canım çok şükür her işimi yaptım ilkindiyi kıldım yemekelrimide yaptım eşim 10 gelirim dediTeşekkür ederim canım, rabbim kimselere dermansız dert vermesin,
Bugün bir hayli işin var, kolay gelsin sana
canım bu hafta çok dolu geçti benim içinde tam uyamadım diyete diyelim kaçamak olarak sadece hurma yedim oka birde meyve korkumdan çıkamadım tartıya:18::18:ya aldıysam diyourmcanım benim ya,Allah kolaylık versin çok zor.annem öğretmen emeklisi aynı dertten muzdaripti hep,hep ayakları,beli ağrırdı
pirinç lapası diyetini kafasına göre uyguluyor çoğu kişi.netten farklı versiyonlarını bulabilirsin.ben 1 çay bardağı pirinci 2 çay bardağı su ile haşlıyorum.Tuz ve yağ koymadan.yoğurtla beraber yiyorum.Bu miktar bir tabak dolusu lapa çıkarıyor o yüzden oldukça doyurucu ve tok tutucu oluyor.sabah-öğlen-akşam 3 öğün olarak yeme planı yapıyorum ama çoğu zaman 3. öğünü yiyemiyorum.kahvaltımı geç yediğimden,öğlen de ikindiye sarkıyor.Akşam öğünü de geç saate sarkınca,bu saatten sonra yemeyim artık deyip,oyalıyorum kendimi ya da bazen sade yoğurt yiyorum.sorunlar yaşamıyorum ben lapayla sadece sürekli aynı şeyi yemekten sıkılabiliyorum o kadar.Genel olarak diyet yaparken de bıkkınlık ve yoksunluk hislerini yaşıyorum.Öyle durumlarda kendime engel olmaya çalışsam da bir yerden sonra olmuyor,gitmiyor diyet,üzülüyorum ama yiyorum.Sonra o anki yoksunluğumu giderdikten sonra,kaçamakların bedelini ödüyorum,sıkı bir şok diyet veya detoksla
inşallah canımmmhep birlikte inşallah kurtulucaz kilolardan 1600 kalorilik diyet hiç kaçamak yapmazsan haftada 2 kg bile verdirebiliyor haberin olsun
afiyet olsun canım
toparlanırsın yağmurcum üzülme
yağmurum ne oldu senin nick banlanmış gibi görünüyor:26:
selam canım
oğluşa üzüldüm canım Allah şifa versin.Hastanelerden nefret diyorum
kahvaltın gayet güzel canım afiyet olsun
bence yoğurtta olmalıydı,hem daha besleyici hem daha doyurucu olurdu.afiyet olsun canım
okudum paşam
Canım benim ya,aynen öyle yaptım.Yarın bir de 8 saat ders var,hem de nöbetçiyim,ne olacak halim bilmiyorum
Aynen öyle canım ya,tek mutlu olduğum taraf şu ki gerçekten helal kazandığıma inanıyorum inşallah
Kızlar Yağmurun profili neden silinmiş gözüküyor?
Kıyamam ya,ellerinden öpüyorum annenin
Canım inşallah atlatmışsındır sıkıntılarını
rapor veriyorum
4 adet tavuk köftesi 1 koca bag roka ve küçük bag kıvırsın bri avuç broki dogradım iricene yag tuz sirkesiz yedim 2 bardakta ayran1.5 dilim kepek ekmegi yedim
arada 1 elma yedim 3 hurma suyu içmedim toplasam 3 bardak olmazbirazdan şeftalimi yicem sonra sodamı içicem
kızlar sizlere bir haberim var ablamın eşi tekstil işi yappıyo oraya yardımcı arıyomuş ablamda gel millet alıcagına sen al parayı dedi hem panik atagımada iyi gelri diye düşünüyourm ne dersinizeşimede yardım ederim inanın hem maddi hem manevi ihtiyacım var bu işe yürüyüş yolıu epey var 18 durakla gidiyosun ablama metrola gidiş geliş 36 duraka arasıda eve metroyu hesap et ablamın evinin arkasında 1 saatte o hem ban spor olur yürüyüş vs hemde kafam dagılır insanın çaılştıgı parayı alması güzel olur bence ne dersiniz işin kötüsü yok çok yorucek beni yolu uzak 40 tl tutuyo gidip gelmesi haftalık kaç tl veiri bilemem artık ama ben yalık isticem haftalık vermesin haftalık olunca para gidiyo allık olunca iyi oluyo bir yaramızı kapatırız degilmi bir hafta deneyim diyorm bakalım ne olucek hem öyleni ablamde yicekmişiz namazıda kılmaya yer var onda rahatım oh işşallah böyle gdier hem hergün oglumu görücem yaşasın bir nabzede onu görünce öpüyüm kokluyum annelik özlemmim gidiyor biraz o mutlu ediyo beni dua edinde muaffak oluyum bu işte :18::18:
Öğlen ne yedim?
1 kase domates çorba
1 ince dilim ekmek
1 bardar soda
Canlarım ben dökülüyorum yaOkulumuz 3 katlı,in in çık çık ayaklarım sızlıyor şu an.Aslında hep öyleydi ama 1. sınıfım malum 5.5 yaşındaki miniklerle dolu ve O'nları hem eğitmek,hem okula uyum sağlatmak,hem de korumak derken eve ölü gibi geliyorum.Hayatımda hiç bu kadar ağrı çekmemiştim.Yarın hemen gidip kumaş pantolona çok aykırı kaçmayacak spor tarz ortopedik bir ayakkabı alıcam,dolgu topuk bile öldürdü beni.Bir yandan da tören verdiler,ölüyorum inanın evde de iş,işte de iş bu aralar Dua edin canlarım benim içinnnnnnn
Bence çok güzel bir gelişme canım bütün gün evde insan kendinin kurdu oluyor en kötü ihtimal denersin sonucu kendin görürsün denemeden sakın hayır deme
rapor veriyorum
4 adet tavuk köftesi 1 koca bag roka ve küçük bag kıvırsın bri avuç broki dogradım iricene yag tuz sirkesiz yedim 2 bardakta ayran1.5 dilim kepek ekmegi yedim
arada 1 elma yedim 3 hurma suyu içmedim toplasam 3 bardak olmazbirazdan şeftalimi yicem sonra sodamı içicem
kızlar sizlere bir haberim var ablamın eşi tekstil işi yappıyo oraya yardımcı arıyomuş ablamda gel millet alıcagına sen al parayı dedi hem panik atagımada iyi gelri diye düşünüyourm ne dersinizeşimede yardım ederim inanın hem maddi hem manevi ihtiyacım var bu işe yürüyüş yolıu epey var 18 durakla gidiyosun ablama metrola gidiş geliş 36 duraka arasıda eve metroyu hesap et ablamın evinin arkasında 1 saatte o hem ban spor olur yürüyüş vs hemde kafam dagılır insanın çaılştıgı parayı alması güzel olur bence ne dersiniz işin kötüsü yok çok yorucek beni yolu uzak 40 tl tutuyo gidip gelmesi haftalık kaç tl veiri bilemem artık ama ben yalık isticem haftalık vermesin haftalık olunca para gidiyo allık olunca iyi oluyo bir yaramızı kapatırız degilmi bir hafta deneyim diyorm bakalım ne olucek hem öyleni ablamde yicekmişiz namazıda kılmaya yer var onda rahatım oh işşallah böyle gdier hem hergün oglumu görücem yaşasın bir nabzede onu görünce öpüyüm kokluyum annelik özlemmim gidiyor biraz o mutlu ediyo beni dua edinde muaffak oluyum bu işte :18::18:
iş hayatım başlamadan biti yaw enişte 150 verdi haftalık bana ayda 600 eder zaten ayda 125 tl yola gidiyor yolda uzak of ne yapıcem ben ya
bence güzel olmuş ama ğölen diyetisyenler genelde et yemeği tavsiye ediyor protein tok tuttuğu vede uzun sürede sindirildiği için
valla paşam ben hiç çalışmaktan yana hevesli olmadım bugüne kadartek hayalim ev hanımı olmak ama malesef imkansız o yüzden bişey diyemicem.. ev hanımlığı demek özgürlük demek ya bence :97: ama tabi maddi bir gereksinim varsa o ayrı aha işte benim durumum :106:
hayırlısı olsun canım ya, sen kilolara ve bebeğe odaklan o zaman
selam bayanlar .. dün iş yerinde odam değişti o yüzden giremedim.. sabahtan işlerimi bitirip öğleden sonra odamı değiştirdim.. akşamda kociş vermedi bilgisayarıbi ara maça gittiydi o arada ben görümcemle tavla oynadım kitap okudum sonra 12ye doğru geldi aklıma 5 mesajı tamamlıyım diye ama PES 2013 mü ne çıkmış alamadım ya la PCyi :26:
akşam patlıcan dolması yedim iki tutam çekirdek yedim iki karede bitter (kahvenin yanında) bütün bişey yememenin acısı çıktı.. regl olduğum için yarın oruç tutamicam.. o yüzden ben bildirimimi cuma günü 1den sonra yapabilirim kaptanım bilgilerinize
bugün
kahvaltı
2-3 dilim çavdar ekmeği
peynir
domates salatalık
zeytin(4 adet)
üzüm
öğlen
tarhana çorbası
1 dilim ekmek (çavdar)
akşam
yoğurt-salata
1 dilim ekmek (kara ekmek çavdar olur kepek olur tam buğday olur)
plan bu.. dışında bişey yersem bu msjımı alıntı yapıp eklerim
benim menünde şunlar var
badem
domates
dereotu
meydonoz
5 biryerde çay
1 dilim kepek ekmegi
5 yeşil zeytin
ilaçlarımıda içicem
işşallah birazdan ablama gidicem bakıcez artık yürüyüşüde öle yaparım temembu arada sizlere bir haberim var şan 82 geliyorum yarın ne gelirim bilemem bu diyet beni maffetti neenki 2 kilo almışım yaw reglim yeni bitti şişkiligimmi inmedi acaba kaçamak yaptımmı sdece hurma yedim ve meyve:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?