Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tekrar hoşgeldin canım

sizde hafta başı bizde hafta ortası
aslında bu sene hacca gitmeyi düşünüyordum ama mağlum sebeplerden gidemeyeceğim
çok kötü denk geliyor tamda haccın başına

Ben de çok istiyorum sizin için ne kadar kolay size gelsek komşu statüsünden olmaz mı? Burda hac kuralarını beklemek çok zor bakalım hayırlısı

yeşil erik kuzucuğun nasıl daha iyidir İNŞALLAH

Valla canım iyi oldu ama bir hakaye vardır bilir misin kadının biri dermiş ki çocuğumun hasta olduğuna üzülmüyorum huyu değişiyor ona üzülüyorum diye bizim ki de öyle oldu tam kreşe alışıyordu perşembe cuma gitmedi bir de hafta sonu gitmeyince bu sabah olay çıkardı, ben hep okula mı gideceğim diye çok şükür ateşi vs geçti, ama iştah gene yok

tercihin hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre olsun, hoşgeldin bu arada floransa da ben ne yapmıştım orada çok kötü bir otelde kalmıştım, sahibi çok yaşlı bir adamdı asansörden garip sesler geliyordu odanın kapısına arkadan sandelye dayamıştım, başucularında da inciller oluyor orda her otelde, biraz incil okumuştum ama şehir güzeldi

iyi olduğuna sevindim
evet haklısın hemen huy değiştiriyorlar bizimde yan taraf anaokulu her gün bir ağlayan bir görsen
çok şükür bizimki arada huy çıkarsada gidiyor anaokuluna
hele bir çocuk var 4 gün gelmemiş baya bir ağladı en sonunda öğretmenimiz üst sınıflarda abisi var sakinleşsin diye onu getirmiş telefonda annesi ile görüştürmüş

Ben de çok istiyorum sizin için ne kadar kolay size gelsek komşu statüsünden olmaz mı? Burda hac kuralarını beklemek çok zor bakalım hayırlısı

ahhh keşke herkes gelebilse
inş sende en kısa sürede gelirsin
biz 2 sene önce yaptık ama insan burada olunca gitmek istiyor neyse RABBİM kabul etsin inş farzı yaptık dönmeden inş bide çocukları anneme bırakıp yapmak istiyorum

inşallah canım ben geçen sene ramazan umresinde geldim ilk kez şimdi bir an önce hac için gelmek istiyorum nasip tabi

Sabah 1 kase yayla çorbası, yarım dilim ekmek yedim

Şimdi biravuç kadar yok badem yedim

Yeşil çay ve form çay içtim

günaydın kızlar dün çok yorucu ama çok güzel bir gün geçirdim balçovada teyzemlerin bahçesi var oraya gittik patlıcan biber közledik büyük bir ateş yaktılar biraz patates salatası yedim 1 parçada tenekede tavuk yedim közler bitince tavuk pişirdiler bide ceviz kırdım biber topladım ama çok eğlenceliydibide bugün regl oldum

sevgili saphiracım allah razı olsn ban dönümde güzel bir menü yazdıgın için şimdi iyiki dedin yulaf kepegini bana eşime diyeyimde alsın :102::102:dün dışarı aktara gidicektim nasip olmadı halası geldi oturd 6 geliyodu kalktı sonra dedisinin işi vardı oraya gitti 7 geliyod eve geldi seviniyorm hade gidelim demezmi akşama misafir var dedim kim alt kattakiler geliyomş çaya hayda onlar birşey hazırlaallahtan kekim peynirli böregim vardı protetörölü yaptımya gelin dediki abla tarifi ver çok güzel yapmışsın dedi hoş herşeyin gzüel oluyo insanın bir el ayarı var dedi eşim ordan dedi bacım böe deyip şn şımartmaeşim dün malzeme almış profetürol için yap diye ama işim komiki protetörüller benim gibi topilik olmuş bir dahaki sefere küçük yaparım işşallah dkanada gelince canem brokolim kerevizim var kabak aldım haslayım yerim diye buhar aparatıfımda şimdi eşimde yerde ben onların hayaliyle yaşıyorm brüksel lahanasıda var sebzelerim bitsin işşallah haftaya başlıyım diyorm bebem hem ylaf kepegimide alırım peynirimi sütümü sponsorma bir öpücük veririm tememkilomu tarttım bakalım adetimde 4 gibi olcekmemlekete gitmem gerekirse zaten 2 haftalıgına gidicem kilo bildiriminide amcamlarda pc var ordan yazarım olmadı birinizin telini alır ararım olmazmı:102::102:daha belli degil yane
ben sana yiyeceklerimi yazayım en iyisi
sabah kalkar kalakmaz ılık ballı limonl suıyumu içtim
birazdan kepegim var yarım yaglı sütlekrep yapıcem işşallah 1 su bardagı sütle yapıyorm yanına peynir abedm domates yeşil biber ve diyet çay

öylende sebze haşlaması içindekiler brokoli brüksel lahanası kabak ve tavk kalçası bir adet onları haşlıcem yanına ayran
akşamada salata ve tarhana çorbası içmeyi düşünüyorm kankim yürüyüşüde gidicektiğm bgün yattı geç kaşktım ama benim sagım solm belli olmazşu senzelerim bitsin işşallah haftaya başlarım hoş b hafta yiyebildigimi yiyeyimde aç kalmayayım barı
şimdi gerekli malzemeler
layt süt yogurt peynir
salatalık turşusu
ylaf kepegi
daha neler eksik balık tavk ve et ymrta
okadar b hafta öle besleniyorm ha b arada kitapta 1.50 litre su diyor ben on 3 litre yaparım :101::101:
yürüyüşte 1 saat yürüsem temem eşimi arıyım diyeyim akşa eve gelinde söyle seni almaya geliyim birlikte yürüyelim diyeyim en iyisi
herşey güzel olmş bebem şarap olmuşmukızma ama onn tögbesi kabl olmyomş diye duydum nasıl domz eti bize haramsa şarapta haram hem sen beni neden götürmedin anca kendin git bir itayla görürüdük sayendebu arada hoş geldin özlemişim varlıgını
ne kadar açık sözlüsün sen kanki okurken ay ne güldüm kız demsene haberi olmasın ceza panaının ama ne etcen açık sözlüyüz biz degilmi
ben dkanı yapınca hiçmi meyve yiyemicem ya:44::44:
sizde hafta başı bizde hafta ortası
aslında bu sene hacca gitmeyi düşünüyordum ama mağlum sebeplerden gidemeyeceğim
çok kötü denk geliyor tamda haccın başına
canım olurda gidersen banada da et biliyosn sen beni
bensiz acaba nasıl geçti bogazından bilmiyormki
ben kahvaltımı hazırlıyımda gelem bari dönerim birazdan yemek yapıcem temizlik var :104::104:neden elalemin hatnları devirim popom otrmyormki huy anacım hy akşamın menüsünü düşünmedim ama çorba belliyanına zeytin yagşlı fırasa yapıcem biber dolması doldruym dedim eşim istedi biraz neü sapıtmiş olabilir eş isteyince haliyle sapıtıyobeni özleyin anacım ben gidiyim geliyim

slm kızlar nasılsınız

sabah kahvaltım
peynır
bal
zeytın
domates
salatalık

bıraz oncede yarım gofret yedım..bugun cok keyıfısızım

kaç gundur patates salatası aklımda yapmaya usenıom

SELAMM FISTIKLAR...
nasılsınız canlar....hepinizi öpüyorum şekerler...sizi gizli gizli okuyorum sürekli haberiniz olsun
bundan sonra da takımd aolmasam da sık sık ugramaya çalışsııcamm

selam kızlar önümüzdeki 3 gün mesaj sayımı bende hadi canlanalım vede grubumuzu canlandıralım
ensenizdeyim unutmayın
:)) motıveye bak be:))

gecmıs olsun cnm benım ya

form cayı ne ıcıosun?

SELAMM FISTIKLAR...
nasılsınız canlar....hepinizi öpüyorum şekerler...sizi gizli gizli okuyorum sürekli haberiniz olsun

ooooooooooooooooooo cnm benım hosgeldınnnn nasılsın durumlar nasıl..

bide berenim merhaba hoşgeldin dukancısın sanırsam inşallah hedeflerimize beraberce ulascaz:)
evet dukancıyım hem de fanatık :))) ınsallah bu sefer kararlıyım hepırlıkte verecez
Tekrar hoşgeldin canım

hosbuldum tekrardan mınık nasıl oldu
ohh sefan olsun da sende dukancı mıydın
slm kızlar nasılsınız

sabah kahvaltım
peynır
bal
zeytın
domates
salatalık

hayırdır cnm yaaa neden keyıfsızsın acep ınsallah ıcın ferahlar bır an once

sabah : bırsey yok okula zor yetıstım zaten:)))
ogle gelınce yarım tavk gogsu uc tane de tursu
aksam da yogurt ve yulaf yıcem araya da bırazz sut sıkıstırmayı dusunuyorum

bu sabah ılk tuvaletten sonra cıplak tartıda 86.5 kıloyum eklersenız cok sevınırım dıger bılgılerı dıger mesajda bıldırmıstım zaten

SELAMM FISTIKLAR...
hoş geldin dadlm artık eskiler geri gelse kankilerim özledim vallahı nerde eski günler hey gidi hey
kaç gundur patates salatası aklımda yapmaya usenıom
içinde patatesin şeker var bir daha dedigini duymuyum ben kaç zamandır yemiyom biliyonmu hem doktor eltim epirinç ve patates yeme demiş hepsinde şeker var başka şey ye ne biliyim brokoli
slm kızlar nasılsınız

sabah kahvaltım
peynır
bal
zeytın
domates
salatalık

belli keyifsiz oldgn götürmüşsün gene aferim bak sana yalanım yok dinle beni mtfakta okadar taze kol böregi var hemde içinde peynir ve maydonoz eşliginde meyveli kek var daha bitmedi çuklatalı krabiye var halley var ben yiyommu ah yanımda olsaydın yirdin çaplagı da ette yanımda degilsin yoksa 41 le yanmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…