Bence orayı playroom yapyan odayı işkene odası olarak değiştiricem zaten artı gelen işkence odasına
Sabah evden çıkmadan 7 zeytin 1 incir üstüne 2 bardak su iç.. hem meta çalışır hem bağırsaklar çalışır.. çok faydalı bi kürBen hep çok zayıftım hatta sopa gibi ergenlikle beraber gelen ve kilo al ver al ver dönemi :)
Yok yanlış anlamam canım istediğini söyleyebilirsin çok haklısın menülerini bu şekilde düzenlemem lazım en azından ton balığımı yanımda taşımam lazım ihtiyaç halinde kullanmak adına
Paketli gıdalar bırakılacak proteinli kahvaltıya geçilecek
Sabah 5:30 da kalkıp işe gidiyorum bu da zorluyor beni alışamadım daha :/
wayt yavrum yapma etme kurudun kaldın zatenVayt güzel kilo veriyor mali bence almalısın listeye mezuniyet kilosuna düşüp girecek listeye bence bi dene yani ne olacak ki garibim görsun 4 leri yazıktır günahtır be ya
tamam bi öngörüşme yapalım miuyla bu konuyla ilgili kuzumVerecek yerim var sen yeter ki listede yer var de haci
yok artıkNe inektim be pbe parayla ödev yapardım
kaptanlığı bıraktığından beri ne kadan sık gelmeye başladı zaten.ayak çekti bize gelemiyom çok işlerim var diye,maksadı kaptanlığı bırakmakmış hain şişko dombili miuArtık kaptan değil ya okumaz gecmisi
bizde o da yokBen hep çok zayıftım hatta sopa gibi ergenlikle beraber gelen ve kilo al ver al ver dönemi :)
Yok yanlış anlamam canım istediğini söyleyebilirsin çok haklısın menülerini bu şekilde düzenlemem lazım en azından ton balığımı yanımda taşımam lazım ihtiyaç halinde kullanmak adına
Paketli gıdalar bırakılacak proteinli kahvaltıya geçilecek
Sabah 5:30 da kalkıp işe gidiyorum bu da zorluyor beni alışamadım daha :/
oh be kahvaltıya gelMenümü de yazayım...
malipina
Sabah: 10
1 biber
Salatalık,domates,peynir
1 bardak yeşi çay
1 haşlanmış yumurta
Öğle: 15.30
Akdeniz Salatası
Ayran
Kahve
Eve çok geç geldiğim için
22 de 1bardak proteinli süt içtim
Su: 2
Spor:
1 saat normal
30 dk tempolu yürüyüş
nehirnil111
Koruma için gayet az bebeğimhadi bi menü de ben vereyim
gerçi bakan yok ama neysr
sabah 10,30
tereyağında 2 yumurta
bi dilim peynir
domates
salatalık
10 zeytin
15,00
3 parça kavun
akşam 19,00
peynir salatası
7 zeytin
azcık pide
çay
şimdi bi bardak ayran
su 2 litre
40 dk tempolu yürüyüş
@MiuLego
Sagol hosbuldum.
Hos geldinİzindeyim, gozumden kacmis. Azmin daim olsun
Niye menü vermiyom senceKoruma için gayet az bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?