Leslie ve hit olur ama ip atlama canımHemen basliyorum o zaman canım hem kızlarda uyudu rahatça yaparım artık bugün ip veya hit yapsam yarına sıkıntı olurmu canim
Idrar tahlili temiz çıktıysa tamam canım.Gittim canım acil yakinimda zatı ve önemli bişey yok suyu bol ic dedi bakalım yarın eşim evde olur veya işe geç gidecek olursa asm de kan ve idrar tekrar veririm sabah 9.30 a kadar verilmesi gerek onun için kızlar kalkmasına erkenden gidemiyom bide uzak
Senin ac kalan yerlerini öperim benSelamlar kızlar
Eminönü çarşıda bitmiş bir haldeyim 10 dakika mola verdim ama bittim acilktan ölüyorum iyiki listedeyim valla ne bulursam gömerdim ama yookkkk yemezlerrrr
Ne yaptım sabah 9 gibi evden çıktık 2 ceviz 3 hurma ile bu saati yaptım şimdi kahvaltı olan gulluogluna girdik ama börekler poğaçalar dururken ben menemen ve salata söyledimCokkk acimmmmm
54 kilo ile listeye giriyor ben bakiyorumSenin ac kalan yerlerini öperim ben
Süpersin nesli
Senin ac kalan yerlerini öperim ben
Süpersin nesli
Senin ac kalan yerlerini öperim ben
Süpersin nesli
Leslie ve hit olur ama ip atlama canım
tm balımIdrar tahlili temiz çıktıysa tamam canım.
Idrarda renk değişimi olursa ihmal etme emi. Detoks hicbir şekilde renk değişikliği yapmaz
Sağlık olsun canım bı dahakine görürsün hem kiloyu nerenizden veriyorsunuz çok merak ediyorumYarın 54 Göremeyecegim
Biraz ileride de Bangladeşli manav var ama onları sevmiyorum pek o yüzden gitmiyorum.. manav dönsün sebze meyveye devamÇinli manav :))
Kuzum ise yarıyor ama öyle ağam saham değilWhiteblacklife canım hani bı ara alt göbek için biseyler yapiyordun faydası oldumu benim göbek deliği üstü zayıf ama sezeryan yeri var cirkinde durmuyorda belli oluyor yine
Dünyadan Berna’ya hayat nasıl oralarda?Sanirim evime geldim
Çok güzel temennilerde bulunmuşsun kayıtsız kalamadım
54 kilo ile listeye giriyor ben bakiyorum
Anladım canım ben yine sporla toparlayayimKuzum ise yarıyor ama öyle ağam saham değil
Ben sana inanıyorum 7 ler gelecek miValla canım ben bile kendime inanamiyorimmmm
Yarın 54 Göremeyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?