Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canımmmmmm,çok mutlu ettin beni bu sözlerinle.Canım bu arada senin kilon için 4,maximum 5 gün atak kafi gelir;hatta bence 5 fazla bile ama garanti olur

canım sen ne yazık ki diyorsun ama ben haftada 300 gr versem gayet mutlu olurum,ayda 1.2 kg demek,belki çok değil ama olsun,gitsin de,az gitsin önemli değil
Canım kaptanım benimmmm,nasıl da güzel moral verir,sağolasın canım benim

kızlar benim mazeretim ne kadar geçerli bilmiyorum ama okuldaki bilgisayarlar bozukmuş eşim laptopu okula götürdü sonrada o kadar ceza alacam diye istedim ama vermedi maalesef işi varmış

menüme gelince
sabah
kıymalı yumurta 2 dilim ekmek 1 adet zeytin peynir
arada komşularım misafirliğe geldi
domates salatalık 2 büyük dilim ıspanaklı börek peynir 2 adet yeşil zeytin limonata
şekersiz çay şekersiz kahve içerim
1 saat yürüyüş var

olurmu hiç ewet işlerimi oldukça kolayladım ve takıma dönüyorum

Son düzenleme:
kızlar benim mazeretim ne kadar geçerli bilmiyorum ama okuldaki bilgisayarlar bozukmuş eşim laptopu okula götürdü sonrada o kadar ceza alacam diye istedim ama vermedi maalesef işi varmış
canım böyle durumlarda faceten bildiriyoruz,sen kullanmıyor musun face i?
okuduğum kadarıyla çoğu kişi dukana başlıyor benide aranıza alın
ne demekkk tabikiiii koş vatandaş koooşş dukanaa koşşş
ben ceza puanımı nereden öğrenebilirim
birazdan düzenleyip koyacağım canım
zaten bu ceza işinden dolayı bozuştuk malum şahsiyetle

tatlım lütfen aile huzurunu bozma,buna çok üzülürüm.eğer paylaşım yapamyorum,evimin huzuru kaçıyor diyorsan,izne ayırlaım seni,müsait bir zaman da dönersin.gönlümden geçen bu değil elbette ama aile huzuru her şeyden önce gelir

ne yapayım hanım kızımız italya'ya gidiyor oraya gidip de yememek olur mu hiç

Canım benim sen zaten düşünmüşsün, en doğrusunu sen bilirsin ama bu işin bir de kışı var karı soğuğu var, akşam saat 4,30 gibi oluverecek onları da hesap et uzun yol daha da uzun gibi olacak

Kaptanım hak veriyorum tabiki sana nasıl vermem burda paylaşımın önemli olmadığını söylemiyorum işin sırrı bu zaten, paylaşımdan da keyif alıyorum sakın yanlış anlaşılmasın ama bu aralar çocuğun kreşi bizim okul işleri bir de üstüne hastalık inanın çok fırsatım olmadı, yazılar mesajlar bazen tam duygularımızı ifade etmiyor sanırım yanlış anlaşılmak istemem

KAptanım ben de kullanmıyorum face bilgin olsun lütfen

***7. TAKIM 276. ETAP***

SAPHIRA ( 82.3 / )
nev81 (82.1/81.8/0.3/%0.36)
pasam3405 (82.9 / )
maviyesil1999 (66,5 /)
senarist ( 110.4 / )
yesilerik ( 64,2 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.2 / )
ananee ( 73 / 71.5 / 1.5 / %1.03 ) 274. etapta izin alan üyenin yüzdesi 2 ye bölündü

7. TAKIM ORTALAMASI:

tamam canım anlıyorum,hepimizin yoğunluğu oluyor,iyi niyetli olduğuna eminim,duygularını anlayabiliyorum
KAptanım ben de kullanmıyorum face bilgin olsun lütfen

tamam canım

maalesef faceyi kullanmıyorum
yok canım öyle huzursuz olacak bir şey değilde ver deyipte vermeyince canım sıkıldı bende trip yaptım kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…