:)) motıveye bak be:))
gecmıs olsun cnm benım ya
form cayı ne ıcıosun?
ooooooooooooooooooo cnm benım hosgeldınnnn nasılsın durumlar nasıl..
tabiki devam:) bugun 72.5le yumruga basladım 1 kilo almısım kacamaklarlakaptanım benim ceza puanım 8 di yine 7 yazmışsın
canım Allahtan hayırlısı inşallah sağlıkla büyür çok küçükmüşgeçmiş olsun arkadaşına da
canım hoşgeldin..
dukan'a devam di mi
eşin haklymiş sanırsam:) canım inşallah cıkarsın bak göz acıp kapayıncaya kadar geci zaman:) hersey gönlünüzce olsunselam kızlar.. neredeyse bütün takımın dukan yapıcak olması ne güzel.. eskiden iki kişiydik sadece.. angiera vardı.. sahi o izinli miydi ayrılmış mıydı :26:
geçen hafta kardeşim buradaydı çok fazla bozmamakla birlikte çok da hakim olamadım dukana atak evresi pek hayırlı geçmedi yani.. meyve kaçamağı yaptım bir iki, bi çıktığımızda da kardeşimin tabağından 3-4 kaşık dondurma yürüttüm. bi de 1,5 bardak meyve suyu içtim.. tuz konusuna hiç dikkat edemedim.. yarım yamalak oldu yani bırak atak evresine syir evresine bile benzemedi..
bu sabah da 1 tane erik yedim 1 yudum da çavdar ekmeği
ne yiyeceğimi ne edeceğimi de bilmiyorum öğle öğünlerim boş geçtiği için akşam hiç tatmin olmuyorum.. beni dukana bağlayan tek şey soğuk sütlü kahvem o kadar :106: kendi evimde olsam akşamdan yemeğimi hazırlar getiririm iş yerine..
eşim haklı mıymış ne :26: gerçekten de olmuyo böyle.. ama devam edcem yinede.. şu andan itibaren meyve yasağını da delmicem.. bi de ben dukan'ı 5+5 yapıcam.. biliyorum sıkıcı oluyor diyorlar ama daha düzenli daha kurallı daha takip edilebilir gibi geliyo bana o yüzden öyle karar verdim.. önümüzdeki 5 gün sebze+protein.. salatalık ve peynir kurtarıcım olacak sanırım..
dün bi eve baktık :97: 200 m2 :97: çok güzel ankastre mutfak :97: eşim bugün ev sahibi ile görüşecekhadi inşallah hayırlısı olursa eğer belki de haftasonu çıkarım eve tabi mobilyaların da gelmesi gerekiyo :26: ben bugün bi uğrayıp sorayım ne zaman geleceğini en iyisi :106:
inşallah olur ya artık bıktım
aynen canım dukanda kaçamak korkunç oluyo..bu yazdıklarım moralini bozmasın motivasyonunu artırsın
dukan kaçamağa izin vermiyor maalesef bir yerde okumuştum kaçamaklar iğnenin bolonu patlattığı gibi dukanı bozuyormuş eğer kesin kararlıysan sana başarılar
bide acaba hiç diyetisyen yada dahiliyeye gittinmi merak ettim biliyorsun bazı metabolik rahatsızlıklar kilo vermeyi zorlaştırıyor
gidersin canım inşallah sıkma canını:)sizde hafta başı bizde hafta ortası
aslında bu sene hacca gitmeyi düşünüyordum ama mağlum sebeplerden gidemeyeceğim
çok kötü denk geliyor tamda haccın başına
ben incil görmedim ama cok guzeldi cidden etkilendim bide ilk kez yurtdışına cıktım nereler varmış..tercihin hayırlı olsun canım, inşallah gönlüne göre olsun, hoşgeldin bu arada floransa da ben ne yapmıştım orada çok kötü bir otelde kalmıştım, sahibi çok yaşlı bir adamdı asansörden garip sesler geliyordu odanın kapısına arkadan sandelye dayamıştım, başucularında da inciller oluyor orda her otelde, biraz incil okumuştum ama şehir güzeldi
tesekkür ederim canım inşallahananee tercihin hayırlı olur inş
inşallah gidersin sende canım:)inşallah canım ben geçen sene ramazan umresinde geldim ilk kez şimdi bir an önce hac için gelmek istiyorum nasip tabi
hadi dukanın hayırlı olsun:) kaptanımın eline saglık:) hiç meyve yok canım ama istersen sebze gunune bir porsiyon ekle oyle yap? bacım simdi oyle diyosunda ordan sarabı tatmadan gelsem olmazdı yani napiyimsevgili saphiracım allah razı olsn ban dönümde güzel bir menü yazdıgın içinşimdi iyiki dedin yulaf kepegini bana eşime diyeyimde alsın :102::102:dün dışarı aktara gidicektim nasip olmadı halası geldi oturd 6 geliyodu kalktı sonra dedisinin işi vardı oraya gitti 7 geliyod eve geldi seviniyorm hade gidelim demezmi akşama misafir var dedim kim alt kattakiler geliyomş çaya hayda onlar birşey hazırla allahtan kekim peynirli böregim vardı protetörölü yaptımya gelin dediki abla tarifi ver çok güzel yapmışsın dedi hoş herşeyin gzüel oluyo insanın bir el ayarı var dedi eşim ordan dedi bacım böe deyip şn şımartma eşim dün malzeme almış profetürol için yap diye ama işim komiki protetörüller benim gibi topilik olmuş bir dahaki sefere küçük yaparım işşallah dkanada gelince canem brokolim kerevizim var kabak aldım haslayım yerim diye buhar aparatıfımda şimdi eşimde yerde ben onların hayaliyle yaşıyorm brüksel lahanasıda var sebzelerim bitsin işşallah haftaya başlıyım diyorm bebem hem ylaf kepegimide alırım peynirimi sütümü sponsorma bir öpücük veririm temem kilomu tarttım bakalım adetimde 4 gibi olcek memlekete gitmem gerekirse zaten 2 haftalıgına gidicem kilo bildiriminide amcamlarda pc var ordan yazarım olmadı birinizin telini alır ararım olmazmı:102::102:daha belli degil yane
ben sana yiyeceklerimi yazayım en iyisi
sabah kalkar kalakmaz ılık ballı limonl suıyumu içtim
birazdan kepegim var yarım yaglı sütlekrep yapıcem işşallah 1 su bardagı sütle yapıyormyanına peynir abedm domates yeşil biber ve diyet çay
öylende sebze haşlaması içindekiler brokoli brüksel lahanası kabak ve tavk kalçası bir adet onları haşlıcem yanına ayran
akşamada salata ve tarhana çorbası içmeyi düşünüyorm kankimyürüyüşüde gidicektiğm bgün yattı geç kaşktım ama benim sagım solm belli olmaz şu senzelerim bitsin işşallah haftaya başlarım hoş b hafta yiyebildigimi yiyeyimde aç kalmayayım barı
şimdi gerekli malzemeler
layt süt yogurt peynir
salatalık turşusu
ylaf kepegi
daha neler eksik balık tavk ve etymrta
okadar b hafta öle besleniyorm ha b arada kitapta 1.50 litre su diyor ben on 3 litre yaparım :101::101:
yürüyüşte 1 saat yürüsem temem eşimi arıyım diyeyim akşa eve gelinde söyle seni almaya geliyim birlikte yürüyelim diyeyim en iyisi
herşey güzel olmş bebem şarap olmuşmu kızma ama onn tögbesi kabl olmyomş diye duydum nasıl domz eti bize haramsa şarapta haram hem sen beni neden götürmedin anca kendin git bir itayla görürüdük sayende bu arada hoş geldin özlemişim varlıgını
ne kadar açık sözlüsün sen kanki okurken ay ne güldüm kız demsene haberi olmasın ceza panaının ama ne etcen açık sözlüyüz biz degilmi
ben dkanı yapınca hiçmi meyve yiyemicem ya:44::44:
canım olurda gidersen banada da et biliyosn sen beni
bensiz acaba nasıl geçti bogazından bilmiyormki
ben kahvaltımı hazırlıyımda gelem bari dönerim birazdan yemek yapıcem temizlik var :104::104:neden elalemin hatnları devirim popom otrmyormki huy anacım hyakşamın menüsünü düşünmedim ama çorba belli yanına zeytin yagşlı fırasa yapıcem biber dolması doldruym dedim eşim istedi biraz neü sapıtmiş olabilir eş isteyince haliyle sapıtıyo beni özleyin anacım ben gidiyim geliyim
dukancı arkadasım bu menunde nedir boyleee:) ben boyle yaptım ilkini ve hiç goturemedim lezzetli şeyler ye ya:)sabah : bırsey yok okula zor yetıstım zaten:)))
ogle gelınce yarım tavk gogsu uc tane de tursu
aksam da yogurt ve yulaf yıcem araya da bırazz sut sıkıstırmayı dusunuyorum
ben geldimmmm:) cok uykum var bide telefonun internetini duzeltiyim gene hep burdayım pasam:)terkedildimkimse buraya gramıyo nerdesiniz ulenyn aman gelmezseniz gelmeyin bende topikte fink atarım oh kimsede yok küstüm size
slm kızlar nasılsınız
sabah kahvaltım
peynır
bal
zeytın
domates
salatalık
bıraz oncede yarım gofret yedım..bugun cok keyıfısızım
SELAMM FISTIKLAR...
nasılsınız canlar....hepinizi öpüyorum şekerler...sizi gizli gizli okuyorum sürekli haberiniz olsun
bundan sonra da takımd aolmasam da sık sık ugramaya çalışsııcamm
hosbuldum tekrardan mınık nasıl oldu
rapor veriyorm şimdi sizlere
sabah yediklerim şunlar
1 su bardagı süt yarım yaglı
1 yumurta
4 yemek kaşıgı kepekli un
onları bir güzel krep yaptım 2 adet çıktı
arasına yarım domates yarım badem dogradım
yanına 5 biryerde çayla yeşil çayı karıştırdım
peynir koydm içine
öylenede brokoli ve brüksel lahanasını haşladım 2 tavuk kalçahaşladım demir aparatıfım var düdüklüye attım buharla pişirdim bir bardaktan büyük ayran içtim
akşamada tarhana çorbası ve salata yemeyi düşünüyorm işşallah
ilkindiyi bekliyorm kılıyım yürüyüşe gidicem olmadı eşim dedi akşama birlikte yürürüzrapor vereyim dedim ben böyle yapınca güzel veriyom kiloyu sebzelerimde bitsin işşallah haftayada yaparım dukan oldu kiloyu bu hafta iyi veririm buna devam ederim bolda s içmeyi düşünüyorm tartıldım kaç kilo geliyom biliyom ama siz bilmiyosunuz dimem
terkedildimkimse buraya gramıyo nerdesiniz ulenyn aman gelmezseniz gelmeyin bende topikte fink atarım oh kimsede yok küstüm size
tabiki devam:)
ben incil görmedim ama cok guzeldi cidden etkilendim bide ilk kez yurtdışına cıktım nereler varmış..
inşallah gidersin sende canım:)
eşim eve geldi namazı kıldım yürüyüşe gidicemsonra görüşürz ananecim selam verdim almadın kız niden :2::2:ben kaçtım biraz yürüyüm bari neme lazım gram gider belkim ama size ş kadarı söylüyüm harike geliyom bu hafta sonra görüşrüz eşim arkamda hadi diye el ele tutuşup gezmeye gidelim bari:123::123::123:tek eksigimiz bu buda gelirse iş temem
bu sabah ılk tuvaletten sonra cıplak tartıda 86.5 kıloyum eklersenız cok sevınırım dıger bılgılerı dıger mesajda bıldırmıstım zaten
berenım hoşgeldin kusura bakma ben gec kaldım biraz...canım beraber tığ gibin oluruz inşallah...bide berenim merhaba hoşgeldin dukancısın sanırsam inşallah hedeflerimize beraberce ulascaz:)
hadi inşallah gönlune göre olur canım....selam kızlar.. neredeyse bütün takımın dukan yapıcak olması ne güzel.. eskiden iki kişiydik sadece.. angiera vardı.. sahi o izinli miydi ayrılmış mıydı :26:
geçen hafta kardeşim buradaydı çok fazla bozmamakla birlikte çok da hakim olamadım dukana atak evresi pek hayırlı geçmedi yani.. meyve kaçamağı yaptım bir iki, bi çıktığımızda da kardeşimin tabağından 3-4 kaşık dondurma yürüttüm. bi de 1,5 bardak meyve suyu içtim.. tuz konusuna hiç dikkat edemedim.. yarım yamalak oldu yani bırak atak evresine syir evresine bile benzemedi..
ne yiyeceğimi ne edeceğimi de bilmiyorum öğle öğünlerim boş geçtiği için akşam hiç tatmin olmuyorum.. beni dukana bağlayan tek şey soğuk sütlü kahvem o kadar :106: kendi evimde olsam akşamdan yemeğimi hazırlar getiririm iş yerine..
eşim haklı mıymış ne :26: gerçekten de olmuyo böyle.. ama devam edcem yinede.. şu andan itibaren meyve yasağını da delmicem.. bi de ben dukan'ı 5+5 yapıcam.. biliyorum sıkıcı oluyor diyorlar ama daha düzenli daha kurallı daha takip edilebilir gibi geliyo bana o yüzden öyle karar verdim.. önümüzdeki 5 gün sebze+protein.. salatalık ve peynir kurtarıcım olacak sanırım..
dün bi eve baktık :97: 200 m2 :97: çok güzel ankastre mutfak :97: eşim bugün ev sahibi ile görüşecekhadi inşallah hayırlısı olursa eğer belki de haftasonu çıkarım eve tabi mobilyaların da gelmesi gerekiyo :26: ben bugün bi uğrayıp sorayım ne zaman geleceğini en iyisi :106:
nasıl bi kahveymış bakımm o..çiğ çiğ kaşık kaşık yerim ben kahve olsun yeter kı...merak ettim nasıl bi kahve bana da söyleyın kızlar..bide senarist canım şu kahvenin tarifini bir daha yazarmısın bende denemek istiyorum türk kahvesini çok severim şimdiden 2 fincan içtim bile
aslında kahvaltı denmesinin nedenin kahvenin altına yani sabah kahvesi ni içmeden birşeyler yendiği içinmiş bu durumda benim kahveüstü olacak çünkü kahvaltı yapmadım daha
kuzum emziriyosun sen az diil mi bu menü...:44:kuzunu sütsüz bırakmayasın haa....sabah : bırsey yok okula zor yetıstım zaten:)))
ogle gelınce yarım tavk gogsu uc tane de tursu
aksam da yogurt ve yulaf yıcem araya da bırazz sut sıkıstırmayı dusunuyorum
paşam sen çalışmıyon mu ne geziyosun bu saatte buralarda...terkedildimkimse buraya gramıyo nerdesiniz ulenyn aman gelmezseniz gelmeyin bende topikte fink atarım oh kimsede yok küstüm size
eşim eve geldi namazı kıldım yürüyüşe gidicemsonra görüşürz ananecim selam verdim almadın kız niden :2::2:ben kaçtım biraz yürüyüm bari neme lazım gram gider belkim ama size ş kadarı söylüyüm harike geliyom bu hafta sonra görüşrüz eşim arkamda hadi diye el ele tutuşup gezmeye gidelim bari:123::123::123:tek eksigimiz bu buda gelirse iş temem
Canım hoşgeldin,meslektaşmışız,ayrıca takımca Dukan yapıyoruz nerdeyse,bu da harika bir avantaj,güzel güzel sağlıkla ve kalıcı olarak vericez kilolarımızıtesekkur ederım cok hepımıze hayırlı olur ınsallah tabıkı benımkı daha kucuk oldugu ıcın anlamıyorum belkı de ısın gercekten zor bızım komsunun cocugu surubu serbet gıbı ıcıyor ınanamıyorum yaaa pekmezı bıle surup dıye ıcırıyor:)) benım smıleyler neden yok
pekala anladım yarın sabah tartılıyorum o zaman ucgunluk verdıgım kılokar gume mı gıdıyor :) neyse olsun bakalım daha verılecek cok kılo var nasılsa bu arada cuma on ıkıyı bıraz gecse olurmu cunku ben okuldan 12 de donuyorum ve hemen bebısı doyurup uyutmam gerekıyor en gec ıkı gıbı versem olurmu kaptanım yok dersenız zorlamaya calısırım durumu tabı bıde mesaj sayım ısı nasıl olacak bana anlatabılırmısınız yanı herkesın kac tane mesaj yazdıgını mı sayıyoruz kıme bıldırıyoruz nerden bıldırıyoruz lutfen anlatın da yanlıs bısey yapmıyım bu arada alıntılara tumden cevap vermeyı bır mesaj mı sayıyoruz yoksa her alıntıyı ayrı mesajmı sayıyoruz cok soru sordum dımı ozur dılerım sımdıden anladıgım zaman hersey daha kolay olucak:))
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):beren
yaşınız:26
işinizgretmen
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hepsını anlatıyımmı bılemıyorum cok kere denemem oldu 1 kere 56 kılo oldum unıversıeye hazırlanırken de baya aldım dr bıle denedım ama olmadı hamılelık falan gırdı araya ıyıce yapıstı ustume bu sefer kararlıyım
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):tek yemekle olmaz spor yapmak lazım
boyunuz:163
ilk başladığınız kilo:yarın sabah tartılıp yazıcam
hedef kilonuz:65
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:bır kere gunde sadece bır elma bır portakal ve bır greyfurt yıyerek 56 oldum sacma bır rejımdı oldugu gıbı gerı aldım
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:spor kot yerıne gore kumas pantolon gomlek falan gıyıyorum aynı gıyım tarzıma elbıseler de ekleyıp bedenlerını kucultmek en cok da mayo gıyebılmek tatıl yerlerınde:)
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:daha rahat nefes almak kızım buyuyor allahın ıznı ıle arkasında daha rahat kosabılmek merdıven cıkınca nefes nefese kalmamak
diğer(eklemek istediğiniz):sımdılık bu kadar herkese tesekkurler
Menün kesinlikle çok güzel.Tavuk göğsü bu diyet boyu en büyük can simidin olacakbu arada bana gelen yulaf kepegı de dogalsan gayet memnunum sımdılık
menu:
sabah: ıkı kasık yulaf kepegı ve ıkı yumurta ıle yapılmıs ekmek yanında bır bardak sut
aksam : yarım gogus haslanmıs
tabıkı ıkı lt su
bugun temızlık yapma sebebıyle yuruyus yok ogunlerde atlanmıs durumda zaten proteınler bana gore degıl yıyebıldıgım kadarıyla yıyorum acım yanı:))
yuruyus artı plates yapmak ıstıyorum cok ma sanırım hayalde kalacak cunku vaktım yok
Hoşgeldinnnnnnnn,iyi gelmiştir umarım canım bu tatil sanakızlar selam ben geldim:) tercihimide yaptım inşallah iyi bişeyler olur..
şimdiiii yesilerikçim turla toskanaya gitti siena lucca pisa saint bilmemne bolcada floransa gezdik dunyanın en iyi dondurmasını yapan bi yer varmıs orda şampanyalı dondurma yedim hiçte guzel değildi valla:) kızlr bi sürü yürüdük yoruldum hergun iki saat belki daha fazla yuruyus oldu yemekleri cok abartmamaya calıstım pizza yemedik zaten makarna ve pilav gibi bişeyleri var ondan ve tabiki tatlı kaçamaklarım oldu ayıptır söylemesi şarapta içtiğimden dukan bozuldu zaten ..tartı vardı otelde bi çıktım 73 ama kabız oldum yarın hemen form cayıyla kendi çayıma baslıcamçyumruk karete ne bulursam yapcam istediğim ölçülere kadarda bozmak yok söz ..size size şimdiden gunaydınlar olsun :)
Harika gerçekten takımca Dukan yapıyor oluşumuz,muhteşem bir etkileşim,harika bir tesadüfselam kızlar.. neredeyse bütün takımın dukan yapıcak olması ne güzel.
Canım ben bugün grip aşısı oldum,gerçekten ihmal etmeyin canlarım ya,insan grip olsa da ayakta atlatıyor aşı oluncakızlar daha öncedende yazdığım gibi vücud direncim düştü boğazımda kötü ben size 1 ,2 gün sonra katılabileceğim
çünkü benim yapım ya hep ya hiçtir arada kaçamak yapmamam lazım bozdum mu tam bozarım
Canım sabah yapılan kahvaltı çok daha hızlı kilo verdiriyormuş,kahveyle geçiştirme olur mu bitanemkızlar bugunku menum
sabah sadece 2sı bi arada neskafe
öğle 2 dilim ekmek 3 köfte 6 tane patates kızartması
akşam yeşil fasulye salata kavun
form cayımıda içtim simdi haberlere bakayım geliyorum şekerler....
canım önceki verdiğin kilıolar için üzülme,şöyle ki;zaten geçen haftadan sayarsam o zaman kilonu 2 ye bölmem gerekirditesekkur ederım cok hepımıze hayırlı olur ınsallah tabıkı benımkı daha kucuk oldugu ıcın anlamıyorum belkı de ısın gercekten zor bızım komsunun cocugu surubu serbet gıbı ıcıyor ınanamıyorum yaaa pekmezı bıle surup dıye ıcırıyor:)) benım smıleyler neden yok
pekala anladım yarın sabah tartılıyorum o zaman ucgunluk verdıgım kılokar gume mı gıdıyor :) neyse olsun bakalım daha verılecek cok kılo var nasılsa bu arada cuma on ıkıyı bıraz gecse olurmu cunku ben okuldan 12 de donuyorum ve hemen bebısı doyurup uyutmam gerekıyor en gec ıkı gıbı versem olurmu kaptanım yok dersenız zorlamaya calısırım durumu tabı bıde mesaj sayım ısı nasıl olacak bana anlatabılırmısınız yanı herkesın kac tane mesaj yazdıgını mı sayıyoruz kıme bıldırıyoruz nerden bıldırıyoruz lutfen anlatın da yanlıs bısey yapmıyım bu arada alıntılara tumden cevap vermeyı bır mesaj mı sayıyoruz yoksa her alıntıyı ayrı mesajmı sayıyoruz cok soru sordum dımı ozur dılerım sımdıden anladıgım zaman hersey daha kolay olucak:))
adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):beren
yaşınız:26
işinizgretmen
şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:hepsını anlatıyımmı bılemıyorum cok kere denemem oldu 1 kere 56 kılo oldum unıversıeye hazırlanırken de baya aldım dr bıle denedım ama olmadı hamılelık falan gırdı araya ıyıce yapıstı ustume bu sefer kararlıyım
kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):tek yemekle olmaz spor yapmak lazım
boyunuz:163
ilk başladığınız kilo:yarın sabah tartılıp yazıcam
hedef kilonuz:65
hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:bır kere gunde sadece bır elma bır portakal ve bır greyfurt yıyerek 56 oldum sacma bır rejımdı oldugu gıbı gerı aldım
bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:spor kot yerıne gore kumas pantolon gomlek falan gıyıyorum aynı gıyım tarzıma elbıseler de ekleyıp bedenlerını kucultmek en cok da mayo gıyebılmek tatıl yerlerınde:)
zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:daha rahat nefes almak kızım buyuyor allahın ıznı ıle arkasında daha rahat kosabılmek merdıven cıkınca nefes nefese kalmamak
diğer(eklemek istediğiniz):sımdılık bu kadar herkese tesekkurler
afiyet olsun tam bir dukan menübu arada bana gelen yulaf kepegı de dogalsan gayet memnunum sımdılık
menu:
sabah: ıkı kasık yulaf kepegı ve ıkı yumurta ıle yapılmıs ekmek yanında bır bardak sut
aksam : yarım gogus haslanmıs
tabıkı ıkı lt su
bugun temızlık yapma sebebıyle yuruyus yok ogunlerde atlanmıs durumda zaten proteınler bana gore degıl yıyebıldıgım kadarıyla yıyorum acım yanı:))
yuruyus artı plates yapmak ıstıyorum cok ma sanırım hayalde kalacak cunku vaktım yok
Hoşgeldin fıstıkokızlar selam ben geldim:) tercihimide yaptım inşallah iyi bişeyler olur..
şimdiiii yesilerikçim turla toskanaya gitti siena lucca pisa saint bilmemne bolcada floransa gezdik dunyanın en iyi dondurmasını yapan bi yer varmıs orda şampanyalı dondurma yedim hiçte guzel değildi valla:) kızlr bi sürü yürüdük yoruldum hergun iki saat belki daha fazla yuruyus oldu yemekleri cok abartmamaya calıstım pizza yemedik zaten makarna ve pilav gibi bişeyleri var ondan ve tabiki tatlı kaçamaklarım oldu ayıptır söylemesi şarapta içtiğimden dukan bozuldu zaten ..tartı vardı otelde bi çıktım 73 ama kabız oldum yarın hemen form cayıyla kendi çayıma baslıcamçyumruk karete ne bulursam yapcam istediğim ölçülere kadarda bozmak yok söz ..size size şimdiden gunaydınlar olsun :)
eski listeden alıntı yapmışım demek,düzeltirimkaptanım benim ceza puanım 8 di yine 7 yazmışsın
hep birlikte dukan bence de süperselam kızlar.. neredeyse bütün takımın dukan yapıcak olması ne güzel.. eskiden iki kişiydik sadece.. angiera vardı.. sahi o izinli miydi ayrılmış mıydı :26:
evet canım başladım :)kaptan başladın mı dukana
bu arada acaba bu kaybettiğim puanı almak için 7 gün üst üstemi yani ara vermeden mi birinci olmam lazım
afiyet olsun canıcımsevgili saphiracım allah razı olsn ban dönümde güzel bir menü yazdıgın içinşimdi iyiki dedin yulaf kepegini bana eşime diyeyimde alsın :102::102:dün dışarı aktara gidicektim nasip olmadı halası geldi oturd 6 geliyodu kalktı sonra dedisinin işi vardı oraya gitti 7 geliyod eve geldi seviniyorm hade gidelim demezmi akşama misafir var dedim kim alt kattakiler geliyomş çaya hayda onlar birşey hazırla allahtan kekim peynirli böregim vardı protetörölü yaptımya gelin dediki abla tarifi ver çok güzel yapmışsın dedi hoş herşeyin gzüel oluyo insanın bir el ayarı var dedi eşim ordan dedi bacım böe deyip şn şımartma eşim dün malzeme almış profetürol için yap diye ama işim komiki protetörüller benim gibi topilik olmuş bir dahaki sefere küçük yaparım işşallah dkanada gelince canem brokolim kerevizim var kabak aldım haslayım yerim diye buhar aparatıfımda şimdi eşimde yerde ben onların hayaliyle yaşıyorm brüksel lahanasıda var sebzelerim bitsin işşallah haftaya başlıyım diyorm bebem hem ylaf kepegimide alırım peynirimi sütümü sponsorma bir öpücük veririm temem kilomu tarttım bakalım adetimde 4 gibi olcek memlekete gitmem gerekirse zaten 2 haftalıgına gidicem kilo bildiriminide amcamlarda pc var ordan yazarım olmadı birinizin telini alır ararım olmazmı:102::102:daha belli degil yane
ben sana yiyeceklerimi yazayım en iyisi
sabah kalkar kalakmaz ılık ballı limonl suıyumu içtim
birazdan kepegim var yarım yaglı sütlekrep yapıcem işşallah 1 su bardagı sütle yapıyormyanına peynir abedm domates yeşil biber ve diyet çay
öylende sebze haşlaması içindekiler brokoli brüksel lahanası kabak ve tavk kalçası bir adet onları haşlıcem yanına ayran
akşamada salata ve tarhana çorbası içmeyi düşünüyorm kankimyürüyüşüde gidicektiğm bgün yattı geç kaşktım ama benim sagım solm belli olmaz şu senzelerim bitsin işşallah haftaya başlarım hoş b hafta yiyebildigimi yiyeyimde aç kalmayayım barı
şimdi gerekli malzemeler
layt süt yogurt peynir
salatalık turşusu
ylaf kepegi
daha neler eksik balık tavk ve etymrta
okadar b hafta öle besleniyorm ha b arada kitapta 1.50 litre su diyor ben on 3 litre yaparım :101::101:
yürüyüşte 1 saat yürüsem temem eşimi arıyım diyeyim akşa eve gelinde söyle seni almaya geliyim birlikte yürüyelim diyeyim en iyisi
herşey güzel olmş bebem şarap olmuşmu kızma ama onn tögbesi kabl olmyomş diye duydum nasıl domz eti bize haramsa şarapta haram hem sen beni neden götürmedin anca kendin git bir itayla görürüdük sayende bu arada hoş geldin özlemişim varlıgını
ne kadar açık sözlüsün sen kanki okurken ay ne güldüm kız demsene haberi olmasın ceza panaının ama ne etcen açık sözlüyüz biz degilmi
ben dkanı yapınca hiçmi meyve yiyemicem ya:44::44:
canım olurda gidersen banada da et biliyosn sen beni
bensiz acaba nasıl geçti bogazından bilmiyormki
ben kahvaltımı hazırlıyımda gelem bari dönerim birazdan yemek yapıcem temizlik var :104::104:neden elalemin hatnları devirim popom otrmyormki huy anacım hyakşamın menüsünü düşünmedim ama çorba belli yanına zeytin yagşlı fırasa yapıcem biber dolması doldruym dedim eşim istedi biraz neü sapıtmiş olabilir eş isteyince haliyle sapıtıyo beni özleyin anacım ben gidiyim geliyim
slm kızlar nasılsınız
sabah kahvaltım
peynır
bal
zeytın
domates
salatalık
:)))))))) hahahaha ole keyıfsızken ben ywmwk yıyom farkedılmış hemenhoş geldin dadlm artık eskiler geri gelse kankilerim özledim vallahı nerde eski günler hey gidi hey
içinde patatesin şeker var bir daha dedigini duymuyum ben kaç zamandır yemiyom biliyonmu hem doktor eltim epirinç ve patates yeme demiş hepsinde şeker var başka şey ye ne biliyim brokoli
belli keyifsiz oldgn götürmüşsün gene aferim bak sana yalanım yok dinle beni mtfakta okadar taze kol böregi var hemde içinde peynir ve maydonoz eşliginde meyveli kek var daha bitmedi çuklatalı krabiye var halley var ben yiyommu ah yanımda olsaydın yirdin çaplagı da ette yanımda degilsin yoksa 41 le yanmıştın
burdayım bebemmterkedildimkimse buraya gramıyo nerdesiniz ulenyn aman gelmezseniz gelmeyin bende topikte fink atarım oh kimsede yok küstüm size
onuda ılk defa duydum:))mısırpüsküllü form çay içiyorum içimi çok güzel canım
inşallah canım ben geçen sene ramazan umresinde geldim ilk kez şimdi bir an önce hac için gelmek istiyorum nasip tabi
Sabah 1 kase yayla çorbası, yarım dilim ekmek yedim
Şimdi biravuç kadar yok badem yedim
Yeşil çay ve form çay içtim
günaydın kızlar dün çok yorucu ama çok güzel bir gün geçirdim balçovada teyzemlerin bahçesi var oraya gittik patlıcan biber közledik büyük bir ateş yaktılar biraz patates salatası yedim 1 parçada tenekede tavuk yedim közler bitince tavuk pişirdiler bideceviz kırdım biber topladım ama çok eğlenceliydi bide bugün regl oldum
slm kızlar nasılsınız
sabah kahvaltım
peynır
bal
zeytın
domates
salatalık
SELAMM FISTIKLAR...
nasılsınız canlar....hepinizi öpüyorum şekerler...sizi gizli gizli okuyorum sürekli haberiniz olsun
bundan sonra da takımd aolmasam da sık sık ugramaya çalışsııcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?