oyoyoy...masallahh spor süper valla....Herkeslere günaydıııııınnnnnnn.
Akşam iki mil lesliemi yaptım ama 2güne biraz fazla spor yüklemesi oldu her yerim ağrıyooooor bugün çok yoğun olacak öğlen toplantım var uzun ve sıkıcı akademik kurul bakalım nasıl geçecek akşam 9a kadar da dersim var aralarda uğrarım gene hepinize güzell bir gün diliyorum çooooooookk mutlu olun inşallah
kuzumm hayırlısı olsun hakkınızda....arkadaşlar geçmişe bakmadan hemen açıklama yapayım diye yazayım dedim
01 ekim yani cumartesi günü o bir mesajı yazdıktan sonra (kiralık evden bahsettiği msj) yemin ediyorum kafamı kaldırmadımöyle yoğun öyle kötü bir gündü ki eve gidince de vurdum kafayı yattım kaptanım bu bir bahane sayılır mı bilmiyorum ama durum bu yani..
02 ekim yani dün de hiç girmedimöğleden sonra bahsettiğim eve gittik bir önceki gün ev sahibiyle anlaşıp sözleşmiştik.. emlakçı bize evi gösterdi beğendik.. tutmaya karar verdik emlakçıyla el sıkıştık içeride kiracıların eşyaları vardı eşyalar çıksın o gün evi görüp kontratı yapalım dedik emlakçı da tamam dedi ayrıldık tam buraya yazıyordum eşim bi aradı ki ev sahibi esmiş gürlemiş emlakçıya neden kontrat yapmamışız diye..ona güvenmiyor muymuşuz biz? bi müşterisi daha vardı evin "ona da vermiyorum ona da" diye bağırmış gitmiş emlakçı eşimi aramış anlatmış bir bir biz de şaşkınız neden böyle yaptı anlamadık demiş :44: kadınla anlaşmalarını bitirmişler kadının evlerini (bi çok evi varmış) bırakmışlar.
yani işin kısası olmadı cancağızlar
ben önce çok sinirlendim.. arayıp kadını gürlicektim..
içerde eski kiracının eşyaları olan bi eve ben neden kontrat yapayım?
ya içeriden çıkarken birşeye zarar verirlerse neden ben mesul olayım?
ben daha dün tanıştığım bi kadına neden güveneyim?
kiracılar 3000 lira taktı bana diyo sana 3000 lira borç takan kiracının o eşyayı o evden çıkaracağına güvenip nasıl kontrat imzalıyım?
emlakçı da diyo başka bişey var altında diye :44:
önce sinirlendim sonra da çok üzüldüm.. inanın gına geldi artık ben bir saniye bile o evde kalmak istemiyorum.. inanın bişey yok annemle görümcemle çok iyi anlaşıyorum kayınbabam olsun şeker gibi hiçbir sıkıntım yok.. ama istemiyorum artık.. evim olsun istiyorum! Ben 3,5 aydır kayınvalidemlerdeyim ama depremden beri 1 yıl olacak neredeyse evim eşyam yok benim
hoşgeldinnn....selam kızlar herkese günaydın dün uğrayamayınca bu gün sabahtan geleyim dedim
oleyyyyy...sen var ya taş olucaksın taş....Şu dakika itibariyle plates kursuna da yazılmış bulunuyorum pazartesi 8 ekimde başlıyoooorrr
oglen yemegım
patates yemegı bı tabak
kucucuk bı ekmek
ve bol yesıl sogan(sogan asermem bu aralar fazla)
bı arada az bısı fındık yedım
Bu hiz yumruktan geldi sanirim tatilde falanda cok hareket ettim onlarda etkendir
Kaptanim bendede kansizlik var 3ay civarinda bir kez bayginlikta yasiyorum demir hapi kullaniyodum bi ara ama kilo almamistim ispanaktada demir var dogru biliyosam sebze gunlarinda ispanak tuketebilirrsin hatta sabahlari 1avuc siyah kuru uzumde yesen bence bisey olmaziyi akşamlar canlar :)
işten çıktım,dr. a gittim,tahlil sonuçlarımı aldım,hepsi çok güzel çıkmışsadece biraz kansızlık var dedi dr. demir hapı verdi.Kilo yapar mı dedim,kullananlar yaptığını söylüyorlar dedi.Aman dedim ben zaten çok kiloluyum 82 kg yum ve 22 kg veridm,tekrar eski halime dönemem dedim.Tamam ama kan yapan şeyler yiyip içmen lazım dedi.Üzüm,pekmez,şarap..diye bir güzel saydı bunların hepsi diyetime ters,hepsi çok şekerli.Ee yapçak bişi yok dedi.Kısaca ya kilolu ve kanlı olacan ya da zayıf kansız demeye getirdi.Aldım eczaneden demir hapını ama kullanmayı düşünmüyorum,o riske giremem.Onun yerine bol bol ciğer filan tüketmeye çalışırım artık napiim
Sonra kuzuyu okuldan almaya gittik.aman pek eğlenmiş bugün.öğretmeni mükemmel bir gün geçirdik dedi.Yarın da bir çocuk eğlence merkezine gezi yapacaklarmış.Gerçi ben oraya daha cumartesi götürmüştüm ama olsun,herkes giderken benim ki okulda mı kalacak
Eve geldim,yemeğimi ocağa koydum,size bir bakayım dedim.Ben şimdilik böyle.Yemeğime bakayım.Yine gelirim
:) amin kaptanim ama kacamak yapmiyorum ben tatilde bile hic derecesindeydi mesela gozume carpmisti yumurta kirmissin margarinli yapmayabilirdin benim tek kacamagim zeytin yani o derece azimliyimsonunda 6 ları gördün canım darısı başıma 7 leri göremedim daha ama bu cuma 81 i görebilirim,en son cuma günü 83 tüm
Supeer:)Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
anşaaa, SAPHIRA, ananee, gerbera1987
ooo kızlar herkeşler burda keyıfler nasıl...:13:
Listeyi bi daha yayinlayabilirmisin kaptanim ben ne zaman saycam bilmiyorum belki bendedirKızlar mesaj sayımları yine yapılmamış.En son listeyi güncelledim ama hiç sayım görmedim :44:
menü:
kahvaltı:
1 dukan krep
1 haşlanmış yumurta
biraz lor
2-3 zeytin
2-3 parça domates
çay
T.kahvesi
öğlen:
1 tavuk göğüs
2-3 yuvarlak dilim soğan (tavukla ızgara olarak pişirdim)
1 ad. dukan krep
2-3 dilim domates
1 kase yoğurt
2 bardak zero
adaçayı
akşam ne yicemi bilmiyorum şu an.Eşim ve kızım için z.yağlı pirinçli kabak pişirdim.şöyle bol naneli,yoğurtlu filan bayılırım ama henüz sebze zamanım gelmedi.1 kaşık tadına bakabilirm
Kaptanim bendede kansizlik var 3ay civarinda bir kez bayginlikta yasiyorum demir hapi kullaniyodum bi ara ama kilo almamistim ispanaktada demir var dogru biliyosam sebze gunlarinda ispanak tuketebilirrsin hatta sabahlari 1avuc siyah kuru uzumde yesen bence bisey olmaz
Duru ya cok sevindim uyum saglamicak gbi degil zaten hocalarida en cok onu seviyodur:) arkadaslariyla gidince daha farkli olur zaten onun icin
:) amin kaptanim ama kacamak yapmiyorum ben tatilde bile hic derecesindeydi mesela gozume carpmisti yumurta kirmissin margarinli yapmayabilirdin benim tek kacamagim zeytin yani o derece azimliyim
Supeer:)
Listeyi bi daha yayinlayabilirmisin kaptanim ben ne zaman saycam bilmiyorum belki bendedir
Yumurta yogurt falan oyle gecistir istersen kaptanim ama vaktin varsa kadinbudu yap yani:)
Annem diyetimin en büyük destekçisi oldu hep sağolsun,benimle birlikte diyet yapıyor o daoooooooooooooooooooo senden mutlusu yoktur artık:)) annene sole guzel yemekler yapmasın sana:)
Teşekkür ederim canım,inşallah sen de hayırlısı ile kavuşursun ailene.Vitamini ihmal etmezsen dukan seni hiç zorlamaz.Canım okula faxlanıyor diye biliyorum,okul da ilçe meme götürüyor diye ama,dışarda daha önce de hiç rapor almadım,müdürüne bir sor istersen sağlam olsunyok canım ya zaten bı tek onları yıyebılıyorum tavuk balık et yıyemıyorum yanı severek yemıyorum ama sut yogurt peynır ve yumurtada sorun yok bu arada 35 kılomu verdın agzım acık kaldı harıkasın tatlım yaaaaaaaaaaaaaaa sırrı nedır benımde bır o kadar vermem gerek de onun ıcın yanı ama vıtamını alıcam mutlaka bu arada rapor ısını sana sorayım bayramdan on gun sonra annemler gelecek de mınıge bakma ıcın on gun ıcın rapor almam lazım da bunu ılce mıllı eıtıme mı yoksa mudure mı goturcem dılekce falan verıyomuyum bıde bayramda sehır dısında olcaz ya raporu ordan alırsam nasıl gondermelıyım ve kıme gondermelıyım sımdıden cok saol
gozun aydın darısı basıma ınsallah benımkıler de gelecek de ::)
Teşekkür ederim canımgözün aydın cnm
Amin canım,çok teşekkür ederimgözün aydın canım allah mutluluğunuzu daim etsin
Canım öyle haklısın ki,inşallah hayırlısı ile yuvana geçersinarkadaşlar geçmişe bakmadan hemen açıklama yapayım diye yazayım dedim
01 ekim yani cumartesi günü o bir mesajı yazdıktan sonra (kiralık evden bahsettiği msj) yemin ediyorum kafamı kaldırmadımöyle yoğun öyle kötü bir gündü ki eve gidince de vurdum kafayı yattım kaptanım bu bir bahane sayılır mı bilmiyorum ama durum bu yani..
02 ekim yani dün de hiç girmedimöğleden sonra bahsettiğim eve gittik bir önceki gün ev sahibiyle anlaşıp sözleşmiştik.. emlakçı bize evi gösterdi beğendik.. tutmaya karar verdik emlakçıyla el sıkıştık içeride kiracıların eşyaları vardı eşyalar çıksın o gün evi görüp kontratı yapalım dedik emlakçı da tamam dedi ayrıldık tam buraya yazıyordum eşim bi aradı ki ev sahibi esmiş gürlemiş emlakçıya neden kontrat yapmamışız diye..ona güvenmiyor muymuşuz biz? bi müşterisi daha vardı evin "ona da vermiyorum ona da" diye bağırmış gitmiş emlakçı eşimi aramış anlatmış bir bir biz de şaşkınız neden böyle yaptı anlamadık demiş :44: kadınla anlaşmalarını bitirmişler kadının evlerini (bi çok evi varmış) bırakmışlar.
yani işin kısası olmadı cancağızlar
ben önce çok sinirlendim.. arayıp kadını gürlicektim..
içerde eski kiracının eşyaları olan bi eve ben neden kontrat yapayım?
ya içeriden çıkarken birşeye zarar verirlerse neden ben mesul olayım?
ben daha dün tanıştığım bi kadına neden güveneyim?
kiracılar 3000 lira taktı bana diyo sana 3000 lira borç takan kiracının o eşyayı o evden çıkaracağına güvenip nasıl kontrat imzalıyım?
emlakçı da diyo başka bişey var altında diye :44:
önce sinirlendim sonra da çok üzüldüm.. inanın gına geldi artık ben bir saniye bile o evde kalmak istemiyorum.. inanın bişey yok annemle görümcemle çok iyi anlaşıyorum kayınbabam olsun şeker gibi hiçbir sıkıntım yok.. ama istemiyorum artık.. evim olsun istiyorum! Ben 3,5 aydır kayınvalidemlerdeyim ama depremden beri 1 yıl olacak neredeyse evim eşyam yok benim
Çok sağol canım,babana da Allah gani gani rahmet eylesin inşallah...senin adına çok sevindim inan işşallah hep yanında kalırlar sev öp onları hayattayken benim babam yok özledim onu
Canım şükürler olsun daha iyiyim,daha da iyi olucam inşallah,duanı eksik etme prensesimNevcim cok sevindim ama merak ediyorum seni iyisindir umarim canini sıkma orda hicbiseye tamammi:)
Canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.Demir hapı ciddi ciddi kilo yapıyor annemden biliyorum,ciğer bana da çok mantıklı geldi...iyi akşamlar canlar :)
işten çıktım,dr. a gittim,tahlil sonuçlarımı aldım,hepsi çok güzel çıkmışsadece biraz kansızlık var dedi dr. demir hapı verdi.Kilo yapar mı dedim,kullananlar yaptığını söylüyorlar dedi.Aman dedim ben zaten çok kiloluyum 82 kg yum ve 22 kg veridm,tekrar eski halime dönemem dedim.Tamam ama kan yapan şeyler yiyip içmen lazım dedi.Üzüm,pekmez,şarap..diye bir güzel saydı bunların hepsi diyetime ters,hepsi çok şekerli.Ee yapçak bişi yok dedi.Kısaca ya kilolu ve kanlı olacan ya da zayıf kansız demeye getirdi.Aldım eczaneden demir hapını ama kullanmayı düşünmüyorum,o riske giremem.Onun yerine bol bol ciğer filan tüketmeye çalışırım artık napiim
Onunla krep yapip peynirle yiyebilirsin kaptanim:) yogurtla pek lezzetsiz geliyo bana. kadinbudu kofte ya:)hımm demir hapını içeyim yani o zaman öyle mi,en azından 1 hafta deniyim,bakalım iştahım da filan bir değişiklik olacak mı
sağol canım evet pek sevişiyorlar
canım ben o margarini maalesef ofiste yedim,başka bir şey yoktu yiyebileceğim ve ofisteki tava o kadar çok çizilmiş ki,yağsız pişirmenin de imkanı yoktu yumurtayı.yani isteyerek yapılmış bir kaçamak olmadı ki zaten ben hayatta margarin yemem,hatta evime almam bile
½ kaşık kepek hakkım var,onu yoğurda karıştırıp yesem diye düşünüyorum henüz kesin karar vermedimkadınbudu derkennn ???
listeyi tekrar yayınlarım şimdi canım
Merhaba:)herkese merhaba
Etmiyorum emin ol:) ve sen guclu bi insansin zaten :) demir hapi bende kilo yapmamisti ya ama cocuklara ayri bi hapi falan varsa ondandir belki ben 14yaslarimdayken kullanmistimAnnem diyetimin en büyük destekçisi oldu hep sağolsun,benimle birlikte diyet yapıyor o da
Teşekkür ederim canım,inşallah sen de hayırlısı ile kavuşursun ailene.Vitamini ihmal etmezsen dukan seni hiç zorlamaz.Canım okula faxlanıyor diye biliyorum,okul da ilçe meme götürüyor diye ama,dışarda daha önce de hiç rapor almadım,müdürüne bir sor istersen sağlam olsun
Teşekkür ederim canım
Amin canım,çok teşekkür ederim
Canım öyle haklısın ki,inşallah hayırlısı ile yuvana geçersin
Çok sağol canım,babana da Allah gani gani rahmet eylesin inşallah...
Canım şükürler olsun daha iyiyim,daha da iyi olucam inşallah,duanı eksik etme prensesim
Canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.Demir hapı ciddi ciddi kilo yapıyor annemden biliyorum,ciğer bana da çok mantıklı geldi...
Ben geldim bennn:d kizlar pasama rakibim bi bombada benim sabah 69u gordummmmmm:)
heç patates yemegi olmamış kızoglen yemegım
patates yemegı bı tabak
kucucuk bı ekmek
ve bol yesıl sogan(sogan asermem bu aralar fazla)
bı arada az bısı fındık yedım
Kizlar bende kadinbudu yaptim ama kofte gibi olmadi onu yumurtayla kavurdum yedim pek bi lezzetliydi:)
resimler pek dadl çıkmış sıpamın annesi allahım bizlerede nasip etsin işşallahiyi akşamlar canlar :)
Sonra kuzuyu okuldan almaya gittik.aman pek eğlenmiş bugün.öğretmeni mükemmel bir gün geçirdik dedi.Yarın da bir çocuk eğlence merkezine gezi yapacaklarmış.Gerçi ben oraya daha cumartesi götürmüştüm ama olsun,herkes giderken benim ki okulda mı kalacak
Eve geldim,yemeğimi ocağa koydum,size bir bakayım dedim.Ben şimdilik böyle.Yemeğime bakayım.Yine gelirim
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
anşaaa, SAPHIRA, ananee, gerbera1987
ooo kızlar herkeşler burda keyıfler nasıl...:13:
Annem diyetimin en büyük destekçisi oldu hep sağolsun,benimle birlikte diyet yapıyor o da
Teşekkür ederim canım,inşallah sen de hayırlısı ile kavuşursun ailene.Vitamini ihmal etmezsen dukan seni hiç zorlamaz.Canım okula faxlanıyor diye biliyorum,okul da ilçe meme götürüyor diye ama,dışarda daha önce de hiç rapor almadım,müdürüne bir sor istersen sağlam olsun
Teşekkür ederim canım
Amin canım,çok teşekkür ederim
Canım öyle haklısın ki,inşallah hayırlısı ile yuvana geçersin
Çok sağol canım,babana da Allah gani gani rahmet eylesin inşallah...
Canım şükürler olsun daha iyiyim,daha da iyi olucam inşallah,duanı eksik etme prensesim
Canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.Demir hapı ciddi ciddi kilo yapıyor annemden biliyorum,ciğer bana da çok mantıklı geldi...
bebem hayırlı ugurlu olsun:))
ama leslie gıbı evdede yapabılırdın
ebru sallı ıle plates vıdeolarıyla
yada plastes dıe arattırıp baya uzunlar ve degısık degısık olanlarda var
ama kursta degısık degısık hareketler olur belkı devamıda olur en azından
nasıl yazıldın?? kaç kaç haftada kaç kere fıyatı nedır?
ay canım sagolasın beni ihya ettin
senin adına çok sevindim inan işşallah hep yanında kalırlar sev öp onları hayattayken benim babam yok özledim onu
canım menün süper aferim devamn et böle gözüme giriyosunişte çalışıyorsunya ondan yorlrsn bak ban işten çıkarıldım otryorm kös kös evde ama kafaya koydm bir komş boncuk işi yapıyomş hep para kazanıyomş diyorm bir deneyim bakalım:44::44:hem can sıkıntım gider
terbiyesiz neden diyete adepte olamıyorsn bakem dymym bir daha filinta gibi olcez biz şöyel salına salına yürücez işte o kada yoksa geliyo gene şaplak git elini yüzünü yıka besmeleni çek başla nen yoksa sonunu sen düşün bu topügün dayak atan kişisi olraktan gözünün yaşına bakmam bilesin gerberacım
canım iyi yapmışsın aferim sanabugün bir yere gittim neler vardı dicemde aşagıya yazayım toplu okursun
yemin olsn okdmya sesim evi inletti halende gülüyorm manyak seni allah seni hacı etsin işşallah eşim sesime geldi neye gülüyon diye halende gülüyom yazraken
canım mazeretin var bende kaptanım kızmaz kefe gelmemezlik yapmamışınki degilmi genede kaptanım bilir tabeev içinde canını sıkma rabbim neyi hayırlı veririse onu nasip etsin sana bebem canını sıkma rabbim hayırlı yerlerden kapı açsın eşyalarınıda alırsın zamanla
neler yaptın bakalım anlat
kız gelseydin ben sana sevabıma ögretirdim bak b kıyafımıda unutma he
Ben geldim bennn:d kizlar pasama rakibim bi bombada benim sabah 69u gordummmmmm:)
iyi akşamlar canlar :)
Sen hep gül ben yaparım gene böyle şımarıklıklar,
Kızlar mesaj sayımları yine yapılmamış.En son listeyi güncelledim ama hiç sayım görmedim :44:
seviyorm seni bun bilneyse eşim bekliyo adamı kızdırmıyım beni yürüyüşe götürücem belkim dönüşte dondurma ısmarlarım ona bende yesemmi acaba ben yirmiyim yimem sodamıda içtim eve gelince diyet çayımı içicek ilaçlarımı temem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?