- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Ben bim den alıyorum canım 250 Gr 8.95 çokta güzel glikozsuzEn son 3 kutu kalmış onuda ben almıştım geçen gün tekrar görmedim bı bakayım bugün yoksa bim de de var ama nasıl bilmiyorum
ben buralardayım canım wc ye gittim sabah beri haddi hesabı yok birazdan dışarı cikacaz ne yaparım bilmemBen geldim herkes gitti mii
Kim var göremiyorum da
Cokkk zenginim para ile şu prolugu mu alsam
Banu BanuBanu yemelere doymayan Banu vücudu detoks ile arindir Banu bı detoks patlat Banu mide kendine gelsin Banu sopa yiyeceksin benden az kaldı 74 ne hacı de bana 74 neeeee
Offf offf tam tamina 50 gün olmuş regl olmuyorum buna ne yapsam ki ya söktürücü kullanmak için dr sorsam mi şişirir mi beni ilaç acaba?
bende diğer 101 de bulamazsam bime bakacam aynı fiyat zaten evde hurma eksik etmeyeyimBen bim den alıyorum canım 250 Gr 8.95 çokta güzel glikozsuz
ay paraları zaten yok neslihancım
bizimkilerde yok yok yok 5 kruş verseler bir yere öderim hemen
ödemezsem kırk kez söylerler
bilmiyorum ya hangi yola gitsem bilemedim
Banu BanuBanu yemelere doymayan Banu vücudu detoks ile arindir Banu bı detoks patlat Banu mide kendine gelsin Banu sopa yiyeceksin benden az kaldı 74 ne hacı de bana 74 neeeee
kemal sunal tımarhaneden kaçıp kaymakam oluyoduBen kaçıyom
geldiğimde herkesi 1 kilo zayıflamış görücem
Gandırdım
ben buralardayım canım wc ye gittim sabah beri haddi hesabı yok birazdan dışarı cikacaz ne yaparım bilmem
Benimde aksine yürüyüş yaptıkça geliyor ama icmem gerekiyor canım eve ne zaman dönerim bilmem bide detoks yapiyom ya susuz kalmayayimDışarı çıkınca gelmiyor benim psikoljik sanırım cnm çıkmadan su içme yol da içersin cmm
Aslında ben gidip alacaktım da küçük yine kabız dışarda sıkıştırır diye vazgeçtimbende büyük olandan aldım hatta yanımdaki 101 de yoksa diğerine bakacak öğle sonu hem yürüyüş olur oda baya uzak 45 dj hadi bilemedin 1saatte varirim normal yürüyüşle ama gidecek hem vakit gecsin
Allah kolaylık versin canım çocukların kabızlığı hiç biseye benzemiyorAslında ben gidip alacaktım da küçük yine kabız dışarda sıkıştırır diye vazgeçtim
Hepsine bayılırım, güzel bir kase zeytinle bir ekmek yiyebilirim, yoğurt 5 kilo bir hafta zor dayanıyor, peynir desen her çeşit severimYoğurtta sıkıntı var bende eflal peynir yoğurt sevmem zeytin sevmem
Ben iyiyim canım sadece dukan gazozu benim mideme pek iyi gelmiyor ama işte ödem gitsin diye içiyorum
Aynı kafadaniz bende bayılırım kahvaltıyaHepsine bayılırım, güzel bir kase zeytinle bir ekmek yiyebilirim, yoğurt 5 kilo bir hafta zor dayanıyor, peynir desen her çeşit severim
Benimde iyi gidiyor bende elma tarçın kaynattim sabah beri wc ye tasindimBen iyiyim canım sadece dukan gazozu benim mideme pek iyi gelmiyor ama işte ödem gitsin diye içiyorum
Aynı bensin asla unutmam politik olmam. Babam olsa tanımam konuşmamBi kendime yapılan değil kuzu seni tanıyorum ya sana biri bişey yapsın direk gıcık alırım Bi de sevmediğim insanı sever gibi yapamam hemen belli ederim gavııırrr gibiyim
Düşün b12 eksikliğim var unutuyorum herşeyi ama onu unutmuyorum
Yok kuzum aldığında glikoz onun başka paketlisi var 400 Gr 8.95 onda glikoz var bu aldığını bende hep alırım kuru hurma yazar içindekilerde sadece diğeri glikoz hurma yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?