Kuzu acaba bi faaliyete mi yazdırsan basketbol futbol voleybol falan enerji atıp hareket edebileceği bi aktivite.devamlılığı zorunlu olucak ama sıkıldım bırakcam diyemesin. Hem forma girmiş olur hem de kasa çevirir yağları.
Ben içmiyorum hiç aklıma gelmiyor yalnız serinlemek için maden suyu iciyom sonrada 5 te yiyrcem hurmami sonra 9 gibide tarçınlı süt iciyomYapılacak işte çok ta işte.. açlıktan kahve molası verip duruyorum..
Ben içmiyorum hiç aklıma gelmiyor yalnız serinlemek için maden suyu iciyom sonrada 5 te yiyrcem hurmami sonra 9 gibide tarçınlı süt iciyom
1tane canım bazen eşim evde olursa yarısını ona veriyom veya akşamları icersem ama genelde öğle akşam arası iciyomKaç tane içiyosun günde pembik çok terliyosan sporla falan 1 tane normalde bazılarına iyi gelmiyo şişiriyo maden suyu
evde beraber kardiyo egzersizi yapsanız yapmaz mı senle beraberBi okula başlasın bakalım dr yürüyüş verdi şimdilik.
ben senin akşam koşularını özledimEv işi spor sayılsaydı spor Yıldızı olurdum bu yaz
Eflalimm Rabbim ferahlık versin yüreğineSelam , kızlar hiç keyfim yok cidden canım sıkkın. Hiç sormayın ama, pek gelemeyebilirim, merak etmeyin beni.
benim yerimde olsan bunalıma girerdin desene bernaAyri eve ciktigim ilk gunden beri boyle.hic aklima gelmeyecek insanlari misafir etmisimdir :) Allah eksikliklerini gostermesin ben misafir severin.Yorucu oluyo ama hic misafirim gelmese cok üzülürdüm heralde :)
güzel olur bak güzel bi kahvaltı akşamına da patlıcan yemeği yaparsın.detokstan sonra karbona düşme geri gelir attığın ödemler pembikim.Kızlar detoks sonrası nelere dikkat ediyorsunuz tekraren almamak için malum 3 gündür bişey yemeyince yemek felan değilde kahvaltılik özledim yarına menemen mi kıymalı yumurta mı yapsam sizce akşamına patlıcan düşünüyorum
Yok karbon hayır artık 6lari görmeden karbon yokgüzel olur bak güzel bi kahvaltı akşamına da patlıcan yemeği yaparsın.detokstan sonra karbona düşme geri gelir attığın ödemler pembikim.
oooo çok kararlıyızz sevdim bunuYok karbon hayır artık 6lari görmeden karbon yok
Ama zaten 55 bile etli butlu oluyor. Bak bernanin herifte istemiyordu, farketmez bile aradaki 5 kiloyu. Sen 60 a düşte bakarız durumaboşver bee benim herif etli butlu istiyor
Yoksa karbon çektiriyor canım yaa artisini atmakla ugrasiyom haa hiç yememek değilde kırkta bir cuma 1 dilim ekmek olursa olmazsa oda yokoooo çok kararlıyızz sevdim bunu
Ben de bayıldım inan bayıldım yaaa ellerim simsiyah oldu pis pis paralarAy en sevdiğim ver bana ben sayarım bayılırım bozuk para saymaya
Normalde oda zayıflığı seviyor canimda şakasına öyle dedim biraz sağlık sıkıntısı varda ondan bide ben tam anlamam da herkes bana balık etlisin derler ne demekse artikAma zaten 55 bile etli butlu oluyor. Bak bernanin herifte istemiyordu, farketmez bile aradaki 5 kiloyu. Sen 60 a düşte bakarız duruma
Olmadi eşine koruma payım olsun 57 olayım dersin ya da zayıf hamile kalayım dersinbahane çok, üşüttüm canım istemiyor dersin buluruz biseyler
güzel beslen vitamin alabileceğin şeyler ye başka bişey istemiyom sendenmalipina meyve ekleueceğim, bizim Çinli manav tatile gitti tükkanı kapattı bir süte ben de meyve olayını bıraktım
Bir de balıkla salata demişsin, yazmamışım sanırım balık sebzeliydi, havuç soğan vs o yüzden salata yoktu yanında.. bir de fırında idi..
160 boya 60 kilo olursan balık etli olursun zayıf olmazsın.Normalde oda zayıflığı seviyor canimda şakasına öyle dedim biraz sağlık sıkıntısı varda ondan bide ben tam anlamam da herkes bana balık etlisin derler ne demekse artik
kahvaltı güzel ablaSelam hanimlar
malipina dun menu vermeyi unutmusum
Bugun vereyim
Crsmba menum
Saat 12.00
İki bardak su ilac ve takviyele
saat 12.45
İki yumurtali biberli omlet,
Zeytin,peynir,salata
Findik
Akşam 18.30
Kabakli mercimekli,kiymali uydurma bir yemek:) dolu ve buyuk bir tabak
İki kasik bugur pilavi( bunu yeni programim onayliyor)
Su 3 litre
Spor 30 do yürüyüş
Sağlık sorunun ne bilmiyorum ama kilo verdikçe çoğu sağlık sorunu geriliyorNormalde oda zayıflığı seviyor canimda şakasına öyle dedim biraz sağlık sıkıntısı varda ondan bide ben tam anlamam da herkes bana balık etlisin derler ne demekse artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?