Maviyesil 30dk fitness 85dk plates lesli 2mil
pasam 6.5saat yuruyus
yesilerik 45dk yuruyus lesli 2,3mil
berenim 1saat yuruyus
ecemavi 40dk yuruyus
senarist yurumussun ama suresini bilmiyorum canim:)
kizlar listemiz cok guzel insallah katilimda artarak devam eder:)
Ananecim faceye az gelsene brişey dicem
1haftada 1.5kilon gitmis canini skcak neyin var anlamadim:) yumrugu cok acil durumlarda yapmak lazim canim 1 2 en fazla 4kez tum diyet boyunca ..vucuda bi sok etkisi olmasi amaclaniyo cunku sen ekmek yeme yeter:)
Kizlar sabah milkshake yaptim kendime light dondurmam var evde onu sicak suyla erittim kakao kahve tatlandirici sut falan ekledim super oldu 1litre ictim yani:) nolcak benim bu halsizligim yumurta bile kiramiyorum cok useniyorum
Yaa kacamak oyle yapiyo iste ..nasi yardim edebliriz ki bilemedimkızlar rengını degıstırmek zorundaydım cunku koyu yazma butonum yok su gulen surat kızan suratlarımın olmadıgı gıbı uzgunum gec haber verdıgım ıcın de ozur dılerım ama okuldan geldım kızı doyurdum uyutmaya calıstım ha uyudumu hayır tabıkıanca hızlıca gecmısı okudum ve yazdım kusuruma bakmayınız efendım
AYRICA BU HAFTA SIKI TAKIP EDIN ANACIM BENI LUTFEN YUMRUGA BASLADIM ATAGIN SON IKI GUNUNDE YEDIGIM EKMEK KACAMAKLARINI TARTIDAKI MANZARAYLA ODEDIM
CUMA DAN PZT UC KILO VERIP DE GERI KALAN ZAMANDA BIR BUCUK KILO VERMIS OLMAK CANIMI SIKTI DOGRUSU DORT GUNLUK YUMRUKTAYIM BU ARADA KITABIM YARIM KALDI GERCEKTEN CABALIYORUM AMA VAKIT BULAMIYORUM NOLUR YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMM
eline sağlık canım çoook güzel olmuşşbu spor işlerini görünce çok gaza geliyorum ben. Benim de yapmam lazım diye şimdi okulda olmasam akşam saat 17,00'de dersim olmasa açıp 3 mil leslie yapıverirdim yani
Yaa kacamak oyle yapiyo iste ..nasi yardim edebliriz ki bilemedim
Hersey gaza gelmemiz icin zaten :) icinde bu hevesin olmasina cok sevindim aksam gider hemen yaparsin :)
Acsana geri faceni sende:)Kıskanıyorum ama yaaa
Cok guzel olmus menun:)Sabah ne yedim
Yarım tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 kupa form çay
Ara
2 günkurusu kayısı
Öğle
Mercimek çorba
Ayran
Salata+turşu
Kitapta diyomu oyle ya ben atakta bile hergun bi kilo vermedimkicanım ya ekmek kacırdım ya ıkı gun en azından onu telafı ıcın ıkı gun yapayım ya ıcım rahat etmıcek kıtapta hergune bır kılo dıyor ya onun ıcın
Olablir valla simdi havuz islerimi halletmeye gitcem okadar hevesim var yinede kalkamiyorumŞekerim bu aralar hava değişimi di etkiliyor insanı havalar hala bunaltıcı ben yazın bu kadar terlememiştim acayip boğucu geliyor o da halsızlık yapabilir
yanı sorularım olsa sorsam:))) kıtabı okumaktan azad olsam:))))
Acsana geri faceni sende:)
Cok guzel olmus menun:)
Kitapta diyomu oyle ya ben atakta bile hergun bi kilo vermedimki
Olablir valla simdi havuz islerimi halletmeye gitcem okadar hevesim var yinede kalkamiyorum
:) kitabi oku bence ama sorularini yanitlayabilirim sanirim
Maviyesil 30dk fitness 85dk plates lesli 2mil
pasam 6.5saat yuruyus
yesilerik 45dk yuruyus lesli 2,3mil
berenim 1saat yuruyus
ecemavi 40dk yuruyus
senarist yurumussun ama suresini bilmiyorum canim:)
kizlar listemiz cok guzel insallah katilimda artarak devam eder:)
erıkcım eger senı cok ekleyen olur dıe uzuluyorsan kendı adında olmayan bı uyelık ac .sadce bızım grupta takılırsın..resımlerımızı,verdıgımız kıloloarı gorursun.hemde kafan rahat olur cnmKıskanıyorum ama yaaa
Kilo vermen fazlana gore degisir tabi:)yanı ornek vermıs ya bı hastam vardı falan altı gun sonra bes kılo vererek geldı dıye:)) hırs yaptım sanırım adamla yarısıyom:)
ınsallah okumaya calısıcm ama ınan bana hıc fırsat bulamadım bu hafta neyse yıne de calısıcm sebzeye gecınce sebzeyı sadece haslama mı yıyoruz
aferın bıze yawww..devamı gelcek ıns
erıkcım eger senı cok ekleyen olur dıe uzuluyorsan kendı adında olmayan bı uyelık ac .sadce bızım grupta takılırsın..resımlerımızı,verdıgımız kıloloarı gorursun.hemde kafan rahat olur cnm
kızlar rengını degıstırmek zorundaydım cunku koyu yazma butonum yok su gulen surat kızan suratlarımın olmadıgı gıbı uzgunum gec haber verdıgım ıcın de ozur dılerım ama okuldan geldım kızı doyurdum uyutmaya calıstım ha uyudumu hayır tabıkıanca hızlıca gecmısı okudum ve yazdım kusuruma bakmayınız efendım
AYRICA BU HAFTA SIKI TAKIP EDIN ANACIM BENI LUTFEN YUMRUGA BASLADIM ATAGIN SON IKI GUNUNDE YEDIGIM EKMEK KACAMAKLARINI TARTIDAKI MANZARAYLA ODEDIM
CUMA DAN PZT UC KILO VERIP DE GERI KALAN ZAMANDA BIR BUCUK KILO VERMIS OLMAK CANIMI SIKTI DOGRUSU DORT GUNLUK YUMRUKTAYIM BU ARADA KITABIM YARIM KALDI GERCEKTEN CABALIYORUM AMA VAKIT BULAMIYORUM NOLUR YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMM
eline sağlık canım çoook güzel olmuşşbu spor işlerini görünce çok gaza geliyorum ben. Benim de yapmam lazım diye şimdi okulda olmasam akşam saat 17,00'de dersim olmasa açıp 3 mil leslie yapıverirdim yani
Kizlar sabah milkshake yaptim kendime light dondurmam var evde onu sicak suyla erittim kakao kahve tatlandirici sut falan ekledim super oldu 1litre ictim yani:) nolcak benim bu halsizligim yumurta bile kiramiyorum cok useniyorum[/QUOT
KAN DEĞERLERİNE BİR BAKTIR DERİM
Sabah ne yedim
Yarım tam tahıllı ekmek
1 haşlanmış yumurta
3 siyah zeytin
1 kupa form çay
Ara
2 günkurusu kayısı
Öğle
Mercimek çorba
Ayran
Salata+turşu
menü güzel
canım ya ekmek kacırdım ya ıkı gun en azından onu telafı ıcın ıkı gun yapayım ya ıcım rahat etmıcek kıtapta hergune bır kılo dıyor ya onun ıcın
her güne bir kilo fazla değilmi
MENU :
sabah :
bır kupa form cay
ogle bır yumurta
bır kıbrıt kutusu lıght peynır
aksam
yulaf ve yogurt
sen et yemiyormusun
yanı ornek vermıs ya bı hastam vardı falan altı gun sonra bes kılo vererek geldı dıye:)) hırs yaptım sanırım adamla yarısıyom:)
herkesin metabolizma hızı bide kilo fazlalığı farklı
tabi cinsiyet bile fark ettiriyor
Kilo vermen fazlana gore degisir tabi:)
Yok canim yagsiz istedigin sekilde yiyebilirsin ama patates misir bezelye kuru fasulye mercimek falan yok
ya yatarken 20sayfa okusan hergun olur bence:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?