sen baya dukanist olmuşsun her şey tam takımBU ARADA KITABI BIZZAT TENEFFUS ARALARINDA OKUMAYA CALISIYORUM SORUSUNU OLAN V ARSA MUTLAKA CEVAPLAMAYA CALISIRIM BEN NETTEN KITABI VE BASLANGIC SETINI BIRLIKTE ALDIM ICINDE YAGSIZ SUT TOZU YULAF KEPEGI TOFU VANILYA AROMASI LIMON AROMASI SIVI TABI TATLANDIRICI IKI KUTU CIKTI LIGHT YOGURT SUT PEYNIR ALDIM SANIRIM DOGRU GIDIYORUM SADECE ET BALIK TAVUK YEMEDIGIM ICIN BIRAZ YEMEKLERIM BAYAAA AZALDI ONUN DISINDA DUN YULAFLI KREP YAPMISTIM BUGUN GEZMELERDE OLDUGUM ICIN ET YEDIM ONUN EKMEKLERINIBILE YEMEDIM KENARINDA OLAN O DERECE YANI ESKIDEN OLSAAAAAAAAAAAAA:)))))))))) INSALLAH HEP BOLE GIDER TEK KACAMAGIM BERENIN YEMEKLERININ VE DEVAM SUTUNUN TADINA BAKMAK OLUYORRRR
BU ARADA MESAJ SAYIM GUNU NEDIR SON OLARAK DA BUGUN YENI TARTIMI ALDIM 95 OLARAK SOLEMISTIM KILOMU AMA DEMMEKKI TASINMA EVRESINDE VERMISIM BAYA BI KILO 90 YAZABILIRSINIZ KAPTANIM BASLANGIC OLARAK AYNI TARTIYLA DEVAM EDICEM HER CUMA SOLUYORSUNUZ SANIRIM KILOLARINIZI BUNA DIKKAT ETMEM GEREK SIMDILIK BENDEN BU KADAR HERKESE BOL KILO VERMELI GUNLER DILIYORUM:)
ayy bende de çok çıkarr nefterlik bir durum.sağlıklı değil belki ama ben asetonla kurutuyorum,ilerlemesini önlüyorkızlar vucud direncim düştü galiba dudağımda kocaman bir uçuk
artık aynaya bakmıyorum bir müddet
eski listeyi ben yapmamıştım ve sen o listeden 2 kez yazılıydı.bir başlarda bir de sonlarda.nasıl olmuş öyle bilmiyorum,belki tur dönmüştür.Olmazsa senin yerine berenimi yazarım,sen bu turda saymazsın o zaman,yani geçen tur 2 kez saydıysankaptanım yalnız ben yenı saydımm bı hafta sonra tekrarmı saycam...benı sonlara koyman gerekmezmıydı???
KAptanım 25-26 Ekim Kurban bayramının birinci ve ikinci günlerine denk geliyor, keza 29 Ekim de cumhuriyet bayramı bu günlerle ilgili mesaj zorunluluğumuz olacak mı?
sen baya dukanist olmuşsun her şey tam takımPazartesi sabahı aç karnına,ilk wc den sonra,çıplak olarak yeni tartında tartılıp o şekilde kilonu bildirirsen daha sağlıklı olucak canım.onu başlangıç olarak yazarız.he bu arada bir de başlangıçta kendi fotonu çekmeyi unutma,önceki-sonraki fotoları yapıyoruz,ne kadar inceldiğimizi görüyoruz,motivasyon oluyor
ayy bende de çok çıkarr nefterlik bir durum.sağlıklı değil belki ama ben asetonla kurutuyorum,ilerlemesini önlüyor
eski listeyi ben yapmamıştım ve sen o listeden 2 kez yazılıydı.bir başlarda bir de sonlarda.nasıl olmuş öyle bilmiyorum,belki tur dönmüştür.Olmazsa senin yerine berenimi yazarım,sen bu turda saymazsın o zaman,yani geçen tur 2 kez saydıysan
aaa doğru yaa ben onu hiç hesaplamadımdüzeltirim canım şimdi.arefeden tatile çıkıyoruz,mesaj sayımı olmuyor,herkesin işi gücü oluyor
offff yapma paşam yaaAllah sabır versin şifa versin yar ve yardımcıları olsun
allah razı olsn çok zor bir durum ya ben bil ekorkmdan 4 bebeg vesile olamıyorm ya buda giderse diyepaşa ALLAH arkadaşına yardım etsin
paşa çok hamarat kadınsın yaaa MAAŞALLAH
amin canım evlatla imtaan olmak okadar çokki insan bebegini kcagına alsa bile ölen bebekelrini düşünmeden edemiyor millet bana aman diyor olsn nutrsn ölenleri diyor ben 3 bebegimi nasıl ntyom içim acıyor onları aklıam getirdikçe okadar kötü bir anneyimki 22 eylülde mudumn ölüm yıldönümüydü işe gittigimden dolayı nttm yavrmn ölüm yıldönümünü çok agladım neden nttm diye ogün oglmla birlikteydim ona dalar ettim kobnştum cennete namaz kılarken çok agladımAllah yardımcısı olsun canım, rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
sevgili mkaddesçim işşallah bellid egil ama memlekete gitmem lazım 28 ablamın nişanı var kızının[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera1987[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berenim2012[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasam3405[/TD]
[TD]22-23-30 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]31 Ekim-1-2 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]5-6-7 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]8-9-12 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]13-14-17 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Listemizin yeni hali
sevgili mkaddesçim işşallah bellid egil ama memlekete gitmem lazım 28 ablamın nişanı var kızınıneşim erken git dedi bakalım oldda gitemzsem seve seve listeyi sayarım üstüme yok biliyosun ben bugün aktar amcaya gidicem eşimle yulaf kepegi alıcem daha ne almam laızm sana zahmet yarın neler yieybiliirm 1 günlük yazramısın bebem lazımda kitabıda okyom ama diyeyim didim
rapor veriyorm hemencik
sabah 8 kalktım evi topladım levebaya gittim beyazlıları makinaya attım sarıldım kocişime uyudum
10.30 kalktım elimi yüzümü yıkadım renklileri aldım ipten beyazlıları astım
24 tşört 3 pantolon 2 atek 2 gömlek ütüledim
kol böregi yaptım eşime
anam ütüyü görünce gözüm korktu
mutfagı hallettim 2 tepsi çıktı dmanı üstünde gelin yiyek dicem tadına bakmadım eşim yer artık
akşamada zeytin yaglşı pırasa istiyor canım tarhana çorbam varda yanına börek var yeter galibahalam gelicek kirayı almaya evi kiraya verdi 1 ayı geçicek kira bende olalı kalkayımda yemekleri ocaga atıyım ben kocişim söz verdi gezmeye gidicez aktara gidip ylaf kepegi alıcem pazartesi dkana başlıyom denemdigim bir o kaldı bakalım maffak olabilicemmisizlerden ne haber ne var ne yoksabah kahvaltı hazırlıcem eşim bayat ekmege soso yapıp mikradalgaya atıyo enfes oluyo dedim paşa kalkta ondan yap sen geri y sonra seism yükseldi tartışmaya başladım terledim bak ütü yapa yapa dedim oda sesli konuştu ben sayıyırym adam prrofetörül getirmiş yermisin diyor len dedim ben bir agzımın tadıyla senle kavga edemicem dedim yok didiseviyorm ben bu adamı allah yollugnu vermesin ömür versin işşallah çok istiyorm evladını dogrmayı işşallah 4 bebegimde ve ondan sonrakileride alırım 4 bebebgi zamanında dogururum bu mutllugmu yaşarım herkezle sizlerle
yedikelerimde şunlar
kepek ekmeginin üstüne eşim soso yaptı biberli domatesli acı sos
2 bardak açık çay
2 yeşil 1siyah çay
6 çatal olmaz taze fasülye kavurması ymurtalı
ilaçlarımıda içtimgidiyimde yemeklerimi yapam
günaydım yavr kşlarım bir merhaba diyeyim diidm bgün trafigim çok sonra görüşürüz
tesekkur ederım cok hepımıze hayırlı olur ınsallah tabıkı benımkı daha kucuk oldugu ıcın anlamıyorum belkı de ısın gercekten zor bızım komsunun cocugu surubu serbet gıbı ıcıyor ınanamıyorum yaaa pekmezı bıle surup dıye ıcırıyor:)) benım smıleyler neden yokKüçükken ben de öyle yapıyordum meyve suyuna yada sütüne karıştırıyordum hatta şırınga ile uyurkan ağzına veriyordum onu bile anlamıyordu canım ama benim ki 4 yaşında artık anlıyor ve istemiyor konuşarak ikna ederek içirmeye çalışıyorum o da birhayli zor oluyor işte,
dukanın hayırlı olsun kolay gelsin canım
pekala anladım yarın sabah tartılıyorum o zaman ucgunluk verdıgım kılokar gume mı gıdıyor :) neyse olsun bakalım daha verılecek cok kılo var nasılsa bu arada cuma on ıkıyı bıraz gecse olurmu cunku ben okuldan 12 de donuyorum ve hemen bebısı doyurup uyutmam gerekıyor en gec ıkı gıbı versem olurmu kaptanım yok dersenız zorlamaya calısırım durumu tabı bıde mesaj sayım ısı nasıl olacak bana anlatabılırmısınız yanı herkesın kac tane mesaj yazdıgını mı sayıyoruz kıme bıldırıyoruz nerden bıldırıyoruz lutfen anlatın da yanlıs bısey yapmıyım bu arada alıntılara tumden cevap vermeyı bır mesaj mı sayıyoruz yoksa her alıntıyı ayrı mesajmı sayıyoruz cok soru sordum dımı ozur dılerım sımdıden anladıgım zaman hersey daha kolay olucak:))sen baya dukanist olmuşsun her şey tam takımPazartesi sabahı aç karnına,ilk wc den sonra,çıplak olarak yeni tartında tartılıp o şekilde kilonu bildirirsen daha sağlıklı olucak canım.onu başlangıç olarak yazarız.he bu arada bir de başlangıçta kendi fotonu çekmeyi unutma,önceki-sonraki fotoları yapıyoruz,ne kadar inceldiğimizi görüyoruz,motivasyon oluyor
:
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]15-16-17 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]22-23-24 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yagmur[/TD]
[TD]27-28-29 Agustos 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yesilerik[/TD]
[TD]30-31 Agustos, 3 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]4-5-6 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasa[/TD]
[TD]7-10-11 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]12-13-14 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]17-18-19 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev[/TD]
[TD]20-21-24 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maviyesil[/TD]
[TD]25-26-27 Eylul 2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]28 Eylul 1-2 Ekim 2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ecemavicim sıra sende.dünü maviyeşil yapmış o yüzden 1-2-3 Ekim sayımlarını yaparsın sen de
kıs hani geliyordun kaçakk
ceza puanları:
ecemavi :9
yeşilerik : 7
senarist : 7
maviyeşil : 7
gerbera : 9
mesaj sayımlarını yaparken bu listeyi de altına yazalım canlar.7 kez mesaj 1. liği olan 1 puan alırbu yüzden bu listeyi yayınlamak iyi oluyor,paylaşımı çoğaltıyor,gaz oluyor
gel bebem misafirim ol bana börekler açarım sana param plm yok ama sevgim kocaman sana
bu arada akşam bir haber aldım çok mtszm benim topikten arkadaşım var rahim agzı açıklıgından ikiz hamileydi sancısı tutmuş bebek serklajı yani dikişi yırmış acil sezeryana almışlar malesef bebegimizin biri vefat etti digeri küvezdeallah rızası için da edelim bebegimiz yaşasın içim acıyo ya şan ne haldedir kimbilir 25 haftalık bebegimiz
kızlar selam ben geldim:) tercihimide yaptım inşallah iyi bişeyler olur..
şimdiiii yesilerikçim turla toskanaya gitti siena lucca pisa saint bilmemne bolcada floransa gezdik dunyanın en iyi dondurmasını yapan bi yer varmıs orda şampanyalı dondurma yedim hiçte guzel değildi valla:) kızlr bi sürü yürüdük yoruldum hergun iki saat belki daha fazla yuruyus oldu yemekleri cok abartmamaya calıstım pizza yemedik zaten makarna ve pilav gibi bişeyleri var ondan ve tabiki tatlı kaçamaklarım oldu ayıptır söylemesi şarapta içtiğimden dukan bozuldu zaten ..tartı vardı otelde bi çıktım 73 ama kabız oldum yarın hemen form cayıyla kendi çayıma baslıcamçyumruk karete ne bulursam yapcam istediğim ölçülere kadarda bozmak yok söz ..size size şimdiden gunaydınlar olsun :)
selam kızlar.. neredeyse bütün takımın dukan yapıcak olması ne güzel.. eskiden iki kişiydik sadece.. angiera vardı.. sahi o izinli miydi ayrılmış mıydı :26:
geçen hafta kardeşim buradaydı çok fazla bozmamakla birlikte çok da hakim olamadım dukana atak evresi pek hayırlı geçmedi yani.. meyve kaçamağı yaptım bir iki, bi çıktığımızda da kardeşimin tabağından 3-4 kaşık dondurma yürüttüm. bi de 1,5 bardak meyve suyu içtim.. tuz konusuna hiç dikkat edemedim.. yarım yamalak oldu yani bırak atak evresine syir evresine bile benzemedi..
bu sabah da 1 tane erik yedim 1 yudum da çavdar ekmeği
ne yiyeceğimi ne edeceğimi de bilmiyorum öğle öğünlerim boş geçtiği için akşam hiç tatmin olmuyorum.. beni dukana bağlayan tek şey soğuk sütlü kahvem o kadar :106: kendi evimde olsam akşamdan yemeğimi hazırlar getiririm iş yerine..
eşim haklı mıymış ne :26: gerçekten de olmuyo böyle.. ama devam edcem yinede.. şu andan itibaren meyve yasağını da delmicem.. bi de ben dukan'ı 5+5 yapıcam.. biliyorum sıkıcı oluyor diyorlar ama daha düzenli daha kurallı daha takip edilebilir gibi geliyo bana o yüzden öyle karar verdim.. önümüzdeki 5 gün sebze+protein.. salatalık ve peynir kurtarıcım olacak sanırım..
dün bi eve baktık :97: 200 m2 :97: çok güzel ankastre mutfak :97: eşim bugün ev sahibi ile görüşecekhadi inşallah hayırlısı olursa eğer belki de haftasonu çıkarım eve tabi mobilyaların da gelmesi gerekiyo :26: ben bugün bi uğrayıp sorayım ne zaman geleceğini en iyisi :106:
inşallah olur ya artık bıktım
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera1987[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berenim2012[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pasam3405[/TD]
[TD]22-23-30 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]31 Ekim-1-2 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]5-6-7 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]8-9-12 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]13-14-17 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Listemizin yeni hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?