Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ördeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm enerjini istiyorum seni istiyorum sarı tüylerini istiyorum tabağımda fırınlanmış ve servis edilmiş istiyorum Munzevi Zencefil
kısacası özledim
Canım benim. Benim hiç keyfim yok. İnsanlar bir garip. Hırslı düşüncesiz. İyi enerjim olsa keşke.

Hos geldin İzindeyim, gozumden kacmis. Azmin daim olsun
nirdesin bonus kafasına gurbaney @Bonus

seni de göremedim ben nerdesinnnnnnnnnn D3S1R3

İznim yeni basladi kuzum, 10 eylule kadar dinlenmece. Giriyorum her gun ama masallah gecmisi bile bitiremiyorum. Tez nasil gidiyor, basladin mi yazmaya?

Bende giderim bdv ye o zaman
Cuma gunu gorusuruz canim

tamam o zaman çarşamba perşembe yeme kuzum karbonsuz geçirelim en azından o günleri

Ne güzel ya ben zaten nasıl kilo alabiliyorum anlamıyorum

Pilav makarna yemem bulgurda dahil sevmem... makarna çok nadir yerim erişte falan

Öğle yemeklerinde genelde salata yaparım karışık

Akşam da salata yemeğe dikkat ederim

Sabahları genelde Çavdar’a tost yapardım artık yapmıyorum

Şekerli içebildiğim bir şey yok asitli içeceklerden hoşlanmam

Ne yiyorum ne ediyorum artık yazdıkça göreceğiz

özge kahvaltını ne zaman dolu dolu yapcan acaba
öğlenki karbon üstü karbon hem o börek ne
akşam yok
git yoğurt ya da ayran bişeyler iç elimde kalcan şimdi
sporunu çok beğendim
su da maşallah

Bugün ki menunu gördüm canım sakın yanlış anlama ama ciksss full karbon alıyorsun kaslarının kullanabileceği protein nerde sebze nerede kısır ile ayran aşı aynı menüde üstüne paketli gıda var üstüne fındık yenmiş adet yok demem o ki tam kilo aldıracak şeyler tuketiyorsun
Hayatım boyunca şişko gezenlerdenim bende sıfır yemek alışkanlığım vardı benim tek öğün yerdim oda kahvaltı gerisi hep abur cubur atıştırmalık aslında ne yediğimizin önemi bu bı kahvaltı 500 kaloriye denk gelirken bı paket çikolata 500 kalori

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…