Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

paşacım simit bulgur pirinç kuru fasulye nohut mercimek patates yasak dukanda..yulaf kepeği alman lazım,onsuz olmuyor dukan diyeti

kaptanında dediği gibi dukanda ilk hafta sadece protein var yassak hemşerim yassakkkk

canlar şimdiden herkese keyıflı hafta sonları diliyorum...iyi geceler...

haftasonu calışıyorum ben gene şekerler arada uğramaya calışırım

kolay gele canım

arkadaşım daha yeni netten biber hapı alıp kullanan bir üniversite öğrencisi öldü bence sen bunlardan vazgeç yavaş ama kalıcı kilo ver

sevgili yeşil erigim benim inan ev işlerini özlüyecegim aklıma gelmezdi dicem emme her zaman yapıyordum neyse geçen pazar evi temizledim daha süpürge açmadım daha eve bugün yapotım neler yaptım diyeyim
nevresimleri degiştirdim yastık iç kılıflarına kadar alezi yıkadım
sonracıma paşanın kafesinid ezenfekte ettim ilaçladım
evi süpürdüm sildim toz aldım
3 makina çamaşır yıkadım makinada beyazlılarım var dş alayım işşallah onlarıda yıkıcem yarın asıcem
çamaşırlar kurumadıgına göre ütü yarına kaldı hoş bgünde yapabilirim sagım solm belli olmaz biliyonm
yemeklerimi yaptım tarhana çorbası yaptım patlıcan yapıcektim içi hem kötüydü okadarda para verdim hepatlıcanı eledim taze fasülyeyi kavrdm ymrtalı sana zahmet maydıonoz varsa yollayı ver evde kalmamışta
sütlü irmik yapıcektim geçen eşimle pastameye gittik profiterol istedi adamın canı sonra aklıma geldihemen uzaman tv açtım baktım nasıl yapılıyo onu yaptım ilk defa yaptım enfes olmş 7 ymrta gitti bri daha yapmıcem
otrdugm odanın halısını sirkeledim geriye kalan ütü dşa kabin yemin olsn yeni oturdm pc basınaelimmi agır sıkı dokyorumda ondanmı yapıyorm bilemedim salata ve trş çıkarıyım dedim blgur pilavı yapmadım peynirli börek var eşim evimin karşınıda çalışıyo iş aldı eve gelip gittya yatak odasında nevresim takımı degiştiriyorm adam yanıma geldi öptüpaşa evde olmamı görmeyi özlemişim dedi sen hiç çalışma olrmu dedidedim kariyerim yerle bir old ne çaılşması yemin olsn yemek yapmayı ev işi yapmayı özlemişim evimde be
kısırlar sigara börekleri yaktın beni gene paşam
vallahi erikim ben bile yemedim sigara böregi daha var 6 yaprak onunda lale devrini seyrederken sarıcem az dinleneyim degilmi
kaptanında dediği gibi dukanda ilk hafta sadece protein var yassak hemşerim yassakkkk

kolay gele canım
ne dkanmış bbem ya karataydamı kısır vardı kızlar :44::44:ben daha kitabı yarılamadım ya işşallah okmaya başlıcem şimdiki sayfada krep yapımını okdm işşallah devamınıda okucem

bu arada yedikelrime gelelim 2 adet profiterol adetim yakın ilk defa kaçamak yaptımda kızarayımda bana kızmayın elma yedim arada okadar akşamada fasülye yemeyi düşünüyorum tarhana yemicem biliyosnz n var içinde az tabagıma alırım fasülye yanınada bir bardak ekmek kepek ayran tememyatarkende soda ayunutum demeyi 1 adette şeftali yedim menüm b hatunlar sizler neler yediniz bakalım yarında yürüyüşe başlıyorm haberiniz ola

kız var ya seni alan yaşamış ya kocan öpsün koklasın başına koysun seni bu ne hamaratlık ve onun daha da önemlisi bunlrı yapıp yemeden nasıl duruyorn maşallah senin iradene.ben yapmıyorum,yaparsam çok yerim.zaten en çok sevdiğim şey hamur işi,kek,börek ondan bu haldeyim ya ama var yaaa İstanbula yolum düşerse misafirin olcam paşa,güzel mamalarından yicem,o gün serbest gün yaparız senle,1 demlik çay içeriz bir de ohhh
canım şimdi hasta diye iştahı gitmiştir,çok normal,enfeksiyon oldumu benimki de iştahsız olur Allah şifa versin
benimki iyileşti bile çok şükür Yarına daha da iyi olur,pazartesi okulumuza gideriz Allahın izniyle ama bu kez kesinlikle uyutun ya da ben geleyim öğlen uyutayım diyeceğim
slm kızlarrr

28/09/2012 mesaj sayımı
paşam------12
saphıra------20
anane-------
ecemavi-----10
senarist------6
nev----------5
ansaa--------7
yesilerik------17
maviyesil-----8
gerbera------2
eline sağlık

gerbera ceza alıyor
saphıra haklısın kılo olayı ıcın valla yaa.unutuom her seferınde mesela sole yapsak

bıldırım cızelgesının altına formulu de koysak ta herkes kendı yapsın:))

yarışmanın kurallarında sabit olarak bulunuyor formül.yine de haftaya 1 kez koyarız

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ecemavicim sıra sende.dünü maviyeşil yapmış o yüzden 1-2-3 Ekim sayımlarını yaparsın sen de

Selam kizlaar....keyifler nasil..hepinizi opuyorum...kucakliyoruuum....yarin daha genis yazariim....
kıs hani geliyordun kaçakk
ceza puanları:

ecemavi :9
yeşilerik : 7
senarist : 7
maviyeşil : 7
gerbera : 9

mesaj sayımlarını yaparken bu listeyi de altına yazalım canlar.7 kez mesaj 1. liği olan 1 puan alır bu yüzden bu listeyi yayınlamak iyi oluyor,paylaşımı çoğaltıyor,gaz oluyor

gel bebem misafirim ol bana börekler açarım sana param plm yok ama sevgim kocaman sana

bu arada akşam bir haber aldım çok mtszm benim topikten arkadaşım var rahim agzı açıklıgından ikiz hamileydi sancısı tutmuş bebek serklajı yani dikişi yırmış acil sezeryana almışlar malesef bebegimizin biri vefat etti digeri küvezdeallah rızası için da edelim bebegimiz yaşasın içim acıyo ya şan ne haldedir kimbilir 25 haftalık bebegimiz

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paşam[/TD]
[TD]22-23-24 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]25-26-29 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]30-31 Ekim-1 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]2-5-6 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]7-8-9 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Listemizin yeni hali

offff yapma paşam yaa Allah sabır versin şifa versin yar ve yardımcıları olsun

Hoşgeldin canım, yavrun çok tatlı maşallah rabbim bağışlasın inşallah verirsin tez zamanda kilolarını
cok saolun rabbım hepımızın evlatlarına uzun omurler versın ınsallah verıcem bu sefer kılolarımı bu arada smıleylerı kullanamıyorum sanırım bellı bır mesaj sayısı gerektırıyor yenı uye sayılırım bende ondan galıba daha cok mesaj atmam gerek:)
bende bos yer oldugu ıcın cok sevınclıyım cunku gercek dukan dıyetı sıkı bır dıyet ve destek olmadan olmıcak gıbı gorunuyor ınsallah destegınızle kurtulcm kılolardan
pekı takım kurallarını beklıyorum o zzaman cok tesekkurler kaptanım
ılacları meyve suyuyla falan vermeyı denedınızmı benım kı daha mınık ama su anda bıle ılac ıcme konusunda super zor bır cocuk meyce suyuna yada recele katıp verıyorum

BU ARADA KITABI BIZZAT TENEFFUS ARALARINDA OKUMAYA CALISIYORUM SORUSUNU OLAN V ARSA MUTLAKA CEVAPLAMAYA CALISIRIM BEN NETTEN KITABI VE BASLANGIC SETINI BIRLIKTE ALDIM ICINDE YAGSIZ SUT TOZU YULAF KEPEGI TOFU VANILYA AROMASI LIMON AROMASI SIVI TABI TATLANDIRICI IKI KUTU CIKTI LIGHT YOGURT SUT PEYNIR ALDIM SANIRIM DOGRU GIDIYORUM SADECE ET BALIK TAVUK YEMEDIGIM ICIN BIRAZ YEMEKLERIM BAYAAA AZALDI ONUN DISINDA DUN YULAFLI KREP YAPMISTIM BUGUN GEZMELERDE OLDUGUM ICIN ET YEDIM ONUN EKMEKLERINIBILE YEMEDIM KENARINDA OLAN O DERECE YANI ESKIDEN OLSAAAAAAAAAAAAA:)))))))))) INSALLAH HEP BOLE GIDER TEK KACAMAGIM BERENIN YEMEKLERININ VE DEVAM SUTUNUN TADINA BAKMAK OLUYORRRR
BU ARADA MESAJ SAYIM GUNU NEDIR SON OLARAK DA BUGUN YENI TARTIMI ALDIM 95 OLARAK SOLEMISTIM KILOMU AMA DEMMEKKI TASINMA EVRESINDE VERMISIM BAYA BI KILO 90 YAZABILIRSINIZ KAPTANIM BASLANGIC OLARAK AYNI TARTIYLA DEVAM EDICEM HER CUMA SOLUYORSUNUZ SANIRIM KILOLARINIZI BUNA DIKKAT ETMEM GEREK SIMDILIK BENDEN BU KADAR HERKESE BOL KILO VERMELI GUNLER DILIYORUM:)

tamam inş pazartesiden itibaren sıra bende

yeşil erik inş yavrun bir an önce sağlığına kavuşur
zaten onlar hastalanınca hayat bizede zehir oluyor ama geçer

kızlar vucud direncim düştü galiba dudağımda kocaman bir uçuk
artık aynaya bakmıyorum bir müddet

kaptanım yalnız ben yenı saydımm bı hafta sonra tekrarmı saycam...benı sonlara koyman gerekmezmıydı???

Allah yardımcısı olsun canım, rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin

Küçükken ben de öyle yapıyordum meyve suyuna yada sütüne karıştırıyordum hatta şırınga ile uyurkan ağzına veriyordum onu bile anlamıyordu canım ama benim ki 4 yaşında artık anlıyor ve istemiyor konuşarak ikna ederek içirmeye çalışıyorum o da birhayli zor oluyor işte,

dukanın hayırlı olsun kolay gelsin canım

KAptanım 25-26 Ekim Kurban bayramının birinci ve ikinci günlerine denk geliyor, keza 29 Ekim de cumhuriyet bayramı bu günlerle ilgili mesaj zorunluluğumuz olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…