muhaseben olayım hesapla beniYok bebeğim bir fabrikanın muhasebesine bakıyorum
muhaseben olayım hesapla beni
Anladım kuzum, adaçayı içiyor musun? Icmiyorsan günde iki kupa icsene
170 boyum.73 ile şişkoyum diye başladım takımaHaşlama güzel olmaz canım o yüzden soğuk da yiyebileceğin birşey yap
Mesela çılbır ben. Menemen soğuk da yiyebiliyorum sucuklu yumurtayı da soğuk yiyebiliyorum öyle
Canım benretro_hippo gördğ ben kilomu hiç göstermem 68 kilo ile evlendim eşim beğenmedi 73 ile nişanlanmıştım çünküm
Benim bel kısmı kemikli 40 bedenin altına düşmüyor zaten ay seni boya 73 ile çok zayıf olman lazım ya
perşembe yeme deliriyo kaptanlarAcil soru acil soru
Karatay da lahmacunun yeri ve önemi :) yeniyor diye biliyorum ne dersimiz?
ben yaptırdım bişey çıkmadı su bol ic dedi tekrar asm yaptırmayı dusunuyomAynı şey bir aydır ben de de var tahlil yaptırmayı düşünüyorum
karatay kitabında ayda bi kere diyodu sanki.mimu88 haftada 1 de deniyor ama ayda 15 gün yada ayda 1 kere yiyenler vardı lahmacunu.
Kız ben 82 kilo halimi atayım sana onda bile millet 70 var mısın diyordu sanırım kemik kas yapım fazla yağa göre170 boyum.73 ile şişkoyum diye başladım takımaben de 57 istiyorum.şuan bildiğin yunus kıvamındayım
Karbon almayacam canım uzun süre birde yine sebzeye devam yarın menemen veya kıymalı yumurta akşama patlıcan dusunuyom yemek değilde kahvaltılik özledimAynen öyle hatta bayramda cozutunca gozumun icine bi bakisi var eyvah yine basladi der gibi52 olacam ama onu bile farketmicek emin ol pembik arden32
Bi de detoks sonrasi normal diyet menusu yaparsan geri gelmez merak etme
Whiteblacklife ben de sen gibi oldum insani boyutta yemedim resmen bayram oncesi 56.9 du bildirimim sonra 59.9 Valla hasta oldum bise yiyemedim ardindan da dikkat ettim de de 3 gunde 2 den fazla gitti yoksa halim fenaydi
malipina aynen öyle valla patlayiverirdim kimse gelmese
Dünden bizim burda 2 tane market var yan yana onlari teftisliyorlardiOy Kızlar maliyeden şok baskın yedik
İki saattir tüm hesaplarımızı didik didik ettiler, soğuk terler attık, neyse ki bir yanlış, eksik,hata , birşey çıkmadı
Bugün tüm hostellere baskın yapıyorlarmış
Ay of rahatladım iki saattir stres yaptım
maşallah de kız nazar değdircen kendineKız ben 82 kilo halimi atayım sana onda bile millet 70 var mısın diyordu sanırım kemik kas yapım fazla yağa göre
ben de ben deKarbon almayacam canım uzun süre birde yine sebzeye devam yarın menemen veya kıymalı yumurta akşama patlıcan dusunuyom yemek değilde kahvaltılik özledim
bize de zırt pırt sigaracılar geliyoDünden bizim burda 2 tane market var yan yana onlari teftisliyorlardi
Aynen yaa yarın bı güzel kahvaltı yapacamben de ben dekahvaltıyı çoookkk özledim.ne güzel peynirli menemenler yapıyodum.allahım o burun kıvırdığım yeşilliği zeytini bile yicem
aman diyeyim dikkat etbize de zırt pırt sigaracılar geliyoyalan söylerken çarpılıcam bigün
Sen hatayda mıydın?? İnsan bi kahveye gelirHayırlı günler. Eve dönüyoruz biz.
Özledim evimi
Canım evim
Minnoş evim
Yarın da cuma. Tartı günü
kız son hurmam kaldıydı nasıl yuttuğumu bilemedim okuyuncaGünü kapattık demi kapatmayan varsa ağzına kürekle ile fururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?