Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok kuzum aldığında glikoz onun başka paketlisi var 400 Gr 8.95 onda glikoz var bu aldığını bende hep alırım kuru hurma yazar içindekilerde sadece diğeri glikoz hurma yazar
Aynen bunda yok ötekinde var Elalis ama her zaman alırken içindekilere bak canım

3 yaşındaki çocuk beden 5-6 kez kalkar ki
Kreşe göndereceğim yoksa
Nefes aldırmıyor cidden
Benimki de öyle ben çare bulamadım o yüzden daha çocuk istemiyorum, kucağıma artık bebek alamıyorum ruhum sıkışıyor hele ağlıyorsa afakanlar basıyor. 4 çocuk diyen ben ne hale geldim

Ya acaba biz de yaşlanınca öyle mi olucaz yaaaa bakıyorum hemen hemen hepsi aynı

Boşver canım gücün yetiyorsa kendi kendine yeten daha iyisi sana lafları sözleri olmaz onlar da ne halleri varsa görsünler
Offf offf tam tamina 50 gün olmuş regl olmuyorum buna ne yapsam ki ya söktürücü kullanmak için dr sorsam mi şişirir mi beni ilaç acaba?
HAMİŞ değilsin dimi kuzuuu
Aynı bensin asla unutmam politik olmam. Babam olsa tanımam konuşmam
Dosdoğru olmak lazım bebeim en güzeli bu değil mi zaten sevsen söylersin sövsem söylersin seninle olan insanlar da en azından arkamdan ne iş çeviriyor die düşünmezler. Ben arkadaşlarımın bazılarına direk Döt derim aha kesin özgeye bişey yaptık derler düşün

Pattis yap hurma yap kabak yap ama yap birşeyler su 7 Ler oturmadan vücuduna kurtar kendini

Bence de alma almamak için mesela cuma artık şu 7 leri gör demi bence görürsün

Hepsine bayılırım, güzel bir kase zeytinle bir ekmek yiyebilirim, yoğurt 5 kilo bir hafta zor dayanıyor, peynir desen her çeşit severim
Ohhh ne güzel ben zorla yiyorum alışmaya çalışıyorum 1 yıldır evde yoğurt zeytin peynir bitse farketmem o derece ama eşim ve oğlum yoğurdu zeytine peynire hastalar

Yok kuzum aldığında glikoz onun başka paketlisi var 400 Gr 8.95 onda glikoz var bu aldığını bende hep alırım kuru hurma yazar içindekilerde sadece diğeri glikoz hurma yazar
aaa iyi o zaman valla çok sevindim şimdi cumaya idamdan beni ancak hurma detoksu kurtarır.yoksa el fatiha

ilk defa kendimi bu kadar şiş şişko göbekli yağlı hissediyorummm depresyona girdim resmen
Mimu seni fazla tanımıyorum ama bu depresyon neden başladın çare aramaya bu demek oluyor çözüm bulacaksın buldunda diyet gidecek kendine zaman tanı unutma alırken bir günde almadın verirken de bir gün de veremeyeceksin
Diyete başlamak bitirmek kadar önemli
Vazgeçme pes etme olacak basladigin işi yarım bırakma gerisi gelecek
1 kere yaptın bir daha yaparsin
1 kere basardin bir daha neden basaramayasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…