Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

160 boya 60 kilo olursan balık etli olursun zayıf olmazsın.
Balık etli tabiri zayıf olmayan hafif tombik kişilere denir genelde
Öğrenmiş oldum
Sağlık sorunun ne bilmiyorum ama kilo verdikçe çoğu sağlık sorunu geriliyor
Aman boşver fitim mezun olayım da yavaş yavaş çaktırmadan 60 a inecem
kasiyerlik mi yapıyon yoksa veznede misin kuzu
muhasebe diye biliyorum

Ben bu sabah kahvaltısını aşırı yedim sanırım acıkmadım hala :/
malipina 3 yumurtadan omlet yaptım üzerine bol sumak kırmızı biber koydum
1 salatalık 1 küçük domates 4 ufak peynir topu 2 dilim beyaz peynir biraz ceviz biraz badem çiğ ve yeşil çay he bi de siyah zeytin

Badem ve ceviz de sınır var mı ? Bi avuç yemişimdir toplamda çok yedim dimi offff sabah -500 düm

Aynen öyle hatta bayramda cozutunca gozumun icine bi bakisi var eyvah yine basladi der gibi 52 olacam ama onu bile farketmicek emin ol pembik arden32
Bi de detoks sonrasi normal diyet menusu yaparsan geri gelmez merak etme

Whiteblacklife ben de sen gibi oldum insani boyutta yemedim resmen bayram oncesi 56.9 du bildirimim sonra 59.9 Valla hasta oldum bise yiyemedim ardindan da dikkat ettim de de 3 gunde 2 den fazla gitti yoksa halim fenaydi

malipina aynen öyle valla patlayiverirdim kimse gelmese

Menü verim de bozamıyim...

Sabah 8gibi ılık limonlu su

Sabah 9da- 13te- 7de..
1 kase tarçınlı yoğurt 7 hurma

Saat 3 gibi bi yaş incir yedim açlıktan..

Üstüne türk kahvesi

Bi ara da az sütlü nescafe içtim..

Bugünkü detoks çok sarstı yaa erken kalktım heralde ondan.. bide işler bitmedi ütüydü çamaşırdı..

Araya 2 mil leslie sıkıştırdım

kuruyemişi çok tüketme kuzu avuç için kadar yeterli.fazlası yağlanma yapar :)kahvaltın güzel olmuş afiyet olsun
akşamı da karbonsuz ve erken yersen bomba olur

1 inçe belli çay bardağı yiyorsun canım kuruyemiş i

bana kimse gelmesin ben misafir sevmem

Tabiki de hayır

Hahahaha geçen sene yarışırken ay niye sayılsın ne alakası var falan diyordum da ben salonda böyle terlemezdim :)

Kuzu ben 1.71 im 73 kiloda gayet zayıf oluyorum :)

Canım bende 1.83 ün 73 de balık etli oluyorum 64 de zayıf ama zayıflığı seviyorum :)

kuruyemişi çok tüketme kuzu avuç için kadar yeterli.fazlası yağlanma yapar :)kahvaltın güzel olmuş afiyet olsun
akşamı da karbonsuz ve erken yersen bomba olur

Kuruyemiş de kendimi frenlemem lazım bu da bir detay evet en geç 1 saate ya da 2 saate yemiş olurum diye düşünüyorum :)

kahvaltın sağlam olunca 6 7 saat acıkılmıyo.şekersiz çay kahve su dışında bişey tüketmezsen acıkıcağını sanmıyorum akşam yemeğine kadar:)

kahvaltın sağlam olunca 6 7 saat acıkılmıyo.şekersiz çay kahve su dışında bişey tüketmezsen acıkıcağını sanmıyorum akşam yemeğine kadar:)

Evet dediğin gibi çalışmayınca 2 öğün yetiyor çünkü zaten kahvaltı 11 i geçiyor yarını da güzelce ayarlarsam şahane olacak belki psikolojik bilmiyorum ama canım şekerli birşeyler istiyor ki çok aramam

O kadar yemişimdir bende fazlası da çok azdır yarının kahvaltısını akşamdan hazırlayacağım ama yumurtayı nasıl yapsam bilemedim
Haşlama güzel olmaz canım o yüzden soğuk da yiyebileceğin birşey yap
Mesela çılbır ben. Menemen soğuk da yiyebiliyorum sucuklu yumurtayı da soğuk yiyebiliyorum öyle

Canım ben retro_hippo gördğ ben kilomu hiç göstermem 68 kilo ile evlendim eşim beğenmedi 73 ile nişanlanmıştım çünküm
Benim bel kısmı kemikli 40 bedenin altına düşmüyor zaten ay seni boya 73 ile çok zayıf olman lazım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…