Sen 5 lere düş nerden verdiğimizi anlıcanSağlık olsun canım bı dahakine görürsün hem kiloyu nerenizden veriyorsunuz çok merak ediyorum
Öküz gibi yemenin bedeli oh olsun banaSağlık olsun canım bı dahakine görürsün hem kiloyu nerenizden veriyorsunuz çok merak ediyorum
Bu hafta gelmesi için çok zorla dim yalan yok canım ama bu sabah yoktu valla %2 en düşük gelir ama 79.9 göremem hem regl daha gelmedi hem de wc mest içmeme rağmen düzensiz yok cnm hergun maalesefBen sana inanıyorum 7 ler gelecek mionlar basamağı değişince ben
Offf ev cok dağınık valizler yerlesecek camasirlar yikanacak buzdolabi temizlenecek alışveriş ve yemek yapilacak mutfak dolaplarim temizlenecek yatak oda perdem yikanacak yarin cocugun doktro kontrolü var yine yarin halilar yikamadan gelecek ev tekrar silinecek onlar serilecek ve cumartesi yatili misafirim varDünyadan Berna’ya hayat nasıl oralarda?
100 Gr oynamış geceden sabaha ki 600 Gr oynardı 3 gecedir 100 Gr gidiyorKuzu ara kanama yaşadın hormonlardandır
vay beeeeeKurtarırım merak etme, listeye girerim bu hafta büyük ihtimalyuzdem
54 u gördüm diyeyim
Anladım kuzum, adaçayı içiyor musun? Icmiyorsan günde iki kupa icseneBu hafta gelmesi için çok zorla dim yalan yok canım ama bu sabah yoktu valla %2 en düşük gelir ama 79.9 göremem hem regl daha gelmedi hem de wc mest içmeme rağmen düzensiz yok cnm hergun maalesef
Detoks mu yapsan, o kadar cozutmanin ardindan diyet moduna geçince hızlı gitmesi lazım100 Gr oynamış geceden sabaha ki 600 Gr oynardı 3 gecedir 100 Gr gidiyorbayramda çok tozukttum fit canım çok dardı hırsımi kendimden çıkardım ohh oldu bana
pancarı çok severim.kışın yoğurda doğrayıp doğrayıp yedim bigün.sonra wc ye gittim anaammmIdrar tahlili temiz çıktıysa tamam canım.
Idrarda renk değişimi olursa ihmal etme emi. Detoks hicbir şekilde renk değişikliği yapmaz
Detoks gibi yapıyorum 3 gündür kahvaltı akşam hurma süt kahvaltı yapmazsam WC iptalDetoks mu yapsan, o kadar cozutmanin ardindan diyet moduna geçince hızlı gitmesi lazım
mezun olduktan sonra listeye girmenin şartları mı var54 kilo ile listeye giriyor ben bakiyorum
Evet kuzum 6 ay dolacak ya yada mezun olduğum kilonun altında listeye gireceksinmezun olduktan sonra listeye girmenin şartları mı var
ben yoruldum yaa bu neOfff ev cok dağınık valizler yerlesecek camasirlar yikanacak buzdolabi temizlenecek alışveriş ve yemek yapilacak mutfak dolaplarim temizlenecek yatak oda perdem yikanacak yarin cocugun doktro kontrolü var yine yarin halilar yikamadan gelecek ev tekrar silinecek onlar serilecek ve cumartesi yatili misafirim var
Kız öyle demesene aşırı kilon yok kiÖküz gibi yemenin bedeli oh olsun bana
en iyisi buharlaşana kadar mezun olmamakEvet kuzum 6 ay dolacak ya yada mezun olduğum kilonun altında listeye gireceksin
Alisirsin kuzum ben hep boyleyim misafirim dolayisiyla da isim eksik olmaz :)ben yoruldum yaa bu ne
Seni de alalım aramızaÇok güzel temennilerde bulunmuşsun kayıtsız kalamadım
malesef 5 leri göremem canım bazi sebeplerden dolayı ama 60 65 arası korumayı dusunuyomSen 5 lere düş nerden verdiğimizi anlıcan
Bak mali 70 altına inmem diyordu 63 e indi
allah kolaylık versin vallaAlisirsin kuzum ben hep boyleyim kuzum misafirim dolayisiyla da isim eksik olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?