Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaaa canım kaptaniçem Miuuuummm Takıma tekrar geleli 2 ay oldu lakin şu kısacık zamanda bile ben de bıraktığın iz unutulmaz.. Ki verdiğin emekleri zaten anlatmama bile gerek yok Her ne kadar sadece görev değişikliği yapsan , burda kalsan da emeklerin için çook teşekkür ederim

Dönem dönem ayrılmaz zorunda kalsamda okul durumumdan 2015'den beri buradayım... Ve hep diyorum ki iyi ki o gün bu takıma yazmışım.. Çünjü burası öyle bir yer ki herkes gönül bağıyla, hiçbir çıkara bağlı kalmadan burada.. Ne güzel insanlar tanıdım, tanımaya devam ediyorum çok şükür
Tanıdığım 3. kaptandın, efsaneydin, enerjin bambaşka ... İyi ki tanımıışım, tekrardan teşekkür ederim her şey için
malipina Seniii de çoook seviyorum canım Malim Yeni görevin tekrardan hayırlı olsun, hep 1. olalım, yüzün hep gülsün Sen de efsane bir kaptaniçe olacaksın

Ve hazır konuşmuşken sevgili tüm takımım, hepinzi çok seviyorum gerçekten.. Hayatta çoğu yerde görmediğim samimiyet saygı, sevgi burada fazlasıyla mevcut İyi ki hepimiz buradayız, herkes ayrı ayrı bu takımın bir değeri,rengi

ben ilkokul 5te 66 kiloydum sınıfta kilomuzu söylüyoduk sırayla,bana sıra geldiğinde herkesten oooo ohaaaa sesleri yükselmişti
resmen dram

Ben hep çok zayıftım hatta sopa gibi ergenlikle beraber gelen ve kilo al ver al ver dönemi :)

Yok yanlış anlamam canım istediğini söyleyebilirsin çok haklısın menülerini bu şekilde düzenlemem lazım en azından ton balığımı yanımda taşımam lazım ihtiyaç halinde kullanmak adına

Paketli gıdalar bırakılacak proteinli kahvaltıya geçilecek

Sabah 5:30 da kalkıp işe gidiyorum bu da zorluyor beni alışamadım daha :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…