Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 519530

Bu da benim kilo verme çizelgem
bende istiyorum ama
aman kimse dymadı he neyse artık 7 degilde 6 çıkıcam işten inanın motive olyorm sosoyalleşiyorm tek üzüntüm sizlerden ayrı kalmak demin eşim sigara böreklerini kesti bende giidyim paşa paşa yapayım yarım 5 çıkıcem işten eve gelince yemek ütü temizlik beni bekliyor
inan eşve ailen arasında kalmak çok zorallahtan eşime dedim 6 çıkıcem vs sevindi sana bıraktrım dedi yol zak vs gittigi yere kadar gidicem işşallah
maviyeşilcim listeye kendini eklediğini göremeden öleceğim galiba :111:

tamam canım üzme kendini 100 gr da olsa vermişsin

canım istersen ekle kendini listeye diyecektim eklemişsin zaten sonraki mesajları gördüm

öğrenelim artık şu hesaplamaları canlar

eline sağlık canım

yettim canım yettim

gerberam senin hesaplama doğru diğerlerini de kontrol edip kendiminkini de ekleyeyim hemen[/QUOTE]
100 gram dedim emme c görüştüm kilom 82haberin olsn 5 günün mahsülüdebugün neler yedim bir bilseniz

oluyoorum yorgunluktan camaşır yıkandı 3 makına asıldı utuye başlıycam az sonra gecen haftadan kalan utulerim de var haftasonu gene calışıyorummm offf offf....bana bi yardımcı şart oldu da nerden bulcam bakalımm

şimdi gelelim yedikelrime rapor veriyorum
sabah kahvaltısında 3 çatal peynir 2 siyah zeytin 1 adet 5 biryerde çay

arada elma

öylen kısır yedim simit yedim bir lokma kısır dkande yeniyord demi
akşam yemeginde bol salata istavrit yedim
şimdi gelelim iş meselesine saat 6 çıkıcem işten 7 olmadan evdeyim yemegimide rahat yaparım neyse benim çıkmam lazım sigara böreklrimi sarayım yarın erkenden kalkıcem sonra işten gelicem hayde yemek temizlik ütü yandım ben rabbime ematen olun ben kaçtım

paşacım simit bulgur pirinç kuru fasulye nohut mercimek patates yasak dukanda..yulaf kepeği alman lazım,onsuz olmuyor dukan diyeti

paşacım simit bulgur pirinç kuru fasulye nohut mercimek patates yasak dukanda..yulaf kepeği alman lazım,onsuz olmuyor dukan diyeti
mukaddesçim peki ben ne yicem ya allah var kısırda güzeldine gitti be simitte gevrekti vallahi bu sefer hırs yaptım dün peynirimi aldım layt alıcektim devamlı aldıgımız bir yer var eşimle adam kalıpla verdi bacım b ıır yaglı dedi peynirim tamam yarım yaglı sütümde var 0 yaglımı olcek layt babında benn artık yiyemicemmi kr kız biz ne zaman yicez google araştırdım yaskları blamadım kitabıda okmaya başkadım daha balık et grbndayım okuyorm zamanınm olmuyod artık bndan sonra olcek işi braktım dün ablam aradı 11.30 işler yanlış kesildi ne yaprın gel nede bu hafta işler yolna girsin arıcem çagırıcem dedi eşimde haliyle koştu b çock oyuncagımı dedi birde haftalıgımı vermedi para yokmş zaten ona borcm vardı dedim al eşinden benim borcu kapa olan ban oldu iş hayatım başlamadan bitti eşimle ailem arasında kalmaktan yorludum yeminleben ne yapıcem oysa ne hayallerim vardı hayallerim bir yagmur damlası gibi gitti
canlar şimdiden herkese keyıflı hafta sonları diliyorum...iyi geceler...

canım hiç keyifli başlamadı benim için gün dün sigara böregi sarıcaktım eşime kestirdim hep yapışmış krtaramadım tava böregi yapıyım dedim kahvaltıya eşim evde geç gidicek ban artık çalışma diyor yorluyosn diyor dün sigara böreklerini kurtarabildiklerimi krtardım dedim az uzanayım sen uzandıgım yerde uyuya kalmışımmı sana eşim poşetlemiş önümdekiler kaldırmış elimden tttu ellerimi yıkadı ykm var bırak uyuym dedim ama olmuyo ilaçlarımı içirdi bebek gibi pijamaları giydirdi iyi geceler öpücügünüde kondurdu nanagımaodadan çıakrkende şn dedi bebekten farksızsın yorlyosn paşam ya yapma benim aldıgım hepimize yeter zamanla borcmuzda biter deyip beni teselli ettiaanlıcagınız böyle beni çok zun bir maraton bekliyo işlerimi yapayım ben kendinize iyi bakım allah naip ederse işleirmi bitiriyim dönerim aranıza umuyorm

günaydın canlarrr herkese mutlu hafta sonlarııı

paşam dukanda ilk hafta sebze de yasak.sadece et,tavuk,balık,yumurta ve süt ürünleri tüketebiliyorsun.bir de yulaf kepeğinden yapılan ürünler var,dukan krebi,dukan ekmeği,dukan poğaçası vs.. gibi.tarifler nette var

Kızlar bu hafta 5. olduk.Herkesi tebrik ediyorum

senaristçim seni ayrıca tebrik ediyorum canım bireyselde 3. olmuşsun

canlar şimdiden herkese keyıflı hafta sonları diliyorum...
Günaydın canım,iyi hafta sonları

günaydın canlarrr herkese mutlu hafta sonlarııı
Günaydın canım,güzel bir hafta sonu olsun inşallah

Kızlar bu hafta 5. olduk.Herkesi tebrik ediyorum
senaristçim seni ayrıca tebrik ediyorum canım bireyselde 3. olmuşsun
Güzel sayılır sonucumuz,inşallah haftaya ilk 3 'te oluruz.Senarist tebrik ederim canım

okadar sebze var evde bebem ne etcez b arada hoş geldin tatlım özledim gelde öpem bir nanaktan yandım desene ben sabah kahvaltısında yedikelrimi yazayım bari
6 yeşil zeytin
açık çay bir kupa
badem domatesin üstüne sarımsak rendeledim kekik :2:
peynir
bir dilim kepek minnacık ısırdım bitmesin diye sonrafarkettim kendim aldı beni gülme eşim dedi ne gülüyon kafayımı yidin dedim önceleri büyük ısırık yerdim şimdi minnacık dedim aldı bizi sofrada gülme o götürdü peynirli böregi ben menümle mutlydm dedi az ısır sıcacıktı dmanı üstünde ayıptır sülemsi gzüel yaparımdade get dedim ben kepek ekmegimle mtlym sen böregini ye dedim pişmanmıyım degilim börek yemedim diye az üstünün kurusuna baktım güzeldi ben bir yerde yemek yapıp satsammı ya kaç kişi dedi senin herşeyin güzel diye :44::44::44:iş hayatım bittigine göre artık siiznim kızlar artık bol bol yazışırız sizlerleev işleri beni bekliyor
nevresimler degişicek
ev dip köşe temizlenecek
ütü var
beyazlıları yıkıcem asıcem
duşa kabini temizlicem c ilaçlıcem
yemek yapıcem menüde tarhana çorbası patlıcam yemegi bulgur pilavı ve salata cacık var tatlı olarakra sütlü irmik tatlısı var
işlerimi bitirim anca gelirim yanınıza hoş bu hafta son kimse gelmezneyse ben şansımı genede deneyim kızlar ban da edinde işlerim bitsin dş alıcem namazımıkılıcem tespih çekmem lazım yandım ben beni bugün siz beklemeyin daha sigara böregi sarıcem ooooo ben kaçtım anca işleirm biter öpüyorm hepiciginizi

Ben de hepinize iyi hafta sonları diliyorum,

Benim oğlan ilaçlarını pek içmek istemiyor, yemek hele hiç yemiyor anında zayıfladı, zaten çok kilolu bir çocuk değildi, kaşık kadar surat sırık gibi bir boy kaldı, ilaçları 6 saat arayla veriliyor, 4'üncü saattten sonra ateş yine yükselmeye başlıyor akşam bir ara 39'ları geçti, ilacı aldıktan yarım saat bir saat sonra düşmeye başlıyor bu seferde acayip terliyor, valla gecem gündüzüme karıştı iyi olsa bari

Kaptanım senin kız nasıl oldu?

Valla paşam takdir ediyorum seni, şu ev işlerindeki azmin beni öldürüyor, benim evi ok götürüyor ama hiç elimi kaldırmak canım istemiyor, neyse senin yazdıklarını okuduktan sonra kalkayım bari mutfaktan başlayayım, nefret ediyorum ev işlerinden yaaa çok nankör çoook

kısırlar sigara börekleri yaktın beni gene paşam

slm kızlarrr

28/09/2012 mesaj sayımı
paşam------12
saphıra------20
anane-------
ecemavi-----10
senarist------6
nev----------5
ansaa--------7
yesilerik------17
maviyesil-----8
gerbera------2

saphıra haklısın kılo olayı ıcın valla yaa.unutuom her seferınde mesela sole yapsak

bıldırım cızelgesının altına formulu de koysak ta herkes kendı yapsın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…