Bi kendime yapılan değil kuzu seni tanıyorum ya sana biri bişey yapsın direk gıcık alırım Bi de sevmediğim insanı sever gibi yapamam hemen belli ederim gavııırrr gibiyim
Düşün b12 eksikliğim var unutuyorum herşeyi ama onu unutmuyorum
Ilk defa bu sefer bitirdik hurmalariKız sen hurmanın icindesin ne güzel gerçek seninki tekrar ne zaman gidecek sipariş vereyim gerçek diyom haa
Sen diyete başlayınca bitmistirIlk defa bu sefer bitirdik hurmalaribelli degil kasim gibi flan diyo haberlesiriz ozaman canim
Gerçekten de anlamıyorum ben ya artık anlamaya da çalışmıyorum ne haliniz varsa görün diyip geçip gidiyorum çok muhatap olmuyorum yanında telefon elimden düşmüyor bazen görmek istemiyorum seviyorum da bak saygı da duyuyorum eşimin aile nitekim ama işte görmezden gelemiyor insan bazen aamaaaannnnay hepsi aynı yaaa
kızı ögretmen ay naısl yoruluyor iki çocukal diye üzülüyor
ben özeldeyim bendede var iki çocuk ama bizim canımız yok
ama nasıl hak ediyorsa öyle davranıyorum bende
herkese
Accık daha sevene beni pempikiiimmm accuk daha sarılsanaaaaozge fenasin yaaa kız sevdim seni hemide çok sevdim kafa dengisin
Gerçekten de anlamıyorum ben ya artık anlamaya da çalışmıyorum ne haliniz varsa görün diyip geçip gidiyorum çok muhatap olmuyorum yanında telefon elimden düşmüyor bazen görmek istemiyorum seviyorum da bak saygı da duyuyorum eşimin aile nitekim ama işte görmezden gelemiyor insan bazen aamaaaannnn
Ya kuzum biraz da mecburiyetten oldu.Oglum hasta olunca o olmasin ben olayim diye geciyo aklimdan ama dun aksam oglum agladi kalkamadim Allahim dedim yanlis dua ettim ben de olmayayimmatematik61 bı hasta daha.gecmıs olsn.ama sen kendını cok yıpratıyosun zaten yol ınsanı mahvedıyo bı de ustune oyle kosturunca hasta oldun saglık cok onemlı gerısı bos yemınle dıkkat et canm kendıne bı de mınıgın var aman haa.
Accık daha sevene beni pempikiiimmm accuk daha sarılsanaaaa
Yok kiz ben diyette yemedmki diyete baslamadan once yemistim cok yemistim oda kilo yapti zatenSen diyete başlayınca bitmistirtamam canım yaa yerinden almak daha iyidir malum
Boşuna dememisler azı karar çoğu zarar diyeYok kiz ben diyette yemedmki diyete baslamadan once yemistim cok yemistim oda kilo yapti zaten
diyette nasıl bir yol izlesem bilmiyorum
sanki hiç diyet yapmaıdm öyle bi panigim ki
diyette nasıl bir yol izlesem bilmiyorum
sanki hiç diyet yapmaıdm öyle bi panigim ki
Kv kp konusunda ben de muzdaribim maalesef hani bir kötülükleri yok ama para da olsa hep yok diyorlar alt tarafı 2 oğlu var biri zaten yanında diğeri de benim koca yıllardır kendi kendimize yapmaya çalışırı bisiler kaynima ev aldılar şimdi araba alacaklarmış biz de kendi evimizi kendimiz aldık Rabbim muhtaç etmesin ama eşim adına üzülüyorum tek çocuğu dışarda sonuçta bu da bizden denediler 15 senedir daha sa demezler hatta biz yardim ederiz sanki yokmuş gibi neyse bdv gibi yazdım hahahaaaaa
Hoşgeldin cnmmm
Valla oanik değil de bence heyecan diyelim hani bisiler güzel olacak diye sanki di mi ben de öyleydim halen se öyleyim
Banu BanuBanu yemelere doymayan Banu vücudu detoks ile arindir Banu bı detoks patlat Banu mide kendine gelsin Banu sopa yiyeceksin benden az kaldı 74 ne hacı de bana 74 neeeeeakşam için hiç birşey getirmeidm yanımda ama yogurt ve fınfık var iş yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?