resmen kazık yedimEki Görüntüle 2183036
Büyük olan 8.90 küçük de 4.50 sanırım. Kaynıma aldırdım biter falan :)
Aynen bunda yok ötekinde varYok kuzum aldığında glikoz onun başka paketlisi var 400 Gr 8.95 onda glikoz var bu aldığını bende hep alırım kuru hurma yazar içindekilerde sadece diğeri glikoz hurma yazar
Canım bimdekini al işte o uygun aynı fiyatresmen kazık yedimhurmalarımı öpe koklaya yiyeyim bari
Benimki de öyle ben çare bulamadım o yüzden daha çocuk istemiyorum, kucağıma artık bebek alamıyorum3 yaşındaki çocuk beden 5-6 kez kalkar ki
Kreşe göndereceğim yoksa
Nefes aldırmıyor cidden
benimkinin heps ıuratı 5 karış
kapısını açan olmaz
komşu yok diye dırlanıyor
bana da gelen çok olur bi kahve dye gelir insanlar yemekten çıkarım
ama gönlümde elimde boldur
ama soguyuncada tövbe eskisi gibi olmaz bi set çekerim hemen
Boşver canım gücün yetiyorsa kendi kendine yeten daha iyisi sana lafları sözleri olmaz onlar da ne halleri varsa görsünlerKv kp konusunda ben de muzdaribim maalesef hani bir kötülükleri yok ama para da olsa hep yok diyorlar alt tarafı 2 oğlu var biri zaten yanında diğeri de benim koca yıllardır kendi kendimize yapmaya çalışırı bisiler kaynima ev aldılar şimdi araba alacaklarmış biz de kendi evimizi kendimiz aldık Rabbim muhtaç etmesin ama eşim adına üzülüyorum tek çocuğu dışarda sonuçta bu da bizden denediler 15 senedir daha sa demezler hatta biz yardim ederiz sanki yokmuş gibi neyse bdv gibi yazdım hahahaaaaa
HAMİŞ değilsin dimi kuzuuuOfff offf tam tamina 50 gün olmuş regl olmuyorum buna ne yapsam ki ya söktürücü kullanmak için dr sorsam mi şişirir mi beni ilaç acaba?
Dosdoğru olmak lazım bebeim en güzeli bu değil mi zaten sevsen söylersin sövsem söylersin seninle olan insanlar da en azından arkamdan ne iş çeviriyor die düşünmezler. Ben arkadaşlarımın bazılarına direk Döt derim aha kesin özgeye bişey yaptık derler düşünAynı bensin asla unutmam politik olmam. Babam olsa tanımam konuşmam
İyiyim kuzum oğlumun okul işleriyle bogusuyorum başladı okul maratonuPeynir yoğurt zeytin ben bayilirim
Waytt nasılsın
Sevemiyorum şimdi Trabzon'dan peynir geldi onu çok sevdim bak yalan yok ama markette satılan peynirler ciksswaytım bend etam bi peynir delisiyim ya
sevilmez mi peynir
Pattis yap hurma yap kabak yap ama yap birşeyler su 7 Ler oturmadan vücuduna kurtar kendiniöylemi dersin ne yapsam detoks kabak mı yapsam hazır perşembede evdeyim
çarşamba perşembe cuma detoksmu yapsam
hurma yogurt mu
kabak yogurt mu
ne yapayım
valla ayagının altına al çigne ne dersen de haklısın
Bence de alma almamak için mesela cuma artık şu 7 leri gör demi bence görürsünO konularda çok dertliyim benim annem hasta olduğunda bile gelip 1 gün kızıma bakmadılar ben kızımla işe gidip gelirken de aaa iş yerinde duruyor mu iyi iyi diye cevap veriyorlar sanki dalga geçer gibi elalem bile dahs dudunceli sağolsunlar
Ayy senin sopalarını ben de özledim ama almimm canim
bi ara ayarım kaçtı birine ama şimdi iyiyim
Ohhh ne güzel ben zorla yiyorum alışmaya çalışıyorum 1 yıldır evde yoğurt zeytin peynir bitse farketmem o derece ama eşim ve oğlum yoğurdu zeytine peynire hastalarHepsine bayılırım, güzel bir kase zeytinle bir ekmek yiyebilirim, yoğurt 5 kilo bir hafta zor dayanıyor, peynir desen her çeşit severim
efoş bu öğünde yoğurtla yesem olar mıHepsine bayılırım, güzel bir kase zeytinle bir ekmek yiyebilirim, yoğurt 5 kilo bir hafta zor dayanıyor, peynir desen her çeşit severim
aaa iyi o zaman valla çok sevindim şimdiYok kuzum aldığında glikoz onun başka paketlisi var 400 Gr 8.95 onda glikoz var bu aldığını bende hep alırım kuru hurma yazar içindekilerde sadece diğeri glikoz hurma yazar
bi ara ayarım kaçtı birine ama şimdi iyiyimkarnım gurulduyooo ama aç değilim ya soda içtim şimdi bi tane gözüm saatte acaba pahalı hurmamı mı yesem yoğsam ucuzu mu
tamamdır kuzumAynen bunda yok ötekinde varElalis ama her zaman alırken içindekilere bak canım
Mimu seni fazla tanımıyorum ama bu depresyon neden başladın çare aramaya bu demek oluyor çözüm bulacaksın buldunda diyet gidecek kendine zaman tanı unutma alırken bir günde almadın verirken de bir gün de veremeyeceksinilk defa kendimi bu kadar şiş şişko göbekli yağlı hissediyorummmdepresyona girdim resmen
Hem o kadar artiyla geleceksin hem Fatiha okuyacağız hayal kurma direk üstüne toprak atarızaaa iyi o zaman valla çok sevindim şimdicumaya idamdan beni ancak hurma detoksu kurtarır.yoksa el fatiha
e allah razı olsun geneHem o kadar artiyla geleceksin hem Fatiha okuyacağız hayal kurma direk üstüne toprak atarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?