Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben sana inanıyorum 7 ler gelecek mi onlar basamağı değişince ben
Bu hafta gelmesi için çok zorla dim yalan yok canım ama bu sabah yoktu valla %2 en düşük gelir ama 79.9 göremem hem regl daha gelmedi hem de wc mest içmeme rağmen düzensiz yok cnm hergun maalesef

Dünyadan Berna’ya hayat nasıl oralarda?
Offf ev cok dağınık valizler yerlesecek camasirlar yikanacak buzdolabi temizlenecek alışveriş ve yemek yapilacak mutfak dolaplarim temizlenecek yatak oda perdem yikanacak yarin cocugun doktro kontrolü var yine yarin halilar yikamadan gelecek ev tekrar silinecek onlar serilecek ve cumartesi yatili misafirim var

Bu hafta gelmesi için çok zorla dim yalan yok canım ama bu sabah yoktu valla %2 en düşük gelir ama 79.9 göremem hem regl daha gelmedi hem de wc mest içmeme rağmen düzensiz yok cnm hergun maalesef
Anladım kuzum, adaçayı içiyor musun? Icmiyorsan günde iki kupa icsene

100 Gr oynamış geceden sabaha ki 600 Gr oynardı 3 gecedir 100 Gr gidiyor bayramda çok tozukttum fit canım çok dardı hırsımi kendimden çıkardım ohh oldu bana
Detoks mu yapsan, o kadar cozutmanin ardindan diyet moduna geçince hızlı gitmesi lazım

Idrar tahlili temiz çıktıysa tamam canım.
Idrarda renk değişimi olursa ihmal etme emi. Detoks hicbir şekilde renk değişikliği yapmaz
pancarı çok severim.kışın yoğurda doğrayıp doğrayıp yedim bigün.sonra wc ye gittim anaammm kırmızı kanserden tümöre herşey gözümün önünden geçti,vasiyetimi yazarken pancar aklıma geldi

ben yoruldum yaa bu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…