Ben de sürüne sürüne kalktım ya
1 hurma 2 bardak su lupletip çıktım
Aa servis niye yokKuzum tam.aksi bana çok zor olacak çünkü anasınıfı servisi yok okul 30 dk mesafe de götür geri gel evde uğraş geri git geri gel bittiğim resmidir kışın ne yapacağım ufaklığı oda muamma kafam allak bullak oldu iyice
Arada denizede giriyorum tabiAhahahha inanmıyorum denize girmeye mi gittin kışlık malzeme mi hazırlamaya
Boğaz enfeksiyonu kuzu Ya, yutkunamıyorumGeçmiş olsun canım niye basladin
Aha bunu yeni gördüm artıların yüzde kaçı gitti?
Geldim balkon konuşmasınaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Kızlar 1 yıllık bir süreçte bu harika takımda kaptanlık yaptım..
diyet günlüklerinde takılırken geldiAusencia bana.. zaten ausu hep çok sevrdim ben hala da öyle.. muhabbetimiz vardı.. kaptanlıktan konu açılınca .. bir de austan gelince bu öneri.. ausuma hayır demem imkansız.. çok seviyorum zalımı.. o zamanlar da en başından beri 7. takımı tanırdım ben okurdum hep dışarıdan.. kızlar beni pek tanımazdı ama ben hemen herşeyi biliyordum.. dedim aus'a tamam.. ama aus gibi efsane bir kaptandan takım devralmak ve bu kadar kalabalık/aktif bir takım devralmak korkutmuştu başta.. düşünsenize.. dışarıdan pat diye gelip herkesin sevdiği aus yerine kaptanlık yapmak
daldım gitti ulen 7. takım akıntısına.. bu takımdaki kızlar sağolsun beni çok iyi karşıladılar.. ausum hep ama hep yardımcı oldu yanımda oldu kk da olduğu sürece.. zırt pırt özel mesajla kafasını çok şişirmiştim zamanındaama bana harika bir takım teslim ettiğini biliyordum, deneyimleyerek de yaşadım
1 yıl dile kolay epey de şey yaşadık.. ne fırtınalardan sağ çıktık çok şükür.. beni hep koruyup kolladınız siz , hep arkamda durdunuz, güç verdiniz, destek oldunuz, yeri geldi toplu atılmalara/banlara kadar gitti birlikteliğimiz.. ne ateşli takımız
ne güzel bi deneyim oldu sayenizde.. iyi ki siniz siz benim için..
en baştaAusencia ya bana bu takımı ve içinden harika dostluklar kazandırdığı için,
sonra @Whiteblacklifebegum75 @nehirnil111 hepfit matematik61 işte bu kızlara.. bana yönetimde hep destek olup işimi çoooooooooook kolaylaştırdıkları için
sonra da size.. benimle yol aldığınız bana katlandığınız için
çooooooooooooooooooooooooooooooooooook teşekkür ederim. çok seviyorumiyiki varsınız be!
ve @malipina ya kaptanlık sorumluluğunu alabildiği için.. güzel kalplim..
benim kaptanlığımda kızlar bana yardımcı oldu.. şimdi devir senin devrin malim.. heeep ama heeep yanındayım! yanındayız!
harika bir kaptan olacaksınsağında solunda ardında hep biz olacağız. asla yalnız yürümeyeceksin (Liverpool sloganı mıydı bu )
çok seviliyorsunuz.. kocaman 1 yıl için teşekkür ederim her birinize..
10 dakika miSürünmeden kalkan var mı :) bından önce ki işime 10 da gidiyordum yine şımarıklık hahahahha bende 1 incir 2 zeytin koca bardak su içtim
Şimdi de yoğurt meyve yulaf yapacağım bakalım ama önce kahve :)
Gecmis olsun fitimBoğaz enfeksiyonu kuzu Ya, yutkunamıyorum
Sagolasin kuzum.
Tarti olala dedi miözelden yazisamiyoz merak ettim
Fitim anca etiketleri seyettim hepsini okursam tatilim biter
10 dakika minerde yasiyon? Çok kıskanırım ankarada evden işe gelmesi 45 dakika
Yemeden içmeden mi kesildin naptınNiye menü vermiyom sence
Sağol kuzum iyi hatırlattın ıceyimGecmis olsun fitim
Adacayi da ic
Cnm bu en az 21 günlük bir kür.. yaş kuru farketmez. İsteyen sabah akşam isteyen sadece sabah yapıyor.. biz takımcak genelde sabah yapıyoruz.. bi dene sende baya faydalı.. uyanır uyanmaz evden çıkmadan 7 zeytin 1 incir yeBunu ilk defa duydum yaş incir olur mu deneyeyim nasıl yapıyoruz her sabah mı arada mı?
Ben 64 ü gördüm söyledim mi 64 64 nedir ya boyumdan 20 rakam aşağısı bak 64 diyorum ah canım 64 64 64 diye diye delirdimmmm he huniyi getir kaptan
Bi gün bizim de arabamız olucakyok saat 10 da gidiyordum :) 10 dakika neredeeeee istanbul'da gerçi şu an arabam olsa 15 dakika ev ve iş arası fakat toplu taşımayla 45 dk - 1 saat ki gittiğim yer de şişli - maslak arası ... trafiksiz saatler
Ayyy berna ben kati bisey yutamıyorumGunaydinnnn
Dun midem sallaniyodu yine aksam bana gore epey erken bi saatte yaytim hemen de uyumusum.
Bugun daha iyi sanki ama hurma sutle biraz rahatlatmayi dusunuyorum bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?