Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çinli manav :))

en son 82.8 ile ara vermişim buraya. amacım 77 ile geri dönmekti. ama nasip olmadı. 80 lere indim. ama saatlerden dolayı ve gerçekten çok stresten dolayı. yeniden 82 lere çıktım. bayramda 3 gün otelde ve dışarda yedim. 4 gün wc ye çıkamadım. eve geldiğimde 84.4 tüm. inanamadım. 3 gün kaç lt dukan birası içtim hatırlamıyorum. probiyotik desteğiyle wc ye de çıktım. 83 leri gördüm. ama tabi şimdi de regl öncesi. neyse moralimi bozmuyorum. moral bozmak fayda etmiyor daha çok zarar veriyor çünkü. ben bu işi başaracağım Allahın izniyle.

son olarak demir hapına hala devam ediyorum. kendimi daha iyi hissetmek için. eylül sonu tahlile giderim ya da ekim başı. ekimde miyom kontrolüm de var. bu arada mr da miyomların çok büyük olduğu ve hem idrar torbasına hem de bağırsağa baskı yaptığı da çıktı. zaten wc sorunum vardı. şimdi 4 güne bir çıkıyorum wc ye bu da hem fiziksel hem de psikolojik olarak çok etkiliyor. neyse çözülecek inşallah

motive etsin ve yönlendirsin diye şu an Mehmet öz ün iyileştiren yiyecekler kitabı ile yasemin soysal ın tek şişman beyniniz kitabını okuyorum. çok hoşuma gitti ikisi de. umudumun kırıldığı anda umut oldular bana. tavsiye ederim.

Git tabi, gözünle görmediğin bi iltihapta olabilir
Gittim canım acil yakinimda zatı ve önemli bişey yok suyu bol ic dedi bakalım yarın eşim evde olur veya işe geç gidecek olursa asm de kan ve idrar tekrar veririm sabah 9.30 a kadar verilmesi gerek onun için kızlar kalkmasına erkenden gidemiyom bide uzak

Selamlar kızlar

Eminönü çarşıda bitmiş bir haldeyim 10 dakika mola verdim ama bittim acilktan ölüyorum iyiki listedeyim valla ne bulursam gömerdim ama yookkkk yemezlerrrr

Ne yaptım sabah 9 gibi evden çıktık 2 ceviz 3 hurma ile bu saati yaptım şimdi kahvaltı olan gulluogluna girdik ama börekler poğaçalar dururken ben menemen ve salata söyledim Cokkk acimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…