Sen burda olmadığın, iş arkadaşlarına hayır demedigin için kilo veremiyorsun.
Liste yarış için var üstünde cuma zayıflama yarışmaları yazıyor, dikkatini çekmedi sanırım???
Günaydın herkese sabah 5:30 dan 6 çeyreğe kadar alarmı erteledim duş ve 1 incir 7 zeytin olayına girdim bakalım:)
Aç değilim diyodun, tamda 11 gibi acıktım yazmaya baslamissin. Bisey bilioz da söylüyozSüt içip yatayım bari. Gözlerimi sıkı aıkı yumarsam uyurum belkidiycem ama sabah yine hurma süt aklıma gelince uykum kaçıyo
Günaydın mimus bende saati ertelemisin
Eşim uyandırmasa uyumuş kalmıştım
Hemen hazırlanıp çıktım
Bugün elbise giydim
Daha iyi oldu göbek filan gizlendi ama yüzüm hala sis
Günaydın şekerim valla ben duş alamasaydım bugün bana geçmezdi reglim bitmiyordu :/ bugün başlıyor musun patatese
Şu saatte kalkıp spora gitmek varken işe gidiyoruz :) neyse çok şükür işimiz gücümüz var sağlık versin Allah
Valla mimu ben evde olsam şuan yataktayım daha en fazla kalkıp salondaki koltuğa uzanmıştım ama kesinŞu saatte kalkıp spora gitmek varken işe gidiyoruz :) neyse çok şükür işimiz gücümüz var sağlık versin Allah
Haklısın malim ama sabah 7 olmadan usta kapıya dayanıyor işyerinde de bişey yok inan alıp koyuyorum ertesi gün yerinde yeller esiyor ondan böyle kötü yapıyorum kahvaltıözge kahvaltını ne zaman dolu dolu yapcan acaba
öğlenki karbon üstü karbon hem o börek ne
akşam yok
git yoğurt ya da ayran bişeyler iç elimde kalcan şimdi
sporunu çok beğendim
su da maşallah
Duş alınca benim kesiliyor biraz
Evet haşlayın evde iş yerinde fırsat kalmaz diye isim çok bugün çünkü
Yarın evdeyim cumada iş yerinde geçer bir şekilde
Evet ya eskiden çok eskiden
Evin onu parkurdu yürÜrdum her sabah
Hatirlliyomusun monti zamanında
Şimdi yok yürüme yeri heryer köpek
Valla mimu ben evde olsam şuan yataktayım daha en fazla kalkıp salondaki koltuğa uzanmıştım ama kesin
Pek öyle durmuyor!Yıllardır buradayım
Ne amaçla yapıldığını çok iyi biliyorum emin ol fit , sen canını sıkma
Ben de sürüne sürüne kalktım yaGünaydın herkese sabah 5:30 dan 6 çeyreğe kadar alarmı erteledim duş ve 1 incir 7 zeytin olayına girdim bakalım:)
Hehe bende aynı şeyi düşündüm, 10 a kadar çıkmazdım yataktanValla mimu ben evde olsam şuan yataktayım daha en fazla kalkıp salondaki koltuğa uzanmıştım ama kesin
Geçmiş olsun canım niye basladinGünaydın gençlik
Antibiyotik başladım, davul gibi olacam yinenefret ediyorum hasta olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?