Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de sürüne sürüne kalktım ya
1 hurma 2 bardak su lupletip çıktım

Sürünmeden kalkan var mı :) bından önce ki işime 10 da gidiyordum yine şımarıklık hahahahha bende 1 incir 2 zeytin koca bardak su içtim

Şimdi de yoğurt meyve yulaf yapacağım bakalım ama önce kahve :)

Aa servis niye yok
Wayt hergun 30 dk yurumiyceniz demisana gore iyide cocuga yazık, olmaazz

hayir aglamiyorum,bu seferde benim gozume toZ kacti
Mium canim kaptanim7.takimin gelmis gecmis efsane kaptanlarindansin
Ozellikle malinin senin ogrencin olup kaptanligi devralmasi harika bir devir teslim sekli,burda hepimizin hayatina dokundun asil hersey icin biz teşekkür ederiz

İyiki tanimisiz iyiki kaptanimiz olmussun,insallah bundan sonrada birlikte devam ederiz

Laf kaptanliktan acilmisken Ausencia ozledik be vicdansiz

10 dakika mi nerde yasiyon? Çok kıskanırım ankarada evden işe gelmesi 45 dakika

10 dakika mi nerde yasiyon? Çok kıskanırım ankarada evden işe gelmesi 45 dakika

yok saat 10 da gidiyordum :) 10 dakika neredeeeee istanbul'da gerçi şu an arabam olsa 15 dakika ev ve iş arası fakat toplu taşımayla 45 dk - 1 saat ki gittiğim yer de şişli - maslak arası ... trafiksiz saatler

Cnm bu en az 21 günlük bir kür.. yaş kuru farketmez. İsteyen sabah akşam isteyen sadece sabah yapıyor.. biz takımcak genelde sabah yapıyoruz.. bi dene sende baya faydalı.. uyanır uyanmaz evden çıkmadan 7 zeytin 1 incir ye

yok saat 10 da gidiyordum :) 10 dakika neredeeeee istanbul'da gerçi şu an arabam olsa 15 dakika ev ve iş arası fakat toplu taşımayla 45 dk - 1 saat ki gittiğim yer de şişli - maslak arası ... trafiksiz saatler
Bi gün bizim de arabamız olucak
Yaş kaçtı senin?
Boyundan ne kadar etkilendiysem bi onu hatırlıyorum bilgilerinden

Gunaydinnnn
Dun midem sallaniyodu yine aksam bana gore epey erken bi saatte yaytim hemen de uyumusum.
Bugun daha iyi sanki ama hurma sutle biraz rahatlatmayi dusunuyorum bakalim.
Ayyy berna ben kati bisey yutamıyorum
Sadece süt çay bitki çayı içiyom, ölmem demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…