Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ozge fenasin yaaa kız sevdim seni hemide çok sevdim kafa dengisin

ay hepsi aynı yaaa
kızı ögretmen ay naısl yoruluyor iki çocukal diye üzülüyor
ben özeldeyim bendede var iki çocuk ama bizim canımız yok

ama nasıl hak ediyorsa öyle davranıyorum bende
herkese
Gerçekten de anlamıyorum ben ya artık anlamaya da çalışmıyorum ne haliniz varsa görün diyip geçip gidiyorum çok muhatap olmuyorum yanında telefon elimden düşmüyor bazen görmek istemiyorum seviyorum da bak saygı da duyuyorum eşimin aile nitekim ama işte görmezden gelemiyor insan bazen aamaaaannnn

benimkinin heps ıuratı 5 karış
kapısını açan olmaz
komşu yok diye dırlanıyor
bana da gelen çok olur bi kahve dye gelir insanlar yemekten çıkarım
ama gönlümde elimde boldur

ama soguyuncada tövbe eskisi gibi olmaz bi set çekerim hemen

Gecmis olsun dilekleri icin herkese tesekkurler

Ya kuzum biraz da mecburiyetten oldu.Oglum hasta olunca o olmasin ben olayim diye geciyo aklimdan ama dun aksam oglum agladi kalkamadim Allahim dedim yanlis dua ettim ben de olmayayim

Kv kp konusunda ben de muzdaribim maalesef hani bir kötülükleri yok ama para da olsa hep yok diyorlar alt tarafı 2 oğlu var biri zaten yanında diğeri de benim koca yıllardır kendi kendimize yapmaya çalışırı bisiler kaynima ev aldılar şimdi araba alacaklarmış biz de kendi evimizi kendimiz aldık Rabbim muhtaç etmesin ama eşim adına üzülüyorum tek çocuğu dışarda sonuçta bu da bizden denediler 15 senedir daha sa demezler hatta biz yardim ederiz sanki yokmuş gibi neyse bdv gibi yazdım hahahaaaaa

ay paraları zaten yok neslihancım
bizimkilerde yok yok yok 5 kruş verseler bir yere öderim hemen
ödemezsem kırk kez söylerler

Hoşgeldin cnmmm

Valla oanik değil de bence heyecan diyelim hani bisiler güzel olacak diye sanki di mi ben de öyleydim halen se öyleyim

bilmiyorum ya hangi yola gitsem bilemedim

akşam için hiç birşey getirmeidm yanımda ama yogurt ve fınfık var iş yerinde
Banu BanuBanu yemelere doymayan Banu vücudu detoks ile arindir Banu bı detoks patlat Banu mide kendine gelsin Banu sopa yiyeceksin benden az kaldı 74 ne hacı de bana 74 neeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…