- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Tarçın çayı yap canım mesela sabah meyve tercihimdir tarçın ile ye ya da Türk kahvesi içine 1 çubuk tarçın koy tatlı ihtiyacı gider inşEvet dediğin gibi çalışmayınca 2 öğün yetiyor çünkü zaten kahvaltı 11 i geçiyor yarını da güzelce ayarlarsam şahane olacak belki psikolojik bilmiyorum ama canım şekerli birşeyler istiyor ki çok aramam
Aynı şey bir aydır ben de de var tahlil yaptırmayı düşünüyorumKızlar yaa bişey soracam ama ayıp olmasın normalde çok su icersem idrar rengi beyaz oluyordu ama bu defa hafif yeşilimsi gibi
Ben 63 De yüz müz kalmıyor iskelet gibi hiç mi hiç yakışmıyor adam beni 68 ile beğenmedi 75 yeter diyor ama ben 68 olacağımSus kız ortalığı karıştırma :)) sen bi 73e düş beğenmiceksin.. 63 olim diceksin
Nerden mi biliyorum
Haşlama güzel olmaz canım o yüzden soğuk da yiyebileceğin birşey yap
Mesela çılbır ben. Menemen soğuk da yiyebiliyorum sucuklu yumurtayı da soğuk yiyebiliyorum öyle
Canım benretro_hippo gördğ ben kilomu hiç göstermem 68 kilo ile evlendim eşim beğenmedi 73 ile nişanlanmıştım çünküm
Benim bel kısmı kemikli 40 bedenin altına düşmüyor zaten ay seni boya 73 ile çok zayıf olman lazım ya
Tarçın çayı yap canım mesela sabah meyve tercihimdir tarçın ile ye ya da Türk kahvesi içine 1 çubuk tarçın koy tatlı ihtiyacı gider inş
Şuan konuşmuyoruz dün eve geç geldi bugün dışarda buz gibiyiz. Herşey olacağına varır herşeyden öyle vazgeçmişim ki hiç gücüm yok mücadele için kendimi anlatmaya çalışmak için belki ayrılmak daha iyidir bilmiyorum bakarken zayıftım da belki evlilik bana yaramıyorKuzum ben kıskançlık nedir bilmem hatta üç noktayim eşim beraber yaşayan 2 kız 1 erkek eve eğlenmeye gidebilir hatta orada yatabilir yani bu kadar ama eşim bı kızın arkasına motora binip gelse eve bulunduğum mahalleye bende cildiririm ama beni arayıp böyle bir durum var derse eyvallah ama birden karşımda görürsem vereceğim tepki uçuk olur alır valizini çıkar gider o derece eşine güzelce anlat bence
Hafta sonu 1 tane olacak kaydıyla kaptanın müsadesi varAcil soru acil soru
Karatay da lahmacunun yeri ve önemi :) yeniyor diye biliyorum ne dersimiz?
Benim göbeğim buna benzemeye başladı daha da çöktüm şimdi mutsuzlukta sınır tanımıyorumOf sayfamda hep şu resim çıkıyor, canım sıkılıyor yaw kilo da alıyorum, meşaz alınıyor ama boğazımı tutamıyorum
Eki Görüntüle 2183613
Cnm benimde 65şe yüzüm çöküyo ama zamanla oturuyor.. bide ben zayıf yüz seviyorum ♡♡ sen kilonu göstermiyorsun Allahtan doğru.. maşallah boyun var..Ben 63 De yüz müz kalmıyor iskelet gibi hiç mi hiç yakışmıyor adam beni 68 ile beğenmedi 75 yeter diyor ama ben 68 olacağım
Sorma ya bende 6 da uyandım durten bir parmakla ise geç kalıyorsun sesi. Kis olunca adam çalışmadığımi bile anlamadıİzin günü 7;30 da uyanmak nedir ulan
Senin de mi benim de. Sanki çok mutsuzum ben ya bir sebebini bulsam mutsuzlugumunSelam , kızlar hiç keyfim yok cidden canım sıkkın. Hiç sormayın ama, pek gelemeyebilirim, merak etmeyin beni.
Karatayda ayda 1 kez 2 lahmacun izni var maksimumAcil soru acil soru
Karatay da lahmacunun yeri ve önemi :) yeniyor diye biliyorum ne dersimiz?
Yok bebeğim bir fabrikanın muhasebesine bakıyorumkasiyerlik mi yapıyon yoksa veznede misin kuzu
Belki Doğum değiştirmiş olabilir hele bir gelelim de oralara alması kolayCnm benimde 65şe yüzüm çöküyo ama zamanla oturuyor.. bide ben zayıf yüz seviyorum ♡♡ sen kilonu göstermiyorsun Allahtan doğru.. maşallah boyun var..
Bu arada bekarkenki 65 ile anne olunca 65 arasında fark var gülbiş... doğum yapmak genişletiyor insanı..
Bide o kadar zayıfladım 40 bedene anca.. 38e girdim bi kere ama güzel durmuyor..
beslenmede değişiklik olduğu içindir kuzu vücut karbon istiyo bikaç gün yoklar seni ara araEvet dediğin gibi çalışmayınca 2 öğün yetiyor çünkü zaten kahvaltı 11 i geçiyor yarını da güzelce ayarlarsam şahane olacak belki psikolojik bilmiyorum ama canım şekerli birşeyler istiyor ki çok aramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?