kızlarrr iyi akşamlar keyifler nası kacıncı olduk bu hafta:26:
aramızdamı kalcak sozmu:) pasam yemedım kız ben bıle sasırıom kendıme :)
pasam ben olsam su araalr kızkardesımı bırakmam..senınde oyle bı durumun olabılır ve de unutma orda yıgenın var.sana muhtac su anda..ve sen cocuk cok sevıyorsun..ınsanların kotu gununde orda ol kı senın durumlarındada yanında olacak kısıler olabılsın..
ayrıca o senın kanın canım ben hıc dusunmeden ablama yardım ederdım.bı sure sonra ısler yola gırdıgınde o zmn ablamla konusurdum..
inan eşve ailen arasında kalmak çok zorpaşa ben böyle yazdım ama 10 yıllık evli bir bayan olarak biliyorumki eş ile aile arasında kalınınca bundan en çok yara alan kişi arada kalan oluyor
annemin tavsiyesi öncelik eş (tabi özel durumlar hariç)
çünkü böyle olmayınca hem aile huzurun kalmıyor hemde çocuklar mutsuz oluyor
eğer eşin çok tepkiliyse bence tepkilerine kulak ver
sonuçta ablanın bir sağlık sorunu yok dimi çocuğuyla ilgilenmesine engel olacak
inş ALLAH sana en yakın zamanda sağlıklı bir evlat verir
maviyeşilcim listeye kendini eklediğini göremeden öleceğim galiba :111:
tamam canım üzme kendini 100 gr da olsa vermişsin
paşacım simit bulgur pirinç kuru fasulye nohut mercimek patates yasak dukanda..yulaf kepeği alman lazım,onsuz olmuyor dukan diyeti
canlar şimdiden herkese keyıflı hafta sonları diliyorum...iyi geceler...
Günaydın canım,iyi hafta sonlarıcanlar şimdiden herkese keyıflı hafta sonları diliyorum...
Günaydın canım,güzel bir hafta sonu olsun inşallahgünaydın canlarrrherkese mutlu hafta sonlarııı
Güzel sayılır sonucumuz,inşallah haftaya ilk 3 'te oluruz.Senarist tebrik ederim canımKızlar bu hafta 5. olduk.Herkesi tebrik ediyorum
senaristçim seni ayrıca tebrik ediyorum canımbireyselde 3. olmuşsun
günaydın canlarrrherkese mutlu hafta sonlarııı
paşam dukanda ilk hafta sebze de yasak.sadece et,tavuk,balık,yumurta ve süt ürünleri tüketebiliyorsun.bir de yulaf kepeğinden yapılan ürünler var,dukan krebi,dukan ekmeği,dukan poğaçası vs.. gibi.tarifler nette var
Canım benim,ne güzel yapmışsın
bende istiyorum ama
Kızlar bu hafta 5. olduk.Herkesi tebrik ediyorum
senaristçim seni ayrıca tebrik ediyorum canımbireyselde 3. olmuşsun
okadar sebze var evde bebem ne etcez b arada hoş geldin tatlım özledim gelde öpem bir nanaktan yandım desene ben sabah kahvaltısında yedikelrimi yazayım bari
6 yeşil zeytin
açık çay bir kupa
badem domatesin üstüne sarımsak rendeledim kekik :2:
peynir
bir dilim kepek minnacık ısırdım bitmesin diye sonrafarkettim kendim aldı beni gülme eşim dedi ne gülüyon kafayımı yidin dedim önceleri büyük ısırık yerdim şimdi minnacık dedim aldı bizi sofrada gülme o götürdü peynirli böregi ben menümle mutlydm dedi az ısır sıcacıktı dmanı üstünde ayıptır sülemsi gzüel yaparımdade get dedim ben kepek ekmegimle mtlym sen böregini ye dedim pişmanmıyım degilim börek yemedim diye az üstünün kurusuna baktım güzeldi ben bir yerde yemek yapıp satsammı ya kaç kişi dedi senin herşeyin güzel diye :44::44::44:iş hayatım bittigine göre artık siiznim kızlar artık bol bol yazışırız sizlerle ev işleri beni bekliyor
nevresimler degişicek
ev dip köşe temizlenecek
ütü var
beyazlıları yıkıcem asıcem
duşa kabini temizlicem c ilaçlıcem
yemek yapıcem menüde tarhana çorbası patlıcam yemegi bulgur pilavı ve salata cacık var tatlı olarakra sütlü irmik tatlısı var
işlerimi bitirim anca gelirim yanınıza hoş bu hafta son kimse gelmezneyse ben şansımı genede deneyim kızlar ban da edinde işlerim bitsin dş alıcem namazımıkılıcem tespih çekmem lazım yandım ben beni bugün siz beklemeyin daha sigara böregi sarıcem ooooo ben kaçtım anca işleirm biter öpüyorm hepiciginizi
mukaddesçim peki ben ne yicem ya allah var kısırda güzeldi ne gitti be simitte gevrekti vallahi bu sefer hırs yaptım dün peynirimi aldım layt alıcektim devamlı aldıgımız bir yer var eşimle adam kalıpla verdi bacım b ıır yaglı dedi peynirim tamam yarım yaglı sütümde var 0 yaglımı olcek layt babında benn artık yiyemicemmi kr kız biz ne zaman yicez google araştırdım yaskları blamadım kitabıda okmaya başkadım daha balık et grbndayım okuyorm zamanınm olmuyod artık bndan sonra olcek işi braktım dün ablam aradı 11.30 işler yanlış kesildi ne yaprın gel nede bu hafta işler yolna girsin arıcem çagırıcem dedi eşimde haliyle koştu b çock oyuncagımı dedi birde haftalıgımı vermedi para yokmş zaten ona borcm vardı dedim al eşinden benim borcu kapa olan ban oldu iş hayatım başlamadan bitti eşimle ailem arasında kalmaktan yorludum yeminle ben ne yapıcem oysa ne hayallerim vardı hayallerim bir yagmur damlası gibi gitti
canım hiç keyifli başlamadı benim için gün dün sigara böregi sarıcaktım eşime kestirdim hep yapışmış krtaramadım tava böregi yapıyım dedim kahvaltıya eşim evde geç gidicek ban artık çalışma diyor yorluyosn diyor dün sigara böreklerini kurtarabildiklerimi krtardım dedim az uzanayım sen uzandıgım yerde uyuya kalmışımmı sana eşim poşetlemiş önümdekiler kaldırmış elimden tttu ellerimi yıkadı ykm var bırak uyuym dedim ama olmuyo ilaçlarımı içirdi bebek gibi pijamaları giydirdi iyi geceler öpücügünüde kondurdu nanagımaodadan çıakrkende şn dedi bebekten farksızsın yorlyosn paşam ya yapma benim aldıgım hepimize yeter zamanla borcmuzda biter deyip beni teselli etti aanlıcagınız böyle beni çok zun bir maraton bekliyo işlerimi yapayım ben kendinize iyi bakım allah naip ederse işleirmi bitiriyim dönerim aranıza umuyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?