Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bi okula başlasın bakalım dr yürüyüş verdi şimdilik.

Ayri eve ciktigim ilk gunden beri boyle.hic aklima gelmeyecek insanlari misafir etmisimdir :) Allah eksikliklerini gostermesin ben misafir severin.Yorucu oluyo ama hic misafirim gelmese cok üzülürdüm heralde :)
benim yerimde olsan bunalıma girerdin desene berna

güzel olur bak güzel bi kahvaltı akşamına da patlıcan yemeği yaparsın.detokstan sonra karbona düşme geri gelir attığın ödemler pembikim.

boşver bee benim herif etli butlu istiyor
Ama zaten 55 bile etli butlu oluyor. Bak bernanin herifte istemiyordu, farketmez bile aradaki 5 kiloyu. Sen 60 a düşte bakarız duruma
Olmadi eşine koruma payım olsun 57 olayım dersin ya da zayıf hamile kalayım dersin bahane çok, üşüttüm canım istemiyor dersin buluruz biseyler

Normalde oda zayıflığı seviyor canimda şakasına öyle dedim biraz sağlık sıkıntısı varda ondan bide ben tam anlamam da herkes bana balık etlisin derler ne demekse artik

güzel beslen vitamin alabileceğin şeyler ye başka bişey istemiyom senden

Normalde oda zayıflığı seviyor canimda şakasına öyle dedim biraz sağlık sıkıntısı varda ondan bide ben tam anlamam da herkes bana balık etlisin derler ne demekse artik
160 boya 60 kilo olursan balık etli olursun zayıf olmazsın.
Balık etli tabiri zayıf olmayan hafif tombik kişilere denir genelde

kahvaltı güzel abla
cuma tartı günü olduğu için çarşamba perşembe ödem olmaması için mercimek bulgur nohut fasulye tarzı karbonhidratları almıyoruz aklında olsun
su güzel
yürüyüşü biraz daha arttırabilirsin.ne kadar hareket edersek o kadar yağ yakarız

Sağlık sorunun ne bilmiyorum ama kilo verdikçe çoğu sağlık sorunu geriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…