Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

oyoyoy...masallahh spor süper valla....
kuzumm hayırlısı olsun hakkınızda....
selam kızlar herkese günaydın dün uğrayamayınca bu gün sabahtan geleyim dedim
hoşgeldinnn....
Şu dakika itibariyle plates kursuna da yazılmış bulunuyorum pazartesi 8 ekimde başlıyoooorrr
oleyyyyy...sen var ya taş olucaksın taş....
oglen yemegım
patates yemegı bı tabak
kucucuk bı ekmek
ve bol yesıl sogan(sogan asermem bu aralar fazla)

bı arada az bısı fındık yedım

süper menu tatlımm....afiyet olsunn

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

anşaaa, SAPHIRA, ananee, gerbera1987

ooo kızlar herkeşler burda keyıfler nasıl...:13:

Kızlar mesaj sayımları yine yapılmamış.En son listeyi güncelledim ama hiç sayım görmedim :44:

menü:

kahvaltı:

1 dukan krep
1 haşlanmış yumurta
biraz lor
2-3 zeytin
2-3 parça domates
çay

T.kahvesi

öğlen:

1 tavuk göğüs
2-3 yuvarlak dilim soğan (tavukla ızgara olarak pişirdim)
1 ad. dukan krep
2-3 dilim domates
1 kase yoğurt
2 bardak zero

adaçayı

akşam ne yicemi bilmiyorum şu an.Eşim ve kızım için z.yağlı pirinçli kabak pişirdim.şöyle bol naneli,yoğurtlu filan bayılırım ama henüz sebze zamanım gelmedi.1 kaşık tadına bakabilirm

Kaptanim bendede kansizlik var 3ay civarinda bir kez bayginlikta yasiyorum demir hapi kullaniyodum bi ara ama kilo almamistim ispanaktada demir var dogru biliyosam sebze gunlarinda ispanak tuketebilirrsin hatta sabahlari 1avuc siyah kuru uzumde yesen bence bisey olmaz

Duru ya cok sevindim uyum saglamicak gbi degil zaten hocalarida en cok onu seviyodur:) arkadaslariyla gidince daha farkli olur zaten onun icin
sonunda 6 ları gördün canım darısı başıma 7 leri göremedim daha ama bu cuma 81 i görebilirim,en son cuma günü 83 tüm
:) amin kaptanim ama kacamak yapmiyorum ben tatilde bile hic derecesindeydi mesela gozume carpmisti yumurta kirmissin margarinli yapmayabilirdin benim tek kacamagim zeytin yani o derece azimliyim

Supeer:)
Kızlar mesaj sayımları yine yapılmamış.En son listeyi güncelledim ama hiç sayım görmedim :44:
Listeyi bi daha yayinlayabilirmisin kaptanim ben ne zaman saycam bilmiyorum belki bendedir

Yumurta yogurt falan oyle gecistir istersen kaptanim ama vaktin varsa kadinbudu yap yani:)

hımm demir hapını içeyim yani o zaman öyle mi,en azından 1 hafta deniyim,bakalım iştahım da filan bir değişiklik olacak mı
sağol canım evet pek sevişiyorlar
canım ben o margarini maalesef ofiste yedim,başka bir şey yoktu yiyebileceğim ve ofisteki tava o kadar çok çizilmiş ki,yağsız pişirmenin de imkanı yoktu yumurtayı.yani isteyerek yapılmış bir kaçamak olmadı ki zaten ben hayatta margarin yemem,hatta evime almam bile

½ kaşık kepek hakkım var,onu yoğurda karıştırıp yesem diye düşünüyorum henüz kesin karar vermedim kadınbudu derkennn ???

listeyi tekrar yayınlarım şimdi canım

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]mesaj sayim gunleri[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gerbera[/TD]
[TD]4-5-8 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berenim[/TD]
[TD]9-10-11 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeşilerik[/TD]
[TD]12-15-16 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ananee[/TD]
[TD]17-18-19 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paşam[/TD]
[TD]22-23-30 Ekim[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senarist[/TD]
[TD]31 Ekim-1-2 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]anşaa[/TD]
[TD]5-6-7 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nev81[/TD]
[TD]8-9-12 Kasım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecemavi[/TD]
[TD]13-14-17 Kasım[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Listemizin yeni hali

oooooooooooooooooooo senden mutlusu yoktur artık:)) annene sole guzel yemekler yapmasın sana:)
Annem diyetimin en büyük destekçisi oldu hep sağolsun,benimle birlikte diyet yapıyor o da

Teşekkür ederim canım,inşallah sen de hayırlısı ile kavuşursun ailene.Vitamini ihmal etmezsen dukan seni hiç zorlamaz.Canım okula faxlanıyor diye biliyorum,okul da ilçe meme götürüyor diye ama,dışarda daha önce de hiç rapor almadım,müdürüne bir sor istersen sağlam olsun

gözün aydın cnm
Teşekkür ederim canım

gözün aydın canım allah mutluluğunuzu daim etsin
Amin canım,çok teşekkür ederim

Canım öyle haklısın ki,inşallah hayırlısı ile yuvana geçersin

senin adına çok sevindim inan işşallah hep yanında kalırlar sev öp onları hayattayken benim babam yok özledim onu
Çok sağol canım,babana da Allah gani gani rahmet eylesin inşallah...

Nevcim cok sevindim ama merak ediyorum seni iyisindir umarim canini sıkma orda hicbiseye tamammi:)
Canım şükürler olsun daha iyiyim,daha da iyi olucam inşallah,duanı eksik etme prensesim

Canım sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim.Demir hapı ciddi ciddi kilo yapıyor annemden biliyorum,ciğer bana da çok mantıklı geldi...

Onunla krep yapip peynirle yiyebilirsin kaptanim:) yogurtla pek lezzetsiz geliyo bana. kadinbudu kofte ya:)
Merhaba:)
Etmiyorum emin ol:) ve sen guclu bi insansin zaten :) demir hapi bende kilo yapmamisti ya ama cocuklara ayri bi hapi falan varsa ondandir belki ben 14yaslarimdayken kullanmistim

Ben geldim bennn:d kizlar pasama rakibim bi bombada benim sabah 69u gordummmmmm:)
rakipmısın bana hadi görelim sabah akşam yüüryorm ananecim sabah gittim yürüyüşe şimdi çıkıcek gene eşimle yürücez gelicez bakın 7 takım 1 olsn diye çok sevdigim hürremimden vazgeçiyorm yürüyüş yapıcem sana şortmu giyicem düşücem yollara kıymetinizi bilin biraz asılalım b diyet işine
oglen yemegım
patates yemegı bı tabak
kucucuk bı ekmek
ve bol yesıl sogan(sogan asermem bu aralar fazla)

bı arada az bısı fındık yedım
heç patates yemegi olmamış kız ben yiyomm patitisanasını aglatıcem hel ebir 70 düşüyüm
Kizlar bende kadinbudu yaptim ama kofte gibi olmadi onu yumurtayla kavurdum yedim pek bi lezzetliydi:)
bensde tavuk köftesi yaptım 4 adet hım çok dadlu olmş
resimler pek dadl çıkmış sıpamın annesi allahım bizlerede nasip etsin işşallah

ben yokm ama

allah razı olsun kardeşim sagolasın amin
demin haberlerde turgut özalın naşını çıkarmışlar test yapıceklermiş naişşı hiç bozulmamış 1993 senesinde öldü nasıl bozlmazki

Sadece plates olmayacakmış aerobik hareketleri de olacakmış başlangıçta sonra herhafta büyük top küçük top egzersizleri ile devam edecekmiş hocam öyle dedi, haftada iki gün pazartesi ve çarşamba 1'er saat, aylık 70tl canım şimdilik sadece telde görüştüm pazartesi dersler başlayınca detaylı yazıveririm,

evde de yapılabilir muhakkak ama ben bir göreyim nasıl olacak olmadı malzemeleri alıp evde de devam ederim

Sen hep gül ben yaparım gene böyle şımarıklıklar,

akşam manüsünde yediklerim
1-5 yemek kaşıgı mercimek çorbası dkana geçince içemicem
2-1 bardak ayran
3-4 köfte tavk köftesi
4-bol kıvırcık yeşil sogan salatası
okadar yedim birazdan yürüyüşe gidicem sabah gittim ananecim şimdilik 4.5 saat yürüdüm bebem şimdi akşama gene yürücem 3 saatten fazla olur evden çıkınca saat tutcem derim sizlere neyse ben sporma gideyim yarında platese başlıyorm aletlerimi çıkardım kızlar bakalım bu aralar iyice bir asılalım degilmi en büyük takım 7 takım maksat kaptanımızı tanadırmayalım
artık hürremide yarın seyrederim tamda heyecanlı yeriydi heeşim hürremin var dedi dedim pc diye birşey var seyrederim yarın dedim heyt korkm benden paşagül geliyorrrkim durabilir benim yolumda hayde bek kaçtım anca sauna şortum giyerim üstümede tşörtümü giyeyyim temem b sefer s içmicek sıkışıyom gelince tartılırım artık allaha emanet oln bebeler ben kaçtım geçen cmartesinden beriş c görüşmüyorm ben yacuma sabahı çıksam fena olmucek

Ben geldim bennn:d kizlar pasama rakibim bi bombada benim sabah 69u gordummmmmm:)

Maşallah sana

Kaptanım ya bu özellikle bayanlarda demir eksikliği önemli bir sorun benim kızkardeşim de bu aralar onunla başı dertte ama kendisi zaten 55 kilo fakat bu işin kilo ile alakasından ziyade iç organların fonksiyonlarında bozukluklara bile sebep olabiliyor, kardeşimin ultrasonla baya bir incelediler o yüzden ihmal etme bence

Sen hep gül ben yaparım gene böyle şımarıklıklar,

seviyorm seni bun bil neyse eşim bekliyo adamı kızdırmıyım beni yürüyüşe götürücem belkim dönüşte dondurma ısmarlarım ona bende yesemmi acababen yirmiyim yimem sodamıda içtim eve gelince diyet çayımı içicek ilaçlarımı temem

Ben de seni canım yaaa aferin bak bu iradeli hallerin çok güzel, kendime örnek alıyorum seni

ananeyi de unutmayayım o da süper azimli kaçamak yapmama konusunda,

ben malesef sıfırın bile altındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…