Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tarçın çayı yap canım mesela sabah meyve tercihimdir tarçın ile ye ya da Türk kahvesi içine 1 çubuk tarçın koy tatlı ihtiyacı gider inş

Sus kız ortalığı karıştırma :)) sen bi 73e düş beğenmiceksin.. 63 olim diceksin

Nerden mi biliyorum
Ben 63 De yüz müz kalmıyor iskelet gibi hiç mi hiç yakışmıyor adam beni 68 ile beğenmedi 75 yeter diyor ama ben 68 olacağım

Yok kuzu olmuyorum ya bayan göbeğim vardı 73 de de aslında kilo değil tamamen yağ oranı ile ilgili sanırım sen demek ki kaslısın

Tarçın çayı yap canım mesela sabah meyve tercihimdir tarçın ile ye ya da Türk kahvesi içine 1 çubuk tarçın koy tatlı ihtiyacı gider inş

Tarçın çayı olabilir suyun içine de hazırlayabilirim

Bugün de marketten yeşillik alayım dedim ne mümkün hepsi ölmüş

Xumartesi bizim organik pazar var bomınti de oraya gideceğim artık

Şuan konuşmuyoruz dün eve geç geldi bugün dışarda buz gibiyiz. Herşey olacağına varır herşeyden öyle vazgeçmişim ki hiç gücüm yok mücadele için kendimi anlatmaya çalışmak için belki ayrılmak daha iyidir bilmiyorum bakarken zayıftım da belki evlilik bana yaramıyor

Ben 63 De yüz müz kalmıyor iskelet gibi hiç mi hiç yakışmıyor adam beni 68 ile beğenmedi 75 yeter diyor ama ben 68 olacağım
Cnm benimde 65şe yüzüm çöküyo ama zamanla oturuyor.. bide ben zayıf yüz seviyorum ♡♡ sen kilonu göstermiyorsun Allahtan doğru.. maşallah boyun var..

Bu arada bekarkenki 65 ile anne olunca 65 arasında fark var gülbiş... doğum yapmak genişletiyor insanı..

Bide o kadar zayıfladım 40 bedene anca.. 38e girdim bi kere ama güzel durmuyor..

Menü vereyim
Sabah
8.30
1 hurma 3 4 bardak su
Kahvaltı 10
Yumurta
2 dilim TB ekmek
İki üç çatal domates salatalık
Kk kadar peynir
Az üzüm
5 zeytin
Türk kahvesi
Öğle akşam 16
1 bardak süt
5 hurma midemi bayinca salatalığın yarısını yedim
Geri kalalım su kahve artık
Su 3
Spor bugün offf
malipina

Alıp şöyle başımı gitsem uzaklara herşeyi geride bıraksam yeni bir ben olsam. Kaygım olmasa endişem olmasa sadece kendim ve yeni anılarım olsa sorumluluk olmasa. Ye sev dua et i bidaha seyredeceğim sanki başrol oyuncusu gibiyim

Belki Doğum değiştirmiş olabilir hele bir gelelim de oralara alması kolay

@ eflalim eşin mi sinirini bozdu kuzu dövelim mi

cakil80 canım yazdıklarını okudum valla bende çok ama çok kıskanırdım acaba sen mi yaklaşsam eşine birde tartışma illa olacak İnan alıştığın hayattan çıkınca daha zor okur farkında değilsin ama eşsiz yapamazsın

beslenmede değişiklik olduğu içindir kuzu vücut karbon istiyo bikaç gün yoklar seni ara ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…