kasiyerlik mi yapıyon yoksa veznede misin kuzuBen de bayıldım inan bayıldım yaaa ellerim simsiyah oldu pis pis paralar
Öğrenmiş oldum160 boya 60 kilo olursan balık etli olursun zayıf olmazsın.
Balık etli tabiri zayıf olmayan hafif tombik kişilere denir genelde
Aman boşver fitim mezun olayım da yavaş yavaş çaktırmadan 60 a inecemSağlık sorunun ne bilmiyorum ama kilo verdikçe çoğu sağlık sorunu geriliyor
muhasebe diye biliyorumkasiyerlik mi yapıyon yoksa veznede misin kuzu
evde beraber kardiyo egzersizi yapsanız yapmaz mı senle beraber
Haklısın mali... bugün Pertim resmen, Dünkü spor 3 akşam koşusu değerindeydi , ayak parmaklarım bile ağrıyorben senin akşam koşularını özledim
1 şeftali yedim bilegüzel beslen vitamin alabileceğin şeyler ye başka bişey istemiyom senden
dürttüm müHaklısın mali... bugün Pertim resmen, Dünkü spor 3 akşam koşusu değerindeydi , ayak parmaklarım bile ağrıyor
Yarın akşam azmedip koşmaya çalışacağım..
Teşekkürler canım beni dürttüğün için
aferim1 şeftali yedim bile
Aynen öyle hatta bayramda cozutunca gozumun icine bi bakisi var eyvah yine basladi der gibiAma zaten 55 bile etli butlu oluyor. Bak bernanin herifte istemiyordu, farketmez bile aradaki 5 kiloyu. Sen 60 a düşte bakarız duruma
Olmadi eşine koruma payım olsun 57 olayım dersin ya da zayıf hamile kalayım dersinbahane çok, üşüttüm canım istemiyor dersin buluruz biseyler
Kuzu ben 1.71 im 73 kiloda gayet zayıf oluyorum :)160 boya 60 kilo olursan balık etli olursun zayıf olmazsın.
Balık etli tabiri zayıf olmayan hafif tombik kişilere denir genelde
kuruyemişi çok tüketme kuzu avuç için kadar yeterli.fazlası yağlanma yapar :)kahvaltın güzel olmuş afiyet olsunBen bu sabah kahvaltısını aşırı yedim sanırım acıkmadım hala :/
malipina 3 yumurtadan omlet yaptım üzerine bol sumak kırmızı biber koydum
1 salatalık 1 küçük domates 4 ufak peynir topu 2 dilim beyaz peynir biraz ceviz biraz badem çiğ ve yeşil çay he bi de siyah zeytin
Badem ve ceviz de sınır var mı ? Bi avuç yemişimdir toplamda çok yedim dimi offff sabah -500 düm
1 inçe belli çay bardağı yiyorsun canım kuruyemiş iBen bu sabah kahvaltısını aşırı yedim sanırım acıkmadım hala :/
malipina 3 yumurtadan omlet yaptım üzerine bol sumak kırmızı biber koydum
1 salatalık 1 küçük domates 4 ufak peynir topu 2 dilim beyaz peynir biraz ceviz biraz badem çiğ ve yeşil çay he bi de siyah zeytin
Badem ve ceviz de sınır var mı ? Bi avuç yemişimdir toplamda çok yedim dimi offff sabah -500 düm
bana kimse gelmesin ben misafir sevmemAynen öyle hatta bayramda cozutunca gozumun icine bi bakisi var eyvah yine basladi der gibi52 olacam ama onu bile farketmicek emin ol pembik arden32
Bi de detoks sonrasi normal diyet menusu yaparsan geri gelmez merak etme
Whiteblacklife ben de sen gibi oldum insani boyutta yemedim resmen bayram oncesi 56.9 du bildirimim sonra 59.9 Valla hasta oldum bise yiyemedim ardindan da dikkat ettim de de 3 gunde 2 den fazla gitti yoksa halim fenaydi
malipina aynen öyle valla patlayiverirdim kimse gelmese
Tabiki de hayır
Kuzu ben 1.71 im 73 kiloda gayet zayıf oluyorum :)
kuruyemişi çok tüketme kuzu avuç için kadar yeterli.fazlası yağlanma yapar :)kahvaltın güzel olmuş afiyet olsun
akşamı da karbonsuz ve erken yersen bomba olur
Sus kız ortalığı karıştırma :)) sen bi 73e düş beğenmiceksin.. 63 olim diceksinKuzu ben 1.71 im 73 kiloda gayet zayıf oluyorum :)
1 inçe belli çay bardağı yiyorsun canım kuruyemiş i
kahvaltın sağlam olunca 6 7 saat acıkılmıyo.şekersiz çay kahve su dışında bişey tüketmezsen acıkıcağını sanmıyorum akşam yemeğine kadar:)Hahahaha geçen sene yarışırken ay niye sayılsın ne alakası var falan diyordum da ben salonda böyle terlemezdim :)
Canım bende 1.83 ün 73 de balık etli oluyorum 64 de zayıf ama zayıflığı seviyorum :)
Kuruyemiş de kendimi frenlemem lazım bu da bir detay evet en geç 1 saate ya da 2 saate yemiş olurum diye düşünüyorum :)
kahvaltın sağlam olunca 6 7 saat acıkılmıyo.şekersiz çay kahve su dışında bişey tüketmezsen acıkıcağını sanmıyorum akşam yemeğine kadar:)
Haşlama güzel olmaz canım o yüzden soğuk da yiyebileceğin birşey yapO kadar yemişimdir bende fazlası da çok azdır yarının kahvaltısını akşamdan hazırlayacağım ama yumurtayı nasıl yapsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?