- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
Canım benim. Benim hiç keyfim yok. İnsanlar bir garip. Hırslı düşüncesiz. İyi enerjim olsa keşke.ördeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm enerjini istiyorum seni istiyorum sarı tüylerini istiyorum tabağımda fırınlanmış ve servis edilmiş istiyorumMunzevi Zencefil
kısacası özledim
evet hatırlıyorum.hatta bi ara 51le mezun oldu diye pişman olmuştu diye hatırlıyorum
Geldim balkon konuşmasınaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Kızlar 1 yıllık bir süreçte bu harika takımda kaptanlık yaptım..
diyet günlüklerinde takılırken geldi @Ausencia bana.. zaten ausu hep çok sevrdim ben hala da öyle.. muhabbetimiz vardı.. kaptanlıktan konu açılınca .. bir de austan gelince bu öneri.. ausuma hayır demem imkansız.. çok seviyorum zalımı.. o zamanlar da en başından beri 7. takımı tanırdım ben okurdum hep dışarıdan.. kızlar beni pek tanımazdı ama ben hemen herşeyi biliyordum.. dedim aus'a tamam.. ama aus gibi efsane bir kaptandan takım devralmak ve bu kadar kalabalık/aktif bir takım devralmak korkutmuştu başta.. düşünsenize.. dışarıdan pat diye gelip herkesin sevdiği aus yerine kaptanlık yapmak
daldım gitti ulen 7. takım akıntısına.. bu takımdaki kızlar sağolsun beni çok iyi karşıladılar.. ausum hep ama hep yardımcı oldu yanımda oldu kk da olduğu sürece.. zırt pırt özel mesajla kafasını çok şişirmiştim zamanındaama bana harika bir takım teslim ettiğini biliyordum, deneyimleyerek de yaşadım
1 yıl dile kolay epey de şey yaşadık.. ne fırtınalardan sağ çıktık çok şükür.. beni hep koruyup kolladınız siz , hep arkamda durdunuz, güç verdiniz, destek oldunuz, yeri geldi toplu atılmalara/banlara kadar gitti birlikteliğimiz.. ne ateşli takımız
ne güzel bi deneyim oldu sayenizde.. iyi ki siniz siz benim için..
en başta @Ausencia ya bana bu takımı ve içinden harika dostluklar kazandırdığı için,
sonraWhiteblacklife @begum75 @nehirnil111 @hepfit @matematik61 işte bu kızlara.. bana yönetimde hep destek olup işimi çoooooooooook kolaylaştırdıkları için
sonra da size.. benimle yol aldığınız bana katlandığınız için
çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. çok seviyorumiyiki varsınız be!
vemalipina ya kaptanlık sorumluluğunu alabildiği için.. güzel kalplim..
benim kaptanlığımda kızlar bana yardımcı oldu.. şimdi devir senin devrin malim.. heeep ama heeep yanındayım! yanındayız!
harika bir kaptan olacaksınsağında solunda ardında hep biz olacağız. asla yalnız yürümeyeceksin (Liverpool sloganı mıydı bu )
çok seviliyorsunuz.. kocaman 1 yıl için teşekkür ederim her birinize..
Gonlu güzel kaptan sadece 7. Takima degil 90 larada el attin,yardimci oldun, dususte oldugum bir donemde benim de elimden tutup kaldirdin,buraya davet ettin tesekkur ederim. Seninle kaptanliginda fazla vakit geciremedik,misal o civili sopandan dayak yiyemedim, bundan sonra burada kaynasiriz insallah.
Takimi cok guzel yonettigin buradaki dostluklardan ve aldiginiz birinciliklerden belli oluyor,demekki aldigin gorevi layikiyla yapan birisin bunun icin seni kutlarim,her aldigin yeni gorevlerde basarilar dilerim.
Gozunun arkada kalmayacagi bir kaptana da@malipina takimi devrettin,mutluluk ve guzellikler hep seninle olsun canim
Cuma gunu gorusuruz canimBende giderim bdv ye o zaman
Öyle yaptım cnm dinleniyorumm dizim de var cok iyiyim gülüyorum hunharca ayaklar ağrıyor sadecevalizdeki erzakları buzdolabına koy yatağa git uyu dinlen,yarın halledersin kuzu.ben hep öyle yapıyom
tamam o zaman çarşamba perşembe yeme kuzum karbonsuz geçirelim en azından o günleriMali daha 1-2 günlük çorbam var ama mercimek beni çok etkilemiyordu birde Karatay da nohut bezelye dışında bakliyat serbest ya ondan rahatım emziriyoruö ya kuzum çorbasız
Olmuyor spor bir kız kaldı uyusun yapacağım en az 2 mil
Hehehegitmez ya tuzsuz içicen zaten bişey demez eflal,bişey derse ben onu yan odada oyalarım merak etme sen
Mimu çoğu ekmekten korkar ben ekmekciyim 5 li rakamlardayim ve hala 2 dilim TB ekmeği yerim(45 Gr iki dilimi) WC çözüm çünkü bende başka birşey etki etmez ama bir kere zararını görmedim çünkü karbonu sabah aldığım için gün içinde başka karbon almam meyveyi mutlaka kahvaltıda yerim gün içinde meyve tüketmenin ekmek ocu değil hele bizim toplumumuzda pilavla ekmek yiyenler bile var ama şu bir gerçek neyi ne kadar yedin kadar önemli neyi ne zaman ne ölçü de yedigin
özge kahvaltını ne zaman dolu dolu yapcan acabamalipina @MiuLego @nehirnil111 @hepfit menü vereyeyim
09.00
1 yumurta 1 tb ekmeği az peynir
12.30
Mercimek çorbası ve 2 ısırık peynirli börek
16.00
8 fındık
Akşam yemek yok çok geç geldim eve 9 da yememek için aç kaldım malesef
Su 4 lt
Spor 60 dk temposuz yürüyüş 60 puan
900 bölgesel 189 puan
20 dk eliptik 80 puan
Toplam 329 puan
hee dinlen accıkÖyle yaptım cnm dinleniyorumm dizim de var cok iyiyim gülüyorum hunharca ayaklar ağrıyor sadece
ben ilkokul 5te 66 kiloydum sınıfta kilomuzu söylüyoduk sırayla,bana sıra geldiğinde herkesten oooo ohaaaa sesleri yükselmiştiBen en son ilk okul 3. Sınıfta falan 50 kiloydum sanırım onda da tartılmıyordum :) :)
Ben 38 kiloydum 5.sınıfta .. ne olduysa lisede oldu.. gerçi evlenmeden önce 70 kiloydum ortalama..ben ilkokul 5te 66 kiloydum sınıfta kilomuzu söylüyoduk sırayla,bana sıra geldiğinde herkesten oooo ohaaaa sesleri yükselmişti
resmen dram
Canım benim. Benim hiç keyfim yok. İnsanlar bir garip. Hırslı düşüncesiz. İyi enerjim olsa keşke.
Bugün ki menunu gördüm canım sakın yanlış anlama ama ciksss full karbon alıyorsun kaslarının kullanabileceği protein nerde sebze nerede kısır ile ayran aşı aynı menüde üstüne paketli gıda var üstüne fındık yenmiş adet yok demem o ki tam kilo aldıracak şeyler tuketiyorsunNe güzel ya ben zaten nasıl kilo alabiliyorum anlamıyorum
Pilav makarna yemem bulgurda dahil sevmem... makarna çok nadir yerim erişte falan
Öğle yemeklerinde genelde salata yaparım karışık
Akşam da salata yemeğe dikkat ederim
Sabahları genelde Çavdar’a tost yapardım artık yapmıyorum
Şekerli içebildiğim bir şey yok asitli içeceklerden hoşlanmam
Ne yiyorum ne ediyorum artık yazdıkça göreceğiz
38 kilo miunun ideal kilosundan 1 azBen 38 kiloydum 5.sınıfta .. ne olduysa lisede oldu.. gerçi evlenmeden önce 70 kiloydum ortalama..
O zamanları da camistim ben hatta senden kiloluymusumben ilkokul 5te 66 kiloydum sınıfta kilomuzu söylüyoduk sırayla,bana sıra geldiğinde herkesten oooo ohaaaa sesleri yükselmişti
resmen dram
Mali okullar açılınca alacak misin beni listeye38 kilo miunun ideal kilosundan 1 az
sınıfın en irileriymişiz hep deseneO zamanları da camistim ben hatta senden kiloluymusum
nerenden verecen acabaMali okullar açılınca alacak misin beni listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?