- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Buyur bacı.. kaptan değilim ama belli ki bi derdin varHuuu kaptanlar nerdesiniz
Canim bende sana çok soru soruyorum ama kusuruma bakma hemiCnminan ki burdaki herkes hemen kilo versin istiyorum.. zayıflığı tatsın.. her şeyden daha lezzetli inan
Bende dert mi biter bee bacimBuyur bacı.. kaptan değilim ama belli ki bi derdin var
Bence yap cnm.. öyle ağır bi öğün değil ki.. spor yaparken zorlamazCanim bende sana çok soru soruyorum ama kusuruma bakma hemisimdi hurmami yiyince hemen spor yapabilirmiyimki kızlar uyudu da Leslie yapayım 1 saat dedim
Hemen basliyorum o zaman canım hem kızlarda uyudu rahatça yaparım artık bugün ip veya hit yapsam yarına sıkıntı olurmu canimBence yap cnm.. öyle ağır bi öğün değil ki.. spor yaparken zorlamaz
Bugün ağır spor tavsiye etmiyo kaptanlar.. leslie yeter bence..Hemen basliyorum o zaman canım hem kızlarda uyudu rahatça yaparım artık bugün ip veya hit yapsam yarına sıkıntı olurmu canim
Tamam balımBugün ağır spor tavsiye etmiyo kaptanlar.. leslie yeter bence..
Çinli manav :))malipina meyve ekleueceğim, bizim Çinli manav tatile gitti tükkanı kapattı bir süte ben de meyve olayını bıraktım
Bir de balıkla salata demişsin, yazmamışım sanırım balık sebzeliydi, havuç soğan vs o yüzden salata yoktu yanında.. bir de fırında idi..
inşallah canım. onun verdiği haz bir yiyecekten daha fazla kesinlikleCnminan ki burdaki herkes hemen kilo versin istiyorum.. zayıflığı tatsın.. her şeyden daha lezzetli inan
Kurtarırım merak etme, listeye girerim bu hafta büyük ihtimal%0.9 da kalırsam kurtarırsın o zaman
Canım yaa eğer hesapladigim gibi olursa bende güzel eksi ile gelecem ama bugüne bağlı işte birazdan leslieye baslayacamKurtarırım merak etme, listeye girerim bu hafta büyük ihtimalyuzdem
54 u gördüm diyeyim
Git tabi, gözünle görmediğin bi iltihapta olabilirhepfit canım normale döndü gideyim dimi yine
Çalışkan pempikim benimCanım yaa eğer hesapladigim gibi olursa bende güzel eksi ile gelecem ama bugüne bağlı işte birazdan leslieye baslayacam
Gittim canım acil yakinimda zatı ve önemli bişey yok suyu bol ic dedi bakalım yarın eşim evde olur veya işe geç gidecek olursa asm de kan ve idrar tekrar veririm sabah 9.30 a kadar verilmesi gerek onun için kızlar kalkmasına erkenden gidemiyom bide uzakGit tabi, gözünle görmediğin bi iltihapta olabilir
Canlarım benimÇalışkan pempikim benimçabalaman çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?