- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ayri eve ciktigim ilk gunden beri boyle.hic aklima gelmeyecek insanlari misafir etmisimdir :) Allah eksikliklerini gostermesin ben misafir severin.Yorucu oluyo ama hic misafirim gelmese cok üzülürdüm heralde :)allah kolaylık versin vallabana bigün misafir gelse 3 hafta toparlanamıyorum
Bazı sebepler?? Senin en az 55 olman lazım pembik..malesef 5 leri göremem canım bazi sebeplerden dolayı ama 60 65 arası korumayı dusunuyom
Uyudun dimi hain :))Hellööööö
@MiuLego bir listeli olarak ve eski kaptan olarak takıma,hele ki listedeki arkadaşlara hiç güzel örnek teşkil etmiyosunuz.
Bir listeli düzenli olarak menü vermeli ve kilo bildiriminde bulunmalı.
Takımda aktif olmalı.
Lütfen sorumluluklarınızı biliniz ve kendinize çeki düzen veriniz..
EvetUyudun dimi hain :))
Listeye girdiğinden beri detoks yapıyo sanki bana
MEzun olacağım için 3 günlük detoks yapıyorum ulen
Menü yok yani ortada. Hem bu hafta daha liste bendeyoksa zaten direk beni izne ayırmalıydın menü bildirim vs yoksa. Haklısın harika eksi ile geleceğim yarın sana
Kaptanımız çoktan verdi gazıBugün perşembeeeee
Kutsal perşembeeeee
Liste tayfaaaaaaaaa
Anladınız siz
Zehir zıkkım yedim geldim bonus her zamanki gibi. ... niye bile bile gittim ki
Kendi ablam ve eltime abla diyorum sadece yakın yaşlarda olarak.
Onun dışında zor abla dediğim 2 yaş büyüğe hele hiç diyemem ıyyy
Piknikte ne yiyceniz ayıptır sorması
Ay en sevdiğim ver bana ben sayarım bayılırım bozuk para saymayaSabahtan beri bunları sayıyorum yaaaa kusacak bozuk parayla tahsilat mı olur yaaaa
Bu arada evde yatanları hiç kıskanmıyorum
Bende isterim canimda öyle gerekiyor bazı sebeplerden dolayıBazı sebepler?? Senin en az 55 olman lazım pembik..
bende bendeeee çok severimAy en sevdiğim ver bana ben sayarım bayılırım bozuk para saymaya
kendine iyi bakSelam , kızlar hiç keyfim yok cidden canım sıkkın. Hiç sormayın ama, pek gelemeyebilirim, merak etmeyin beni.
Kuzu acaba bi faaliyete mi yazdırsan basketbol futbol voleybol falan enerji atıp hareket edebileceği bi aktivite.devamlılığı zorunlu olucak ama sıkıldım bırakcam diyemesin. Hem forma girmiş olur hem de kasa çevirir yağları.
Sürekli yemek istiyor durdurunca frenleyince bozuluyor. Gizli yiyor. Okul başlayınca gözümün önünde olmıycak bazı öğrenciler kantinde deli para harcıyo.
Ders stresiyle birlikte yeme isteği olur diye tedirgin oluyorum.
Sofradan kalkınca 2 saat geçmeden acıkıyor.
Küçük değil zaten iletişimde sıkıntı var kafaları havada bunun ciddiyetini tam anlayamıyo ama mecburiyetini kabul etti artık.
1.69 boy 92 kilo verilmiycek bi kilosu yok boyuda uzuyor zaten.
En çok ben çabalıyorum bişeyler yapalım diye. 2 tanede küçük var onlar çubuk yese çubuğa imreniyo bazen.
Onlarada hiç almiyim desem onlarda başka yerde gördümü istiyolar özeniyolar hiç almıyo oluyoruz.....
Dedim ya geçebilecek şeyler
Benim gibi yani. ..100 Gr oynamış geceden sabaha ki 600 Gr oynardı 3 gecedir 100 Gr gidiyorbayramda çok tozukttum fit canım çok dardı hırsımi kendimden çıkardım ohh oldu bana
Tabiki de hayırEv işi de spordan sayılıyor mu değerli takım arkadaşlarım 3 saattir canım çıktı
Ayyy evet pancarın öyle bi etkisi varpancarı çok severim.kışın yoğurda doğrayıp doğrayıp yedim bigün.sonra wc ye gittim anaammmkırmızı kanserden tümöre herşey gözümün önünden geçti,vasiyetimi yazarken pancar aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?