Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eline sağlık canım çoook güzel olmuşş bu spor işlerini görünce çok gaza geliyorum ben. Benim de yapmam lazım diye şimdi okulda olmasam akşam saat 17,00'de dersim olmasa açıp 3 mil leslie yapıverirdim yani

Kizlar sabah milkshake yaptim kendime light dondurmam var evde onu sicak suyla erittim kakao kahve tatlandirici sut falan ekledim super oldu 1litre ictim yani:) nolcak benim bu halsizligim yumurta bile kiramiyorum cok useniyorum

Sabah ne yedim

Yarım tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 kupa form çay

Ara
2 günkurusu kayısı

Öğle
Mercimek çorba
Ayran
Salata+turşu

1haftada 1.5kilon gitmis canini skcak neyin var anlamadim:) yumrugu cok acil durumlarda yapmak lazim canim 1 2 en fazla 4kez tum diyet boyunca ..vucuda bi sok etkisi olmasi amaclaniyo cunku sen ekmek yeme yeter:)

canım ya ekmek kacırdım ya ıkı gun en azından onu telafı ıcın ıkı gun yapayım ya ıcım rahat etmıcek kıtapta hergune bır kılo dıyor ya onun ıcın

Kizlar sabah milkshake yaptim kendime light dondurmam var evde onu sicak suyla erittim kakao kahve tatlandirici sut falan ekledim super oldu 1litre ictim yani:) nolcak benim bu halsizligim yumurta bile kiramiyorum cok useniyorum

Şekerim bu aralar hava değişimi di etkiliyor insanı havalar hala bunaltıcı ben yazın bu kadar terlememiştim acayip boğucu geliyor o da halsızlık yapabilir

Yaa kacamak oyle yapiyo iste ..nasi yardim edebliriz ki bilemedim

Hersey gaza gelmemiz icin zaten :) icinde bu hevesin olmasina cok sevindim aksam gider hemen yaparsin :)

Kıskanıyorum ama yaaa
Acsana geri faceni sende:)
Sabah ne yedim

Yarım tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 kupa form çay

Ara
2 günkurusu kayısı

Öğle
Mercimek çorba
Ayran
Salata+turşu
Cok guzel olmus menun:)
canım ya ekmek kacırdım ya ıkı gun en azından onu telafı ıcın ıkı gun yapayım ya ıcım rahat etmıcek kıtapta hergune bır kılo dıyor ya onun ıcın
Kitapta diyomu oyle ya ben atakta bile hergun bi kilo vermedimki
Şekerim bu aralar hava değişimi di etkiliyor insanı havalar hala bunaltıcı ben yazın bu kadar terlememiştim acayip boğucu geliyor o da halsızlık yapabilir
Olablir valla simdi havuz islerimi halletmeye gitcem okadar hevesim var yinede kalkamiyorum

Acsana geri faceni sende:)

Cok guzel olmus menun:)

Kitapta diyomu oyle ya ben atakta bile hergun bi kilo vermedimki

Olablir valla simdi havuz islerimi halletmeye gitcem okadar hevesim var yinede kalkamiyorum

yanı ornek vermıs ya bı hastam vardı falan altı gun sonra bes kılo vererek geldı dıye:)) hırs yaptım sanırım adamla yarısıyom:)

aferın bıze yawww..devamı gelcek ıns

Kıskanıyorum ama yaaa
erıkcım eger senı cok ekleyen olur dıe uzuluyorsan kendı adında olmayan bı uyelık ac .sadce bızım grupta takılırsın..resımlerımızı,verdıgımız kıloloarı gorursun.hemde kafan rahat olur cnm

yanı ornek vermıs ya bı hastam vardı falan altı gun sonra bes kılo vererek geldı dıye:)) hırs yaptım sanırım adamla yarısıyom:)
Kilo vermen fazlana gore degisir tabi:)
ınsallah okumaya calısıcm ama ınan bana hıc fırsat bulamadım bu hafta neyse yıne de calısıcm sebzeye gecınce sebzeyı sadece haslama mı yıyoruz

Yok canim yagsiz istedigin sekilde yiyebilirsin ama patates misir bezelye kuru fasulye mercimek falan yok

ya yatarken 20sayfa okusan hergun olur bence:)

Insallah gelcek canim senin onderliginde gidelim gururumuzsun:) ben daha evin asagisnda spor salonu var bugun cikipta fiyat falan konusmam lazim kalkamiyorum bi gidip geliyim ben en iyisi

bence kendini bu kadar kasma küçük çocuğun var çalışıyorsun biraz relax
tabiki bu bırak gitsin anlamıda değil sadece yavaş vede kalıcı olsun

süpersin enerjine hayranım MAAŞALAH

Kilo vermen fazlana gore degisir tabi:)

Yok canim yagsiz istedigin sekilde yiyebilirsin ama patates misir bezelye kuru fasulye mercimek falan yok

ya yatarken 20sayfa okusan hergun olur bence:)

gercı oyle de ıste ınsan bır an once gtsın su kılolar ıstıyor yenıyım ıdare et ısteDD
okumaya calısıcam yaaa saka maka okulda bos derslerde falan okurum olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…