Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oh be kahvaltıya gel
öğlen de güzel
akşam yok
neyse süt içmişsin en azıından
su 2 bardak daha iç
spor tamam
güzel menü minnakım
Akşam dershane görüşmesi vardı, sonra biraz avm gezdim saat çok geç oldu, yemeyeyim dedim zaten regl günüm geliyor daha da şişmeyeyim diye

Sabah evden çıkmadan 7 zeytin 1 incir üstüne 2 bardak su iç.. hem meta çalışır hem bağırsaklar çalışır.. çok faydalı bi kür

Bunu ilk defa duydum yaş incir olur mu deneyeyim nasıl yapıyoruz her sabah mı arada mı?

bizde o da yok
bu beden79dan aşağısını hiç görmemişti
taa ki buraya gelene dek

Ben 64 ü gördüm söyledim mi 64 64 nedir ya boyumdan 20 rakam aşağısı bak 64 diyorum ah canım 64 64 64 diye diye delirdimmmm he huniyi getir kaptan

Doğruluk payı çok daha öncede bi demiştim ben bunu. Bundan sonra farklı bir yol izlersin ahum sen neleri başarmış genç kıza dönmüş kadınsın

malipina kaptanlığın hayırlı olsun
@MiuLego sana da verdiğin emeklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Sağol canım
Neredesin arada bi yazıp kayboluyosun, menü de vermedin hiç, en azından takip ederdik durumunu neden sabitsin bakar çözüm bulurduk

Kahvaltı güzel
Akşamki mercimek çorbası inşallah şişirmez
Çarşamba perşembe karbon almıyoz kuzu anlaştık mı
Spor spor spor

nehirnil111

Menü veremedim yine hem geciktim çaya misafir vardı ve utandım yediklerim bitmedi çünkü.

Uğraşıyorum inş olucak.

Perşembe günü oğlumu annemle birlikte diyetisyene götürcez.
Umutluyum onun için.

Yemek sorunumuz var herşeyi yapamıyorum şu an bugün bide tüp bitti tam oldu.
Ablamdan almıştım tam dolu değildi çabuk bitti. Ya doldurucam yada elektrikli ocak alıcam bilmiyorum.

Sinbo aldı eşim geri verdik beğenmedik.

Daha onay işi var doğalgazın sonrada saatlerin takılması falan ne kadar sürcek bilmiyorum hiç.

Dr dan sonra oğlan bahanesiyle bi alışveriş yapıcam inşallah bide evdeki abur cuburlara benzin döktüm mü tamamdır heralde

3 parça kavunun üstüne pide ne ola mali

Sabah okey ara çok akşam pide ciksss hem kavun karbon hem pide
Puanın:7 su spor okey

Sen burda olmadığın, iş arkadaşlarına hayır demedigin için kilo veremiyorsun.
Liste yarış için var üstünde cuma zayıflama yarışmaları yazıyor, dikkatini çekmedi sanırım???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…