmayınca bilmiyorum o kadar sicakmi bende çıkacaktır biraz sonra canım yaa gerçi burası esiyor gibi ama bilemedim
iyi kahkaha attım kızım diyor anne niye guluyon uyy uyyy aynen öyle ozgecim boşver mal zenginliğini gönlümüz zengin yaa ona bak
He valla beraber yeriz kafayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…