şimdi gelelim yedikelrime rapor veriyorum
sabah kahvaltısında 3 çatal peynir 2 siyah zeytin 1 adet 5 biryerde çay
arada elma
öylen kısır yedim simit yedim bir lokma kısır dkande yeniyord demi
akşam yemeginde bol salata istavrit yedim
şimdi gelelim iş meselesine saat 6 çıkıcem işten 7 olmadan evdeyim yemegimide rahat yaparım neyse benim çıkmam lazım sigara böreklrimi sarayım yarın erkenden kalkıcem sonra işten gelicem hayde yemek temizlik ütü yandım benrabbime ematen olun ben kaçtım
paşacım simit bulgur pirinç kuru fasulye nohut mercimek patates yasak dukanda..yulaf kepeği alman lazım,onsuz olmuyor dukan diyeti
canlar şimdiden herkese keyıflı hafta sonları diliyorum...iyi geceler...
haftasonu calışıyorum ben gene şekerler arada uğramaya calışırım
geçen yazın bu hapla 1,5 ayda yarım kutuyla sadece sabah alarak 9 kilo verdim tabi sporda var tatlıya deliliğim vardı komple gitmişti sporda vardı yüzme fakat iştahımı çok acayip kesmişti hap
geçen hafta kalan kapsülden yıne aldım başlıyım dedim fakat yarım saat sonra aniden kustum üşüttümdü belkide az midemde bu ara gastrit var ayrıca bitkisel ya hap nedendir sizce tarihi yeniydi neden midem kabul etmedi hapı önceden bunla kilo vermiştim rahatça geçen yaz bugun yıne aldım bakalım kusucakmıyım bekliyorum şimdi :)umarım bişey olmam inanın süper bir haptı yan etkisi hiç olmamıştı + yeşil çay içiyorum bu günlerde gunde 2 bardak göbek bel sorunum var koşucak yer yok sokakta spor salonuda baymıştı beni tekrar acil zayıflamam gerekli top gibi olucam yoksa bu olmamalı inanın kilo yakışmıyor çünkü krom kapsülü deniyen varmı tatlı isteği için hiç bunu almadan ondanmı alsam acaba tek sorun pasta çıkolata çayın yanında mutlaka çeşit çeşit kremalı bisguvi yemem onları yemesem geçicek aslında
sevgili yeşil erigim benimValla paşam takdir ediyorum seni, şu ev işlerindeki azmin beni öldürüyor, benim evi ok götürüyor ama hiç elimi kaldırmak canım istemiyor, neyse senin yazdıklarını okuduktan sonra kalkayım bari mutfaktan başlayayım, nefret ediyorum ev işlerinden yaaa çok nankör çoook
vallahi erikim ben bile yemedim sigara böregi daha var 6 yaprak onunda lale devrini seyrederken sarıcem az dinleneyim degilmikısırlar sigara börekleri yaktın beni gene paşam
kaptanında dediği gibi dukanda ilk hafta sadece protein var yassak hemşerim yassakkkk
kolay gele canım
kız var ya seni alan yaşamış ya kocan öpsün koklasın başına koysun seniokadar sebze var evde bebem ne etcez b arada hoş geldin tatlım özledim gelde öpem bir nanaktan yandım desene ben sabah kahvaltısında yedikelrimi yazayım bari
6 yeşil zeytin
açık çay bir kupa
badem domatesin üstüne sarımsak rendeledim kekik :2:
peynir
bir dilim kepek minnacık ısırdım bitmesin diye sonrafarkettim kendim aldı beni gülme eşim dedi ne gülüyon kafayımı yidin dedim önceleri büyük ısırık yerdim şimdi minnacık dedim aldı bizi sofrada gülme o götürdü peynirli böregi ben menümle mutlydm dedi az ısır sıcacıktı dmanı üstünde ayıptır sülemsi gzüel yaparımdade get dedim ben kepek ekmegimle mtlym sen böregini ye dedim pişmanmıyım degilim börek yemedim diye az üstünün kurusuna baktım güzeldi ben bir yerde yemek yapıp satsammı ya kaç kişi dedi senin herşeyin güzel diye :44::44::44:iş hayatım bittigine göre artık siiznim kızlar artık bol bol yazışırız sizlerle ev işleri beni bekliyor
nevresimler degişicek
ev dip köşe temizlenecek
ütü var
beyazlıları yıkıcem asıcem
duşa kabini temizlicem c ilaçlıcem
yemek yapıcem menüde tarhana çorbası patlıcam yemegi bulgur pilavı ve salata cacık var tatlı olarakra sütlü irmik tatlısı var
işlerimi bitirim anca gelirim yanınıza hoş bu hafta son kimse gelmezneyse ben şansımı genede deneyim kızlar ban da edinde işlerim bitsin dş alıcem namazımıkılıcem tespih çekmem lazım yandım ben beni bugün siz beklemeyin daha sigara böregi sarıcem ooooo ben kaçtım anca işleirm biter öpüyorm hepiciginizi
canım şimdi hasta diye iştahı gitmiştir,çok normal,enfeksiyon oldumu benimki de iştahsız olurBen de hepinize iyi hafta sonları diliyorum,
Benim oğlan ilaçlarını pek içmek istemiyor, yemek hele hiç yemiyor anında zayıfladı, zaten çok kilolu bir çocuk değildi, kaşık kadar surat sırık gibi bir boy kaldı, ilaçları 6 saat arayla veriliyor, 4'üncü saattten sonra ateş yine yükselmeye başlıyor akşam bir ara 39'ları geçti, ilacı aldıktan yarım saat bir saat sonra düşmeye başlıyor bu seferde acayip terliyor, valla gecem gündüzüme karıştı iyi olsa bari
Kaptanım senin kız nasıl oldu?
eline sağlıkslm kızlarrr
28/09/2012 mesaj sayımı
paşam------12
saphıra------20
anane-------
ecemavi-----10
senarist------6
nev----------5
ansaa--------7
yesilerik------17
maviyesil-----8
gerbera------2
saphıra haklısın kılo olayı ıcın valla yaa.unutuom her seferınde mesela sole yapsak
bıldırım cızelgesının altına formulu de koysak ta herkes kendı yapsın:))
kıs hani geliyordun kaçakkSelam kizlaar....keyifler nasil..hepinizi opuyorum...kucakliyoruuum....yarin daha genis yazariim....
kız var ya seni alan yaşamış ya kocan öpsün koklasın başına koysun senibu ne hamaratlık ve onun daha da önemlisi bunlrı yapıp yemeden nasıl duruyorn maşallah senin iradene.ben yapmıyorum,yaparsam çok yerim.zaten en çok sevdiğim şey hamur işi,kek,börek ondan bu haldeyim ya ama var yaaa İstanbula yolum düşerse misafirin olcam paşa,güzel mamalarından yicem,o gün serbest gün yaparız senle,1 demlik çay içeriz bir de ohhh
canım şimdi hasta diye iştahı gitmiştir,çok normal,enfeksiyon oldumu benimki de iştahsız olurAllah şifa versin
benimki iyileşti bile çok şükürYarına daha da iyi olur,pazartesi okulumuza gideriz Allahın izniyle ama bu kez kesinlikle uyutun ya da ben geleyim öğlen uyutayım diyeceğim
eline sağlık
gerbera ceza alıyor
yarışmanın kurallarında sabit olarak bulunuyor formül.yine de haftaya 1 kez koyarız
gel bebem misafirim ol bana börekler açarım sana param plm yok ama sevgim kocaman sana
bu arada akşam bir haber aldım çok mtszm benim topikten arkadaşım var rahim agzı açıklıgından ikiz hamileydi sancısı tutmuş bebek serklajı yani dikişi yırmış acil sezeryana almışlar malesef bebegimizin biri vefat etti digeri küvezdeallah rızası için da edelim bebegimiz yaşasın içim acıyo ya şan ne haldedir kimbilir 25 haftalık bebegimiz
cok saolun rabbım hepımızın evlatlarına uzun omurler versın ınsallah verıcem bu sefer kılolarımı bu arada smıleylerı kullanamıyorum sanırım bellı bır mesaj sayısı gerektırıyor yenı uye sayılırım bende ondan galıba daha cok mesaj atmam gerek:)Hoşgeldin canım, yavrun çok tatlı maşallah rabbim bağışlasın inşallah verirsin tez zamanda kilolarını
bende bos yer oldugu ıcın cok sevınclıyım cunku gercek dukan dıyetı sıkı bır dıyet ve destek olmadan olmıcak gıbı gorunuyor ınsallah destegınızle kurtulcm kılolardanCanım benim,ne güzel yapmışsın
Hoşgeldin canım.Kaptanımız boş yer olduğunu söyledi,sevindim.Ayrıca şöyle sevindim ki çoğumuz dukan diyeti yapıyoruz,birbirimize bolca destek oluruz
Canımmm,çok geçmiş olsun prensesine
Ayyyyy,Ayşem benim tele mesaj atmış ama ben teli şarjda unuttuğum için giremedim
Kuzummmmm,telefonu evde şarjda unutmuşum yardımcı olamadım bitanem
pekı takım kurallarını beklıyorum o zzaman cok tesekkurler kaptanımrica ederim canım
tatlım yeni gördüm ben listeniziyalnız geç kalmışsınız.en son 16.30 biliyorsun ben de 16.29 da yayınladım paylaşımda
teşekkür ederim canım evet maalesef başladı bile :/
o linkteki genel olarak yarışmanın kuralları canım.ayrıca takım içi kurallarımız var onları yayınlayacağım birazdan
teşekkür ederim canım ben de eksiklerimi alırım h.sonu pazartesi inşallah güzel bir başlangıç yapacağız
canım çok teşekkürler
nasip değilmiş canım üzüldüm ben de
ılacları meyve suyuyla falan vermeyı denedınızmı benım kı daha mınık ama su anda bıle ılac ıcme konusunda super zor bır cocuk meyce suyuna yada recele katıp verıyorumBen de hepinize iyi hafta sonları diliyorum,
Benim oğlan ilaçlarını pek içmek istemiyor, yemek hele hiç yemiyor anında zayıfladı, zaten çok kilolu bir çocuk değildi, kaşık kadar surat sırık gibi bir boy kaldı, ilaçları 6 saat arayla veriliyor, 4'üncü saattten sonra ateş yine yükselmeye başlıyor akşam bir ara 39'ları geçti, ilacı aldıktan yarım saat bir saat sonra düşmeye başlıyor bu seferde acayip terliyor, valla gecem gündüzüme karıştı iyi olsa bari
Kaptanım senin kız nasıl oldu?
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ecemavicim sıra sende.dünü maviyeşil yapmış o yüzden 1-2-3 Ekim sayımlarını yaparsın sen de
kıs hani geliyordun kaçakk
ceza puanları:
ecemavi :9
yeşilerik : 7
senarist : 7
maviyeşil : 7
gerbera : 9
mesaj sayımlarını yaparken bu listeyi de altına yazalım canlar.7 kez mesaj 1. liği olan 1 puan alırbu yüzden bu listeyi yayınlamak iyi oluyor,paylaşımı çoğaltıyor,gaz oluyor
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paşam[/TD]
[TD]22-23-24 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]25-26-29 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]30-31 Ekim-1 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]2-5-6 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]7-8-9 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Listemizin yeni hali
gel bebem misafirim ol bana börekler açarım sana param plm yok ama sevgim kocaman sana
bu arada akşam bir haber aldım çok mtszm benim topikten arkadaşım var rahim agzı açıklıgından ikiz hamileydi sancısı tutmuş bebek serklajı yani dikişi yırmış acil sezeryana almışlar malesef bebegimizin biri vefat etti digeri küvezdeallah rızası için da edelim bebegimiz yaşasın içim acıyo ya şan ne haldedir kimbilir 25 haftalık bebegimiz
cok saolun rabbım hepımızın evlatlarına uzun omurler versın ınsallah verıcem bu sefer kılolarımı bu arada smıleylerı kullanamıyorum sanırım bellı bır mesaj sayısı gerektırıyor yenı uye sayılırım bende ondan galıba daha cok mesaj atmam gerek:)
bende bos yer oldugu ıcın cok sevınclıyım cunku gercek dukan dıyetı sıkı bır dıyet ve destek olmadan olmıcak gıbı gorunuyor ınsallah destegınızle kurtulcm kılolardan
pekı takım kurallarını beklıyorum o zzaman cok tesekkurler kaptanım
ılacları meyve suyuyla falan vermeyı denedınızmı benım kı daha mınık ama su anda bıle ılac ıcme konusunda super zor bır cocuk meyce suyuna yada recele katıp verıyorum
BU ARADA KITABI BIZZAT TENEFFUS ARALARINDA OKUMAYA CALISIYORUM SORUSUNU OLAN V ARSA MUTLAKA CEVAPLAMAYA CALISIRIM BEN NETTEN KITABI VE BASLANGIC SETINI BIRLIKTE ALDIM ICINDE YAGSIZ SUT TOZU YULAF KEPEGI TOFU VANILYA AROMASI LIMON AROMASI SIVI TABI TATLANDIRICI IKI KUTU CIKTI LIGHT YOGURT SUT PEYNIR ALDIM SANIRIM DOGRU GIDIYORUM SADECE ET BALIK TAVUK YEMEDIGIM ICIN BIRAZ YEMEKLERIM BAYAAA AZALDI ONUN DISINDA DUN YULAFLI KREP YAPMISTIM BUGUN GEZMELERDE OLDUGUM ICIN ET YEDIM ONUN EKMEKLERINIBILE YEMEDIM KENARINDA OLAN O DERECE YANI ESKIDEN OLSAAAAAAAAAAAAA:)))))))))) INSALLAH HEP BOLE GIDER TEK KACAMAGIM BERENIN YEMEKLERININ VE DEVAM SUTUNUN TADINA BAKMAK OLUYORRRR
BU ARADA MESAJ SAYIM GUNU NEDIR SON OLARAK DA BUGUN YENI TARTIMI ALDIM 95 OLARAK SOLEMISTIM KILOMU AMA DEMMEKKI TASINMA EVRESINDE VERMISIM BAYA BI KILO 90 YAZABILIRSINIZ KAPTANIM BASLANGIC OLARAK AYNI TARTIYLA DEVAM EDICEM HER CUMA SOLUYORSUNUZ SANIRIM KILOLARINIZI BUNA DIKKAT ETMEM GEREK SIMDILIK BENDEN BU KADAR HERKESE BOL KILO VERMELI GUNLER DILIYORUM:)
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paşam[/TD]
[TD]22-23-24 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]25-26-29 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]30-31 Ekim-1 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]2-5-6 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]7-8-9 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Listemizin yeni hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?