Ona rağmen miDetoks gibi yapıyorum 3 gündür kahvaltı akşam hurma süt kahvaltı yapmazsam WC iptal
Niye la boyun müsaitmalesef 5 leri göremem canım bazi sebeplerden dolayı ama 60 65 arası korumayı dusunuyom
Piknik yüzünden mi?Selam , kızlar hiç keyfim yok cidden canım sıkkın. Hiç sormayın ama, pek gelemeyebilirim, merak etmeyin beni.
boşver bee benim herif etli butlu istiyorNiye la boyun müsait
Özele gelsene eflalZehir zıkkım yedim geldim bonus her zamanki gibi. ... niye bile bile gittim ki
Kız 55te hala but olur korkmaboşver bee benim herif etli butlu istiyor
Kaç kaç kaç BernaOfff ev cok dağınık valizler yerlesecek camasirlar yikanacak buzdolabi temizlenecek alışveriş ve yemek yapilacak mutfak dolaplarim temizlenecek yatak oda perdem yikanacak yarin cocugun doktro kontrolü var yine yarin halilar yikamadan gelecek ev tekrar silinecek onlar serilecek ve cumartesi yatili misafirim var
Ben dördüncü takımda yancıyım hippo kenardan hepinizi takip ediyorum :)Seni de alalım aramıza
Kız 55te hala but olur korkma60 çok sana...
Normalde de çok yerim yiyince ama bu defa resmen dünyayı yedim ayı yedim mars yedim tam jupiter i yemeye niyetlenmistim bayram bittiBenim gibi yani. ..
Zehir zıkkım yedim geldim bonus her zamanki gibi. ... niye bile bile gittim ki
Boy kilo alalım.. belki burda istikrar sağlarsın..Ben dördüncü takımda yancıyım hippo kenardan hepinizi takip ediyorum :)
Evet canım ona rağmen şuan açlıktan midem bulanıyor dün akşam sudan kusacaktim midem bulandı aç karına içe içe ama yok inmiyor inmiyor hergun yürüyüşüm de var bakalım yarına ne olacak ama 55 altıni goremeyecegimOna rağmen mi
Canım umarım sıkıntılar geçer bir an önceSelam , kızlar hiç keyfim yok cidden canım sıkkın. Hiç sormayın ama, pek gelemeyebilirim, merak etmeyin beni.
Benimde açlıktan midem bulandı kaç gündür.. ama yediklerime sayıyorumEvet canım ona rağmen şuan açlıktan midem bulanıyor dün akşam sudan kusacaktim midem bulandı aç karına içe içe ama yok inmiyor inmiyor hergun yürüyüşüm de var bakalım yarına ne olacak ama 55 altıni goremeyecegim
evet yaa erken kalkınca helede yapılacak işin yoksa hiiic vakit geçmiyorBayramda da yemiceksek niye ideal kilomuza düştük
Onun dışında ödem atacam diye kaç gündür de açım o ayrı.. bayramda sultanlar gibi yerken şimdi bildiğin köle hayatı :))
Açlıktan kahveye dadandım.. sabahın köründe kalkıp detoks yapmak çok zor
Ev işi spor sayılsaydı spor Yıldızı olurdum bu yazTabiki de hayır
Yapılacak işte çok ta işte.. açlıktan kahve molası verip duruyorum..evet yaa erken kalkınca herkese yapılacak işin yoksa hiiic vakit geçmiyor
Şimdi şu mantık yanlış hippo evet yiyeceğiz ama kendim için söylüyorum insan gibi yemeği bilmiyorum ben bu ara yiyince öküz gibi yiyorum ki genelde yapmam 2 ay önce 54.2 mezun oldum bayram öncesi 54.5 tim salı sabahı 57 58 havada uçuştu insan gibi yesem bu kadar olmazdı bu ara neden bunu yapıyorum kendime acabaBayramda da yemiceksek niye ideal kilomuza düştük
Onun dışında ödem atacam diye kaç gündür de açım o ayrı.. bayramda sultanlar gibi yerken şimdi bildiğin köle hayatı :))
Açlıktan kahveye dadandım.. sabahın köründe kalkıp detoks yapmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?