Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bi sakın ol yaaaa...
sen bi kıraz sapı kaynatıp iç öncelikle arkasından da yarın ya 1 günlük saf proteın al yada lapa yap derim...bu beslenme ve sporla insan 79 dan 83 e cıkmaz biyerde bi terslik var:26:

canım bi sakın ol yaaaa...
sen bi kıraz sapı kaynatıp iç öncelikle arkasından da yarın ya 1 günlük saf proteın al yada lapa yap derim...bu beslenme ve sporla insan 79 dan 83 e cıkmaz biyerde bi terslik var:26:

ah o tersiligi bulsam varyaben çok aşırı strese girince şişiyorum bu eltim beni maffeti 92 gelen hatun 2 hafta içinde 11 lilo verdinasıl olur bu ya benle kada buluyo ya sana yetiştim deyim facedede beni kudurtuyo millete rezil etti onu elime bri verseler varya ah ulen ah çok dertliyim kendimi süte vurasın var iç sabahlara kadar dur
dukancılar beni duyan varsa ses versin biri ban ael atsın ne olur1 hafta dukan deneyim noluuuuuuuuuuuu

allah aşkına paşam 2 haftada verilen 11 kilo iki haftada geri gelecek görürsün...isveç falan yapmıştır o yada saf protein almış olabilir...ikiside çok sağlıksız sen boşver onu yaa..çok takıyosun kafana...

Şu istediğimiz sıçramayı bi yakalayamadık haftalardır neden kızlar sizce,güzel bir rapor çıkarsak takım kapsamında :26:

kızlar yanlış anlaşılmalara mahal vermek ıstemıyorum ama öncelıkle kendim bizzat ben başta olmak uzere rezaletizzz....
valla kusura bakmayın azim yok çaba yok...kaptanım benım bi önerim var bi akşam saat belirleyelim bi toplantı yapalım...kendimize gelelimm...bu takım kk nın yıldız takımıdır yahu kımler neler geçti bu takımdan silkelenelim bi kendimize gelelim...
mesela haftada en az 300 gr vermeyen cezalandırılsın...3 hafta kilo veremeyen diskalıfiye olsun....bunlar farzı mısal örnekler herkes bi fikir beyan etsin mesela...hadi kızlar olmuoo bölee....bi titretelim şu forumu yaa....

***20 EYLÜL-PERŞEMBE/7. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ***

SAPHIRA=11
nev81=5
pasam3405=9
maviyesil1999=0
senarist=4
yesilerik=3
anşaa=0
ecemavi=6

Son düzenleme:
***21 EYLÜL-CUMA/7. TAKIM PAYLAŞIM LİSTESİ***

SAPHIRA=16
nev81=5
pasam3405=5
maviyesil1999=4
senarist=4
yesilerik=5
anşaa=4
ecemavi=6

Slmmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzz:)

Ben nete giremiyorum haftasonu için izmire geldim 2 haftadır F&N hastanesinde cerrahi yoğun bakım servisinde çalışıyorum çok yoruluyorum ama işimi seviyorum sizleri çok özledim ama bilgisayarım yok alabilirsem alacağım inşallah o zaman kavuşuruz bende bu arada azcık kilo veririm koşturmacaada inş..

Sizleri seven salişiniz

nasılsınız kızlar...ansaa hafta sonları herkesın bı ısı oluo ne yazıkkı
hadi yaa...neyse öğrenmış oldum iyi oldu...kaptanım gecen hafta türkıye sallandı malum şehitler davalar...vs. ben perşembe günü gelemedim gece 2 idi eve geldim paylaşımım yok cumada 4 mesaj yazmışım kes cezamı
ama şimdi benim şöle bı sıkıntım var ben haftasonu daha rahat girebiliyorum nete herkes hafta içi girebilio...masa başı da calışmıyorum ben akşama kadar o sokak senın bu cadde benım o ekipten çık bu ekıbe gec modundayım...hafta içi sorun olmuyodu 5 mesaj benım için ama ankarada hafta içi zor olunca işler karışıo...mesaj yazmak ıcın yazarsamda sacmalar dururum..kızlarında musadesı olursa accıkın ayrıcalık isteyebilirmiyim bu konuda yok dersenızde canınız saolsun...bende hafta sonu ya evde oluyorum yada görevde olsam da laptopla gidiyorum bi şekılde bağlanabiliyorum...valla akşama kadar muhabbet edecek bı allahın kulunu bulamadım benı de anlayın nolur...
kızlar kımler sıgara kullanıyor??

ay ne yazıkkı ben biraz fazla kullanıyorum...hatta bence o benı kullaanıo canım sormaa yaa..

ne işte çalışıyorsun cnm

Ben :26:

Canım benim ya Ankara çok yoğun iş açısından değil mi.Bitanem haftasonu serbest kuralı vardı ya ta Kırmızıgül'den kalma,o hala devam ediyor ama senin için de haftasonu müsait değil mi.Kaptanımız gelsin bi konuşalım

hoşgeldin tatlımm işlerin iyigitmesine sevindim,alıştın bile demek

ben eskiden çok içerdimcanım,hamilelikte bıraktım,Allahın bir lütfu olarak tiksindim sigaradan.O oldu..Bir daha içmedim.Canımçok çekti sonradan ama benim eşim içmiyor ve çok karşı sigaraya,tekrar başlamamı hep engelledi tabi.Sonuç olarak 5 senedir içmiyorum çok şükür

Selam kizlar:) ben geldim zenci oldum cavdarla ozlem gderdik dibimde simdi actim interneti hemencecik:) cok guzel olmasada tatilim guzeldi annemle basbasaydik abim yoktu babamda bazen kuzenimde gelirdi kimse yoktu iste annemle sıkldim ne yalan soyliyim 4gunde hasta gezdim ama cok yurudum hani demistim ya bi kot aldim diye kizlar o kot giderken dar oluyodu donuste tam hatta azcik boldu:) ben cok inceldim eminim bundan ama tartiya bi ciktim 74!..? Kafam karisti yarin sabah bakcam artik ben simdi yaticam kizlar yarin gorusuruz insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…