Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

rapor veriyorm şimdi sizlere
sabah yediklerim şunlar
1 su bardagı süt yarım yaglı
1 yumurta
4 yemek kaşıgı kepekli un
onları bir güzel krep yaptım 2 adet çıktı
arasına yarım domates yarım badem dogradım
yanına 5 biryerde çayla yeşil çayı karıştırdım
peynir koydm içine
öylenede brokoli ve brüksel lahanasını haşladım 2 tavuk kalça haşladım demir aparatıfım var düdüklüye attım buharla pişirdim bir bardaktan büyük ayran içtim

akşamada tarhana çorbası ve salata yemeyi düşünüyorm işşallah
ilkindiyi bekliyorm kılıyım yürüyüşe gidicem olmadı eşim dedi akşama birlikte yürürüz rapor vereyim dedim ben böyle yapınca güzel veriyom kiloyu sebzelerimde bitsin işşallah haftayada yaparım dukan oldu kiloyu bu hafta iyi veririm buna devam ederim bolda s içmeyi düşünüyorm tartıldım kaç kilo geliyom biliyom ama siz bilmiyosunuzdimem

terkedildim kimse buraya gramıyo nerdesiniz ulenyn aman gelmezseniz gelmeyin bende topikte fink atarım oh kimsede yok küstüm size

tabiki devam:) bugun 72.5le yumruga basladım 1 kilo almısım kacamaklarla
eşin haklymiş sanırsam:) canım inşallah cıkarsın bak göz acıp kapayıncaya kadar geci zaman:) hersey gönlünüzce olsun
aynen canım dukanda kaçamak korkunç oluyo..
sizde hafta başı bizde hafta ortası
aslında bu sene hacca gitmeyi düşünüyordum ama mağlum sebeplerden gidemeyeceğim
çok kötü denk geliyor tamda haccın başına
gidersin canım inşallah sıkma canını:)
ben incil görmedim ama cok guzeldi cidden etkilendim bide ilk kez yurtdışına cıktım nereler varmış..
ananee tercihin hayırlı olur inş
tesekkür ederim canım inşallah
inşallah canım ben geçen sene ramazan umresinde geldim ilk kez şimdi bir an önce hac için gelmek istiyorum nasip tabi
inşallah gidersin sende canım:)
hadi dukanın hayırlı olsun:) kaptanımın eline saglık:) hiç meyve yok canım ama istersen sebze gunune bir porsiyon ekle oyle yap? bacım simdi oyle diyosunda ordan sarabı tatmadan gelsem olmazdı yani napiyim
sabah : bırsey yok okula zor yetıstım zaten:)))
ogle gelınce yarım tavk gogsu uc tane de tursu
aksam da yogurt ve yulaf yıcem araya da bırazz sut sıkıstırmayı dusunuyorum
dukancı arkadasım bu menunde nedir boyleee:) ben boyle yaptım ilkini ve hiç goturemedim lezzetli şeyler ye ya:)
terkedildim kimse buraya gramıyo nerdesiniz ulenyn aman gelmezseniz gelmeyin bende topikte fink atarım oh kimsede yok küstüm size
ben geldimmmm:) cok uykum var bide telefonun internetini duzeltiyim gene hep burdayım pasam:)

slm kızlar nasılsınız

sabah kahvaltım
peynır
bal
zeytın
domates
salatalık

bıraz oncede yarım gofret yedım..bugun cok keyıfısızım

Hayırdır canım, rabbim ferahlık versin inşallah

SELAMM FISTIKLAR...
nasılsınız canlar....hepinizi öpüyorum şekerler...sizi gizli gizli okuyorum sürekli haberiniz olsun
bundan sonra da takımd aolmasam da sık sık ugramaya çalışsııcamm

gizli gizli okuma canım uğra sık sık

hosbuldum tekrardan mınık nasıl oldu

iyi oldu çok şükür bir de iştahımız geri gelse çok daha iyi olacağız hala birşey yemek istemiyor, keşke benim iştahım kesilse onunki yerine yaaa

eşim eve geldi namazı kıldım yürüyüşe gidicem sonra görüşürz ananecim selam verdim almadın kız niden :2::2:ben kaçtım biraz yürüyüm bari neme lazım gram gider belkim ama size ş kadarı söylüyüm harike geliyom bu haftasonra görüşrüz eşim arkamda hadi diye el ele tutuşup gezmeye gidelim bari:123::123::123:tek eksigimiz bu buda gelirse iş temem

Paşam sen de dukancı oldu ya helal olsun sana

ben de geldim ben deee burdayımmmm

tabiki devam:)
ben incil görmedim ama cok guzeldi cidden etkilendim bide ilk kez yurtdışına cıktım nereler varmış..

inşallah gidersin sende canım:)

Valla her otelde başucundaki çekmecelerde oluryordu incil, zaten ben italyadayken o kadar çok kilise gezmiştim ki dedim müslüman olarak bu kadar cami gezmedim, heryer kilise

inşallah canım gitmeyi istiyorum çokk

öyle elele yürümekle olmaz paşam şöyle kemal sunalın postacı filmindeki gibi yürümelisin, önce yavaş sonra hızlı bitirirken de yine yavaşlayarak tamamlıyorum ben yürüyüşlerimi leslie'de programlarında öyle yapıyor önce ısınma amaçlı yavaş sonra hızlanıyorsun bitirken tekrar yavaşlıyorsun unutmaaaa

bide berenim merhaba hoşgeldin dukancısın sanırsam inşallah hedeflerimize beraberce ulascaz:)
berenım hoşgeldin kusura bakma ben gec kaldım biraz...canım beraber tığ gibin oluruz inşallah...
hadi inşallah gönlune göre olur canım....
nasıl bi kahveymış bakımm o..çiğ çiğ kaşık kaşık yerim ben kahve olsun yeter kı...merak ettim nasıl bi kahve bana da söyleyın kızlar..
sabah : bırsey yok okula zor yetıstım zaten:)))
ogle gelınce yarım tavk gogsu uc tane de tursu
aksam da yogurt ve yulaf yıcem araya da bırazz sut sıkıstırmayı dusunuyorum
kuzum emziriyosun sen az diil mi bu menü...:44:kuzunu sütsüz bırakmayasın haa....
paşam sen çalışmıyon mu ne geziyosun bu saatte buralarda...aman paşam da yalnız kalmış topikte...kızlar kızdırmayın paşamı evde olsam ben senı yalnız bırakmazdım ama nesse sen calardın ben oynardım dökerdik kurtlarımızı

rabbim hayırla gönlune göre versin inşallah canım benım...

kızlar bugunku menum
sabah sadece 2sı bi arada neskafe
öğle 2 dilim ekmek 3 köfte 6 tane patates kızartması
akşam yeşil fasulye salata kavun
form cayımıda içtim simdi haberlere bakayım geliyorum şekerler....

Canım hoşgeldin,meslektaşmışız,ayrıca takımca Dukan yapıyoruz nerdeyse,bu da harika bir avantaj,güzel güzel sağlıkla ve kalıcı olarak vericez kilolarımızı

Menün kesinlikle çok güzel.Tavuk göğsü bu diyet boyu en büyük can simidin olacak

Hoşgeldinnnnnnnn,iyi gelmiştir umarım canım bu tatil sana

selam kızlar.. neredeyse bütün takımın dukan yapıcak olması ne güzel.
Harika gerçekten takımca Dukan yapıyor oluşumuz,muhteşem bir etkileşim,harika bir tesadüf

Canım ben bugün grip aşısı oldum,gerçekten ihmal etmeyin canlarım ya,insan grip olsa da ayakta atlatıyor aşı olunca

Canım sabah yapılan kahvaltı çok daha hızlı kilo verdiriyormuş,kahveyle geçiştirme olur mu bitanem

canım önceki verdiğin kilıolar için üzülme,şöyle ki;zaten geçen haftadan sayarsam o zaman kilonu 2 ye bölmem gerekirdi cuma bildirimini 12 ye kadar yapınca,herkes işine gücüne bakıyor,tüm gün ben kilo bildirimi beklemiyorum,o kural bu yüzden var ancak çok uygulayamıyoruz o kuralı çünkü hepimizin bir işi filan olabiliyor.yalnız 16.30 da paylaşım alanına eklenmesi gerekiyor.Tüm hesaplamaların yapılması da biraz zaman alıyor.En geç 15.30 a kadar bildirim yapalım ki ,liste yetişsin canım...mesaj sayımı yapıyoruz.herkes sırayla sayım yapıyor.alıntılarda bir mesaj sayılıyor.Sayımı yapıp burada yayınlıyoruz liste halinde.zaten yapılınca görürsün,sıra sana gelene kadar öğrenmiş olursun boyumuz aynıymış
tekrar hoşgeldin
afiyet olsun tam bir dukan menü
Hoşgeldin fıstıko
tercihlerin hayırlı olsun canım
ooh afiyet olsunnnn
kaptanım benim ceza puanım 8 di yine 7 yazmışsın
eski listeden alıntı yapmışım demek,düzeltirim
hep birlikte dukan bence de süper
kaçamaklarına üzülme artık geçen haftayı geride bıraktık önümüze bakalım
ev içinize sinsin hayırlı olsun
kaptan başladın mı dukana
bu arada acaba bu kaybettiğim puanı almak için 7 gün üst üstemi yani ara vermeden mi birinci olmam lazım
evet canım başladım :)
7 kez 1. lik üst üste günler olması gerekmiyor
afiyet olsun canıcım
rica ederim ni dimek
slm kızlar nasılsınız

sabah kahvaltım
peynır
bal
zeytın
domates
salatalık

afiyet olsun..ekmek ve yumurta yok mu kahvaltında? hayırdır neyin var?

iyi akşamlar canlar
Bugün işten girme fırsatım olmadı yine anca işten eve geldikten sonra,evde yapacağım işlerimi hallettikten sonra girebiliyorum.İşin kötüsü eşim şarj aletini almış ve geçmişi okurken ben baya bir şarj harcamış oldum

:)))))))) hahahaha ole keyıfsızken ben ywmwk yıyom farkedılmış hemenpp

burdayım bebemm

mısırpüsküllü form çay içiyorum içimi çok güzel canım
onuda ılk defa duydum:))

dukan atak menü:

kahvaltı:

1 y.k. yulaf kepeğiyle yaptığım 2 ad. dukan krepten 1 tanesini yedim
2 kaşık lor yedim
1 haşlanmış yumurta
2-3 bardak çay

Türk kahvesi

öğlen:

sabahtan kalan kerbimi yedim
yine lor yedim
1 bardak zero içtim

nescafe

akşam:

1 küçük çipura

kahve ,bitki çayı vs.. içerim yine

suyum 1.5 lt oldu,yatana kadar içerim daha

inşallah canım ben geçen sene ramazan umresinde geldim ilk kez şimdi bir an önce hac için gelmek istiyorum nasip tabi

inş nasip olur

Sabah 1 kase yayla çorbası, yarım dilim ekmek yedim

Şimdi biravuç kadar yok badem yedim

Yeşil çay ve form çay içtim

güzelmiş

slm kızlar nasılsınız

sabah kahvaltım
peynır
bal
zeytın
domates
salatalık

yediklerin güzel ama nacizane fikrim miktarlarınıda yaz canım

SELAMM FISTIKLAR...
nasılsınız canlar....hepinizi öpüyorum şekerler...sizi gizli gizli okuyorum sürekli haberiniz olsun
bundan sonra da takımd aolmasam da sık sık ugramaya çalışsııcamm

nasılsın neler yapıyorsun uğrada haberlerinin alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…