Günaydın kızlar
yeşilerikçim eline sağlık canım
maviyeşil sonunda vermişsin canım tebrikler
senarist dukanın hayırlı olsun sevindim adınagirmişken bildirimini de ekleseydin keşke
regl mahvediyor ya110,4 bugün bir daha giremicem siteye haberiniz olsun
bi de reglim ondan da haberiniz olsun
88,5 kiloyum
sagol canım işşallah heiç kendimden emin dgeilim ama pes ederim diye geliyo ama mecbrum ya para lazım
kızlar sonucagelelim 1600 kalorilik diyetim sonucunu söylüyorum 92.900 bu ney şimdi:44::44::44:sinirimd3e az kalsın aglıcektim kaçamak yapsam içim yanmıcek ya ablamın orda 79 tartıldım tartısında burda 83 yakınımhangsine inanayım ben benim çıkmam lazım sonra görüşrüz buu arada herkeze hayırlı cumalar
2 tane 0'ımız olmasa daha iyi olacaktı4.takim baya kilo vermis masallah
Listemizi kontrol eder misiniz?
***4. TAKIM 275. ETAP***
kuzusununzuzusu: (66 / 65.5 / 0.5 / %0.76)
tubis87: (79.8 / 79.0 / 0.8 / %1.00)
tfneyll: (60.8 / 57.8 / 3 / %4.93 )
All Iz Well: (92 / 90 / 2 / %2.17)
antienne: (74.9/ / / % ) BİLDİRİM YAPMADI.
pegasus07 ( 64 / 64 / 0 / % 0 ) İZİNLİ.
sabrina84 (77.0 / 76.1 / 0.9 / %1.17) YENİ ÜYE HEDEF: 65
4. TAKIM ORTALAMASI: %1.43
Menü
1. öğün:
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 dilim çavdar+2 çay kaşığı tereyağ
4-5 zeytin
çay
2. öğün:
1.5 tabak kuru fasulye
1 dilim çavdar ekmeği
yoğurt
Şu istediğimiz sıçramayı bi yakalayamadık haftalardır neden kızlar sizce,güzel bir rapor çıkarsak takım kapsamında :26:***7. TAKIM 275. ETAP***SEKİZİNCİSİ
SAPHIRA (82.3 / 82.3 / 0 / %0)
nev81 (82.5 /82.1/0.4/%0.48)
pasam3405 (82 / 82.9 / -0.9 / %-1.10)
maviyesil1999 (67.2 /66,5 / 0,7 / %1,04)
senarist (109.4 / 110.4 / -1 / %-0.91)
yesilerik (64,6 / 64,2 / 0,4 / %0,62 )
anşaa (74.7 / 74.7 / 0 / %0)
ecemavi (72.8 / 72.2 / 0.6 / %0.07) 264. etapta ayrılan üyenin yüzdesi 12'ye bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.03
Canım hayırlı olsun ilk iş günün,umarım devamı da çok güzel olurcanım ayda 135 tl yol gidiyor şimdi evden metronun arası 15 dakika metroyla ablamın rası 35 dakika metrodan inince ablamın evi 20 dakika anlıcagın hergün ayakta kalıcam hem ablamın eşiyle görümceside var çalışan bride ben ablamda geliyo bak ne anlatıcem gülün biraz
canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek oldugunuz için bugün iş başı yaptım çok yoruldum iş yerim çok şrin hesap ettik ayda 135 tl yol tutyor ablamın eşiyle konuştuk patrom maaş ne kadar dedim ban çalış görelim hünerini öyle verelim maaşını dedieve 8 geliyodu geldim şimdi burdan yürüme mesafesi metroyo 15 dakika metroyla oraya gitmesi 30 daikika merroyla iş yerinin arası 20 dakikabugünlük yemegim var yarın ne yaparım allah bilirbakalım gittigi yere kadar bacılar ya ecden çıktım gene azdı benim panik atak duayla selevatlarla geçti çok şükür yarın oglumla kızımı veterinere götürücem kontpolleri var işşallah bir sorunları yoktur işe geç gidicem oglanla kzı gösteriyim eve getiriyim temem sonra ver elini iş yerimbende artık iş kadını oldum yaşasın enişte benden memnün kaldı hemen gittim oraları dip köşe temizledim evde nasılsam öle milleti makinalardan kaldırdım ay dedim çok pis çalışıyosunuz ablamın eşindeki tepki aynen bu dedi paşa sonra süpür ay eniştecim dedim bu pislikte çalışamam ben ya deidm tepki aynen bu ablam dedi paşa enişten coşucek burası ev degil dedi biraz evde takıldım oglumun karnını annesi doyurdu uyuttu bende bulaşıkları yıkadım yatak odasını düzelttim yavrumun kıyafetlerini hem öptüm hem ütüledim allahım minnacıklardı kıyafetleri sonra yavrum uyandı üstünüd egiştirdim hayallere daldım ablamı aradım geldi gittik iş yerine çay demledim çay içtik bardakları yıkadım tezgahı sildim wc bol deterjan almam lazım hijyen için ablam diyoki eşine paşa burdayken yandınız kırkbirle dedi onlar oldu işçi ben oldum patrıon bugün işşallah kapının önüne konmam ne yapayım bisligin içinde çalışamıyorum kardeşim benden havadizler böyle geçmişe gittim şöyle alıntı almadım anca namazı kıldım marketi yaptım yeni oturdum popomun üstüne
canım parası bellid egil yane belkim daha fazlada verebilir işime bakıcek neyi hakediyosam onu vericek eniştecimyagmzsa gürler ssoyalleşirim en azından bebem insanın emegini alması gibi varmi güzel bir şey eşimden alıcem yol paralarını ban kalıcek 600 tl kredi borcumuz var onları ödesek yeter hem diyetede tam asıldım iyide oldu girmem hem yrüyüş yapıyorum hem çalışıyorum bebegdie erteledik az yavaşlatıyım borcumuzu degilmi stresli bri gebelik geçirmek istemiyorum artık çünkü rabbim utandırmasın işşallah bacım ya şu panikk atagımda azmasa çok iyi olucek bugün evden çıktım anacım gene geldi benim panik atak selevatlarla dualarla gittim ablama inan
mukaddesçim sen götür pirin çlapalarını devam et böle
rapor veriyorum
öylen yemeginde bir dilim çavdar ekmegi
bir kese yogurt
bol yeşil salata
arada bir adet elma
bir adet armud yedim
bir bardak açık çay 4 adet susamlı galette yedim
akşamda 3 tavuk köftesi
badem ve domates 1 adet
3 adet acı sivri biber nev acı metebolizmayı çalıştırı dedim yaktın kız beni
2 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmegi
acı çok fena etti beni namazı zor kıldım 3 hurma yedim
suyuda 4 bardak anca içtimraporum budur kankilerim işşallah yarın wc görüşürsem daha mutlu olucem yarın oglanla kızı veterinere kontrole götürcem sonra eve getiricem sonra hayde işe akşam 7 çıkıyorum işten yemek fazlına başlarım namazı kılarım geç girerim haberini zolsun sabah yazarım kilomu buraya merak etmeyin siz
bakıyorumde topk dökülüyo he kimseler yok bu nasıl adalet nerde bu devlet nerde bu millet
Bol şanskızlar ben pazartesi dukana başlıyorum
ayrıntılar az sonra :124:
Afiyet olsun canım,çok güzel menünkızlar ııyı akşamlarr...
keyifler nasıldır umarım herkesler iyidir...akşam raporumu arz edıyım
kocccaaamannn bir tabak salata 2haşlanmış yumurta 1 bardak ayran 1kase domates corbası
kızlar ııyı akşamlarr...
keyifler nasıldır umarım herkesler iyidir...akşam raporumu arz edıyım
kocccaaamannn bir tabak salata 2haşlanmış yumurta 1 bardak ayran 1kase domates corbası
Canım hayırlı olsun ilk iş günün,umarım devamı da çok güzel olur
Bol şans
Afiyet olsun canım,çok güzel menün
teşekkürler darısı başınıza canımcanım kusura bakma yeni gördümyalnız başarılı bir hafta olmuş tebrik ederim
Keyif çayı içiyorum kızlar,gelsenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?