Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen burda olmadığın, iş arkadaşlarına hayır demedigin için kilo veremiyorsun.
Liste yarış için var üstünde cuma zayıflama yarışmaları yazıyor, dikkatini çekmedi sanırım???

Yıllardır buradayım
Ne amaçla yapıldığını çok iyi biliyorum emin ol fit , sen canını sıkma

Günaydın herkese sabah 5:30 dan 6 çeyreğe kadar alarmı erteledim duş ve 1 incir 7 zeytin olayına girdim bakalım:)

Günaydın mimus bende saati ertelemisin
Eşim uyandırmasa uyumuş kalmıştım
Hemen hazırlanıp çıktım
Bugün elbise giydim
Daha iyi oldu göbek filan gizlendi ama yüzüm hala sis

Günaydın mimus bende saati ertelemisin
Eşim uyandırmasa uyumuş kalmıştım
Hemen hazırlanıp çıktım
Bugün elbise giydim
Daha iyi oldu göbek filan gizlendi ama yüzüm hala sis

Günaydın şekerim valla ben duş alamasaydım bugün bana geçmezdi reglim bitmiyordu :/ bugün başlıyor musun patatese

özge kahvaltını ne zaman dolu dolu yapcan acaba
öğlenki karbon üstü karbon hem o börek ne
akşam yok
git yoğurt ya da ayran bişeyler iç elimde kalcan şimdi
sporunu çok beğendim
su da maşallah
Haklısın malim ama sabah 7 olmadan usta kapıya dayanıyor işyerinde de bişey yok inan alıp koyuyorum ertesi gün yerinde yeller esiyor ondan böyle kötü yapıyorum kahvaltıo börek için dövebilirsin valla beni ama daha alışveriş yapılmamış ve mutfak bomboş ındın ız ıssıırrdıımmmdııı sonra da öğlen karbon yüzünden kendimi cezalandırdım bişey yemedim

Duş alınca benim kesiliyor biraz
Evet haşlayın evde iş yerinde fırsat kalmaz diye isim çok bugün çünkü

Yarın evdeyim cumada iş yerinde geçer bir şekilde

Yarın bende düzenli bir beslenme programı oturtup alışveriş yapacağım bakalım bugün şu Karataya bakayım da

Evet ya eskiden çok eskiden
Evin onu parkurdu yürÜrdum her sabah
Hatirlliyomusun monti zamanında
Şimdi yok yürüme yeri heryer köpek

Evet hatırlıyorum benim evimin önü öyle şu anda kısa da olsa bir parkur var 9 da iş başı olsa 6 da kalkar yürürdüm ama gel gör ki 7:30 da başlıyor bizim iş

Valla mimu ben evde olsam şuan yataktayım daha en fazla kalkıp salondaki koltuğa uzanmıştım ama kesin

Yatak dimi serin serin bende daha uyanmamış olabilirdim tabiii ama sürekli olmadığı için biz hasretiz :) uykunun en tatlı yerinde uyanıyoruz ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…