merhaba canlarım sizlerle brişeyler paylaşmak inanın çok hosuma gidiyor sizlerden akıl almak istiyourm bilginize düşüncelerinize çok ihtiyacım var kafam çok karışık:44::44:biliyosunuzki ablamın eşi teksitil yeri açtı orda çalışıyorum hoş ordamı çalışıyom çocukmu bakıyorum evmi temizliyourm orası muamma neyse gelelim sadete ablamlara gelmem 1.30 saat gitmek keza öle 1 saatten fazlası yolda geçiyourm burayı seçmemin amacı şu uzak hem ban yürüyüş olur hemde spor olur dedim ama 7 felan ezan okunuyyo akşam namazı kılıyım vakti geçmesin diyourm hayde eve gidene kadar 8.30 oluyo bazen 9 bile evde oluyorum vericegi para 150 tl bunun 140 kadar yola gidiyor 110 kalıyo bana kızlar parası az hemde eşimde sürtüşmelerimiz başladı yaokadar geç geliyorumki eve geçen perşembeden beri evde yemek yapmadım eşimde hoş yemedi buruya gelmem için 6.30 kalkıyorum kahvaltı kıyafet giy 7.30 evden çıkıyorum yok yoruyor onamı yanayım erken kalktıgımamı yanayım şimdi asıl meseleye gelelim benim evimin tam karşısında tekstil yeri var patronu eşimin arkadaşı ordakileride çogunu tanıyorum ortacı arıyolarmış beni yane şimdi orda 10 çayı 4 çayı var kızlar yemegi 1 saat evimin karşısında öylen diyorum yemegimi yaparım temizlik vs 1 saate yol parası yok erken uyanma derdi yok rahatım yane burda çalışsam erken kalkma yol parası yemek sorunu oluyo diyorumki rası olursa ben ordamı çalışıyım ablama ayıp olmaz degilmi zaten işe giridm gireli oglana bakıyorum ben işte çaılşmıyorum eşimde kıızyor sen işemi bbek bakıcılıgınamı girdin diyor eşim çok zorluyo beni ne yapayım allah aşkına biri desin bana oglumla vakit geçrimek çok güzel hergün onu görmek ama yol çok uzak 18 durak metrolarda tıklım tıkış anam aglıyo geçen tacize ugradım göz tacizine adam dikti gözlerini bakıyordu tepkimi koyunca bıraktı metrodan inince hava kararıyoya gece tırsıyorum biri birşey yapar diye:18::18:bana bir akıl verin buruya girersem eger iyi olucek fikirlerinize ,ihtiyacım var
tamam canımmaalesef faceyi kullanmıyorum
yok canım öyle huzursuz olacak bir şey değilde ver deyipte vermeyince canım sıkıldı bende trip yaptım kızdım
dukana yarınmı başlıyoruz
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Açıklama: Her izin dönemi 15 gün süreceğine göre, yılda 6 kez izin kullanan yarışmacı toplamda 90 gün izinli sayılır. Bu da 3 ay demektir. Daha fazlasını, diyet yapmanın öncelikle disiplin gerektirmesi inancıyla yersiz buluyorum.
Kızlar izin önerisi değiştirildi.Ne diyorsunuz
ÖNERİ:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir.
OYLAMA:
1.Takım: Evet / Hayır
2.Takım: Evet / Hayır
3.Takım: Evet / Hayır
4.Takım: Evet / Hayır
5.Takım: Evet / Hayır
6.Takım: Evet / Hayır
7.Takım: Evet / Hayır
8.Takım: Evet / Hayır
9.Takım: Evet / Hayır
13.Takım: Evet / Hayır
Açıklama: Her izin dönemi 15 gün süreceğine göre, yılda 6 kez izin kullanan yarışmacı toplamda 90 gün izinli sayılır. Bu da 3 ay demektir. Daha fazlasını, diyet yapmanın öncelikle disiplin gerektirmesi inancıyla yersiz buluyorum.
Kızlar izin önerisi değiştirildi.Ne diyorsunuz
tamam canım
ben pazartesi başlayacağım canım
spor listesini ananee yapıyor canımkızlar gerçekten daha çok paylaşım ve denetim yapalım spor konusuyla kim ilgileniyor
tamam canım,çay kahve serbest diye biliyorum beno zaman bende pazartesi başlayayım bide alışverişimi yapayım dukanda kahve çay serbestmiydi ya hatırlayamadım
paşam da başlamak istiyor bir de senarist başka var mı bilmiyorumkaptan senden başka kim var hep beraber yapalım denetimli destekli vede tabi çok paylaşımlı
bu arada kızlar burada yarın haftasonu ama ben size uyar 5 mesajı tamamlarım inş
yanlız naçizane bir isteğim var bizde cumartesi haftabaşıya sizde cumartesi pazar daha sık uğramaya çalışırmısınız buraları ıssız bırakmayın lütfen
bu arada kızlar burada yarın haftasonu ama ben size uyar 5 mesajı tamamlarım inş
yanlız naçizane bir isteğim var bizde cumartesi haftabaşıya sizde cumartesi pazar daha sık uğramaya çalışırmısınız buraları ıssız bırakmayın lütfen
ben ugrayabılırsem ugrarım ama cok yogun oluorum hsonları ben cnmbu arada kızlar burada yarın haftasonu ama ben size uyar 5 mesajı tamamlarım inş
ya ben kendıme guvenemıom ıstıorum aslındaspor listesini ananee yapıyor canım
tamam canım,çay kahve serbest diye biliyorum ben
paşam da başlamak istiyor bir de senarist başka var mı bilmiyorum
h.sonları müsait olduğum sürece uğramaya çalışıyorum canım
ya nasıl yapılıodu bu unuttummm***7. TAKIM 276. ETAP***
SAPHIRA ( 82.3 / )
nev81 (82.1/81.8/0.3/%0.36)
pasam3405 (82.9 / )
maviyesil1999 (66,5 /)
senarist ( 110.4 / )
yesilerik ( 64,2 / 63,6 / 0,6 / % 0,93 )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.2 / )
ananee ( 73 / 71.5 / 1.5 / %1.03 ) 274. etapta izin alan üyenin yüzdesi 2 ye bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI:
llalBugün itibariyle kendimi 10 kilo vermiş olarak kabul edebilirim sanırım, darısı kalan kilolarımın başına
canım dün ablamla uuzn uuzn konuştum sen bilirsin dedi annemede iyiki paşa var ogluma çok iyi bakıyo herşeyimi yapıyo allah razı olsun demiş o olmasa ben ne yaparım demiş oda canımı çok acıttı yeni iş yeri açtılar bırakırsam yüz üstü bırakmış gibi olucempaşa evinin yanındakini seçte suçuda enişteye at
canım havalar şimdi iyi dün orda çalışan bir abla vardı sordumd edi işçi almıyolar yeni aldılar eşimde sor dedim olursa girerim anlıcagın karşı tarafı yattı ablamlarım burdaki artılarım fazla yorulmuyorum namazımı kılabiliyorum enişten olsun eltisi görümcesi bana karşı çok iyiler başka yerde çalışsam burdaki mutlululugu bulabilirmiyim bilemiyorum parası az enişte yeni iş yerini açtık biraz zaman geçsin öle artırırız demiş ablam dedi işler çok güzel olur paşa dedi 250 kadar yolu var dedi karşısıda olsa iyi olur öylen gelriim yeve evi toplarım yemek vs yaparım eşimidene yapayım hanım kızımız italya'ya gidiyor oraya gidip de yememek olur mu hiç
Canım benim sen zaten düşünmüşsün, en doğrusunu sen bilirsin ama bu işin bir de kışı var karı soğuğu var, akşam saat 4,30 gibi oluverecek onları da hesap et uzun yol daha da uzun gibi olacak
canım okadar yeememe ragmen 100 gram vermişim karnım çok şişti wc sorunuda var kusura bakma bebem 100 gram için reglim olsun iner işşallah şişlerim karnım okadar şiş sertki görmen lazım birde işte çalışıyorum diye ne diyet çaylarımı nede suyumu içebiliyourm wc git gel ayıp olur diye suyuda kestin yrüyüşü yapıyorum yolu uzak okadar dikkat etmeme neden veremedim acaba sanki kilo vermem durdu***7. TAKIM 276. ETAP***
SAPHIRA ( 82.3 / )
nev81 (82.1/81.8/0.3/%0.36)
pasam3405 (82.9 / )
maviyesil1999 (66,5 /)
senarist ( 110.4 / )
yesilerik ( 64,2 / )
anşaa (74.7 / )
ecemavi ( 72.2 / )
ananee ( 73 / 71.5 / 1.5 / %1.03 ) 274. etapta izin alan üyenin yüzdesi 2 ye bölündü
7. TAKIM ORTALAMASI:
canım dukande meyve yemek yasakmıMeyve kaçamaklarının sonu,ne yazık ki 300 gram
pasam yok kızz valla yemedım:)
canım sagolasın işşalah hayırrrrrrrrrrrrrrrrlı olur şu yoluda uzak omazaydı ne güzell olurdutamam senaristçim izin aldıysan 1 puanını geri yazarım
elbette mazaretleriniz olur canım,ben de ona göre geri veririm puanınızıOğluna çok geçmiş olsun,hastalık havaları başladı,herkesten hastalık haberi alıyorum bu ara 7 kez 1. olarak 1 puan alma kuralını ben koymamıştım ama bir zamanlar 7 kez birinciliği yakalayıp ceza puanımı geri almıştım.Yani inan zor değil,burada istediğimiz sadece paylaşım
canım ben özel anaokuluna verdim.Sizinki devlet okuluydu sanırım.Bizim bazı karışıklılar olunca ve ben kızımın özelde daha iyi bakılacağına inandığımdan içime çok sinen bir okula verdim.çok memnunuz her şey çok iyi gidiyor şimdilikilk 2 gün okulda tuttular beni ama yukarıda müdürün odasında oturdum,diğer çocuklara görünmedim,çünkü bizim okulda da aynı şey geçerli,diğerleri de annelerini isteyebilirler mantığı var ki çok doğru.bugün 3. günümüzdü ve ilk 1 saat kaldım okulda sonra bay bay dedik akşam üstü aldım.Yarın da öyle yapacakmışız
emir kulusun derken???
eline sağlık
ecemavi ve yeşileriğin geçerli mazaretleri yoksa ceza alıyorlar
canım Alah gönlüne göre versin,hayırlı olsun inşallah.Anlattıklarına göre evinin yakınındaki iş yeri daha uygun.Sonra evdeki huzur her şeyden önemli
takıma dönmek mi istiyorsun :44: bacım sen taşınma yerleşme işlerinden dolayı gelemiyordur zaten takıma,keyfe keder gelmiyormuşsun da,şimdi gelmek istiyormuşsun gibi olmuş
canım sebebi neymiş hayır olsun :44::44:kızlar yağmurdamlamız maalesef üyeliğinin iptalini istemiş yani artık aramızda olmayacak.bu şekilde tercih etti demekki.hayırlı olsun hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?