Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah evden çıkmadan 7 zeytin 1 incir üstüne 2 bardak su iç.. hem meta çalışır hem bağırsaklar çalışır.. çok faydalı bi kür

Artık kaptan değil ya okumaz gecmisi
kaptanlığı bıraktığından beri ne kadan sık gelmeye başladı zaten.ayak çekti bize gelemiyom çok işlerim var diye,maksadı kaptanlığı bırakmakmış hain şişko dombili miu
biz de annamadıydık zaten

bizde o da yok
bu beden79dan aşağısını hiç görmemişti
taa ki buraya gelene dek

Menümü de yazayım...
malipina

Sabah: 10
1 biber
Salatalık,domates,peynir
1 bardak yeşi çay
1 haşlanmış yumurta

Öğle: 15.30
Akdeniz Salatası
Ayran
Kahve

Eve çok geç geldiğim için
22 de 1bardak proteinli süt içtim

Su: 2
Spor:
1 saat normal
30 dk tempolu yürüyüş
nehirnil111

oh be kahvaltıya gel
öğlen de güzel
akşam yok
neyse süt içmişsin en azıından
su 2 bardak daha iç
spor tamam
güzel menü minnakım

Slm ahaliii neler oluyiiii yetısemıyorm okumaya ya.tam okuyorm kızım dırmuyo yarıda bırakıp cıkıyorm bı bakıyorm bır suru sayfa olmus bızıde dusunun loooooo yeter gari

Maliii kız sızı okurken esımle yazısıyorm ona sınırlenıyorm ama gerı kocaman bı gılumseme oluyo senın yazdıkların sayesınde.cok guluyorm ya.caktırma sen miudan daha gulecsın sakacısın.aman miu gormesın.neyse menü verem
Sabah menü 11.00
Az yagda 1 yumurta
Yarım domates salatalık
1 bıber
2 dlm tb ekmek
Ara ogun 16.00
1 kucuk ıncır
Aksam menü 18.00
1 kase lımonlu mercımek corba
4 kasık yogurt
Su 2.5
Spor yok
malipina

Amanın. Tatilleri bitenler dökülmeye başlamış ben daha dönemedim kilo da veremedim nerde yanlış yaptığımı eniştemle tartıştım karbon yok denecek kadar az sporda vardı ama istediğin performans olmadı diye sonuç olarak spor saatlerimin akşam sekizi geçmemesi gerektiğini gece metabolizma durduğu içşn yağ yakımınıda çok düşürdüğünü söyledi düşündüm hep gece spor yaptım doğrumu acaba diye düşünmeye başladım

Koruma için gayet az bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…